2009. jan. 9.

Repülő ember!

Wow. Csak ilyet és ehhez hasonlót(hmmm, awww, uhhh) tudtam mondani/kinyögni, mikor megláttam ezt az irtózatosan szexi, laza, félisten repülő fickót. Ó Atyám! He's the Man. ^^

24 megjegyzés:

Névtelen írta...

http://vivatv.hu/galeriak/1172-szexi-vagy-nem-3-exkluziv/videok/1245-szexi-casting

A női nem szégyene. Ma, itthon, fiatalon.
Vigyázzatok kicsi lányok, könnyű skatulyát kapnotok az ilyen szerencsétlenek miatt.

"jóakaró"

ades írta...

elég rosz hirt olvastam mége pedig hogy zacet a legrosszabb férfi szinész dijára jelölték vanessaát pedig ugyan erre csak a nöi kategoriában

Névtelen írta...

Anyám...ez fájt. Nagyon. Szégyen.

A félistenről nem tudok összefüggő véleményt alkotni:DD

Névtelen írta...

Ades, attól, függ, kik jelölték a díjra...ha az Antifanok Rögeszmés Gyűlölködő Szövetsége, akkor ez még pozitív is lehet:PP

xdittax írta...

Jesszus. Lehet erre mást mondani?!

;o) írta...

Sziasztok! Nagggyon örülök az újabb képeknek. Látszik, hogy a Földnek a napos oldalán él ez a jóképű..... Félistennek, mondtad Ditta? Az!

Ades, hol olvastad ezt? Már nem mintha felpiszkált volna, csak, ha a forrás kiderül, máris látszik, hogy : is it true or false?

Névtelen megnéztem a fájlt, amit ajánlottál. Tényleg nagyon gáz, de kétlem, hogy itt lenne potenciális alany ez ügyben. Az ilyen debilek, idáig nem jutnak el.....

ades írta...

http://cute-zanessa-and-miley.blogspot.com/2009/01/legrosszabb-djra-val-jells.html

Fant írta...

Az Ades által említett díj tulajdonképpen az Arany málna díj, a hír igaz, ott van a filmbuzi.hu-n is, viszont ennek a díjnak semmiféle jelentőséget nem kell tulajdonítani. Abszolút osztom LL véleményét gyűlölködő rosszindulatúak jelölhették a filmet csaknem minden kategóriában.

Névtelen én is megnéztem azt a videót, tény, hogy rengeteg ostoba fiatal csaj szaladgál az országban, de itt felesleges óva intened bárkit is. Az itteniek nem az a kaegória. Skatulyák pedig nincsenek, két mondatból kiderül ki mennyire értelmes és itt ha bárkit olvasol rögtön kiszűrheted, hogy kivételes a társaság.

Andi írta...

A "Repülő ember" nagyon laza:)))

Névtelen írta...

Sziasztok!:))

A Target a cél,vagy éppen a kiindulási pont!:) De az,hogy a sorok között fellelhető volt a vörös bika,még ha csupán csak kóstolásról is lenne szó, az a külsős képeken igencsak visszaköszön!:) Nos a kérdés a következő, valójában akkor ki is a "rakéta ember"!?:)))
(f.é.)

Névtelen írta...

F. É, nagyon pörögsz most, alig bírlak követni:DD
Erről a "díjról" nem hallottam, de ezek után se fog érdekelni az antifanok önkifejezési eszköze....
Nah mennem kell, good night Mindekinek:))

xdittax írta...

Ó én már hallottam erről a bizonyos díjról. Ha jól tudom, egy nappal az Oscar előtt adják át, már aki persze megjelen. Sokan nem mennek el, sokan pedig vállalják, mert tudják, nem nyom semmit a latba. Ha valahol megnézitek a listát, olyan nagy nevek vannak rajta, akik már Oscar-ra is voltak jelölve. Szerintem csak úgy írják hecből a neveket, hogy minél nagyobb visszhangja legyen....

Fant írta...

Igen, igaz Ditta, kell nekik a visszhang, amit pedig csak a nagy nevek emlegetése biztosíthat. Különben ki foglalkozna velük? Bizonyos szinten még érthető is, hogy a múlt év egyik legnagyobb sikerével próbálják magukra felhívni a figyelmet. Viszont ha a pozitív oldalát nézzük: a negatív reklám is reklám.
Az legújabb számok különben azt mutatják, hogy különösebben nem izgatja a nézőket ez a jelölés.

Névtelen írta...

Helló!:)

Ennek az Arany málna díjnak is van
értelme.:)Igen Fant építő jellegű lehet,ha az egyén,illetve a film alkotói gárdája megszívleli azt,amivel elnyerték a negatív kritikát,vagy kritikákat.:)) Ezt a díj-at 1980-ban alapították az Oscar ellenpólusaként.:) Ideje lenne kitalálni már valami lazábbat!:)
Én már ki is találtam az én saját:
Banán díj elismerésemet.:)
Ez számomra viszont az Oscar díj megelőlegezésére szolgálna.:)
(f.é.)

Fant írta...

Helló! Van még egy fél mondatom egy brutálisan nehéz, melóval kapcsolatos fordításból, de erre nem tudok nem reagálni :) Egyrészt, oké amit mondassz f.é., hogy tanulni is lehet az építő jellegű krikákból, ez teljesen jogos. De én attól tartok, hogy ez esetben nincsenek építő jellegű kritikák, csak az van, hogy rossz és kész. :) Indok: "hát mert csak" :)
De ez a Banán-díj :)) Laza :)) Te, de miért banán? :)
Én támogatom a Banán-díjat mindenesetre :) Elő-Oscar - ez tök jó, de én bővíteném a hatáskörét :) Ez az Oscart nem kapott filmek különdíja lehetne, hasonló presztízzsel :)
Különben az Arany málna alapítási dátumát nem is tudtam. Kösz az infót! :)

Névtelen írta...

Miért Banán- díj?:))
Indok:"hát mert csak"!:))))

Na jó,a málna is egy gúnyt kifejező jelző.:) A banán pedig amolyan "elő"
majomkodó gála lenne.:)
Különben pedig a banán a 4-dik legfontosabb növény a világon.
Tápláló,könnyen emészthető,és vitaminokban gazdag eledel!:)
És ami a legeslegjobb hatása:segíti az agyműködést!:))

És a banán azért görbül,mert a nap felé fordul,vagyis napimádó!:)

Talán "eme" szakma is felfigyelne jótékony hatására,és rettentő sok szuperebbnél-szuperebb alkotás születhet(ne)még az évek múlásával.:))
Tehát,banánra fel!:)) (f.é.)

Fant írta...

Kész :))) Nincs kifogásom, legyen banán! :)) Minden amit írtál a banánról maximálisan alátámasztja a díjad létjogoultságát :))
Te és még annyi: ennek a díjkiosztónak te lennél a műsorvezetője? :) Csak azért, mert akkor időben elő kell vezetni az ötletet valamelyik nagy tv csatornának, főműsoridős a cucc az tuti :)) Mekkora lazulás lenne! :))

Névtelen írta...

Na ne,ne "majomkodj"rajtam Fant!:)
Ez az én profilom!:)
Háát,mért is ne!:) Tulajdonképpen benne lennék egy ekkora őrületes,laza majomkodásban!:)
De mivel nem beszélek külhoni nyelveket,a segítségedre számítok ám feltétlenül (német nyelvterületen),az angolt pedig szeretném felkínálni LL-nek,és Dittának. De van még valaki,aki jól érti,és érzi a stílust,amit mindketten képviselünk,így az Ő (;o))segítségére is feltétlen számítok majd a projektem megvalósításánál!:)) Na szóval banán,remélem nem lesz citromízű!:)) (f.é.)

Fant írta...

Én már magam elé is képzeltem az egészet :)) Én benne lennék egy ekkora lazulásban :))
Kizárt, hogy citromízű lenne a banán :) Maximum másoknak lesz savanyú a... citrom, hogy ez nem nekik jutott eszükbe :))
Feltétlen segítségedre lennék ennek a projeknek a megvalósításában :))

Névtelen írta...

Köszi barát,akkor elővehetnéd a csodalámpád. Dörzsi-dörzsi,és a vörös szőnyeg egy szem pillantásra
varázsszőnyeggé változik!:)
Na mit szólsz?:)) (f.é.)

Fant írta...

Vörös - varázs... :)) Na majd meglátom mit tehetek az ügy érdekében :) Vagy majd legfeljebb a következő meséből kiderül :))

Névtelen írta...

Úgy legyen,hiszen most könnyű dolgod lesz.:) Legalább is utazás szempontjából,hiszen Amerikától-Nigériáig a távolságot átrepülheted a szőnyeg segítségével,és az a marha sok szám is elfér majd rajta.:)

Vörös-varázs?:)) Ez most olyan,mint egy utazási iroda neve!:))
(f.é.)

Fant írta...

Olyan tippeket adsz a meséhez, hogy el se hiszem :)) Nagyon jó, nagyon jó :)) Érzem ebből holnap délután mese lesz :) Már a számok is megvannak hozzá :))

Névtelen írta...

Apám!:)) Akkor ez a szőnyeg "számos"
dolog miatt praktikus.:)
(f.é.)