2007. dec. 15.

Zac a 17 forgatásán



Halihó! (és mostmár szószerint hó!...)

Ő a legforróbb srác Hollywoodban, és Zac Efron tudja, hogy hogyan lehet még rátenni erre egy lapáttal, úgy, hogy mindeki csak annyit tudjon mondani: ohh. 14-én, megmutatkozott a 17 Santa Monica-i forgatásánál.
Zac ott összetalálkozott Matthew Perry-vel, a korábbi Jóbarátok-színésszel, és kezet ráztak, h. először dolgozzanak együtt, bár feltételezem, nem most találkoztak először.

Szintén főszerepben fog játszani a filmben Michelle Trachtenberg,(pl. Jéghercegnő) aki Matthew Perry karakterének a lányát fogja játszani. Persze a helyzet bonyolódik, és mivel Perry a 17 éves kori önmagaként fog felébredni reggel, a saját lánya bele fog szeretni a gimiben, ahova azért megy Perry-Zac, h. viggyázon a lányra. (Bocsi a fogalmazásért×$) Tehát Michelle nemrég beszélt Zacről. Bevallotta, hogy a munka Zac Efronnel nagyon izgatja, és hogy Ő a legcsinosabb dolog. Valamint, h. mindannyian nagyon büszkék arra, h. Zac velük van a stábban.

Michelle beszélt Zac barátnőjéről, Vanessa Hudgensről is, és elmondta, h. még nem találkozott vele személyesen.
Mindazonáltal Michelle felfedte, hogy csevegett már vele telefonon, és megvitatták kölcsönös szerelmüket a Spice Girls iránt.

Úgy gondolom, h. ezek a képek, főleg amin a szexi dzsekijében sétálgatva a könyveit fogja, ténylegesen benne lesznek a filmben, hiszen a közvetlen környezet, a sok hozzá hasonló korú fiatal mind-mind hozzátartozik a gimiben zajló jelenetekhez, ahogy a szuper Audi is. xD



Forrás és képek: Gossip Girls.

Nincsenek megjegyzések: