2009. jan. 25.

Hazaérkeztem...:)

Minden Kedves Olvasómnak!

Nem is tudom, hogy fogjak neki, látva, néhányotoknak mennyire hiányoztam.

Arra számítottam ez alatt a durván egy hét alatt, hogy visszatértemkor amivel számolhatok, az a sok levél lesz, amiben begurulva - de teljesen jogosan - számon kérik majd, miért volt ennyire elhanyagolva a blog - már ami ugye a szerkesztőt illeti.

És valóban kaptam sok levelet. De őszinte meglepődésemre, egyik sem ütött negatív hangot. Mindezt csak köszönni tudom Nektek, Drága Olvasóim, a válaszok megírására pedig egy kis időt kérnék Tőletek:), bár úgy gondolom, amit eddig tanúsítottatok irántam és az OSCZ iránt hihetetlen.

Az az igazság, hogy távolmaradásom legfőbb oka a világ legegyszerűbb oka: nem volt internetelehetőségem/internetelérhetőségem.

Kedd óta nincs netem, így egy életjelre se futotta, pedig tudtam, hogy legalább egy nyúlfarknyi üzenettel tartozom Nektek.


Nem tudom, hogy bírtam ki ezt a jónéhány hosszú napot, de annak nagyon örülök, hogy Ti nagyon rendben voltatok alatta: lazák és komolyok. Aggódtak értem, hiányoltatok engem, ez pedig elmondhatatlanul sokat jelent nekem!

Amit viszont még nem árt tudnotok, addig oké, hogy nem volt internetem, valószínűleg egyébként sem tudtatok volna sokkal többet kapni belőlem. Ez a hetem olyan volt, amilyet senki sem kíván. Érzelmileg, pszichikailag, egészségileg is nagyon megterhelő volt és nem mondhatnám, hogy újra formába lendültem volna, bár erős érzelmi feltöltődést adtatok nekem, az nem is vitás.

És bár most este még mindenképp befizetek egy újabb utazásra Veletek:), azt nem tudom kijelenteni, hogy teljes egészében "visszakaptatok". Ma visszajött a net, bár engem is érintett közben az országos hiba vagy mi, de azt, hogy mikor tudom pótolni azt a sok mindent, amit elmulasztottam, de amiről remélem, hogy Ti nem maradtatok le, és folytatni amik teljesen frissen áramolnak be, nem tudom megmondani.

Nem szívesen kérek még Tőletek türelmet, de egy-két nap, és talán tudom úgy folytatni, ahogy eddig is ment az élet. Ez a január egész ijesztően kaotikusra sikeredett és a blogra nézve is nagyon szomorú időszakot tartogatott, remélem nem sokan pártoltak el ezen időszak alatt, bár minden kritikát megérdemlek.

Éppen ezért csak köszönni tudom a rendületlen támogatásotokat, megértéseteket, szereteteteket és barátságotokat!

És ... őszinte és hatalmas bocsánatkéréssel tartozom!

Live in Love!
Ditta×××

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

"Egy lakás értelme nem a bútor,hanem az érzés,amely eltölti ott az embereket" (Márai. S.)

Üdv itthon!:)

Fant írta...

Kedves Ditta! :) Egy a lényeg: itt vagy és többé-kevésbé jól is vagy. Mi akik kedvelünk téged és a barátunknak tartunk feltétlenül támogatunk Téged és eszünkben sincs neheztelni rád, efelől ne is legyen semmi kétséged. A türelem pedig Veled szemben végtelen - részemről biztosan, de szerintem mindezt és az eddigieket a többiek nevében is elmondhatom :)
És elpártolás? :) Nos a kb félezer komment azt mutatja, hogy maradtunk azért még páran :)

A net hibával kapcsolatban pedig itt találsz némi infót :))

Kitartás, soha ne add fel!

Isten hozott újra itthon! :)

Király a maci ;)

Névtelen írta...

Welcome home, Webmaster:))
Szörnyű heted lehetett, de fő, hogy itt vagy...:)) A postládádban van pár szállítmány - az egyik sztem egy különleges alkalmon jönne jól...de ráérsz vele bőven...és nem pártoltunk el, nem is fogunk soha:))
Érdekes, a netes probléma Hawaii-t elkerülte szerencsére...bár itt UPC-s net van, ami akkor is elmegy néha, ha mindenki másnak mükszik...
És megbocsátva, nem te tehetsz róla, viccelsz?

;o) írta...

Szia Kedves!

Itt vagy, jól vagy és a kedélyek is megnyugszanak, ez a lényeg! Öröm a házban, a pincében, a padláson; itt rád van most nagy szükség nem másra!

Jó hogy újra itthon vagy!
Isten hozott!

Welcome Home!
Willkommen!
Ben tornata!
Wees welkom!
Witaj!
Apporte pour a Dieu!
Dios trajo para!
をもたらした神!

Andi írta...

Ditta, hazaérkezésed totális megnyugvás:)
Üdv. a fedélzeten, hisz egy hajóban evezünk itt mind!:)

xdittax írta...

Köszönöm, F.É. - Istenem, hogy lehetsz ennyire ilyen velem, mint amilyen?! És tudod milyen!!:))

És Fant - Te is tudsz bánni a szavakkal, és ez nem csak a meséidre értem. Hanem minden másra. :) De úgyis tudod, mikre gondolok;)

LL - én sem viccelek, de közben azt is tudom, hogy Te sem teszed. Viszont rengeteget jelentenek a vicceid, ezt tudnod kell. No és minden segítséged!:))

Te pedig Drága ;o) - hát az érzés kölcsönös. Mert már jó ideje Rátok van szükségem. De tudni, hogy Veletek itt minden renden van, nagy öröm az én szívemnek is. Ami mellesleg tele van Veletek:))

És jajj, Andim! - szembefutottam az aggódó kommentjeiddel, és majd megeszlek érte Téged!:) Fogalmam sincs mivel érdemeltem ki ekkora fokú aggódást, törődést és szeretet, de ilyenkor rádöbbenek, hogy lehetnek bármekkora viharok és akadályok, vannak olyan értékes emberek, mint Te, Ti és itt Mindenki és a boldogságtól a szívem is belesajdul már! De akkor is ujjong, és ezt sem felejti el Nektek sohasem! :)

Köszönöm! És sajnálom, hogy csak ezt tudom mondani/adni Nektek.

Ölel Titeket: Ditta×××

xdittax írta...

Ui.: Napok óta ez lesz a legvidámabb és legnyugodtabb éjszakám, ezt már előre tudom.:)

De előtte még persze álomba kell sírnom magam. Persze örömkönnyek lesznek...:')

vivcsi93 írta...

Szia Ditta!!! Én már nagyon hiányoltalak, de persze egyáltalán nemneheztelünk a hiányzásodért, a sok munka miatt egy kis szünet néha kell! De szerencsére volt/van néhány jóravaló és szorgalmas ember akik szállították neünk a híreket! :)
Üdv. újra!

vivcsi93 írta...

És örömmel látom h nincs semmi bajod, kezdtem megijedni, hogy valami történt, de persze egy ilyen jólelkű ember nélkül nem sokra menne az emberiség. úghogy örülök h jól vagy!!!

xdittax írta...

Úristen, Vivi, Te is annyira kedves vagy hozzám, köszönöm, igazán! :))

Nem is tudjátok, mit jelent ez nekem!

De most már szép lassan visszafolyok ide is, ne aggódjatok értem!;)

Puszi: Ditta×××