2009. jan. 13.

Into The Light

Egy kellően mozgalmas és igalmas este után, Vanessa Hudgens-t a Golden Globe másnapján látták, amint épp megtankolja fekete kabrió Audiját hétfő délután Los Angeles-ben.


Egy szédületes csajos-rockos szerelésben, szexi sortban, fekete csizmában és egy pólóban bukkant fel, amit egy angol rockbanda, a Siouxsie & the Banshees felirata díszített, valamint egyik daluk, a “Into The Light" című nótájuk szövege is olvasható volt a fölsője hátulján.


Vanessa miután befejezte hadműveletét, kedvese, Zac Efron házához hajtott. :)

A készült képeket Nessáról IDE kattintva csodálhatjátok meg.

Forrás: Just Jared Jr.

19 megjegyzés:

Fant írta...

A hölgy lélegzetelállító a rockos cuccban is :) Hm, egyre jobban várom a Bandslam-et :)
Ahogy a legújabb amcsi számokat elnéztem emberek - őrület... nem is tudom milyen mesét kellene kitalálni, ami méltó hozzá... :)

Névtelen írta...

Úgy látszik az afterparty belépő-karkötő szuvenír marad :)) Végül is én is elraknám emlékbe :D

Névtelen írta...

tényleg, a karszalagot észre se vettem. lol. énis megtartanám. :D am. ez a szerelés (használjunk egy igencsak magyaros szót) "übercool" :D

Névtelen írta...

Szerintetek minek köszönhető, hogy Z-t elhívták díjátadónak?

Fant írta...

Nagyon jó kérdés b. Szerintem annak, hogy a múlt év egyik legnagyobb kassza- és közönségsikerének legnagyobb sztárja. Ha pedig esetleg a közvetítő tv csatorná(k)nak is volt beleszólásuk, akkor a nézettséget is növelni akarták az ő személyével.
Valahogy így tudom elképzelni. B, többiek?

b írta...

A hsm3-ra gondolsz?

Fant írta...

Csakhogy visszanyerted a színed :) Mégis mi másra gondolnék, hm? :)

b írta...

Tudom én?? :))
Az tény, hogy nagyon Troyra és kapcsolatára épül a film.
És a többiek?

Fant írta...

B, olvasod a meséimet? :) A 2008-as év egyik legnagyobb kasszasikere és közönségsikere a HSM 3 lett, kiváltképp ha az előállítási költségekhez viszonyítjuk. És ennek a filmnek Zac a legnagyobb sztárja ez vitathatatlan. Ezt az is jelzi, hogy ő kapja a legtöbb lehetőséget és feladatot más filmekben. Természetesen egy fiatal férfi színész lehetőségeit nem szabad összehasonlítani egy fiatal színésznő lehetőségeivel.
A többiek nem kevésbé tehetségesek, de minden filmnek megvan a maga első számú sztárja.

b írta...

Én úgy fogalmaznék, hogy ő a leg jóképűbb. És ott a kék szem, fantasztikus mosoly. De valszeg tehetséges is a dolgohoz :)
És persze hogy olvasom :)

Fant írta...

Igen, ez így mind együtt, ez teszi a film legnagyobb sztárjává. Ezekkel a tulajdonságokkal (a tehetséget fő helyen említve) pedig a leginkább eladható is az összes srác közül.
Akkor jó, ha olvasod :)

Andi írta...

V-n nagyon dögös ez a szerkó!:)

Z most igen csak a figyelem központjában van és gondolom ez a felkérés is hozzátartozik a "foglalkoztatottságához", hogy a figyelem folyamatos és hatékony legyen....:)

b írta...

Igazad van Fant, de ez igazságtalanság azokkal szemben, akik szintén tehetségesek, de még sem annyira szemkápráztatóan jó adottságokkal áldotta meg a sors. Pl Lucas

Fant írta...

Ezzel teljesen egyetértek. Dehát ilyen a világ sajnálatos módon. De azért sok olyan is van, aki csak nagyon jól néz ki, de nagyon nem tehetséges. Ebből a szempontból viszont jó a helyzet ebben az esetben.
Végülis úgy gondolom, hogy a kevésbé előnyös adottságokkal rendelkező tehetségek is szép karriert futhatnak be, csak csendesebben.
Lucas nem fog szépfiú szerepeket játszani, de vannak még szerepkörök amik jól állhatnak neki. És őt is nagyon el tudnám képzelni színházban egy nagy musical-ben.

b írta...

Én is :) Táncolni, énekelni nagyon tud :)
Levonom a konzekvenciát: A kevésbé "szépek"-nek többet kell gürizniük.

Névtelen írta...

Na sziasztok!:)
Ó,ez a csajszi,tényleg egyre dögösebb!:)) Na jó,én sem vagyok azért"kutya"!:))

De tényleg szerintem is ez a Zac gyerek azért volt jelen a díjátadón,mert olyan nyálas.:) A torkából kijövő hang,amolyan"golyózott" artikulálatlan valami,a mozgása pedig az ipari áram szintjét veri.:)) Szóval tehetség?:))
Na-ná,elfogultság nélküli!:)
Én is meghívom majd a Banán-díj első díjátadójára,hogy miért?:))
Mert Ő is napimádó,és banánilag tökéletesen"sárga"!:))
(f.é.)

Andi írta...

Na jóccakát!

Névtelen írta...

Visszatérve Nessára,nem hiszem,hogy a tankolás nyelvi nehézségekbe ütközne nála!:)) Csak röviden annyi,Be-Be megcsináltam ezt is!:))
Jó éjszakát!:) (f.é.)

Fant írta...

Hello f.é.! Nade Zac díjazott lesz, vagy díjátadó a Banán-díj kapcsán? :) Vagy a kettő nem zárja ki egymást? :)
Azt hiszem most a lazulás magasiskoláját láthattuk tőled :))

Igen b, ez jó következtetésnek tűnik...