2009. jan. 3.

Egyet LL-től, egyet Fant-tól:)

Majd' két hónapja, hogy először ülhettünk be a mozik jóesetben süppedős székeibe és merülhettünk el a Nagy Film sodró lendületébe és forgatagába, azonban mai napig - még szép - érkeznek a kisebb-nagyobb újdonságok vele kapcsolatban.

A legújabb például egy LinkLuvor által talált videó Zac-kel és Corbinnal a Star Movies VIP Acces-szel és egy Fant által meglelt nagy csoportkép, amiről alapos vizslatás után levonható, hogy azokban a napokban készült a népes társaságról, amikor az Evans testvérek Brodway-t idéző musicalszámát forgatták. :)

Most pedig akkor következzen mindkét újdonság! :)



Stevie Wong (nemzetközi tudósító): Mikor aláírtátok a 2. részt, biztosan tudtátok már, hogy ebből mozifilm lesz, vagy a vászon meglepetés volt?
Zac: Az egész meglepetés volt, nem tudtuk, hogy lesz 3. rész, mikor a másodikat elkezdtük forgatni. De amikor felmerült az ötlet, rögtön mozifilmet terveztek, nagyon izgatottak voltunk.

SW: Azt olvastam, hogy megkértek titeket arra, hogy vigyétek bele az egyéniségeteket a karakterekbe, hogy a középiskolás szereplők hitelesebbek legyenek. Mit adtatok hozzá a karakterek személyiségéhez?
Corbin: Az a nagyszerű Kenny-ben, hogy nyitott a színészek ötleteire, legyen szó szereplőkről, koreográfiákról vagy magukról a zenei számokról. Mindenből kivettük a részünket a kezdetek óta, a próbák alatt összeültünk és elmondtuk a javaslatainkat.
Zac: És egy mai középiskolás nagyon különbözik egy 5 vagy 10 évvel ezelőttitől, szóval mi vagyunk legközelebb ehhez a korosztályhoz, mi értjük a legjobban.

SW: Láttam egy nagyon jó interjút veletek, azt mondtad, hogy a földön maradtatok a hírnevetek ellenére, mert a megfelelő emberekkel vettétek körül magatokat. Ezt a családotok vagy a barátaitok segítségével értétek el? Hogy sikerült normálisnak maradnotok ellentétben azzal a sok emberrel, akik a hírnevüknek estek áldozatul?
Corbin: Attól függ, mikor jutsz el addig a pontig. Mikor ezt elkezdtük, ismeretlenek voltunk, mind fiatal korunk óta dolgoztunk, de a karrierünkben ez volt az első ilyen nagyságú alkotás.
Zac: És a High School Musical előtt átlagos életet éltünk, megalapoztuk a személyiségünket.
Corbin: És ahogy ez folytatódik, egyre őrületesebb lesz, de ott vagyunk egymásnak, ott van a családunk, ott vannak a barátaink…
Zac: És az egész csapatunkkal történik mindez, szóval tudunk versenyezni egymással. Nem tudom, hogy miért, de ez vicces…(nevet) elnézést.


SW: Az elmúlt néhány évben ez a film olyan volt számotokra, mint egy mentőöv. Saját projektekbe foghattatok, aztán mindig volt egy következő High School Musical. És most vége ennek a biztonságnak, vár rátok az igazi élet. Felkészültetek rá? Mi lesz a karrieretek következő állomása?
Zac: Szerintem ez nagyon jó hasonlat, a High School Musical mindig ott volt, mintha biztonsági háló lenne. De nagyon tanulságos volt, az első film óta nagyon sokat tanultunk, Kenny minden részben rengeteget foglalkozott velünk, sokat megtudtunk a filmezésről. Ez nagyon hasonlít a középiskolára. Úgy érzem, készen állok a következő lépésre.
SW: És te, Corbin?
Corbin: Egyetértek. A High School Musical nagyon biztonságos környezet, mind itt nőttünk fel. Ez a projekt szabadságot adott, de most ideje lezárni és továbblépni.
Zac: Most nagyon izgatottak vagyunk.

SW: Ez lesz az utolsó kérdésem. A tegnapi vetítésen a csókjeleneted Vanessával nagyon hosszú volt, a lányok elkezdtek nevetgélni. Kíváncsi lennék, milyen lehetett ezt forgatni és hogy milyen élmény volt…
Zac: (nevet)
SW:…mikor Troy és Gabriella jelenete ezzel a csókkal ért véget.
Zac: Jó volt, már régóta vártuk. Mindig is tiszteletben tartottam, hogy az első két filmben tartózkodnunk kellett a csókolózástól, de a szereplők már végzősök, érettségiznek, felnőtté válnak…ezzel kiérdemeltek egy jó csókot.

Fordította: LinkLuvor.

33 megjegyzés:

Andi írta...

WOW!:) Zene füleimnek és szemeimnek az a "csókos rész"!:))

Gratula Mindhármotoknak:)
....a bejegyzés...a vidiford...és nem utulsó sorban a csoportkép...:))

Na akkor most mégegyszer!:)

Netty írta...

Én is csak ennyit bírok most kinyögni...WOW!!
Tetszik Zaccy arca a csókos résznél...olyan kis...szégyenlős...(?) És egyet értünk abban, hogy kiérdemeltek egy jó csókot. Az első résznél majd belehaltam, hogy nem volt csók. Arra gondoltam, hogy én még olyan filmet nem láttam, ahol nem lett volna legalább egy csók. Hmm...régi, szép emlékek...:):)
Nah, jó éjt!

Fant írta...

Ditta, köszi az utalást, meg az említést :) LL, jó interjú, gratula a fordhoz :)
Az interjúhoz: érdekes lehetett megélni a színészeknek ezt az egyre fokozódó sikert.. A riporter mentőöves hasonlata tényleg jó, bár azért igazi élet ez a jelenlegi is nekik. Sok színész örülne, ha a karrierje során egyszer játszana egy ekkora hatású filmben, nekik 20 éves koruk körülre ez háromszor adatott meg. Sőt az is érdekes, hogy ekkora sikernek, mint a nagy film, folytatást szoktak készíteni, érett hozzáálás a Zacéktől, hogy a csúcson szállnak ki belőle...
Az utolsó kérdés talán kicsit indiszkrét volt - de Zac korrekt válaszat adott. Majdnem olyan diplomatikus volt, mint Ditta :)

Andi írta...

És az egészet emelte "az" a csoportkép amit találtál nekünk....:)
Nem véletlenül van az OTT!:)

A második rész végén ugyan van csók...de hát abból nem sokat látunk...mert ide-oda kapkodják azt a kamerát...:)

Látom Zachary ismét nem bírta visszafogni magát, hogy ne beszéljen...annyit...de ez tök jó így vele...:)

Névtelen írta...

Hát vicces volt Z az utolsó válaszával :)) Lehet, hogy ők már alig várták azt a csókot??

Andi írta...

Szeretem, ahogy Zac beszél...ahogy az élethez és a szakmájához viszonyul...imádnivaló a humora...laza,mégis komoly és megfontolt...korrekt...!:)
Ezzel.....

Jó éjt Mindenkinek!

Névtelen írta...

Azon csodálkoztam, hogy miért mondja, hogy az első 2 részben tartózkodniuk kellett a csókolózástól, ha egyszer ez volt a 2. rész csúcspontja...de ezt mondta, többször meghallgattam...
Zac mindig biztosítja a vicces hangulatot, az utsó kérdésnél is csak nevetett, úgyhogy ott nem lehetett annyira érezni, hogy indiszkrét, leírva máshogy fogja fel az ember.

Netty írta...

Hát ha úgy nézzük akkor abból a csókból tényleg nem látszott semmi...azok az állandó nézetváltások...meg a megszakítások a tüzijáték meg a locsolórendszer miatt...
Más: Tudja valaki, hogy van-e annak angol megfelelője, hogy: Kivétel erősíti a szabályt?

xdittax írta...

The exception proves the rule. :)

Netty írta...

Köszi Ditta, örök hála! :) angol vitám lesz az egész osztály előtt...arról, hogy a sztárok megérdemlik-e a pénzüket...xD

Andi írta...

Gondolom éppen a csúcspont miatt... arra érthette,(főleg a 2-ben)hogy többször készültek a csókra, de persze megzavarták Őket, (aminek így kellett lennie)...hogy azért a végére csak oda csattannyon az a csattanós...:)...a 3-ban már nem is nagyon próbálkoztak (talán egyszer)....aztán egyszer csak szépen belecsaptak...a közepibe..:))

xdittax írta...

Nem tesz semmit.:)
Na és, nem szeretnéd csak röviden felvázolni, mit is fogsz mondani?
Elég utána is, nem szabad, hogy elvonjuk a figyelmedet!×)

Névtelen írta...

Én sejtem, mit fogsz mondani, Netty...legalábbis a kivételeket:))

Netty írta...

Hát én nekem pont azt kell állítanom, hogy nem érdemlik meg...(barátnőm elhalászta előlem a másikat) :) de beleveszem majd, hogy a kivételeket nagyon is megbecsülöm. :D Egy-két példa el is hangozhat majd..:D És jól gondolod LL, hogy kik jutottak először eszembe...:D

Fant írta...

Figyu Netty, a te témád sem túl nehéz, gondolj csak a kicsi magyar sztárocskákra, egyből lehet egy csomó indokod ;)

Netty írta...

Igen én is ebből indultam ki...:D:D Nálunk aztán akad bőven olyan ember, akit nem tudom, hogy mire kaptak fel annyira...

Fant írta...

Nos, a filmek csúcspontjairól: az első rész után szerintem direkt poén volt, hogy minél többször zavarják meg őket :) De azt se felejtsük el, hogy az első két rész még csak szimpla Disney tv-film volt ;)
A harmadik részben pedig ezek a megzavarások már a kikacsintások részei voltak szerintem. Az, hogy végül a harmadik rész csúcspontja úgy sikerült, ahogy annak tudható be, hogy az már egy igazi mozifilm volt.
Nem lehetett tovább halasztgatni a dolgot :)

Fant írta...

Pontosítok Netty: nálunk csak olyan ember akad, aki nem tudjuk mire kapja.
Persze: The exception proves the rule. :) Ez igaz, de a kivétel nagyon-nagyon ritka. Más kérdés, hogy ez neked most pont kapóra jön :)

Andi írta...

...hát, ha én egy két hazai (alkotásra) gondolok...akkor igen csak elszomorodom....és még ezért fizetnek is..!?
Persze kinek a Pap,kinek a Papné.
Ezt most csak úgy írtam...figyelembe se vegyétek mert szóra sem érdemes!

Sok sikert Netty-nek!:)

Névtelen írta...

Ha sokat mondogatják, hogy nem volt csók, csak az az 1, akkor egy idő múlva el is hiszik az emberek :) És az valóban nem "olyan" volt :)
Sziasztok.

Andi írta...

Szia b, mire gondolsz...segítesz..?

Fant írta...

B, szerintem inkább: Attól, hogy sokat mondogatja, még nem lesz igaz ;)
Persze a lényeg értehető, a harmadik részben lett ez csak igazán nagy jelenet :)

Névtelen írta...

Meg alapos az a csók :))

Andi írta...

Alaposnak alapos az egyszer tuti...ahogy a Footlose-ban is van egy alapos csók...kíváncsi leszek ki lesz Zac-nek "az" a szerencsés partnernője...majd a filmben...:)

Névtelen írta...

Niki Blonsky-val is alapos volt az a csók :) Szerintem pont annyira, mint V-vel :)

Andi írta...

Ha már a csókoknál tartunk...V-vel talán alaposabb volt...
olyan..."mélyebbre" ható:))

Névtelen írta...

Én arra gondolok, amit nemrég valaki belinkelt youtube-os vidit. De az tény, hogy V-nél nem volt "szemébe néz, oldalra fordít és csók" (vagy mit mondott Z, hogy hogy kell a kamera előtt csókolózni :))

Andi írta...

Ha V nem is nézett közben Z-re...Z azért kikukkantott V-re egy nem röpke pillantás erejéig:)))

Névtelen írta...

Én a fej látható oldalra billentésére gondoltam, hogy nem volt :)

Andi írta...

Mármint b, biztos a 2-re gondolsz...a 3-ban persze nem így volt...

Andi írta...

Oké b, időközben leesett...:)

Névtelen írta...

De a 3-ra gondolok. Nézdd meg a Hajlakkban milyen "szabályosan" csinálják, a 3-ban pedig nincs az, hogy oldalra billentek és csókolok :)

Andi írta...

Oké, oké...bocsi az első körben nem jól értelmeztelek...:)
Azért még a 2-ben is van némi billentés...legalábbis a csók legelején...ami még látható:)