2008. okt. 15.

A legjobb press képek<3

Wow! Ez az, végre itt lennék, és a mai nappal micsoda képekkel!!
Először is, ugyanazon esemény képeinek folytatásával, mint amikkel tegnap búcsúztam. A Los Angeles-i sajtótáékoztató fotóival... Bámulatosak! Azért ne haragudjatok, hogy Zachy-ből nem a legmosolygósabb képeket emeltem ki, de úhh, ez a kép. Az egyik kedvencem! Viszont itt aztán ezen kívül még van pár nagyon-nagyon szeretett!!^^


VANESSA ITT - ZACHY ITT!


Fogadjunk - mert nagyon remélem! - hogy ezek a képek Nektek is nagyon tetszenek! Szerintem a Los Angeles-i 'Négy Évszak' Hotel újra kitett magáért! Pont mint tavaly!^^

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tényleg nagyon szuperek a képek. Azért van némi megjegyzésem:
1; V hihetetlenül szép, nagyon jók a beállítások és a piros szín sokkal jobban kiemeli a sötét szemet és hajat és világos bőrt. Sokkal nőiesebbé is tesz, nem?

2; Ha Zac sűrgősen nem csinál valamit magával, a következő fotón, már mint Garfield fog megjelenni, ahogy kiterülve fekszik a fotelban....
őrjítően csillogó szemei vannak (gondolom a genetika, a fények és a fáradtság összeadódtak)és eszméletlenül jó pasi.

3; igazán meglephettek volna minket egy közös fotóval is.... vagy ennyire már ne legyek elégedetlen, mi?

xdittax írta...

1. Teljesen egyetértek, Vanessa igazán nőies. A stílusa annyira kfinomult, és azzal, hogy ezt az élénk, a divatbból-soha-ki-nem-menő színt választotta, a nadrágja stílusával együtt, sokkal éretebb, de nem annyira idősebb nővé varázsolta magát. Nekem nagyon tetszik, mindig szeretem nézegetni az Ő képeit!

2. De így van ez Zac-kel is, akinek laza stílusa mindig mindenkit lehengrel. Bár a Garfield-os hasonlításod nagyon öteletes, Zachy-től ezt megszokhattuk már, úgyhogy...:) Ezért is szeretjük őt!

3. Ilyenkor nem tudom miért, nem szokásuk együtt fényképezkedni, Már tavaly sem készült közös kép a konferenciáról, bár most Ashley és Corbin összeállt egy közös kép erejéig. De ez mindig bezavar, mert sosem deülr ki, hogyan zajlik egy ilyen sajtótáékoztató. Egyszerre hányav vannak, milyen az ülésrend, stb. Pedig ez engem úgy izgat!

És más, ami még izgat, az az, hogy miért írsz névetelenül... Nem mintha olyan nagy baj lenne, csak vannak még egy páran, akik anonymusok, és ez néha kavarodáshoz vezethte. Bár azt hiszem, a te legújabb hozzászólásaidat be tudom azonosítani.;)

Ditta×××

Névtelen írta...

Oh, ha be tudod azonosítani, akkor idővel rá is fogsz jönni... A stílus nem változik...sőt (!)az alany sem képes megváltozni... ;o)
Eddig is sokat írtam és ezek után is sokat fogok. Hol találhatnék ettől jobb fórumot, ahol kiadhatom magamból Zanessához kapcsolódó gondolataimat?

xdittax írta...

Várk, most szavaid félrevezetőek voltak. Azt mondod, már régóta írsz. pedig nekem csak az tűnt föl, hogy az utóbbi néhány napban nagyon okosakat ír valaki teljes névtelenségbe burkolózva. Vagy talán Te vagy...?!:)

Névtelen írta...

;o)

xdittax írta...

Ez így nem ér! Ezzel nem segítesz! Tippelni pedig nem merek, mert bár szeretném, ha egy Névtelen Barátom visszatérne, nem tudhatom teljesen bizonyosan, Te vagy az Ő...Szóval?:) Lgy tisztességes velem!×P×D

Névtelen írta...

A tisztesség olyan, mint egy igazi úriszabó. Nem ismer alkut. (Rejtő Jenő)

Számít az, hogy ki vagyok? Neeem!

"A barátság olyan, mint a szemüveg: okosnak látszunk tőle, de könnyen megkarcolódik."

Engedd, hogy ismeretlen maradjak, bízz a megérzéseidben..

Névtelen írta...

Loveolom a képeket, Zachy lazasága lehengerlő, V pedig nagyon styleos és nőies:)

xdittax írta...

Na Te aztán tudod, mivel fojtsd belém a szót!
Úgy értem, nem feltétlen számít, hogy ki vagy, mármint külső, vagy anygaiak, vagy név alapján. De azt tudni kell, hogy mikor olvasok egy névtelent, mégis tudjam, melyik névtelen az. Nem a név számít, hanem az, hogy ki van mögötte. De most feladtad a leckét, mert ha nem tudom, hogy az áll-e mögötte, akire esetleg gondolok, akkor...?!

Mindenesetre annyi bizonyos, hogy amit írsz, az mindig megfog. Most nem foglak sürgetni, a megérzéseim pedig majd még alakulnak. De én szeretnék bízni benne...

De én már elültettem egy jelet...És Te?:)

Névtelen írta...

ÉN is...

xdittax írta...

Na jó, akkor mostmár valóban kockáztatnom kellene, igaz, Kedves Névtelen Barátom?:)

Névtelen írta...

Ne! Ne kockáztass! Mindig tutira menj!
Ne hidd, hogy felfedem kilétem....ha rájöttél és efogadod, megköszönöm.

"Nincs oly titok, amit az idő fel ne fedne" (Racine)

xdittax írta...

Ezzel most újra gondban lettem...

Várni fogok, figyelni fogok, és ha egyszer rájövök, megköszönheted. De úgy érzem, már ismerelek egy kicsit, és már rég elfogadtalak, név nélkül is.