2009. jan. 30.

Édesek otthon...

Szép estét Mindenkinek!

Még ma este is tudok mai újdonságokkal szolgálni, ami nagy öröm. Vanessa Hudgens és kedvese, Zachy Efron ugyanis ma reggel(január 30.) választotta, hogy visszatérjenek haza, az Egyesült Államokba miután eltöltöttek közel egy hetet a távoli Japánban.

2008 kedvenc párja (nekünk pedig időtlen azok) nagyon komfortosan érkezett be a Los Angeles-i LAX airport-ra, újra csak előkerültek az olyan már-már elmaradhatatlan ruházati "elemek"; mint a sapka, a csizma, vagy kocka...utóbbi most épp a lányon egy bővebb fazonú ing formájában! ;)

Nem mintha lenne bármit is ily' módon takargatnia. Miss Hudgens még mindig a világ legszexibb női közé tartozik, annak ellenére, hogy bizony neki is vannak olyan kulináris szenvedélyei, amiről semmi pénzért nem mondana le...

"Egyszerűen imádom a csokoládét és nem tudok leszokni róla." - nyilatkozta a barna hajú szépség. "Mindig úgy találom magam, hogy azt eszek, még akkor is, ha nem akarom. Egyszerűen csak megjelenik a számban!"

Ez aranyos, nem? Bár én biztosra veszem, hogy a csokival és egyéb nasikkal nem csak Nessa van így...;) Dehát olyan nehéz nem bűnözni, nem?:)

Dal a bűnös szenvedélyhez:

"You're (like) my first bad habit, I can't live without it, I can't give you up, Give you up..."

A készült képeket a beérkező duóról ITT találjátok, valamint a People magazin által összeállított listát, a legrosszabb híres diétamegszegőkről ITT tudjátok szemügyre venni!

Jó éjt! <3

20 megjegyzés:

Andi írta...

Aranyos :)
V biztos nem ezt énekli, hogy ;
Sava-sava-savanyú a csoko-csokoládé,
sava-sava-savanyú a csoko-csokoládé,
sava-sava-savanyú a csoko-csokoládé,
savanyú a csokolááádééé :)

És a nasival bűnözni jóóóó !:)

Andi írta...

Vele minden jó, Vele minden szép...:)

Andi írta...

Te vagy aki átölel, Te vagy akiért még sírok néha, Te vagy akiért a szívem dobban újra meg újra...

Andi írta...

Láthatóan én is kidaloltam magam :)

Ugyan nem Óz birodalmában vagyunk azért, Mindenütt jó de legjobb otthon!:)

Jó éjt Mindenkinek!

Névtelen írta...

A JJJr. kommentjei között be van linkelve egy oldal valami olyan címmel, hogy Zac rumoured to have girl...stb. Miről szól ez a cikk? A másik, hogy ugyanitt olvastam, hogy állítólag Zac nyilatkozta, hogy Vanessa terhes, mert 3 hónapja nem jött meg neki.

Andi írta...

No, itt az ideje, hogy csendet törjek TDK ügyben :) Harmadik sötétség? Vajon mikorra tervezhetik a filmet?:))

xdittax írta...

Először is Kedves Névtelen, Zac soha az életben nem nyilatkozna ilyet...vagy legalábbis nem ilyen formában. Mindennek el jön majd a maga ideje, és tudni is fogunk majd róla, de egyelőre semmiképp nem tartunk még ott. És ez rendben is van így, azt hiszem.:)

A linkelt cikk, ami egy kiváló pletykaoldalon olvasható, azt szelőztette meg, hogy Zac míg Torontóban tartózkodott a filmfesztivál ideje alatt szeptemberben, nem saját ágyában töltötte az éjszakát, hanem egy olyan lányéban akit már anno a Hajlakk forgatása közben ismert meg... valóságalap? Szerintem semmi.

Andi, olyan édes vagy! És még tegnap átragasztottad rám a kedvedet, igaz nem ugyanazt a dalt énekeltük,de majd legközelebb. Addig megtanulom a Te dalodat is, őszintén bevallom, nagyon műveletlen vagyok, és ezt szerintem most hallottam először...:)

De sosincs késő, szerencsére!:)

Fant írta...

Nem reagálok, erőt veszek magamon :)) Ditta véleménye fedi az én álláspontomat is, sőt sokkal diplomatikusabb annál :)

Nos a harmadik sötétség: úgy tudom nincs még kitűzött időpont. Csak egy biztos: Nolan fogja rendezni azt is, illetve annyi van még, hogy elkezdett dolgozni a harmadik rész történetén. A TDK forgatókönyvének megszületésében is ő volt a társtettes, úgyhogy csupa jóra számítok :) Ha van ember a világon, aki fokozni tudja a sötétséget, akkor az maga Nolan. Én úgy gondolom, hogy 2 max 3 éven belül itt a harmadik sötétség is. Mondanom sem kell, hogy már nagyon várom :)

Andi írta...

Szia Ditta!
Műveletlen Te, ugyan dehogy :) Azért segítek, ha nem haragszol :)

Az első dal Katona Klárié és a
címe: Savanyú csokoládé

második és harmadik dal V-Tech, fiú zenekar illetve duó.
címeik: Vele Minden Jó (magától értetődik) és az - Álmodoztam :)

Az nem baj ha pár MgHz-el arrébb vagyunk, a lényeg, hogy egy hullámhosszon :))

xdittax írta...

A Savanyút már meghallgattam és jót derültem:) Felkeltetted az érdeklődésemet, és muszáj volt utánajárnom/utánafülelnem! :)

És háát igen...:)

Pusza: Ditta×××

Ui.: A következő sötét filmet én is várom, de tényleg várhatunk még egy ideig. De igazából, bár tudom, hogy az izgalom és a minőség garantált lesz, azért abból a fajta kíváncsiságból is várom, hogy vajon mit hoznak ki majd belőle, tudja-e majd tartani, vagy túlszárnyalni az előzőeket. Azért nehéz fába vágják a fejszéjüket, több szempontból is...

Andi írta...

Köszönöm Fant,kérdésemre a válaszodat :)
Be vagyok oltva, úgyhogy én is várom, de azért ne érezz bűntudatot miatta mert azt nem venném a lelkemre :)A kezdő lökést igaz megadtad, de a többiért már én vagyok a felelős!:)

b írta...

Hú micsida pletyókra jön ide az ember :)) A valóságalapja sok lehet, mert Z még azt sem mondta el a "népnek" sokágig, hogy ők 1 pár, meg kézenfogsa sem nagyon látni őket, tehát egyértelmű, hogy ilyen fontos dolgokat egyből a nyilvánosság elé tár :) A másik amit nem értek, hogy miért pont Torontóban? Vagy ha igen, Angliában miért nem?
Ennyit a pletykákról. Mondom én :))

Andi az Álmodoztam-ot én is nagyon szeretem. Valahonnan szert tettem egy másmilyen verzióra, mint ami a lemezen van, és az szerintem még jobb :)

Fant írta...

Értem mire gondolsz Ditta. Az biztos, hogy a TDK-t felülmúlni borzalmasan nagy feladat, majdnem lehetetlen. De ugyanaz az írói és kreatív gárda hozza majd össze, mint az előző két filmet, ezért remélhetjük jogosan, hogy sikerülni fog felülmúlni a Sötét Filmet. Persze, Heath Jokere olyan döbbenetesen markáns élmény, hogy nehéz lesz negatív szereplőt találni a következő filmbe, de ne feledjük, Nolan-nak remek érzéke van a színészválasztáshoz (is).

Bűntudat? :)) Öröm nekem az, hogy már majdnem mindenkit sikerült beforgatnom ebbe a filmbe :))

Andi írta...

Ó Ditta, tényleg?
Az utánanézésednek igazán örülök :)

Igen, elgondolkodtató vajon mi lehet majd a harmadik sötét történet és a fába vágott fejszével én is dettó érzek!:)

Andi írta...

De jó b, az Álmodoztam másik verziója? Jó lehet, még nem hallottam. Nekem úgy vették át még annó CD-ről kazira, de tegnap a Videoplayer-en böngésztem és ott akadtam rájuk:)

Most sajna mennem kell, majd jövök :)

További szép napot Mindenkinek!:)

Andi írta...

Ubs, szóval annál a hullámos cuccosnál, ugyebár a MHz és a hullámhossz dettó, úgyhogy csak arra a lényegre szerettem volna utalni - jó,hogy ugyan azon a sávon vagyunk :)
Bocsi, ha tehetem, nem szeretem rendezetlenül hagyni a dolgaimat :)

Névtelen írta...

Hali!
A dalocskákat ismerem,és jópofák,habár elég porosak.:)
A TDK-val kapcsolatban nálam még sűrű a köd,de nem bánom.:)Tudom,az ígéret...!:))

Mindenhol jó,de.....!:))

Andi írta...

A por letörölhető és a köd eloszlatható,ha akarjuk :)

Névtelen írta...

"Ha akarjuk"!!:)))
Ez az Andi,olvashatóan laza vagy!:)

Andi írta...

Ja,laza.:) Azért nem mennék le pamutba illetve spárgába :))