2010. dec. 14.

...

Vanessa Hudgens 22. születésnapjára virradtunk ma hajnalban és azokban a reggeli órákban minden világhálón tett kirándulás nélkül nagyon boldog, áldott és meseszép születésnapot kívántam a Kétlábonjáró Szépségnek, aki ugyan ma egy évvel öregebb lett, de annyi minden történt vele az elmúlt 365 napban. Annyi, de annyi minden, aminek mi is részesei lehettünk és megannyi olyan öröm, vagy bánat, amelyekben mi nem osztoztunk.

Akkor még, pár órával ezelőtt nem hittem volna, hogy mennyire kell majd ezeket a szavakat hangsúlyoznom, mert a születésnapi bejegyzés egy szomorú eseménnyel kell, hogy összefonódjon.

Tegnap ugyanis hivatalosan megerősítették, hogy Vanessa Hudgens és Zac Efron lezárta ötéves kapcsolatát és külön folytatják tovább útjukat.

Azt az utat, amelyet együtt kezdtek el a High School Musical nevű csoda indulásával, fél évtizede, megértésben és szeretetben. Amelyen haladva szépen lassan felnőttek - együtt, mindig egymás mellett. És tudom, hogy éppen azért, mert ez annyira fontos és rendkívüli időszaka volt életünknek, mindketten értékelve és szeretettel fognak visszaemlékezni rá. Nem könnyű Nekik ebben az időszakban, hiszen amijük volt, varázslatos és igaz volt, de idővel bízzunk benne, hogy szívesen és melegen gondolnak majd rá, és hálásak lesznek érte.

Úgy, ahogy mi is. Mert sokat tanulhattunk a kapcsolatukból, amelyet mindvégig kincsként kezeltek. És ezután is megtehetik mindezt, de már nem szerelmesekként. Legjobb barátok egymás számára, olyanok, akik örökké nagy és biztos helyet foglalnak el egymás szívévben. A legnagyobb áldást és békét kérjük hát rájuk, erőt és hitet, és sok-sok szeretetet!

Isten éltesse a Születésnapos lányt, és minden hozzá közel álló személyt! Legyenek csendes, szép és meghitt, értékes pillanataik az elkövetkezendő időkben, karácsony ünnepéhez közeledve és egy új, jó kezdést az új esztendőre!

És Nektek, Drága Rajongók, soha ne felejtsétek el támogatni a Szeretteiteket, bízzatok Bennük és mindig éljetek szeretetben! :)

Mindig szeretettel:
Ditta×××

18 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát ez hihetetlen és nagyon szomorú. De azért lehet hogy nem végleges szakítás hiszen Zac publicistája csak annyit mondott hogy szüneteltetik a kapcsolatukat . Habár nekem ez nagyon furcsa hogy 2 hete még milyen boldognak tűntek most meg... De a remény hal meg utoljára talán egyszer majd újra egymásra találnak hiszen 5 hosszú év nem múlik el nyomtalanul. :(((((

És utólag boldog születésnapot Vanessának! (és bocsánat a hosszú kommentért de muszáj volt leírnom mert nagyon nehéz magamban tartanom)
Egy állandó látogató, és most szomorú rajongó

Névtelen írta...

Én ezt az egészet nem hiszem el !
Majd akkor hiszem el ha hallom Vanessa vagy Zac szájából. Egyébként meg nem úgy ,,ismerem" Zac-et mint aki a barátnőjét ( akivel már 5 éve együtt van ) csak úgy kidobja a születésnapján :O
Ő biztos nem ilyen , ráadásul tényleg még két hete Hawaii-n csókolgatták meg ölelgették egymást , úgy hogy én ebben nem hiszek és nem is akarok. :)

Fant írta...

Ejha, ez már majdnem egy gyászbeszéd lett Ditta :) Egy kérdésem lenne: ez a jelenleg fennálló helyzet változtat valamit negatív irányban a blog működésén, vagy minden megy tovább úgy, ahogy eddig?

LL írta...

Egyetértek, ez tényleg gyászbeszéd volt. Sőt, én azt mondom, korrektebb lett volna 3 mondatban elintézni. Egyrészt, mert ebbe nekünk nem kell belefolyni, másrészt attól, hogy mindenhol kinn van a "hír", én nem venném készpénznek. Szóval valahol Fant és Névtelen álláspontja közt vagyok. Nekem Z és V testesítette meg a tartós és törhetetlen kapcsolatot, és teljesen hihetetlen számomra, hogy két hét alatt véget lehet vetni ennek. Már csak logikailag is teljesen irreális.

Névtelen írta...

lehet,h igaz..lehet,h nem... de miért pont V szülinapja előtt vagy a napján vagy utána szakított volna vele? számomra ezérthtetlen..

Névtelen írta...

Senki sem mondta h zac szakított, sőt az sem lett kimondva h szakítottak. Csak annyi volt hogy zac "szóvivője" azt "mondta" hogy szüneteltetik a kapcsolatukat (de ez sem 100%ra biztos).

Én LL-el értek egyet. Ez még nem egy lezárt dolog túl sok benne a homály (az előző névtelen nem én voltam)

LL írta...

Igen, Fant kérdése jogos, mert ha ne adj Isten igaz a pletyka, változtatni kell a bemutatkozó szövegen... De szerintem a világ nagyon csúnyán át lett verve :D

pucca írta...

ez annyira szomorú...
de ha végleges is nyílván barátok maradnak hiszen én úgy olvastam hogy békésen válltak el így biztos vagyok benne hogy hallunk még kőzős munkáikról
de azért én is remélem hogy ez az állapot nem végleges

xdittax írta...

Hűha. Én egyáltalán nem éreztem gyászbeszédnek miközben írtam ezeket a sorokat, és még most érzem annak. nem annak szántam, de természetesen egyfajta búcsúzás, és ezáltal némi szomorúság, fájdalom megtalálható benne.

Azt írtam le, amit abban a pillanatban éreztem és gondoltam, amikor megtudtam azt, hogy Zac és Vanessa kapcsolata véget ért. És nem is fogom visszavonni. Mert mindezt azért írtam, hogy kifejezzem, milyen értékeket adott nekünk is a kapcsolatukat, és ez jelen időben is igaz. Bárhogyan is alakul a jövőjük, akár szétávltak, akár nem, akár újra találkoznak majd egy párként, akár nem, ez az eddig valami olyasmi, volt, ami a növekedésüket szolgálta, és önmagában már pozitív dolog. Nem hittem volna, hogy ez ennyire negatívan jön ki, márt számomra nem is olyan meglepően, nem az. Azt mondhtaom, hogy sikerült megtanulnom, hogy bár nem könnyű, néha születnek olyan kapcsolatok, amelyek bár véget érnek, talán ez volt a céljuk is, hogy ezzel is megerősítsenek bennünket. A kapcsolatuk gyönyörű volt és mágikus, de emberi, és ezáltal megtörhető. Nem tudjuk mi következik ezután, de mi, mint mindig, minden körülmények között, minden időben a legjobbakat kívánjuk nekik, bármit is jelentsen ez nekik. Ha azt, hogy külön folytatják, mi el fogjuk fogadni.

Azt, hogy mindezt megfogalmaztam, nem tartom túlzásnak. Sokunk együtt szerette meg őket, és természetes, hogy ha ez a szomorúság ér bennünket, akkor foglalkozunk vele és szentelünk neki, annyit, amennyit szükségesnek érzünk, mert kivételes dologról van szó.

Éppen ezért nem tudom még, mi fog itt történni. Az ujjaim nagyon szeretnék már megírni a következő bejegyzéseket életükről és karrierjükről, de érthető módon, azért a megváltozott helyzet, vagy akkor ez a mostani bizonytalan helyzet összekuszálja egy kicsit a gondolataimat. Ha van valami véleményetek ezzel kapcsolatban, vagy tanácsotok, szívesen fogadom őket.

És még valami: én tényleg pozitív vagyok. Sajnálom, ha ha mindazt, amit megosztottam Veletek tovább növelte egyesek szomorúságát, vagy esetleg felkavart, felbőszített valakit. A célom sokkal inkább az volt vele, hogy felhívjam a figyelmet arra a szépre, ami eddig, és ezután is érhet bennünket általuk.

Kellemes délutánt: Ditta×××

Fant írta...

Ditta, az, hogy gyászbeszéd-szerű ez a bejegyzés, nem feltétlenül baj, csak ténymegállapítás. Különben nincs ennek akkora jelentősége, legalábbis engem a jövő jobban foglalkoztat.

Ami azt illeti, szerintem mindaddig kezeljük fenntartással a dolgot, amíg ők maguk nem tisztázzák kétséget kizáróan, hogy mi a szitu köztük.

A hezitálásodat pedig nem is értem, ott a SP featurette, lassan kezdődik a promo, 2011-ben jön három film, amiben V érdekelt, sose volt ennyire izgalmas évünk, mint a következő lesz. Z pedig szintén melózik tovább, ő 2012-ben robban. Bejegyeznivaló bőven akad, úgyhogy bízom benne, hogy továbbviszed a blogot. Ha az ellenkezője felmerült benned, na akkor felejtsd el gyorsan, ha nem, akkor gyerünk tovább, pörögj fel :)

LL írta...

Ditta, nekem ez a patetikus hangvétel nagyon nem tetszett az egészben egyrészt, másrészt annak elemzése, hogy ők mennyire jó barátok maradtak, és mindig ott lesznek egymásnak stb. Mi a garancia rá, hogy ez igaz? Miért mondanának el pont most ilyen részleteket a kapcsolatukról, amikor öt évig sikerült hallgatniuk? És hogy szakíthatnának békésen úgy, hogy két hete még igencsak szenvedélyes képeik voltak kinn a világhálón? Szerintem előbb el kellene gondolkodni ezeken, nem pedig elfogadni egy olyan dolog végét, ami - tudomásom szerint - neked különösen sokat jelentett. Épp ezért értetlenül állok azelőtt, hogy te ezt ilyen "pozitívan" látod. Minden kapcsolat más, nem feltétlen jelent egy szakítás előrelépést. Szerintem jobb lett volna felhívni az emberek figyelmét arra, hogy mennyire bizonytalan az egész ügy.

Abba pedig, hogy őket mennyire erősítette a kapcsolatuk, nem láthatunk bele. Tény, hogy elindította a karrierüket. Azt viszont nem tudhatjuk, hogy Zac mennyivel nagyobb sikerű lett volna eddig, ha nem lenne kapcsolatban - a "szívtiprók" így eladhatóbbak elvileg.

Akár igaz a hír, akár nem, megosztani való akad bőven. Pl. SP videó, ahogy Fant mondta, meg ott van V szülinapi partija is... Nem értem a pangást, ezen nem múlik...

Névtelen írta...

Remélem nem igaz a hír!:(
Náluk édesebb párt még nem láttam, de ha esetleg mégis igaz, akkor nagyon remélem, hogy az nem jelenti a blog végét!Akár együtt vannak akár nem engem továbbra is érdekel mi van Velük és a projekteikkel.Szóval Ditta könyörögve kérlek ne hagyd abba az írást!!!

egy rendszeres olvasó

Névtelen írta...

LL hogy érted, hogy szerinted a világ csúnyán át lett verve?

LL írta...

Pont így, hogy szerintem a forrás nem hiteles, mindenki "barátokra" hivatkozik. És mivel a JJ kiírta a dolgot, mindenki készpénznek veszi a szakítást, az emberek képtelenek gondolkodni... Én azt mondom, addig ne higgyünk semmit, amíg valamelyikük egy videóban a fülünk hallatára mondja ki a végszót.

b írta...

LL :))
De ez nem annak szól, hogy "jujj de jó, nem szakítottak!! talán...", hanem Neked :D Jó vagy :DD

LL írta...

Nem igazán tudom mire vélni, de köszi :D

Fant írta...

Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek aki erre jár!

LL írta...

Kellemes ünnepeket Mindenkinek!