2009. jan. 11.

Januáról 9-ről

A mindig-annyira-sármos Zac Efron-t január 9-én, azaz pénteken megörökítették Los Angeles város lesifotósai, miután a Chaya Brasserie-ben bekapott egy finom ebédet két idősebb hölggyel.

Ezután a “High School Musical” szívtipró a Warner Bros. stúdióba látogatott, ahol kedvesével, az ifjú Vanessa Hudgens-szel nézett meg egy vetítést, hogy milyet, azt nem tudni.

Zachy hétvégi programjáról annyit, hogy a kettő közül egyikről már biztos nem érkeznek róla (és párjáról képek). Ugyanis KayCee Stroh most pénteken kötötte össze életét producer kedvesével, Ben Higginson-nal Salt Lake City-ben, Utah-ban, s így a gyönyörű eseményen sajnos Zanessa nem tudott részt venni. Ettől függetlenül, bizonyára osztoznak az ifjú pár örömében, ahogy mi is szívből gratulálunk a friss házasoknak! :)

De annyi biztos, hogy a 20 éves Zac Efron a mai napon tartott 66. Golden Globe Awards-on megjelenik, és díjátadói szerepbe bújik, több, mint 50 olyan Hollywood-i hírességhez hasonlóan, mint Sandra Bullock, Gerard Butler, Glenn Close, Aaron Eckhart, Zachary Quinto, a Jonas testvérek, Pierce Brosnan és Johnny Depp. Tehát, ott lesz a színészvilág színe-java! Mondanom sem kell, izgatottan várjuk az estét, ahogy pesrze azt is, kik gazdagodnak idén a díjakkal. A teljes lista egyébként ITT vehető szemügyre!

A Zac-ról készült képekhez IDE kattintva juthattok el! Forrás: Celebrity Gossip.

KÉSŐBB: Zachy-ről ugyanerről a napról újabb candidképek kerültek elő, amikor a Buffalo Club-ból távozott. Ezeket a képeket IDE kattintva nézhetitek meg!

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

hmm remélem h Vanessa is elmegy és lesznek Zanessa képek:P
Réé*

xdittax írta...

Gondolom, mindenki ebben reménykedik. Majd holnap reggel, vagy jó késő este kiderül, de már nagyon várom.:) Ha pedig tényleg ott lesz Vanessa is, kisérője lesz Zac-nek, együtt vonulnak azon a csodálatos vörösszőnyegen, és bámulatos élményekkel gazdognak, akkor mi is tényleg boldogok leszünk. Boldog képtulajdonosok is.;)

De tényleg majd kiderül! Bízzunk a legjobban.:)

Névtelen írta...

A HBO élőben közvetíti, majd este 7-től megismétli.

xdittax írta...

Sajnos nekem például nincs HBO-m már egy ideje, de akinek van, és aki fogja bírni is élőben nézni hajnalok hajnalán gondolom, annak előre is jó szrakozást hozzá!:)

Fant írta...

Sziasztok! Én is csatlakozom az HBO nélküliek táborához :)
Nagyon szurkolok, hogy Heath Leadger elnyerje a Legjobb férfi mellékszereplő díjat - ez a legeslegkevesebb, amit megérdemelne.
Nemsokára kezdem a mesét :)

ades írta...

sajnos nekünk sincs ilyen adonk amyugy meg majd az oscardiját adot nézzem

Névtelen írta...

hmm nekünk pontvan és nézni is fogom...ha nem alszok el^^:D:)
Réé*

vivcsi93 írta...

Zanessa képeknek én is örülnék...^^

Névtelen írta...

ades az oscár díjátadó melyk csatornán lessz??

bea

Névtelen írta...

HBO

Névtelen írta...

oké b köszi
bea

Névtelen írta...

Hát 2OO8-as Aranyglóbusz-gála elmarad!:( További infó:comment:com
(f.é.)

Névtelen írta...

Remélem az idei meglesz!:)))
Ha-ha-ha!:)))
(f.é.)

Fant írta...

Oké f.é. :) Forma megvan most is látom :) Majdnem beugrottam, de időben leesett :))