2007. dec. 25.

Van&Ash karácsonyi shoppingolása


Hello srácok!

Azt már tudjuk, h. Vanessa barátnőjével, Ashley-vel is töltötte az idejét karácsony napján! Ugyanis együtt ebédeltek Monál, majd egy utolsó pillanatra halasztott karácsonyi költekezést is megengedtek maguknak! :)
Látszik rajtuk, h. igazi kebelbarátnőnk, a stílusok, viselkesédük hasonlít egymásra, de nem ugyanolyan, és ez fontos!
Megjegyzem még, h. Ashley Chanel retiküljét láthattuk már kisebb példányban Nessán!:) Most viszont V a neves márkát az ujjára húzta!×D
A harisnyás páros feltehetőleg már nem együtt ünnepelte a Szentestét,(merthogy oké h. van időeltolódás, a Szenteste sztem már náluk is elmúlt) hanem szűkebb családi körben, esetleg, remélhetőleg kedvesük társaságában, de ezt mi nem tudhatjuk.
Oh, és még valami! Gondolom, már mindenki hallott Ashley orrműtétjéről, és annak egészségügyi okairól! Tudom, h. fura, még én sem szoktam meg, de el kell fogadnunk Őt így is, hisz' nem az orra teszi az embert! Nem kell őt ezmiatt elítélni, ugyanaz z emberke maradt, pláne akkor, h. ahogy Ő is elmondta, esze ágában se lett volna "új orrot csináltatni" magának, ha az nem lett volna muszáj, úgyhogy mi támogatjuk Őt is!
A lányok vidám fotóit ITT nézhetitek meg!

Nincsenek megjegyzések: