2009. jan. 31.

HSM3 Japán Photocall

A HSM3 japán promóciója alatt Zac Efron és feltehetőleg Vanessa is, részt vett a hivatalos photocall-on és sajtótájékoztatón. Bár erről túl sok információnk egyelőre nincsen, három nagyon szexi Zac képpel vigasztalódhatunk - már aki...;)
...

Forrás: Summer-Romance.de

118 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kíváncsian várom, hogy ezután milyen híreket kapunk majd róluk most, hogy vége a HSM 3-nak. Valahogy azt remélem, hogy most már szakítanak Troy és Gabriella szerepével és talán fölvállalják magukat, mint Zanessa. Most már nem kell megfelelniük igazán senkinek(pl.Disney), csak maguknak. Szeretnék igazán Zanessás képeket és híreket. Talán egy kis pihenés sem ártana nekik. Gondolok egy kis kiruccanásra kettesben valahol a tengerparton.

vivcsi93 írta...

Erre én is kíváncsi vagyok, azért kicsit furcsa, hogy ezzel "vége" az egész HSM őrületnek, persze csak képletesen, mert eddg mindig lehetett izgulni, hogy mikor jön a következő rész és úgy nagyjából 3 éve forgatták az elsőt. Igaz? De gondolom mostmár kicsitfelnőttesebb szerepekre vágynak (nár ez Zac-nek már sikerült) és hát az a sok magyar újság amiket írtak, hogy biztos csak a film népszerűsítése miatt vannak együtt...egyszer majd csak rájönnek, hogy nincs igazuk!
KÍváncsi vagyok arra, hogy mit fognak az elkövetkezendő 1-2 évben csinálni!

Névtelen írta...

Én is bízom abban, hogy most igazán lehetnek ők már csak Zanessáék, nem pedig csak egy film szereplői. Most már mindketten különböző filmekben szerepelnek, nem csak azért boronálják őket össze, mert ők egy szerelemespárt alkotnak egy filmben, hanem igazán csak Zac-re és Vanessára koncentrálnak. A magánéletük már csak az övüké, most már senki sem szólhat bele. Én csak a legjobbakat kívánom nekik! És remélem, hogy még nagyon-nagyon sok Zanessás dologban részesülünk mi is itt.

Fant írta...

Érdekes kérdéskör ez, de annyit tisztázzunk már az elején, hogy a HSM őrületnek bizony nincs még vége. Tudom, hogy a számok majdnem mindenkit untatnak, de amíg például a boltok polcain ott vannak a HSM-es termékek, amíg a kapcsolódó dolgok léteznek, és ekkora rájuk a kereslet, addig bizony nincs még vége az egésznek, gazdaságilag legalábbis nincs.

És azt is tartsuk szem előtt: a HSM 3 számára még csak most kezdődik az ázsiai menet.

Névtelenre reagálva: Vanessa és Zac úgy gondolom maradnak ugyanolyan diszkrétek, magukkal kapcsolatban, mint eddig. Elmondták sokszor mindketten az okokat és teljesen igazuk is van.

Vivcsi, kb 3 éve volt, úgy gondolom én is. Zac-nek igen, összejött már egy felnőttesebb film, kíváncsian is várom. Vanessa-nak is előbb utóbb összejön valami nagyobb dobás ebben biztos vagyok, ráadásul neki még ott a zenei pálya is plusszban. Persze, kettőjük karrierjét nem érdemes hasonlítgatni, egy fiatal férfi színésznek egyértelműen több lehetősége van.

Várom én is a jővőbeli projektjeiket, ahogy az őket körülvevő világméretű őrjöngést elnézem, biztos vagyok benne, hogy feladatokban nem lesz hiány egyiküknél sem.

Nade lassan kezd olyan lenni az egész, mint egy epilógus :)

Névtelen írta...

Helló!

Én nem vagyok olyan nagyon kíváncsi fajta.:) Meglepetés tutira nem érhet,mert mi is következhet.?:)
Filmek,zenei anyagok,és egyszer talán közös film(ek) is készülhetnek részükről.:) A para nem az én oldalamon áll,hanem az övékén.:)
A NKF-el véglegesen véget ért valami,ami azért lássuk be a hírnév, siker,elismerés mellett védettséget is adott.:) De az élet
már csak ilyen.:) Most kiderül,mennyire tudják hasznosítani a megtanultakat,de szerintem ezzel nem lesz gondjuk.:)

Névtelen írta...

Fant mondtak okokat?

Fant írta...

Hello f.é.! Igazad van, a védettség is ott volt azért. Nade én nem féletm őket, fiatalok, tehetségesek.
Különben az sem lenne különösebb gond, ha fiataloknak szóló filmekben szerepelnének, még mindíg csak 20 és 21 évesek, mások a harmincas éveik közepén is tiniket alakítanak.

B: én úgy emlészem Zac elmondta párszor, hogy azért zárja ki a médiát a magánéletéből, mert az akarja, hogy a munkájával és a teljesítményével foglalkozzanak, ne mással.

De, hogy az epilógusból prológus legyen: ne úgy fogjuk fel, hogy valaminek vége van, hanem úgy, hogy valami új kezdődik :) Start of something new - vagy mi :))

b írta...

Ja tényleg. Csak az a baj, hogy a "tiltott" dolgok az igazán érdekesek. Szóval az egyensújt - vagy aranyközép utat kell/ene tudni megtartani :)

b írta...

Öhm... szóval egyensúlyt :)

Fant írta...

B, semmi gond, nem nézzük a helyesírást :))
Igen, persze, egyensúly - az mi is a médiában? Olyan nincs, hogy na mutatok egy kicsit, mert az nem elég. Még többet akarnak, rájuk telepednének. Nincsenek ők arra rászorulva, hogy a magánéletükkel szerepeljenek a címlapokon.
Úgyhogy szerintem nagyon jó a hozzáállásuk ehhez a dologhoz.

b írta...

Persze, igazad van. Ha a kisujjadaz nyújtod, az egész karod kell nekik. És pont ezért születnek olyan hírek, mint amit névtelen is írt.

Névtelen írta...

No,most a magándolgokról szól a fecsegés?:(
Én azt hiszem a "karrier"
lévén lehetőségük van a bent maradásra,akár zenei,akár filmes téren. A többi majd az Ő dolguk,miként hasznosítják az egymásra találás adta lehetőséget,ami az útjaikat keresztezte,és ennek a középpontját nagy piros színnel mutatja most.:)

b írta...

Hát az, hogy kiről mit írnak magánéletileg, az a karrierhez is kapcsolódik valamennyire szerintem.
Egyébként volt olyan gondolatom, hogy ha nem derül ki, hogy van köztük valami a filmen kívül is, akkor nem is lennének ilyen "érdekesek". Szóval a hsm őrület egy szeletkéje ennek is köszönhető. Persze Z tehetségét nem vitatom, elvégre nem a bnője miatt hívták már több filmszerepre.

Fant írta...

Nem jó irány ez szerintem b - a magánélet egy dolog, a karrier egy másik. A kettőt el kell választani, nem tartoznak össze. Nyilván ők speciális helyzetben vannak, de a körülményekhez képest abszolút külön kezelik ezt a dolgot.
A szeletkéhez: nézd én mindíg azt mondom erre, hogy az első rész kapcsán fogalma nem volt senkinek semmiről, mégis az lett ami. Hiába próbálkoznának mindenféle cselekkel, ha nem lenne jó a filmes és a zenei anyag, nem lennének borzasztó tehetségesek a színészek (mindenki, nem csak Z), akkor sehol nem tartana ez az egész.
A való életbeli kapcsolatuk pedig csak egy morzsa lehet a nagy tortából ha mindenképp kompromisszumra akarok jutni.

Névtelen írta...

Hát persze,hiszen lé nélkül nincs leves ugyebár!:))
De a kettőjük közt kialakult"szimpátiának" talán nem adnék okot az "érdekesség"-ek közé besorolás címszónak a hsm kapcsán,persze ez így köztudottan megint más síkra tereli az egészet.:) De gondolod a kiskorúak foglalkoznak ezzel a "pár"dologgal?:)) Mert ugyebár itt most mi vagyunk a kisebbség,nem?:) Bár!:))

b írta...

Mi nem jó irány? :S
Az tény, hogy nehezebb helyzetben vannak a magánélet nem mutatásával a nyilvánosság felé. És persze hogy jól csinálták eddig, csak így tovább! Nem szívesen olvasnék én sem olyan dolgokat, mint ami Paris Hiltonról vagy Britney Spears-ről jelennek meg nap mint nap.

b írta...

Szerintem igen, foglalkoznak vele. A japóknál is milyen "plakátkákat" lengettek a rajongók?? Zanessásat, mindenféle szivecskével. És máshol is volt ilyen.

b írta...

Látom elzavartam mindenkit. Bocsi.
Pá!

Fant írta...

Nézd, bizonyos nagyon fiataloknak ez is lényeg lehet, igaz. De ha nem lenne semmi köztük a valóságban, akkor pedig Troyella transzparenseket lengetnének, tökmindegy, számukra nincs jelentősége igazán.
Most nem szeretném ha félreértés lenne esetleg: nem Dittáék korosztályára gondolok a nagyon fiatalok kapcsán.

A nem jó iránnyal pedig csak arra akartam célozni, hogy szerintem ne gondold úgy, hogy a magánélet mutogatása hozzátartozik a karrierhez.

Névtelen írta...

Ezek nagyon összetett dolgok!:)
Mindegyik feltevés,és vélemény tartalmaz okos,és lehetséges tényeket.:) Hát nézzük csupán a lényegét:szeretjük,és kész!:))

b írta...

Ha Troyellát lengetnének, az a filmbeli karakterek iránti rajongás lenne. A Zanessa személyes szerintem.
A rossz irányban egyet értünk!

Névtelen írta...

Várj,a kapcsolat létrejöttével,és felszínre kerülésével ez a Zanessa név,amolyan "ráaggatós" megszemélyesítés kettőjükre nézve.:)
Amúgy feltűntek a HSM-es,és a Troyellás táblácskák is,hiszen első a premier!:))
Az irány tehát Darány!:))

Fant írta...

Arra szerettem volna célozni, hogy egy bizonyos korosztály úgyis összehozta volna őket magának, a valóságtól függetlenül.
De f.é.-nek igaza van, ez egy nagyon sok szeletes torta :) Megsaccolni is képtelenség mekkora lóvé esett le a Disney-nek a HSM-ből, mint jelenségből - és ennek számtalan összetevője lehet. Az egész dolog úgy ahogy van telitalálat, ez biztos.
És valóban az a lényeg, hogy mi és még sok-sok millióan kedveljük a filmeket is, a színészeket is.

b írta...

Igen :) És Ámen :))

Egyébként találtam egy extra jeleneteket tartalmazó változatot a hsm3-ból :)

b írta...

Megint lesz egy kedvenc filmem a tv-ben. Ez más műfaj, meg magyar is, de nagyon bírom ezt is :)

Fant írta...

Mármint videót? :) És meg is osztod velünk, vagy csak úgy megjegyezted, hogy neked ilyen is van? :)))

Fant írta...

És melyik lenne az a film aktuálisan? :)

b írta...

Igen a film, és persze hogy!

M1 Csak szex és más semmi :) Már elkezdődött.

b írta...

Hát megint nem jó a mankóoldal :((

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6134990

Ez az az oldal, amit múltkor Andinak megadtam. Valszeg be kell jelentkezni (regisztrálni) és akkor működik a link.

És van egy másik oldal is, itt is kell regisztrálni:

http://guerillateam.bestservers.eu/index.php?showtopic=2474

Fant írta...

Az nem rossz film, korrekt, nézhető, többnyire jó alakításokkal.

Én regisztrálva vagyok ott. De nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez tényleg az, aminek írják. Még odaát sem jött ki a dvd... Te már letöltötted?

Én kihagyom, mert szinkronos, de berakok egy közvetlen linket: itt elérhető, jelszó: John0501

b írta...

Most nézem, hogy félreértettük egymást :) Szóval a hsm3 filmet találtam meg (állítólag nem rossz a minősége sem)

b írta...

Most töltögetem, de csak azért, mert elég vacak minőségű az enyém. Ha lejött megmondom milyen :)

Névtelen írta...

Hű,a műfaj valóban más,nagyon-nagyon más,de maradjunk a mesék világában,némi valóval fűszerezve,és bízzunk a meglévő eddig is jól bevált megérzéseinknek a filmmel,és szereplőivel kapcsolatban!:))

Fant írta...

Ámen :))

Névtelen írta...

Na ne,mi van ma?:)) Vallásosak lettetek?:))) Ezt én nem bírom tovább,kész!:))
Nem mondok imát,csak annyit,további érdekfeszítő beszélgetést kívánok itt!:)) Jó éjt!!

Fant írta...

Hé, ne riasszon el a látszat :)))

xdittax írta...

Ez tök vicces. Ma tényleg F.É. agyára mehetünk, háromszor is megkapta azt az egy szócskát. :P

b írta...

Én befejeztem :) (és nem csak mára)

Andi írta...

Kiért, miért imádkoztok ily lelkesen?:)

Te b, azt a múltkori filmedet a Szeress, ha tudsz címűt meg lehet valahol nézni a neten szinkronosan, mondjuk valamilyen vidi tárban?

xdittax írta...

Hát ha ez számít, én mindig imádkozok Értetek... <3

b írta...

Le szeretnéd tölteni, vagy mire gondolsz?

Fant írta...

Hogyne számítana, igazán nagyon kedves tőled Ditta :)

Na, ezt a filmes cuccost oldjátok meg amíg el nem alszok, hogy segíthessek linkelni :))

Andi írta...

Igazából nézni szerettem volna valahol, de akár le is tölthetném tulajdonképpen, lényeg, hogy szinkronos legyen mert csípem Jolie magyar hangos szövegét :)

Andi írta...

Ditta, imáid értünk szívmelengető lehet :)

b írta...

Tessék egy link:
http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6091720&hl=angelina+jolie

Fant írta...

Jó, belinkelem: itt vannak a film linkei. Előbb regisztrálni kell itt
Ha nem megy valami, akkor majd holnap cselezünk :)

Andi írta...

Köszi b és Fant :) Már regisztrálva vagyok, azzal nem lesz gondom :)

Andi írta...

Nem mintha most akarnék nekiesni a letöltögetésnek, de már csak azt kellene tudnom, hogy hova kell kattintanom, hogy az a cuccos el is induljon?:) A válasz biztos ott van az orrom előtt, nézem csak nem látom :)

Fant írta...

Az első linkemen, ha rákattintsz és bekelentkezel ott van 8 link. Namost. Az elsőt ki kellene jelölnöd, jobb egérgombbal kattintani, a másolást választani, majd egy új lapot nyitni a neten és jobb gomb beillesztés. A többi magától jön majd :) Ha megvan, a következővel és a többivel ugyanígy kell eljárni :)
És most nem kell kikapcsolni a modemet sem :)

b írta...

Ajajj. Megpróbálom iderakni a direkt linket.

b írta...

Vagy letöltesz egy Sataget nevű programot, és az autómatikusan leszedi.

Andi írta...

Ahha. A kijelölés stimt, modemet békén hagyjuk oké, de mit jelent, hogy új lapot nyitni a neten?

Fant írta...

Hát, hogy új böngészőt kell nyitnod, szóval kezdőlapot, vagy nem is tudom, hogy mondjam :) Szóval csak az első lépés, mikor nethez kerülsz :)

b írta...

Az explorert (vagy ami neked van) azt újra megnyitod. Alul a tálcán több megnyitott oldalad lesz.

Andi írta...

Úgy értsem, amit még persze nem értek, egymás után illesztem be mind a 8-at (valahova) és utána kezdődik a letöltés, vagy egy beillesztés és letöltés stb. egyenként?

Jól mondod b, hogy ajjaj mert én is ezt mondom :)

Andi írta...

Mondjuk a Firefox Google mint kezdő lap? (nekem ez)

b írta...

Csak azért ajjaj, mert nem működik neked a bemásolom és előjön az oldal :( Amikor bemásolod oda felülre a linket, akkor nyomsz emtert? Bocsi a hülye kérdésért, de muszáj rájönnünk, hogy miért nem működik neked a dolog.

Andi írta...

És a keresőbe illesztem be a linket?
Várjatok, lehet, hogy kezd derengeni?

b írta...

Nem igazán. Oda felülre kellene, aminek nem tudom a nevét :) De lehet, hogy az is megtalálja, de nem biztos.

Andi írta...

Ajjaj b, én bocsi, biztos működne és entert is szoktam nyomni, de most még nem csinálok semmit csak kérdezgetek?:)Na jól félrevezettelek :)

b írta...

Ööö... Ezt most nem értem :) Ha nem próbálod, akkor nem tudjuk meg, hogy sikerül-e a dolog :) Bármikor nyugodtan kilőheted, és egyébként a datáról elég hamar lejön a cucc, nem úgy mint a rapidshare-ról.

Andi írta...

A címsorra gondolsz?

b írta...

asszem igen :) A képernyő majd legtetején, ahova beírjuk az oldal címét kézzel is akár.

b írta...

Ja úgy kezdődik ami oda van írva esetelg, hogy http://www. stb

Andi írta...

Az a helyzet, hogy én holnapra tervezem a szöttyögésem, most csak kérdeztem mert nem értettem, hogyan indul el!:) Amit most segítettetek nekem mindketten bőven jó lesz nekem holnap böngésznem, oszt majd sikítok:)

Andi írta...

Szóval címsorba beillesztve, enter és kezdi tölteni?

Fant írta...

Címsor bizony és úgy ahogy mondod, enter :) De nem szólsz, hogy te ilyeneket is tudsz, mi meg az alapoktól magyarázzuk :))

Andi írta...

Haha jó vicc :))
Különben az új lap nyitása kicsit megtévesztett :)

b írta...

Hát akkor bejön a datás oldal, ott a letöltés feliratra kell kattintani. De én most kipróbáltam, és not dound-t írt ki. Lehet, hogy már nincs ott a film :(
Az a baj, hogy a másik letöltős oldalt amin szintén láttam a filmet, azt megszüntették :((

b írta...

doun=found

Névtelen írta...

Sziasztok!
Az aláírós ford:
Z: Elképesztő (ez a sok aláírás)!
V: Én Charlize mellett írom alá.
Z: Én Tom Cruise mellett.
V: Félek.
Z: Tudom, ne rontsd el.
És egyben jó éjt:))

b írta...

Wow! Köszi, köszi, köszi :)))
És milyen aranyos :))

Andi írta...

Ó ne szomorkodj b :))) és köszi, hogy megnézted!:)

Fant írta...

Ez valami komplexebb gond lesz b, mert mikor belinkeltem az oldalt még működtek a linkek, hátha holnapra helyrejön a gond.

Andi írta...

WOW szia LL, jó amit hoztál:)

Névtelen írta...

Pont írni akartam, hogy lehet, hogy a data.hu vacakol, amikor én is elszálltam mint a győzelmi zászló :) (Az bosszantó, amikor 96%-nál szakad meg a kapcsolat :S)

Andi írta...

Az látszik is rajtad, hogy elszálltál:)))

Andi írta...

Mármint a színhiányodon :)

b írta...

Gondoltam :))

Fant írta...

Nagyon jó, köszi LL!

Én is lelépek már, jó éjt Mindenkinek!

Andi írta...

Nyugovóra térek...

Jó éjt Mindenkinek!

b írta...

Jó reggelt.

Fant letöltöttem, megnéztem. A moziverziót rakták fel. (a végén ott van néhány elrontott jelenet :)) És teljesen jó minőségű.

Fant írta...

Jó reggelt! Tehát akkor jó minőségű, szinkronos, kamerás verzió?

Közben működik a data is, így az esti linkek is :)

Névtelen írta...

Szerintem nem kamerás, ahhoz nagyon jó a minősége. Inkább cuppantott dvd-s verzió, és rárakták valahogy a magyar szinkront, mert hogy a dalok nincsenek fordítva.

Andi írta...

Sziasztok!

Elindult a buli!:)

Névtelen írta...

Sziasztok! Ezek szerint nektek is sikerült a HSM3 nyomára akadni. Várható volt, hogy magyar nyelvű dvd még nem tölthető le, de még kis idő és sztem ahogy az első darab kifut a piacra, már ott lesz a megoldás is!

We are childless! So we have a lot of time to have a rest! Bye! Have a nice day!

Andi írta...

Na a másodikat kicsit nehezen töltötte be, de már az is megy :)
A feszkóm nem kicsi :)

Névtelen írta...

Mert? Ügyi vagy egyébként! :))

Andi írta...

Hát csak úgy...izgulós vagyok mikor ilyen (számomra) nem mindennapi dolgokat mívelek :) Köszi :)

Névtelen írta...

Próbáld meg ezt a programot a leírás szerint feltelepíteni. Egyszerű, és a datáról nagyon gyorsan leszedi a cuccot.

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5868082

Névtelen írta...

1x mindent el kell kezdeni :))

Fant írta...

Szia ;o)! Sőt, szerintem 1-2 nappal még előtte, a TDK esetében is így volt, ha jól emlékszem. Én inkább az eredeti nyelvűre várok különben - nameg persze dvd megjelenésre.
Azta mennyi angol kifejezés :)) Csak az utolsó kettőt értem - a többit csak sejtem :))

A data szokott néha kínlódni a betöltéssel :)
Cuppantott? :)) Kárnak kínlódtak a szinkron rátételével :)

Hajrá Andi! :))

Lassan kezdem a mesét :)

Andi írta...

Kösi b, megy ez így gyorsan, már a 3.-nál tartok :)
Különben most a datáról szedem!

Andi írta...

Várom a mesét!:) Hajrázom!:)

És már nem az első, hisz remek segítőnkkel a mesélőnkkel és a sötétséggel én már 2x buliztam ez ügyben sikerrel!:))

Névtelen írta...

Nem erőszak, de ha kipróbálod rákattansz :) Egyébként én jártam úgy nem 1x, hogy sehogy nem akart tölteni a datáról, mindíg azt írta, hogy foglalt minden szál, ezzel meg csont nélkül ment.

És ha már így belejöttél, akkor a hsm3-t is letöltheted magadnak, amit szintén tegnap linkeltem. Ott 2-t is tölthetsz egyszerre, mert a rapid és a sendspace megy együtt is.

Névtelen írta...

Igen, cuppantott :)) A végén azért hallatszik az angol beszéd a háttérben :)

És változatlanul az időrenddel bajom van :s

xdittax írta...

Látom ez a töltögetés hosszú menet, de jók vagytok és együtt megy ez! :)

;o), Neked jó pihenést akkor, de azért le ne maradj a ma esti utazásunkról!

Szépséges napot Mindenkinek!
Ditta×××

b írta...

Most esett le, hogy a végén miért mondja Troy, hogy "Hihetetlen, hogy ezt az apám mondja!" :DD

Andi írta...

Tudom b és köszi a kedvességed!:)
A HSM3-on még erősen gondolkodom mert, hogy nekem mindkettő DVD-n van meg gyönyörűséges minőségben és a harmadikat is így szeretném!:) Kivárom!:)
Van egy jó DVD lejátszóm is az eddigi részeket is így nézem:)

De most az ötödiket egyszerűen nem tölti be:( Ezért mondtam, hogy nagy a feszkóm!:)

Andi írta...

Húúú, elindult az ötödik is, végre!:)

Fant írta...

Na még gyorsan a mese előtt linkelek egyet: Punkt.Aus.Ende. :)) Watch in HD :)
A dvd nekem is egyértelműen megvevős, a letöltéstől függetleneül. Berakom a házimoziba, aztán hadd szóljon nagyban :)

b írta...

Na ezért ajánlottam azt a progit :))

Én ettől függetlenül meg fogom venni a dvdt-is :))

Andi írta...

Szia Ditta és dettó Neked is azzal a szépséges nappal!:)

Andi írta...

Fel fogom telepíteni b, köszi :))
Csak ezzel végezzek!:)

Andi írta...

Fant, amit most belinkeltél annyira jóóóó:) én szeretem ezt a dalt is!:)
Na és az az emlékkönyv, meg a bakik, óriási!:)))

b írta...

Ez van a film végén :)
Szerintem az is nagy ötlet volt, hogy az előző 2 filmből is raktak képeket a végére.

Andi írta...

Házimozi?!:) Az király lehet! Ott lesz csak totális a....hangzás :)

xdittax írta...

Huh, fantasztikus ez a videó!

Az a fura, hogy mostmár nagyjából tényleg csak mosolyogni tudok rajta. Akkor elsőre inkább az a nagyon vegyes érzelem volt, és mindig inkább csak sírtam, vagyis könnyes szemmel, de mosolyogtam, viszont most...majdhogynem teljesen boldog szívvel nézem úja és újra.

A zene jó, tényleg nagyon jó, és a képek, a bakik...és azok az aprócska üzenetek! Felemelő az egész!

Once a Wildcat
Always a Widlcat <3

Andi írta...

Ezek a film végi képsorok olyan igazi összefoglaló az elmúlt hármasból úgy összességében :)

b írta...

Hú az aprócska üzenetekről írnátok, ha szépen megkérlek?

Andi írta...

OH YEAH!:))

b írta...

csak nem megvagy vele?? :DD

xdittax írta...

"Mindenkinek az East High-ban: Ti vagytok a zene bennem!" - Gabriella Montez

"B.F.F." - Kim
(azaz Best Friends Forever=Legjobb Barátok Örökre)

"Annyira hiányozni fogtok!" - Mollie

"Még nincs vége!" - Sharpay Evans

"Legyen szép nyaratok!"/"A legjobbakat!"

"Nagyszerű év volt!" - Chucky

"A játszma folytatódik Sharpay!" - Tiara

"Hey, Hölgyek, látjuk egymást a jövő évben!" - Donny D

"Megcsináltam! Tényleg megcsináltam!" - Jason

"Érd el a csillagokat!" - K...

"Stan, gratulálunk és üdvözlünk a High School musical családban!" - A Vadmacskák

"Brava! Bravo!"

"Minden édes!" - Zeke:)

...Hajrá Vadmacskák!
...Minden jó, minden rendben!
...Örökké együtt(2gether 4ever)!

"What team? Wildcats!
Get'cha Head In The Game!" - Chad Danforth

"Emlékezzetek Vadmacskák, MINDEN lehetséges! Sok szerencsét!" - Martha Cox

...

We're all in this together!

Andi írta...

Az OH YEAH-t Ditta vadmacskás cuccosára értettem ott a végén!:)

De igen, mostanra már kész vagyok a letöltéssel, úgyhogy mégegyszer....

OH YEAH!:))))

Andi írta...

Ja és bele is néztem, úgyhogy minden OK!:))

Most megyek, majd jövök és további szép napot Mindenkinek!

Andi írta...

Visszatérve még egy szösszenetre a HSM3 esetleges letöltésére a részemről - igen, azért eredeti hanggal nem mondanék rá nemet!:))

Fant írta...

De jó, kösz az üzenetek gyors fordítását Ditta :)
Nekem még most is olyan édes-keserű érzés valahogy :)
Persze felemelő, az biztos. Nagyon jó megoldás tényleg az előző részekből is odatett képek, és ezzel a dallal is megbarátkoztam, így a végére, aláfestésnek teljesen jó.

Gratula a letöltéses sikerhez Andi :)

Andi írta...

:)