2009. jan. 28.

Együtt Tokyóban!


További képek Zanessáról a High School Musical 3 - Senior Year japán premieréről
ITT, ITT, és ITT!

Japán fővárosában rengeteg rajongóval együtt az ifjú Vanessa Hudgens egy 2001-es elbűvölő, bézs Moschino ruhába és egy Jimmy Choo cipőbe bújva ünnepelte a közös Nagy Filmjüket/Nagy Filmünket, kedvesével, Zac Efron-nal, akire ha rápillantunk(jó sokáig tart az az egy pillanat!), rögtön tudjuk, ugyan ráférne már egy-két nyisszantás, mégsem tudunk rá haragudni.:)

A High School Musical filmek főszereplői káprázatosan és a legnagyobb örömmel élvezték át a hosszú éjszakát - a premier után a Mori Moto étteremben vacsoráztak - amely ezennel valamilyen formában, de lezárta azt elmúlt bő 3 évet.

49 megjegyzés:

Fant írta...

Nos ezekre a képekre megérte várni mindenképp :) Azért a japánok vendégszereplő nép, látom mindketten kaptak valamit tőlük.
Vanessa pedig most is ááá nincsenek is szavak :))) Ez a kép kép is... :)))

ades írta...

Ht ezek a képek nagyon imádom nadehát az hogy sznete minden képen simulnak egymásozz az elképesztő és na zacen aza az öltöny imádom vanessa is nagyon jól nézzki

Névtelen írta...

Konban wa!:))

Micsoda ünneplés,micsoda fogadtatás,asszem ez feltette az i-re a pontot.:)) Öröm-huncutkodás-megtisztelés,és Az a rózsa,és a csokra,no meg a Párja,mondhatnék még mást is rá-Ja!.:))De most mással fojtatom,a képeket még egyszer átvizslatom.:))

Névtelen írta...

Jók a képek :) És V ruhája nagyon klasz valóban.

Andi írta...

OMG!:)
Hihetetlenek mert hihetetlenül nem tudok betelni velük és igazából szóhoz sem jutok, na és azok a
Zanessa-pillanatok.....:))))

Fant írta...

Közben megnéztem az első ázsiai számokat is Thaiföldről, nincs még vége a diadalmenetnek, lesz még mese :)
Kíváncsi lennék videóra erről a premierről, a képeket elnézve hihetetlen ováció lehetett :) Valóban az i-re a pont, jól mondod f.é. - helló egyébként :))

Andi írta...

A vidire én is gondoltam....bizony, hogy jó lehet:)

Névtelen írta...

Cső!:))

Na tudtam,pont ott.:)
Édesek a pillanatok,rengeteg lehetett a nép,de meg kell,hogy mondjam nekem hiányos a kép.:)
No nem ezek a képek,talán nagyon furi,de eszembe jutott,a mese.:)) Igen a számokról Barát!:)
Vajon felmerült-e már ott a Disney-nél,hogy mesét készítsenek ebből a dologból?:) Volt már színpadi izé,és valóság show,de mese.:)) Vagy talán a Japánok,hiszen abban most menők.:) Na jó,hagyjuk ez az agyszülemény nem lehetett másé,csakis kizárólag persze,hogy az enyém.:))

Névtelen írta...

Ja,amúgy nálunk szakad a hó!:))
Tehát holnap izzítom a szánkót,és
teszek még angyalkát is a hóba!:)) Na még kinél esik,nem a vérnyomása,csupán a télnek általam régóta várt fehér áldása!:))

Névtelen írta...

Sziasztoook!

Örömmel látom, hogy ismét fellendült a blog! :DD

Ahogy elnézem, szerintem is nagyban hozzájárulnak azok a pici emberek a következő szuper-meséhez! A premieren Zanessa pedig oh-so-super-cute (most lehet h nagy hülyeséget mondtam XD)!

Hát (f.é.) nálunk is szakad rendesen... Olykor van egy kis áramkimaradás is!:S De nem nagy probléma, mrt így legalább meg van a holnapi programom!:D

Fant írta...

:)) A számos mese jutott eszedbe? :)) de jó! :)) Megéri tehát gyártanom ezeket a meséket, csak elér téged is a számok varázsa :))))
Mese? :) Az első rész nekem egy az egyben olyan volt mint egy élőszereplős mese :) De, hogy valódi mese is lesz belőle - nagyon könnyen el tudom képzelni, akármi lehet belőle, egyáltalán nem biztos, hogy ez egy valóságtól elrugaszkodott ötlet :) Miért éppen mese ne lenne? Nagyon könnyen el tudom képzelni.
Hát azért manga, meg anime a HSM-ből :))) ez így elsőre vadnak tűnik, de ki tudja, ahogy ezt a lelkes népet elnézem, akármi lehet :)
Hó? De jó! Nálam csak az eső szakad, de az kitartóan egész nap.

Fant írta...

Hello Nóri! Jó az a kifejezés biztosan, már amennyit az én nem létező angol tudásommal mondhatok róla :) De mi lesz a holnapi program az áramkimaradás kapcsán? Villanyszerelés? :)
A fellendülésnek én is nagyon örülök :)

Névtelen írta...

De hát eddig is lendületben voltunk, nem? :S

Névtelen írta...

Fant szerintem el se tudod képzelni mennyien szeretik és várják a meséket! :) Ha ezt olvasom, engem mindíg nagyon jó kedvre derít és hihetetlen boldogsággal tölt el több okból is!

Neeem villanyszerelés!:) Hanem szánkózás! Ugyanis nálunk (Isten tudja mért)úgy szokott lenni, hogy variálnak utánna egy csomót a kábelekkel , ezért órákig nincs áram és így nem tudok se tv-t nézni, se a gép előtt ülni, szóval vár a friss, hideg, fehér hó csupa jókedvvel, kacagással és néhány jóbaráttal!:)

Névtelen írta...

Hát Nóri!:)) Az,hogy szakad rendben,de áramkimaradás,az kissé kellemetlen! Bár !:)) Na,jó nálam is vannak kissé kimaradások?:) De ez tartós.:) Fant,és hatott a számok misztikus nagysága.:)) A sokaságáról már nem is beszélek.) Tényleg hihető a mesés felvetés? Na jó,talán a keleti tényleg fura lenne,de az amcsi?:) Szép,és színes, pénzt is hozó lehetne. Eső? Nem gond két napig csak az esett,de délutántól igencsak befehéredett.:)Talán megy még arra felétek is kicsit,ha nem ,hát szívesen besegítek neki.:)

Névtelen írta...

Sziasztok! Beugrottam kis plusssz melegségre. Cefet idő van, Fant itt is sakad egész nap, már alig vártam, hogy haza érjek. Fázom, mint egy kutya!

Mégiscsak lesz thai-tyű!? Mennyi az annyi?
;o)

Névtelen írta...

Nos, látom sokkot kaptatok tőlem, úgyhogy megyek tovább valami meleget keresni...
Notte!
;o)

xdittax írta...

Azért még nem olyan igazi fellendülés, most délután is elkéstem a zeneórámról, de legalább még be tudtam linkelni pár galériát.

De azzal hogy visszatért a netem, tényleg várható egy kis javulás. És bár attól függetlenül, hogy nálunk is két nap óta esik az eső megállás nélkül - sőt! - még rohangálok ide-oda, leszek itt Veletek, vagy legalább olvaslak Titeket, azt is nagyon szoktam élvezni...;P

Fant írta...

Örülök, hogy nagy a mesék tetszési indexe Nóri :) Az áramimarads meg a szánkózás kapcsolat meg tipikusan a minden rosszban van valami jó esete, ráadásul igen jó dolog ez :) Jó havazást holnapra! :)

F.é. teljesen elképzelhető szerintem egy rendes mese a HSM-ből, annyi minden volt máris belőle, csodálkoznék, ha kihagynák, ziccernek tűnik, hogy egy még fiatalabb korosztályt is elérjenek vele. Abszolút elképzelhető :) Én a magam részéről a mesék közül a hagyományosan rajzoltat preferálnám, ezek az új 3D-s mesék nem annyira jók :)
Szóval akkor két napig eső, aztán egyszer csak hó - na akkor van még reményem :)) De ha besegítessz a felhőknek azt megköszönöm :))

Hello ;o)! Eső nálatok is, nem túl felemelő télen az eső el kell ismerni. Hogy mennyi az annyi? :) Nem árulok el konkrét részleteket a hétvégi meséből :) De te már tudod különben :)

Fant írta...

;o), sehova tovább, megjött Ditta is! :)
Szia Ditta! De jó olvasni téged. Szóval nélad is eső :) Óvatosan a rohangálásal, ebben a nyirkos időben azért :)

Névtelen írta...

:))

Szia Ditta! Remélem azért nem szidott meg nagyon a zenetanár...:) Egyébként eddig is kitartottunk melletted ésha szükség lesz rá, megtesszük újra!

Akinél eső edik oda megpróbálok egy kis havat is küldeni (ha szükség van rá), mert itt már van dögivel!:)

Vigyázzatok magatokra!

Zanessa-s Csodaszép Álmokat Mindenkinek!

Névtelen írta...

Húú Barát!:) Félted? Óvod? Véded,és Dicséred??!!:)) Hiányzott már nagyon
neked Ditta!:)) Tudom!:))

De Dittus kérlek!:)Írd meg neki szépen,hogy legyen már képben: bírod a buráját,legyen mindig laza,vigyázol magadra,ha igyexel is haza!:))

Andi írta...

Az eső nálunk is dettó és Dittát "látni" jó:)

Fant írta...

Hiányzott hát :)) De képben vagyok én, és ígérem laza is leszek :))

Jöhet a hó Nóri, kell a fehérség :))

xdittax írta...

Azért Nóri, maradjon Neked is a holnapi mókára bőséggel!:) Bár az biztos, én szívesebben járnék-kelnék hóval borította utcákon, mint kísérelném a lehetetlent - kikerülni a Balaton-méretű tócsákat. Tiszta szórakozás jéghideg szélben, esernyővel a kezedben!

És akkor most megírom: Fant - bírom a burád,légy mindig laza,vigyázok magamra,ha igyexem is haza! ;)))

Kösz F.É. a szájba adott rímeket, és mindenkinek mindent. :)

Fant írta...

Oké Ditta :)) A havas utcák pedig dettó - nade legalább Karácsonykor volt havunk, az a lényeg, ha annyi is volt egész télre már akkor is jók vagyunk :) Ez persze még nem teszi kellemesebbé az esőt, dehát meg kell látni a pozitívumot mindenben ugyebár :))

Névtelen írta...

Hát,akkor szép álmot,meséset számmal,Jó éjszakát kívánok kézzel,és nem szájjal!:))

Andi írta...

Éjt!

Fant írta...

Jó reggelt! Találtam két videót: 1, 2 :)
Ráadásul ha jól veszem ki, akkor végülis a mi időszámításunk szerint maiak vagy hogy is van, ilyen korán még nem vágom a számokat :) Lényeg, hogy a premier utáni napon készültek, egy japán tv műsor vendégei voltak, ez egy reggeli műsor volt ugyebár :)

Szép napot mindenkinek!

Névtelen írta...

Jó reggelt!
Ebben a műsorban szerepelt Z anno a Hajlakk kapcsán is, nem?
Köszi Fant a vidit. Remélem ford is lesz hozzá valakitől :)

Névtelen írta...

Sziasztok! Jelen pillanatban egy kósza hópelyhet se látni a levegőben, tehát remélem akkor felétek vette az irányt!:)

Mostanra elég sok infó van már Japánból. Van vidó a premierről is, amiben Zanessa beszél japánul és vendégeskedtek egy műsorban is, amelyben "sokmindent" elárulnak ottlétükről. Nekem nagyon tetszik az a zokni, amit V vett, de hogy őszinte legyek az elején kicsit meglepődtem, mikor megláttam. :)

http://blog.vanashbrenique.net/2009/01/zac-plays-with-a-big-sword-and-vanessa-buys-socks/

Névtelen írta...

óóó,nagyon jók a képek!!bár Zachynek nagyon hosszú a haja!!
Felvettek egyébként!!

Névtelen írta...

Hellósztok!

Nóri,nálunk még szakad a fehér csuda,és kész lett a hóból készült csoda.:))
A zokni egyébként nekem is tetszik.:) Tök halál-fej!:)

Dorka neked gratula!:))

Névtelen írta...

Sziasztok!
Zanessa és japán fogadtatás elképesztő, egyébként megtaláltam a teljes japó vidit a tv műsorral, premierrel együtt.
Érdekes és vicces...kíváncsi vagyok, mit mondott Zac a premieren, amin akkorát szakadtak:DD Úgy látom, elrontott vmitXP Egyébként tervezek hozzá fordot, de elég féloldalas lesz, majd kitalálom vhogy a másik felét:DD b, ja ugyanaz a műsor:)
Nálunk elég gagyi idő van...néha esik az eső, és már most sötétedik...

Névtelen írta...

NAON JÓ A VIDI! NEM TOM MIT MONDHATOTT ZAC , AMIN ANNYIRA NEVETTEK:D:D NEKEM NAON TETSZIK MÁR 3SZOR MEGNÉZTEM,DE SZTEM MÉG MEG IS FOGOM EGY PÁRSZOR:D:D

BEA

Névtelen írta...

és már naon várom a fordot!!!

bea

Fant írta...

Sziasztok! Gratulálok Dorka, egyben eredményes tanulást kívánok!

Azt már megfigyeltem a svéd (?) premier kapcsán is, hogy Vanessa-nak valahogy jobban mennek az idegen nyelvek, mint Zac-nek :)) Ettől függetlenül szép tőlük, hogy a saját nyelvükön szóltak az igen népes japán sereghez, micsoda hisztéria fogadta ott is őket, de korrektül szervezett és vezényelt premier volt ez ahogy elnézem.
A vidit most nincs időm egyben megnézni, de jó, hogy megtaláltad LL és előre is köszönjük a fordot :) Esetleg ha valaki tud japánul közületek, akkor LL szívesen fogad segítséget biztos vagyok benne :)

Hát a hó minket még nem ért el, de legalább elállt az eső :)

A reggeli videot néztem, abban van egy kép, ahol Z és V meghajolnak egymás előtt, mint két szamuráj, az nagyon tetszik :))

Mi a hóból készült csoda f.é.? :) Mert, hogy nem egy szimpla hóember, arra nagy összegben mernék fogadni :)

Jó lett a bejegyzés kiegészítése Ditta :) Na igen lezárták, de abban biztos vagyok, hogy a jelenség pozitív hozadékait még jó sokáig érzik majd.

Fant írta...

Egy német blogon olvastam, hogy egyik japán interjúban megkérdezték Zac-et és Vanessa-t a kedvenc Disney mesefigurájukról :)) És mi volt a válasz? :)))) Vanessa: Jasmin. Zac: Aladdin :)))
Ezek olvasnak bennünket! :))
A történeti hűséghez annyit még: Z először Goofy-t mondott, de miután Vanessa kimondta a Jasmin-t utánna megváltoztatta a véleménynét :))

xdittax írta...

Ó, hát Jázmin hercegnő legalább annyira elbűvölő teremtés, mint maga a Vanessa nevű lányka. Imádom mindkettőt - Zacharyt pedig dettó^^

Ez nagyon szívet melengető hír volt, köszi Fant!

És Dorka, a Tiéd is az volt! Örülök Neked, együtt örülünk Neked!;)

És bár én nem vagyok nagy rajongója az ilyen mintáknak (halálfej), sőt nagyon távol áll világomtól, azért ha majd kijutok Japánba, Vani tanácsát megfogadva én is veszek magamnak pár ilyen nemű ruhadarabot!;)

Szép estét kívánok Mindenkinek, vidám éccakát - kinek-kinek fehér, puha havval kísérve! <3

Pusza: Ditta×××

Névtelen írta...

Gratulálok Dorka! :)

Már hozzánk is visszatért a hó, de remélem azért sikerült elküldenem hozzátok egy keveset!

A szánkózás ma megvolt!:D Hihetetlenül jót szórakoztam!:D

Aladdin és Jázmin!:) Ez nagyon aranyos! Fant remélem még tudsz szolgálni ehhez hasonló hírekkel! Egyébként arra gondoltam, hogy régebben volt ugye olyan hír, hogy V mamája rendszeres látogatója a VABN-nek és lehet, hogy a ZaAngel's-nek is és onnan ide keveredett valahogy...:DD Egyébként mi az oldal címe Fant?

Névtelen írta...

Helló!

Nos az idegen nyelv kapcsán,talán nagyobb %-ban, nekünk csajoknak jobb az érzékünk!:) Persze,hogy megszervezett volt ott minden,hiszen elég precíz nép az a "kicsi" keleti.:)

Húú,hát mindenkinek megvan a maga Aladdin-ja!:))) Ugye már említettem,a gondolatunkban olvasnak,vagy a blogunkon?:))))

Nálunk el állt már a fehér csuda,de az udvaron még áll a csoda.:)) Fant,Én veled nem fogadok.:)) Gyűjtök már a nyárra,de ha veled lejátszom ezt,
lőttek a lazulásnak.:))

Ditta,biztos bombasztikusan fogsz majd kinézni azzal az olyan nemű ruhadarabbal,ha meglesz!:)) Mondhatnám haláli.:))

Fant írta...

Rögtön linkelem Nóri: Itt a forrás.
A többi kérdés:
Vanessa kedvenc dala, mivel ő egy romantikus nő, a Can I Have This Dance; Zac kedvence a Boys are Back. Az utolsó kérdés a kedvenc japán ételre vonatkozik: Vanessa válasza a tonhal, Zac-é a Ramenand. Utóbbit a németek sem tudják mi lehet - én meg végképp nem :))

Különben a következtetésed igen szimpatikus Nóri :) És kb valós is lehet akár, ki tudhatja? :)

Ditta, ha Japánban jársz feltétlenül szerezz be egy halálfejes cuccot és majd akkor vedd fel, ha agresszív leszel :))
Agresszív Ditta halálfejes cuccban :)))
Nos, legalább ma is kaptam ötletet a következő meséhez :))

b írta...

Fant ezek a képek hol készültek?

Névtelen írta...

Köszi szépen Fant! :) Jól hogy gyakoroljam egy pöttyet a németet...
Ma sok időm volt ehhez hasonló dolgokat kikövetkeztetni és csodák csodájára most ésszerű magyarázatokra jutottam!:)

Hihi! Biztos vicces lehet egy nagyon aranyos, hosszú, barna hajú, szemüveges lány egy vad szerkóban halálfejes zoknival! XD

Am nekem a japánok valamiért nem voltak és szerintem nem is lesznek szimpik, de ez az egész mindenség sokat változtatott a róluk alkotott véleményemen.

A képek b, egy mai rajongó találkozón készültek.

Névtelen írta...

*Jól jön hogy gyakoroljam

Fant írta...

Már csak egy halálfejes kendővel a fején lenne még tutibb ;))

Nos zárkózott nép a japán, a miénktől egészen eltérő kultúrával, de most megmutathatták, hogy nagyon tudnak rajongani és lelkesedni ők is és maximálisan képben vannak az amcsi popkultúrával.
Szimpatikusak nagyon abszolút ezek alapján, hatlmas ünnepélyt rendeztek a Nagy Filmnek, talán nem is véletlen, hogy a Disney így kihagyta az ázsiai promót.

Szerintem a Nagy Közös Blogunkat olvassák ők :)) Esetleg ezzel együtt már a gondolatainkat is :))
Nos én pedig szintén elállok a fogadástól :) A nyári lazulásod érdekében :)

b írta...

Szereztek egy magyarul értő embert? :))

xdittax írta...

Úgy néz mi minden bizonnyal, hogy szereztek. Szóval csak szépeket tessék írni ezentúl is;))

A halálfejes zokni meg majd egyszer...kendő: azt már nem! Na még csak az kéne..!!!xD

Bár Veletek, Értetek...<3

b írta...

Ha már a zaangels-en ki vagy téve, ez a minimum :DD