2007. dec. 16.

Zanessa megkésett szülinapi "kirándulása"



Tessék, a türelmes várakozásank meglett az eredménye. Ugyanis, Zanessa Baby V szülinapja után 1 nappal, szombat délután kimerészkedett a városba. (Feltételelezem, de azért nem jelentem ki, együtt töltötték az estét, hiszen Nesst lekapták késő este az új kocsijával, és mondjuk sokáig szundiztak, majd ezt követően kikászálódtak az ágyból, és elmentek bekapni valamit...<3, én így képzelem el...<3)

Hasonló szerelésben, farmerben és lentebb gombolt ingben, vicelődött a boldog pár, miközben a fotósok a nyomukban loholtak.

Igaz, hogy Hudgens kisasszony kapott egy vadonatúj Audi S4-et szülinapja alkalmából, most Zachy volt az, ki kísérte a High School Musical társ-csillag-barátnőjét a város körül, és együtt ettek egy kis útmenti kajáldába.
Szép délután! :)



Forrás és képek: Gossip Girls.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hello!
Nekem tetszik az oldalad most fejeztem be az összes hír olvasását... zsír;) várom a kövit is... már 2 nap kimaradt...

xdittax írta...

Szia frussy7!

Örülök, h. tetszik, és annak mégjobban h. végre valaki hírt adott magáról, h. olvassa a blogom. Mivel nem hirdetem, nincsenek kapcsolataim, nem sok esélyem, h. megismerjék, és olvassák, de majd belehúzok! Sajnálom, h. nincs hír mindig mostanában, de fáradt vagyok, de szünetben mindent pótolok, és frissítek! :)

ui.: elolvastad az összes bejegyzést? Ez komoly? ×)