2009. jan. 25.

"Gyere most, mese szól!"

„Gyere most, mese szól” – nos, ez az a pont, ahol mielőtt e különleges mesekönyv olvasói a szívükhöz kapnának, elégedetten nyugtázhatják, hogy a mesekönyv legyen bármilyen rendkívüli is, mégsem hangoskönyv, így a Mesélő éneklését nem kell meghallgatniuk, elég csak elolvasni, ami kétségkívül minőségibb élményt biztosít az érdeklődők számára.

Bár kissé talán mókásan indult, ezzel a Mesélő arról a tényről szerette volna pusztán elterelni a figyelmet, hogy története legnagyobb válságát éli át a Vörös-Varázs utazási iroda, hiszen a mesekönyv szerkesztője, hirtelenjében mesehőssé vált, mivel ugye hol volt, hol nem volt.

Miután az igencsak kedves és toleráns ügyfelek ezt a kicsikét talán gyengére sikerült szófordulatot elnézően mosolyogva megbocsátották a Mesélőnek, érdeklődve fordultak felé, hogy mi lehet a probléma megoldása. Hiszen a fő gond az, hogy a mesekönyv szerkesztője nélkül a csapat csupán félkarú óriás, továbbá az ő fuvolaszava nélkül nincs dzsinn, dzsinn nélkül pedig nincs utazás.

Ekkor Aladdinnak eszébe jutott, hogy a múlt heti utazás alkalmával mobiltelefonján rögzítette a fuvolaszót, így arra jutottak az utazásra várókkal közösen, hogy megkísérlik megidézni a blog szellemét ilyen módon. A gondolatot tett követte, a tettet pedig kékes füst és a szellem előállt. Miután az első sokkot követően fél óra ápolás után sikerült a dzsinnt magához téríteni, mely átmeneti rosszullétet a szellemnek abbéli meglepetése okozta, hogy bájos fiatal lány helyett, a marcona megtermett Mesélővel találta szemben magát, vázoltuk neki a problémakört.

A szellem pedig megnyugtatott mindenkit, ő ura térnek és időnek, így előkeríti a mesekönyv szerkesztőjét két pillanat alatt akár a világ másik feléről is, hiszen ő is szívén viseli a sorsát.

Ekkor néhány másodpercnyi csend következett mialatt a dzsinn koncentrált, az utazás szervezői és résztvevői pedig izgultak, vajon sikerül-e. Mivel nem lenne mese a mese sikerek nélkül, a dzsinn óriási koncentrációt követően közénk teleportálta a mesekönyv szerkesztőjét, azzal a kitétellel, hogy nem érdeklődhetünk egész heti holléte felől, mert abban a pillanatban vége szakad az utazásnak. Az alku áll, az utazás pedig kezdetét vette, kívül téren és időn, korokon és korszakokon keresztül, országokat és kontinenseket átszelve, olykor óceánokat és hegységeket érintve.

Szokásunk szerint Amerika az első úticél, ahol minden utas hátradőlhetett, mert a mesekönyv kedvenc LL-jének hazai terepén ő maga minden információt kiderít, ami fontos lehet percek alatt, rendkívül lazán és tökéletes angolsággal.

Kiderül, hogy a Disney Channel kicsi hétvégi filmjének indult, majd nem egészen három év elteltével Amerikában a 2008-as esztendő 18. legsikeresebb mozifilmjeként, a High School Musical 3 – Senior Year című szériazáró alkotás, vetítésének misztikus, 13. hetében a január 16-18-ig tartó hétvégén, a január 19-i adatokkal bezárólag újabb 70,238 dolláros bevételt hozott, ezúttal 155 filmszínház műsorán.

Tekintve, hogy jó szokásunk szerint hétvégén utazunk, így szemügyre vehetjük a január 20. és 22. között termelt további 10,455 dollárt is. Összességében január 22-ig 90,509,777 dollár a tengerentúli bevétel.

Nemzetközi mustránkat e héten csak azért nem Ausztráliában kezdjük, mert úgy tűnik, hogy átmenetileg kifogytak a kicsi szuvenír nemzeti állatból, az újragyártásig látogassuk meg a szomszédos Új-Zélandot, ahol a január 15-18-ig tartó mozis hétvégén, a vetítés hetedik hetében 16,340 dollárt hozott a filmünk, összességében pedig már 1,157,733 dolláros bevétel jött össze nekik a Végzősök ballagásából.

A brazilok is a 13-as szám bűvkörében élnek, így ha ehhez még hozzávesszük Esmeralda és Vanessa imádatukat, valamint azt a tényt, hogy a F.É. által életre hívott Banán-díjnak elkötelezett támogatói, a 2,274 dollár tolerálható, kiváltképp az 5,570,342 dollárjuk tükrében. Bennük felmerült a Banán-díj kapcsán az a teljesen jogos kérdés, melyet ugye jeltolmácsolással hoztak a tudomásunkra, hogy mit is ér Aladdin és a Banán-díj majom nélkül.

E teljesen jogos kérdésre egy rendkívül laza megoldást talál a blog szelleme: a velünk utazó legifjabb NKF rajongó kezébe varázsol egy plüss majmot, csak, hogy teljes legyen a mesés élmény. A brazilok elégedettek, legifjabb utasunk boldog, a dzsinnek pedig jár a pacsi.

Brazília után Bulgária felé vesszük az irányt, ahol immáron 9. hete építgeti a közösséget a film, legutóbb 9,3%-os növekedéssel 411 dollár jött össze ott, összességében pedig 48,160 dollár.

Hogy a rendelkezésre álló b betűs országok skálája a mesekönyv egybetűs b-jének kedvéért teljes legyen megnézzük mi a nagy helyzet Belgiumban. Közösségépítésre ők legutóbb 13,684 dollárt szántak, ami ráadásul 22,2%-os növekedés az előző héthez képest, 12 hét alatt pedig 2,820,274 dollárnyi összeg származott e rendkívül humanitárius célból.

Következik egy kicsi nyelvlecke a mesekönyv azon olvasóinak kedvéért, akik szeretik a nyelveket, csehül úgy mondják a Nagy Film teljes címét, hogy: Muzikál ze strední 3: Maturitní rocník. Szerencsére a számaikat könnyebb feldolgozni, mint anyanyelvüket, így ki tudtuk deríteni, hogy 14,3%-os növekedéssel 25,063 zöldhasút hoztak a konyhára a hetedik héten a végzős gimisek, az össz ballagási pénz pedig eddig 624,933 dollár.

Irány lazulni, Hollandiánál alkalmasabb hely pedig nem igazán erre a tevékenységre, miután pedig megbámultuk az Északi-tengert is, angolosaink utánakérdeznek a legfrissebb adatoknak. Mielőtt a túlzottan is laza hollandok valamit félreértenének a kérdések céljaival kapcsolatban Aladdin diszkréten köhint egyet, így a témától el nem térnek, így elmesélik, hogy legutóbb náluk 23,5%-al növekedett a közösségbe tartozni kívánók száma, számszakilag 109,214 dollár gyűlt össze ebből a dologból. Az összholland bevétel: 2,544,871 dollár hat hét alatt.

Spanyolországban, ami a mesekönyv romantikusainak e heti állomása, Fin de curso alcímen fut a film 13 hete, legutóbb 1,816 dollárt, összesen 12,680,857 dollárt hozva a helyi filmszínházaknak noés a Disneynek persze.

Heti rendes szikrázásunk célállomása Szerbia és Montenegró, mely ország heti legnagyobb százalékos növekedőnk is egyben a maga 172,2%-ával, ez most éppen 822 dollárt jelent a hetedik hét végén. Ezen adatokat inkognitóban kellett kiderítenünk, minthogy pár hete csaknem lángra kapott az a bizonyos szikra, jobbnak láttuk angolul tudó utasainkat amerikai turistának, magát a Mesélőt pedig orosz diplomatának álcázni a békesség kedvéért.

Két lazább út a végére: a britek úgy megörültek annak, hogy Vanessa második albuma náluk is kapható lesz, hogy örömükben gyorsan 63,2%-os növekedéssel 5,851 dollárt hoztak össze a moziknak, így a tizenharmadik hét végére 33,861,400 angol összbevétel.

A szappanoperák fellegvárai közül Uruguay-ba látogatunk utolsó állomásként, ahol 49,8%-os növekedéssel 340 dollár értékben adtak el jegyet a filmre, melyet az ottani lakosok Nagy Közösségépítő Szappanoperának becéznek egymás közt.

Ennyi körítés után jöjjön utunk összegzése: a január 16-18-ig tartó mozis hétvégét értékelő körút során találkoztunk újabb 198,317 dollárral, így az Amerikán kívüli összbevétel a rengeteg szuflát tartogató ázsiai bemutatók előtt: 154,349,948 dollár, a tengerentúli bevétellel növelt összeg pedig 244,859,725 dollár.

by Mesélő, aka Fant - aki kiemelkedően tartotta a frontot az elmúlt napokban:
(ezt is) köszönöm!

Forrás: IMDb; Rotten Tomatoes; BoxOfficeMojo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13.

66 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszi a Varázslatos utazást!:)
A Majom üdvözletét küldi,és imádja kisgazdáját.Ugyan a közös banán elfogyasztása még várat magára,de ezeken a meséken garantált szunyába repülnek el!:)

Fant írta...

Nagyon jó lett a mesekönyv Ditta! :) Megtettem ami telt tőlem, szabadságon voltam, volt időm is. :) Ez most amolyan Fuvolás Lány féle hárítás volt ;)

F.é., esetleg turmixolt banán? :)
Ha garantált az álom a mesétől az remek, és hála a mesekönyv szerkesztőjének a legifjabb rajongó is élvezheti a mesét, hisz lekötik a képek és a remekül kiemelt számok :)

Látom a mese megint hatással van mindenkire, úgyhogy gyorsan belinkelem az Ákos dal altató verzióját, hogy garantált legyen a maximális hatás: íme :)
Van benne majom, komolykodás, líra, szóval igazi altató :)

Andi írta...

Köszönöm a mesét és a garantált hatást az altatóval!:)
Figyeltem Ákos arcát és max. átérezte a dalt...óriási volt
ez a 3. is!:)

Fant írta...

Szívesen a mesét Andi! :) Nameg a dalt is, örülök, hogy tetszett, valóban, tökéletes koncentráció és átélés, kicsit ilyen lecsupaszított előadás, de ebben rejlik az ereje is :)

Andi írta...

Egy zongorakíséret is lehet közel olyan hatásos mint egy zenekar:)

Névtelen írta...

"...Hol a varázslat ér, oda gyakran betérsz,
Csak annyit mondj: tárulj, szezám!"
A mese hatása nálam garantált, Ákossal fűszerezve:))
Úgyhogy köszönjük;)

Névtelen írta...

Akkor most mentem aludni...mesés éjszakát mindenkinek:)))

Andi írta...

Nálam mostanra tetőzött a hatás...
jó éjt Nektek:)

Jó éjt Mindenkinek!:)

Fant írta...

Szívesen a mesét mindenkinek :) Örülök, hogy hatásos :)

Jó éjt Mindenkinek!

Fant írta...

Sziasztok! Nos, a meló csak holnap kezdődik számomra, úgyhogy ma még tartom a frontot, találtam pár videót a németeknél, ami ízelítő a NKF dvd/blu-ray kiadásából: 1 2 3
Azt hiszem erre is érdemes lesz beruházni :)

És: a japánoknál, ahogy nézem Nagy Közös Ügy lett a blogalanyok látogatásából, hiszen az érkezésükről beszámoltak a tv-ben is és ahogy elnézem nem éppen a helyi zenecsatornán.

Névtelen írta...

Ma még nekünk is szünet van:))
Ez a díjátadó Corbinnal ötletes...kíváncsi lennék, Vanessa mit kap:)) Remélem, nálunk is megjelenik egy hónapon belül a DVD...
Egyébként sztem lehet, hogy azért szeretik a japók ennyire a HSM-et, mert hasonló a film üzenete a náluk népszerű animék üzenetéhez:)
A vidi tulajdonosa azt írja, a premiert is élőben fogja adni a csatorna:))

Fant írta...

Gondolod, hogy az animékkel vonnak párhuzamot ? :) Végülis elképzelhető. Bár akkor is furcsa, hogy az akciót nem hiányolják belőle :)
Azért nagyon komolyan veszik a japánok akárhogy nézzük, még a premiert is élőben adják, nekem az a külön érdekes, hogy ez nem egy viva kaliberű csatornának tűnik azért, persze végülis ez a normális hozzáállás.
Vanessa csak nem marad díj nélkül :)) Kíváncsi vagyok én is mit kap :))
A New or Newer előtti jelenetben mit mond Troy a csapatnak? :)

Fant írta...

Heth Leadger és a TDK újabb díjat nyert emberek! A SAG Awards-on nyertek, ami külön érdekessé teszi ezt a díjat, az az, hogy a színészek szavaznak az odaítéléséről.

Bocs, nézzétek el nekem :)

Névtelen írta...

Ez jó kis feladat, hallod...de megpróbálom:)
Troy: Ki viseli most a szerencsezokniját? Azt, amivel zsinórban háromszor nyertünk döntőt, a legfontosabbakat!
Chad: Az egész idény alatt a szekrényemben volt...
Troy: Jason?
Jason: Az uzsonnás dobozom az.
Troy: Zeke?
Zeke: A sütőkészletem...
Troy: Ez az én csapatom! Meccsre fel!

De Jason, Zeke és Chad mondatai kérdőjelesek...kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle a németek...
Indulok haza:S:((

Fant írta...

Köszönöm a gyors fordítást LL! Egyelőre a németek nem fordították le maguknak, de figyelem őket, ha jutnak vele valamire azonnal magyarítom :)

Egy pár nappal ezelőtti blődségre itt a bizonyíték :))

Nos, jó utat hazáig!

;o) írta...

Sziasztok!

Édes pofa ez a fordítás LL, akár helytálló, akár nem!
Nagyon idétlenek :o), de éppen testhezálló vagy ha úgy tetszik stílusos a válaszuk, Z pedig mókás egy fazon!

Fant a SAG díjról én is olvastam, ez is csak megerősítése annak, hogy Heath bőven hagyott maga után nyomot és hogy a TDK projekt méltó helyet foglal el a filmipar világában (annak minden területén)!

Fant írta...

Találtam egy kis tájékoztató infot a hazai dvd megjelenésről: itt Tartalmilag bízom benne, hogy nem stimmel, mert amit ott említenek az csak igen kevés extra, pláne a fentiekhez képest, de a március 25-i megjelenési dátum ígéretes.

Valamint pár kép a NKF forgatási szünetéből 1 2 3 :)

A SAG-al kapcsolatban annak most külön örülök, hogy maga a film is nyert. Mostmár még az Oscar-t kell Heath-nek ítélni és minden kerek lesz.

Névtelen írta...

Sziasztok!
Valahol azt olvastam, hogy az igazán bővített dvd-nek kék lesz a borítója, a piros-fehér az alap...de nem tudni, nálnuk kijön-e a kék. Biztos vagyok benne, hogy vmikor megjelenik nálnuk is - a 2. rész táncos verziója is kijött, és nem hiszem, hogy veszteséges lett volna:DD
A fordról pedig - meglátjuk...nagyon az orruk alatt motyognak...
Heath-nek grat, biztosan övé lesz az Oscar:))

Fant írta...

Lehetséges ez a verzió is LL. Viszont érdekes, hogy ebben a díjátadós reklámban is csak a dvd piros verzióját mutatják.
Én azt sem tartom különben elképzelhetetlennek, hogy egyszerre jön ki ez az elméleti két verzió, a Mamma Mia-nál is azt figyeltem, hogy volt egy sima verzió, meg egy karaoke-s egyszerre.
A táncos-verziót én sem hiszem, hogy túlzottan veszteséges lett volna :)

Itt egy szám a dvd-kel kapcsolatban :)) Bár, lehet, hogy ezt ilyen korán még nem kellett volna belinkelnem :)))

Fant írta...

Van még egy számom :)) De ez laza lesz - tehát: az a bizonyos Zac-el kapcsolatos kérdés a német Milliomosban 4000 Euró-ért ment! :) Ami egészen pontosan 1,137,000 ft :))

Névtelen írta...

Sziasztok!

Húú,ezek a mesék,ijesztően-gyorsan követik egymást.:) Remélem azért,hogy ez nem tart napokig!:)))
Bocsi Fant,de tudod,hogy ezt hogy gondoltam.:)) Habár én általában ilyentájt tűnök fel erre,és az éjszaka így közelebb van,mint gondolnám.:)

Ennyi parádét egy rakásra.:) Aszem felhívom Brazil barátaim,és meg hányjuk-vetjük azt a Banán-díj-as
kérdést.:) De csakis az Oscar után visszük végbe,mert ami ott kimaradt,ill elmaradt-lemaradt azzal csodákat tehetünk.:) Tehát szomorkodásra semmi ok,hiszen,ha rajtam múlik az idén mindenki megkapja a magáét!:)) És,hogy bővítsem a dolgot kedvére táncolhat mindenki,akár dvd is,vagy tátoghat a muzsika hangjára!:)

Fant írta...

Hello f.é.! :) Tudom, tudom :)) Hát bízunk benne, a tegnap esti visszatérés óta mostmár esély van rá, hogy nem ekkora őrült dózisban zúdulnak a mesék és így nem okoznak maradandó kábultságot senkinél :)))

Bizony a Banán-díjat jó időpontban kell átadni, hogy minél nagyobb visszhangja legyen :)) Bár az tuti, hogy a leglazább díjátadó lesz :)) Nem lesz olyan puccparádé, mint az Oscar, meg társaik ugye? :))

Névtelen írta...

Húú b tegnap megtalálta a tintás kezet,és ujjat,akkora LAZA!:))
Nagyon királyság,csípem a tottoo-t!:) Talán az idén...

Névtelen írta...

Fant a blődségre mi a bizonyíték, mert nem működik a link.
Sziasztok.

Névtelen írta...

Nem-nem nem szeretem a puccos dolgokat,csak amolyan "kétkezi" lazasággal teszem dolgaim.:))

vivcsi93 írta...

Ditta, őszintén gratulálok, hihetetlenül jól fogalmazol (bár ez eddig is elég egyértelmű volt!) Tényleg nagyon jó, teljese leköt! ^^

Fant írta...

Hello b! itt a bizonyíték újra :) Bár nem tudom, nekem az előző link is működik.

Oké, f.é., akkor ez a dajátadó gála nem öltönyös buli lesz :))

Vivcsi, Ditta kiválóan fogalmaz és nagyon színvonalasan ír valóban, ehhez vita nem fér :)
Nos :) Ám ha ez most az aktuális bejegyzés kapcsán jutott eszedbe, akkor olvasd el újra, de most a legeslegvégét is, a felkiáltójellel bezárólag :))))
És ha téged tényleg ennyire leköt a mese, annak én örülök, nagyon őszintén :)

Névtelen írta...

Nekem ez sem működik :(( Ezt írja:

Forbidden
You don't have permission to access /images/wwm.png on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Fant írta...

Hm b, nem véletlenül egy gépen neteztek Andival? :))

Na mindegy cselezünk: itt a honlap, ahonnan szedtem, január 24-i bejegyzés, a kukás képek alatt közvetlenül ott a bizonyíték :)

;o) írta...

Sziasztok!

Így első blikkre olyan, mintha a tűzfaladon kellene a beállításokat megváltoztatni, mert nem enged fel erre a szerverre....

;o) írta...

a másodikra eszembe jutott, hogy a múltkor beborult az XP a kisfiam által, akkor a bővítmények bizonyos engedélyezése törlődött ahhoz is van köze a tűzfalnak.....

Nekem is működik mindkét gépről.

Névtelen írta...

Köszi, így már sikerült :) A vicces, hogy már jártam arra, láttam a képet is, de nem tűnt fel mi van odaírva. Azt hittem valami agresszív reklám :DD

Andi írta...

Sziasztok!

Bizony-bizony, ki e mesét elkövette ismét...Fant volt!:)
Nagyon jók a vidik egytől egyig, óriási és őrületes ez a Japán őrület:)
Nekem mindkét belinkelt bizonyíték működik...ilyenformán!:)

;o) írta...

Látom erősen szerveződik a Banán díjáadó külsőségeival kapcsolatos részlete. Sajnálom, hogy nem lesz puccos...pedig kivenném a kutyám alól a Chanel kosztümömet, amit mérgemben raktam alá amiért csak cipőskanállal jön rám... ;o)

(bárcsak lehetne kutyám.....vagy egy Chanelem - ha én lettem volna azon a vetélkedőn lehet, hogy már meglenne az ára?)

vivcsi93 írta...

Akkor Fant neked is NAGYON NAGY elismerés meg gratuláció, tényleg tetszett, te is egy nagy irodalmár vagy! :)
de azért Ditta is tud! :D

Névtelen írta...

Csá;o)!:)) Ha az a Chanel kosztüm barna színű,lihegve futás a kutya fájára,illetve óljába.:) Mert a bulin
banánhoz híven majomkodni fogunk.:)

(kutyus még lehet,de a ma esti vetélkedőn velem szemben te nyertél,és ennek az árát tőlem biztosan tutira veheted!:))

Névtelen írta...

hmmm... és légyszi ne harapjátok le a fejem :)

;o) írta...

Hali f.é!
Nem lesz itt ruha, se dínom-sem dánom, én a háttérmunkát jobban kedvelem, így a szokásos nylon piros alapon fehér pöttyös otthonkámat veszem fe! Kismama cipővel! Szigorúan a nép megtévesztése céljából!
;o)

Most olvastam hogy az EMI V albumának német kiadója....és azt mondják lesz európai turné. Vigyázat! Csak egy blogbejegyzésbe került....
A magyarországi EMI kapcsolat a mellényzsebemben van! Majd faggatózok.....

Fant írta...

Vivcsi, köszönöm és én örülök, hogy tetszett, meg, hogy nem aludtál el rajta :)
Ditta írói tehetségéhez, pedig kétség nem férhet, nagyon jó színvonalon ír egyértelműen :)

Agresszív reklám b? :))) Jó hát elsőre fura, meg igencsak elüt, de azért Zac neve ott van :)) Na nem baj, mostmár képben vagy az a lényeg, minden szépen bizonyítékokkal alá van támasztva, ahogy ezt Ditta is művelni szokta :)

;o), a következő mesében közbenjárjak neked a dzsinnél, egy kutya, meg a Chanel kosztüm érdekében? :)) Megoldható, csak szólj, úgyis biztos utazunk valami divatos nagy városba :))

Hello Andi! Mi újság van a kezdődő sötétséggel? :))) A japán őrületnek meg a németek egy remek címet találtak: Japán fejreállt! Találó :)

Fant írta...

;o), én elolvastam az EMI Vanessa-val kapcsolatos oldalát, ott még nincs szó turnáról. Viszont! Az egyik német oldal állítja, hogy levelet írt a netem az EMI-nek és ott azt az infót kapta, hogy lesz turné. Ez csak pletyka még.

Andi írta...

Fant, megnéztem az első sötétséget és hú nagyon tetszett!:)
A hatásos fordulatok megvoltak ismét, na és az a zenei aláfestés...!!!:)Az egyik kedvenc részem Rachel megmentése...a látvány a zene...hatásos
Lenyűgöztek a jelenetek...nagy volt mikor a denevérek csak úgy sereglettek és röpködtek körülötte...
Mikor az a rész következett ahol Rachel rádöbbent Bruce szavaiból, hogy Ő Batman...rendesen kirázott a hideg...!
Tetszettek az apró humoros megjegyzések...:)
Na és mikor Gordon vezette azt a csudaságot...felnevettem, főleg mikor a gépezet tüzelésre betölti...Gordont...:))
Mindent egybevetve, élveztem a kezdeteket, de....persze nem tudta felülmúlni a 2. sötétséget, bár nem is vártam tőle, hiszen az igazi Őrültség itt még nem jelent meg csak képletesen...!
Köszönöm...:)
...és bocsi mindenkitől, hogy ezt most ide írtam!!!

Fant írta...

B! Inkább nem mondok semmit. De... miért foglalkozol ezzel a baromsággal, hm? Vanessa kedélyesen beszélgetett Fox-al a party-n, ahogyan azt képek is bizonyítják... Most miért.. áh, hagyjuk...

Névtelen írta...

Teljesen igazad van, bulvár :( Csak eddgi nálunk nem írogattak ilyeneket. Az is tény, hogy a kis vidikből más jött le.

Névtelen írta...

Ááá b!:))) Fant most átment hősből kő-sbe!:)) Kemény legény Aladdin.:))

Na jó éjt,mielőtt földhöz vágom magam az ágyam helyett a (röhögéstől).:))

;o) írta...

Igen ezt olvastam én is azért írtam, hogy csak egy blogbejegzésben jelent meg, tehát nem kell kp-nek kezelni.

A dzsinnek megmondhatod, hogy a férjem Alaszkáig zavarja kutyástól, hogy belefagyjon a kelyhébe és többet ilyen kérésekkel ne is merjen bevállalni....a kosztüm esetleg még beleférhet, bár ha jól belegondolok közröhej tárgya lenne itthon!

De azt az utólag küldött cikket is olvastad?????

;o) írta...

Hamar feladtad f.é!
Jó pihenést!

Fant írta...

Na, megvolt a film Andi, de jó! :) Nos: bizony azt nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ez mindennek a kezdete ugye, el kellett kezdeni felépíteni egy normális, korrekt, hihető Batmant, az utóbbi részek dajkameséje után.
A film első fele például szerintem úgy ahogy van bármilyen filmbe beleférhetett volna, semmi álarc vagy ilyenek. Tele volt nagyon erős jelenetekkel ez is, Rachel megmentése és felismerése is az volt, nekem is tetszett az a jelenet, mikor megérti Batman célzását a személyazonosságára vonatkozóan. Egyik kedvenc jelenetem benne :)
A tank - az király, Gordon beszólás is "Mindíg ilyenre vágytam" vagy ilyesmi :)) Az vicces volt tényleg :)
És a végén az egyenes utalás a TDK-ra, az zseniális volt ott a tetőn.
Szóval örülök, hogy tetszett! :) És, hogy eredeti hangból is legyen valamid: 1 2

Fant írta...

;o) egy mesében mindenre van megoldás :) Legfeljebb a kutya nem lesz túl eleven :) Igen,igen, utólag jobban elolvastam amit írtál, korrektül leírad te is amit belemagyártam utólag - jó voltál :)

B. Dehogynem voltak ilyen cikkek. Bravo és társaik címlapon hoznak minden héten valmi bombasztikusnak vélt baromságot. Az általad belinkelt cikk pedig egyenes fordítása a Star magazin meséjének. Ezek szennylapok b, nem hiszem, hogy nem tudod, ne foglalkozzunk az ilyen hülyeségekkel, van nekünk szemünk, meg kiváló forrásaink az információszerzésre, kezdve ezzel a bloggal, folytatva a külföldiekkel. Mindenkinél hamarabb láttuk a GG-os képeket, videókat, amikből tisztán kiderül, hogy mindaz amit belinkeltél és amivel kapcsolatban nem a legtapintatosabban is rövidre zártam már ezt a témát a hétvégén, nem más mint fikció, mese, szenzációhajhászás, badarság, nevezd ahogy akarod.

Lezárhatjuk ezt a témát?

;o) írta...

Hurrá!
Akkor beírhatok egy piros pontot...?


Buona Notte!

Névtelen írta...

Le :)) Igazából a badarsága bosszant. És a netre gondoltam, hogy ott nem írtak eddig ilyeneket, nem a tinibulvár lapokra :)

Fant írta...

B, nézd csak: 1 2 3.
Látod, ezért nincs miről beszélni.

Fant írta...

A neten?? :)) Ne viccelj, a német oldalak állandóan tele vannak spekulációkkal, gondolom az amcsik is, csak az ő nyelvüket nem értem ugyebár :)
Badarságok voltak, vannak, lesznek. Az ismertséggel egyenes arányban nőnek - most jött a mozifilm, most lettek maximálisan ismertek, ennyi az ok.

Andi írta...

Oké, az 1-re újabb hidegrázás a 2-re a zseniálisan egyenes utalás a TDK-ra...nagy élmény volt, köszi!:)

Te Fant:) Átérzem, hogy mit érzel b linkje miatt és egyetértünk Veled, teljesen igazad van...na, ne harapd le a fejét!:))

Fant írta...

Szívesen :)
Hát jó :) B: megmarad a fejed, nem vagyok én kannibál végülis :)) Aladdin a jókkal van különbenis :)) Nincs gond :)

Névtelen írta...

Na igen. Látom Fant lelkesen "vígasztalsz" :)) (nekem a tintás kép is eszembe jutott)
Magyar oldalakra gondoltam :) nem olvasok külföldieket (sajnos)
De téma lezárva :)

Andi írta...

Tudom, hogy nincs...csak vicc volt:)

Épp most hallgattam meg a tegnapi altatót, úgyhogy...jó éjt Nektek!:)

Jó éjt Mindenkinek!

Fant írta...

Tintás, tényleg, na látod megy ez neked :) A legjobb magyar, blogalanyokkal kapcsolatos oldalt pedig éppen most olvasod, tudod :)
Téma lezárva :) Mára viszont kidőltem, holnap kelés van nekem is, vége a lustulásnak :)

Jó éjt Mindenkinek!

Fant írta...

Jó reggelt! LL, megvan az első díj amit Vanessa kap a Senior Year Awards-on :) Íme :)

Szép napot Mindenkinek!

;o) írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

Néztem én is reggel...remélem, meg lehet majd nézni az egész jelenetet a DVD-n...ötletes ez is...de hogy illesztették volna a sztoriba?

Fant írta...

Sziasztok! Én valahová a Walk Away és a Scream közé tudnám elképzelni ezt a jelenetet LL... Tényleg jó ötlet lett volna, csak gondolom a rohamtempó miatt hagyták ki.
Én is bízom benne, hogy a dvd-n rajta lesz, ez is meg a többi is.

Mindíg korábban ébredek a szükségesnél ;o), így van még időm szétnézni nyugisan :)

Találtam egy érdekes cikket, picit unalmas, de LL-nek két kedvencéről is szó van benne érintőlegesen :)

Névtelen írta...

Most érdekes vagy unlamas?:D Az Esőemberről nem most hallunk először:)) A jelenet elhelyezése találó:D...gondolom, Gabriella San Francisco-ban énekli, Troy meg otthon Albuquerque-ben, úgy értetted:)

Fant írta...

Érdekes mert szó van benne a HSM és a Hajlakk színpadi verziójának sikeréről, viszont unalmas, mert számok is vannak benne jócskán :))
Igen, igen, úgy értettem, jól mutatott volna a vásznon, meg hatásos jelenet lett volna szerintem :)

Névtelen írta...

Szerintem Gabriella is Albuquerque-ben énekli.

Fant írta...

Nem tudom b, lehet végülis, de a hangsúly azon van szerintem, hogy mindenképp más helyen éneklik mindketten, egymástól függetlenül.

b írta...

Persze. De attól még énekelheti mindenki a saját erkélyén.