2009. jan. 8.

"...Minden nagyszerű lesz!"

Talán egy kicsit rendhagyóbb módon, olyan interjút olvashattok a következőkben, amiben sem Zac Efron, sem Vanessa Hudgens nem szólal meg. De ez a két bájos, fiatal hölgy is éppúgy hozzátartozik a HSM jelenségéhez, és sosem árt az, ha az Ő gondolataikkal is megismerkedünk egy kicsit.



SW: Meg kell kérdeznem, mert Kenny-vel kezdtem, és ő azt mondta, hogy nagyszerű, hogy a földön maradtatok, mikor láttátok, hogy mivé nőtte ki magát a munkátok. Hogy sikerült elérnetek, hogy ne befolyásoljon titeket a népszerűség?
Monique: Szerintem már kimondtad a választ, ez attól függ, hol tartasz, mikor elkezded a projektet. Az emberek azt hiszik, hogy Hollywood lerombolja az életed, befolyásol…
Olesya: Mérgező!
Monique: De szerintem ez attól függ, hogy ki vagy, mikor elkezded a projektet, és hogy az maradsz-e, mikor befejezed. Nincs sok esély rá, hogy ez változzon, ha olyan emberekkel veszed körül magad, akik már ezelőtt is a barátaid voltak. Szerintem ez a lényeg, nem csak a barátaink és a családunk állnak mellettünk, tudod, olyan emberek, akik személyesen ismernek és szeretnek minket, de egymást is szeretjük annyira, hogy őszinték legyünk, mert felismerjük, ha valamelyikünk nem magát adja. Szerintem ha ilyen emberek vannak az életedben, akik arra ösztönöznek, hogy önmagad legyél, a legjobb védekezés ez ellen.

SW: Az, hogy van egy ilyen projektetek, leginkább egy mentőövhöz hasonlítható, mert minden évben visszaértek hozzá. Milyen érzés lesz kilépni az igazi világba?
M: Ez olyan, mint a középiskola, érettségizünk…
O: Egyetemre megyünk…
M: Egyetemre…félek!
O: Szerintem a jövőnk még ismeretlen, most a High School Musical 3-at élvezzük, még nem is volt meg a premier – csütörtök van – nagyon izgatott vagyok, hogy itt lehetek, ahogy mindenki, és mindegyikünk jövője fényes lesz, és mindenki sikerének örülök, amikor meglátom Ashley-t, Vanessát, Zac-et vagy Mo-t egy újság címlapján, mindig azt mondom, hogy „Nézd meg, egyre sikeresebb leszel!”
M: De ott van egyfajta félelem is, és a legtöbb ember úgy csinál, mintha ez nem is létezne: „Meg kell tervezned az életed, és akkor minden nagyszerű lesz.”
SW: De dolgozó színészek vagytok.
M: Dolgozó színészek vagyunk, és jó volt visszatérni és megcsinálni a második részt. De mikor a harmadik film került szóba, tudod, nagy álmom volt, hogy moziban szerepeljek, és az, hogy olyan emberekkel csinálhattam, akiket már régóta ismerek, király, de az ember néha körbenéz, és megkérdezi magától: „Tehetséges vagyok?”, és akkor visszaváltozol azzá, aki sok szerepet játszott és egyetemre járt. De ez mindenképp bennünk volt, és „Mit fogunk csinálni egymás nélkül?”

SW: Kenny-vel kezdtem, azt mondta, a filmhez a saját középiskolás élményeiből is merített ihletet. Nem tudom, hogy ezt tudtátok-e, de mikor ötleteket gyűjtöttetek, felhasználtátok a saját tapasztalataitokat?
O: Igen.
SW: És ezek hol jelennek meg a filmben?
O: A bálnál például eszembe jutott a saját szalagavatóm, ott egy színpadon keringőztünk, visszatértek a szép emlékek, meg az is, hogy milyen szégyenlős és félénk voltam bizonyos pillanatokban, hogy milyen voltam az órákon, ideges voltam, nem mertem a tanárra nézni, szóval ez tényleg így volt.
SW: És te, Monique?
M: Én azért szeretem a High School Musicalt, mert olyan élményeket adott, amikben a középiskolában nem volt részem. Nem tudtam sokat a kapcsolatokról akkor, hasonlítottam a karakterembe, nagyon sok mindenben részt vettem, de nem személyesen, nem igazából. A High School Musical az a középiskola… - még mindig hordom a gyűrűt, és ez többet jelent nekem, mint a gimnázium, ahova jártam.

SW: Nos, gratulálok.
O: Köszönjük.
SW: És sok szerencsét!
O & M: Köszönjük.

Fordította: LinkLuvor.

17 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hmmm a csajok szédítőek,az eszük a helyén van.:) De még létezik ilyen?:)
Hát persze,hogy igen.:)
Jó időben-jó helyen,jó emberek!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Juhéé!:) A zene nálam jöhet töménytelen mennyiségben,és elég széles skálán.:) Ezért nagyon jót lazultam az általam most talált rap videón!:) Throw Down Preview ft Vanessa Hudgens

(f.é.)

Netty írta...

Jajj az a videó nagyon odavág...:D Nem is tudom mikor találtam rá, de azóta nem megy ki a fejemből..:D

Andi írta...

Sziasztok!

Nálam a ZA Angel's és a VABN nem működik! Másnak sem?

Andi írta...

Lám, lám, még velük is előfordul, hogy kiesnek önmagukból....:))))

Andi írta...

Jó az a rap dal (f.é.), ezt már én is láttam:)

xdittax írta...

Andi, a ZA Angel's már tegnap óta biztosan átépítés alatt áll, a VABN pedig most nekem sem jön be, de bizonyára hamarosan visszatérnek. :)

Andi írta...

Köszi Ditta:)

Andi írta...

Örülök ennek vidi-fordnak, jó volt olvasni és Gratula a lányoknak:)

Köszönet LL és Ditta:)

Jó éjt Mindenkinek!

xdittax írta...

Részemről nincs mit Andi.

Puszi és jó éjt: Ditta×××

Fant írta...

A lányok tényleg jól gondolkoznak. Monique-nek különösen érdekes lehet a dolog szerintem, ő már nem tiniként került bele ebbe a dologba. Nagyon jó, hogy mindegyikük két lábbal a földön maradt és nem szállt a fejükbe a siker. Ritka manapság.

Andi, az említett két oldal nekem sem jön be, szóval nem a te rendszereddel van gáz :)

Névtelen írta...

Ti nem furcsáljátok, hogy még az újévben semmi Zanessás dolog nem volt. Nekem elég gyanúsnak tűnik, hogy se egy kép, se egy hír, az égvilágon semmi közös nem jelenik meg róluk. Nagyon sok lap már megint azt kezdi rebesgetni, hogy ők már külön utakon járnak. Különben a JJ-n azt is lehet olvasni, hogy Kaycee esküvője most szombaton lesz, és valószínű, hogy Zac nem lesz ott a GG miatt, mert az ugye vasárnap lesz. Én azért nagyon bízom benne, hogy valamelyik eseményről csak kapunk Zanessás képeket. Ha nem, akkor vége!

Andi írta...

Fant, így most még teljesebb a nem műk oldalakkal a nyugodtságom köszi:)))

Névtelen írta...

http://justjaredjr.buzznet.com/gallery/photos.php?yr=2009&mon=01&evt=efron-target&pic=zac-efron-target-shopper-02.jpg

BEA

xdittax írta...

Ó, Egek! Szívdöglesztő...^^

Névtelen írta...

Hello Mindenkinek:))
V és Yung Kel "duettje" nagyon jó, már rég zenévé konvertáltam:DD
És Zachy Robot Chickenes vidije is LOL:))
Főleg azért fordítottam le, mert MoMo annyira jókat mondott. És nagyon sokan nem szeretik, mert 10 évvel idősebb a karakterénél...de ez bizonyítja, hogy hitelesen játszik sztem.
Kíváncsi leszek a ZA új designjára, az a csapat nagyon tud:))

Névtelen írta...

Tökéletes jelző, Ditta:))
Mindig ezt csinálom az Auchan parkolójában:DD