2010. dec. 7.

Mikulásvirágok között

Való igaz, az elmúlt időszakban nem sokszor lehetett látni Vanessa Hudgenst máshol, mint reptereken - leszámítva azokat a bensőséges pillanatokat, amelyeket kedvesével, Zac Efronnal osztott meg Wakikin, Hawaiiin egy közösen elfogyasztott vacsora után. De egyáltalán nem róhatunk fel semmit, hiszen azért ül repülőre, hogy családjára fordíthassa azt az időt, amelyet nem a "Journey 2" forgatásával tölt.

Így történt az elmúlt hétvégén is, vagyis mi ebből igazából csak annyit tudunk, hogy december 5-én, vasárnap, feltűnt a Los Angeles-i LAX repülőtéren, melegen öltözve, ajkain mosollyal és nem akkor érkezett, hanem akkor távozott az Angyalok városából. Hmm, egy angyallal kevesebb, igaz? :) Egy gyönyörű angyallal. ;)

Képek róla ITT!
Forrás: Just Jared.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

helo mindenkinek
vanessa tök aranyos ezeken a képeken
egy uj hir
tegnap láttam a sucker punch szinkronos elözetesét D
laura

Fant írta...

Nagyon fontos megemlítenünk, hogy: Boldog születésnapot a ma 18 éves LL-nek! :) Isten éltessen sokáig!

Névtelen írta...

EZT NEM HISZEM EL!!!nagyon remélem hogy nem igaz:(:(
-->http://justjared.buzznet.com/2010/12/13/zac-efron-vanessa-hudgens-split/

Fant írta...

Akárhogy van, azzal együtt, hogy számomra elég különös és sok kérdőjellel körülvett az egész dolog, nem ránk tartozik a magánéletük, eddig sem, ezután sem.

EZ az amire koncentrálnunk kell! Sucker Punch - behind the scenes :) Állat :)

LL írta...

A SP kliphez majd a megfelelő bejegyzésben...

Eddigi szokásaimtól eltérően úgy érzem, magamra kell vállalnom némi ködoszlatást a "Zanessa-szakítással" kapcsolatban.

1. A forrás nincs megnevezve. Elvileg Ryan Seacrest műsorában volt szó a dologról, valamint a People magazin akar róla írni, meg a JJ-nek is megerősítette a forrás (de nem ők a forrás).

2. Tudom, hogy ez - már - nem karriercentrikus blog, mint a TH, de akkor sem tartom helyesnek, hogy ezen bármiféle vita folyjon itt. Egy kapcsolat két emberre tartozik, aki úgy érzi, hogy része, keressen fel egy szakembert.

3. Nem tartjátok egy icipicit furcsának, hogy két hete Z a szülei rovására utazott Hawaii-ra Hálaadáskor? És hogy pont V szülinapja előtt derül ki ez? Tudjuk, hogy V környezetében vannak rosszakarók, lehet, hogy megint ez a helyzet áll fenn... Nem akarok reményt adni, vagy ilyesmi, de logikailag lehetséges.

Fant írta...

Rengeteg a különös dolog meg a homályos pont ebben az egész sztoriban, ami kérdőjelessé teszi a dolgot, újabban ráadásul nagyon tompítanak a források, mindhárom pontod teljesen ésszerű, logikus és jogos.
Annyit tennék még hozzá, és ezzel el is mondtam mindent, amit gondolok a témáról, hogy érzésem szerint ez még nagyon nem lefutott meccs.

A második pontod utolsó mondatának mondanivalójához külön csatlakozom, még ha nem is fogalmaztam volna ennyire élesen :)