2009. jan. 31.

Az "Identified" eléri Európát!

Vanessa Hudgens első albumával bemutatta magát, megismertette magát velünk. Mi pedig beleszerettünk szerte a világon.

Második albumával, ami most nyáron jelent meg a tengerentúlon, már beazonosította magát. Sokkal többet mutatott meg magából, sokkal felnőttesebb korongot készített, és saját bevallása szerint is sokkal jobban élvezte a vele járó munkát, majd túrnét.

Az pedig biztos, hogy amerikai rajongói is szintén elmondhatják ugyanezt. Valószínűleg a legtöbb európai rajongó is sokat hallgatta már a folytatást, de ha alkalmuk fog nyílni rá, hogy megvegyék saját hazájukban is a 20 éves énekesnő/színésznő CD-jét, biztosan meg fogják venni.

És már készíthetik is euróikat, fontjaikat...mert az "Identified" bizony eléri az Öreg Kontinest hamarosan! Februárban több országban(de még nem a miénkben, vagy szomszédaiknál) is megjelenik Baby V második albuma mindhárom bónuszt dalt tartalmazva(és a mellékelt borítóval), ami mi is itt mindannyian már nagyon jól ismerünk.

Megjelenési dátumok:
  • Február 13. - Németország
  • Február 16. - Egyesült Királyság, Lengyelország, Franicaország
  • Február 17. - Spanyolország
  • Február 18. - Finnország
Forrás: VABN.

8 megjegyzés:

Fant írta...

Köszi az infót Ditta, nahát a fele ország újdonság, ez remek hír, bízom benne, hogy a többi ország is szépen lassan beazonosíthatja Vanessa-t. Nagyon jó irány ez az európai cd kiadás, most, hogy a HSM 3 bejárta a világot, okos döntésnek tűnik kiadni Európában is az albumot. Persze én párhuzamosan az amerikai megjelenéssel vártam, hogy itt is megjelenik, de ha szándékosan hagyták a nagy premierek utánra, az végülis tiszteletreméltó. Tulajdonképpen jobb is lehet ez a megoldás hosszabb távon.

xdittax írta...

Én is hamarabbira vártam, persze nem tudhattuk hogyan fogják csinálni (ha csinálják egyáltalán). Igazából valahogy annak a határán mozoghatnak a vélemények, hogy "már kiadják", vagy "még csak most adják ki". Most persze ez már így szerintem is jó döntésnek bizonyul, de azért el lehet rajta gondolkozni.

De azt tényleg úgy gondolom, hogy fogyni fog belőle, és persze ha Nessa még el is látogatna újra errefelé... jól indul ez a 2009-es év, és büszke vagyok Rája, Rájuk!:)

Fant írta...

Igen, érdekes dolog ez. Valószínűsítem, hogy az lehetett az elv, ami miatt nem a HSM 3 bemutatói idején jelentették, meg, hogy nem akarták "megzavarni" az embereket a két féle dologgal. Szóval, hogy van egyszer a HSM Gabriella-ja, és van Vanessa Hudgens éneksnő/színésznő - gondolom ezt akarták tudatosítani még jobban.

Én is sikerre tippelek, fogyni fog biztosan, hiszen láthattuk micsoda ováció övezi őt/őket bármerre mentek a világban.
A látogatás kapcsán nagyon egyetértünk, maximális motiváció.
Jó indulás ez, teljesen igaz, a büszkeség pedig dettó :)

Andi írta...

Én még az első albumát sem láttam V-nek hazánkban. Jól láttam,hogy nem láttam, vagy csak lemaradtam valamiről?
Második album? Jó lenne, ha itt is lenne valamikor:)

xdittax írta...

Nem valószínű, hogy lemaradtál volna, tudatottammal valóban, a V sem került megjelenésre Mo.-n.

Igen, igazad lehet(van) Fant. Vanessának nagyon sok olyan rajongója van, aki egyelőre csak Gabriellát látják benne...és így belegondolva, most hogy véget ért az ő története, elfogadóbbak lesznek vele szemben, jobban akarják megismerni majd, beazonsítani és rákoncentrálni. És ha ez így lesz, Vanessa megállíthatatlan lesz;)

Névtelen írta...

Dettó!:) Sajnos mint ahogy már említettem valamikor mi ebből a projektből kimaradunk,de valójában mégsem.:)
Nagyon nehéz ez az énekesi hivatás!!
Rengeteg ember mozog már ezen a "piacon",és foggal-körömmel harcolnak a bent maradásért.:) De valójában,ha az ottani szájíznek megfelel ez a dolog,amit a "tünemény" letesz eme asztalra,sikereket érhet el.:)Viszont a nagy elismerésekhez még trillázni kéne egy keveset,ez az én meglátásom,viszont nem értek hozzá,csupán "fogyasztó" vagyok ebben a témában.:)

Fant írta...

Igaz f.é., de itt az a kérdés, hogy Vanessa mennyire komolyan akar majd foglalkozni a zenei karrierjével. Ha Grammy díjakat szeretne nyerni, ahhozz még valóban fejlődnie kell. Viszont ha olyan vonalon akar továbbmenni amit az új albuma kijelöl, akkor viszonylag jó úton jár, mert nekem is az a megláltásom, hogy ez a fajta zene eladható abszolút a nagy zenei piacon.

Névtelen írta...

Azt,hogy vajon melyik a jó út a sok közül,elég tág kör!:) Valahol,valamikor mindenki rálel a neki kijelölt,és tetszőleges útra.:)
Tehát sok sikert a megvalósításához Nessa!:)