2007. dec. 3.

Vanessa - Best Buddies


Vanessa Hudgens megtehetné, hogy csak magával, a sikreivel, pénzével foglalkozzon, ehelyett egyre több jótékonysági szervezetnek segít, és egyre több ilyen jótékonysági eseményen vesz részt!

A HSM filmek csillaga pénteken Miami-ba utazott, és az Ocean Drive Magazin főhadiszállásán tette tiszteletét. De Neki nemcsak egy előadása volt!
Nessa a városban volt,hogy támogassa a Best Buddies(Legjobb barátok) nevű szervezetet,ami egy olyan program, amin az emberek a szellemi fogyatékosokkal beszélgethetnek,és lehetővé teszi, hogy barátságot köthetnek!
Nem ez az első alkalom, h. Nessa egy ilyen programon vett részt, szeptemberben egy ilyen jótékonysági napon bowlingozott! Gondolom, emlékeztek!

Nos, Vanessa ezt nyilatkozta pénteken:
"Ma azért vagyok itt Miamiban, hogy támogassam Best Buddiest, - mondta sajtónak. - A Best Buddies egy bámulatos szervezet, ami segíti a szellemi rokkantokat támogatni. Ma ez tényleg ezért vagyok itt az Ocean Drive-nál. A menedzserem az a személy, akitől tudomást szereztem erről, és azt gondoltam, hogy ez egy bámulatos szervezet.Igazán fontos kapcsolatot teremteni az ilyen emberekkel. Csak rátermettnek kell lenni az életben, és ez az ami fontos!"

Forrás és képek: Celebrity Gossip.

Nincsenek megjegyzések: