2009. jan. 18.

A Nagy Közösségépítő Film legújabb adatai :)

A múlt heti kissé szikrázóan végződött kaland után újabb utazásra invitálja a Vörös-Varázs utazási iroda mindazokat, akik rendszeresen lapozgatják ezen egészen különleges mesekönyvet.

A mesebeli Aladdin rendelkezik egy csodalámpával, ám mivel ez egy egészen speciális mese, így egy egészen speciális csodalámpa és dzsinn áll e mese Aladdinjának rendelkezésére.

Ez a szellem zenerajongó, ám mint ilyen kifejezett ínyenc – aki most azt gondolja, hogy a High School Musical 3 – Senior Year című, Amerikában 12 hete műsoron lévő hihetetlenül sikeres mozifilmnek valamelyik dala lesz a kulcs, az bizony most téved.

E dzsinn ugyanis csak arra a személyre hajlandó hallgatni, aki fuvolaszóval kedveskedik neki. A mesekönyv olvasóinak nagy közös történetében pedig a meseíró legjobb tudomása szerint csak a mesekönyv szerkesztője rendelkezik ilyen tárgyú ismeretekkel.

Mikor pedig megtörténik a fuvolaszó általi megidézés a dzsinn elmeséli az utazásra váróknak, hogy ő valójában a blog szelleme és hatalmában áll a téren és időn kívüli utazás és utaztatás, mely segítségével még az extra elfoglaltak is nyugodt szívvel vághatnak bele az újabb számos kalandba.


E roppant terjengős felvezető után szőnyegünkkel és szellemünkkel indulunk is Amerikába, ahol engedjük kibontakozni az ottaniak itteni legnagyobb tisztelőjét: az egyetlen és utánozhatatlan LL-t. Aki pillanatok alatt kideríti, hogy a 3 hónapos mesés jubileumra 251 mozi gondolta úgy, hogy a január 9-11-ig tartó mozis hétvégén továbbra is műsoron tartja a Nagy Filmet; mely döntés 123,348 dollárt eredményezett. Mire odaértünk újabb néhány napon voltak túl, amely alatt 32,365 dollárra tettek szert. Így a tengerentúli összbevétel január 15-el bezárólag immáron: 90,429,084 dollár.

Nemzetközi mozimustránk első állomása, az az ország, ahol minden HSM 3 mozijegy mellé egy, a jobb kezét maga előtt nyújtva tartó kicsi műanyag kengurut kap a vásárló szuvenírként és mementóként ajándékba. Ezen apró kis kedveskedések igen nagy számban fogytak január 8-11-ig, legalábbis az aktuális 113,462 dollár erre utal.

Argentínában nagyon sokra értékelik, hogy végre valaki, aki nekik énekel, nem arra szólítja fel őket, hogy ne sírjanak, hanem szelíd angyalként csupán hatalmas életenergiát és örömöt sugárzik feléjük, ők ezt legutóbb 7,390 dollárral, hét hét alatt pedig 1,174,546 dollárral honorálták.

Brazíliában már nagyon várták az utazók érkezését, különösen F.É-ét, akinek rögtön el is mutogatták, hogy bizony így 12 hét és 5,564,481 dollár után kezdenek már rácsobbanni, hogy Vanessa, bár egzotikus szépség, de mégsem Esmeralda, mindezek ellenére a hétvégén azért összehoztak neki 3,153 dollárt, feltétlen támogatásuk jeléül, valamint elmutogatják azt is, hogy feltétlen hívei a Banán-díj mozgalomnak, amiért e héten is jár a pacsi nekik.

Az e heti utazásunk is kaotikus lesz kissé, Brazíliából Bulgária felé vesszük az irányt, amivel a blog szelleme az egyetlen b-betűs mesekönyv olvasónak akart kedvezni. Az ottaniak sok kicsi sokra megy alapon a múlt hétvégén 376 dollár, 8 hét alatt pedig 49,538 dollár értékben vásároltak mozijegyet arra a filmre, ami bizonyított tény, hogy még az éppenhogycsak meg nem született magzatokat is elvarázsolja. A szóban forgó csecsemő azóta megszületett és velünk tart aktuális világ körüli utazásunk során.

Csehországban szállunk le legközelebb, ahol a fényes nappal jobban bejön a lakosságnak, mint az Alkonyat, aktuális 21,927 és hat hét alatti 621,893 dollárjuk enged erre következtetni.

A következőkben a blog szelleme a Mesélő kedvéért Németország felé irányítja a varázsszőnyeget, akiket bizony a Mesélőn kívül Vanessa is nagyon kedvel, hiszen a beazonosítására szolgáló albumát az öreg kontinensen elsőként náluk jelenteti meg, ráadásul három bónusz dallal is kedveskedik nekik. A németek múlt heti 17,911 és 12 heti 17,856,399 dollárjukkal rá is szolgálnak a bizalomra.

Mielőtt a mesélő komolyabban és mélyebben belemenne a németekkel egyfajta eszmecserébe, az utastársak hangos torokköszörüléssel jelzik tapintatosan, hogy ideje lazán továbbállni illetve továbbszállni, különös tekintettel arra, hogy a kezdődő eszmecserén már a dzsinn is bealudt. És mivel egy utazási irodának első az ügyfelek óhaja, így Aladdin megkéri a mesekönyv szerkesztőjét, hogy lágy fuvolaszóval ébressze fel és bírja indulásra a szellemet.

A szellem pedig úriember, így a következő úticéllal a blog romantikusainak kedvez, cél: Görögország. Miután kifürödtük magunkat az Égei-tengerben, kigondoltuk, hogy valamilyen módon utánajárunk a görög mozik adatainak. A mesekönyv két fő angolosa a helyiektől megtudta, hogy a múlt hét már a hatodik volt, mikor a Végzősök ballagását bámulták végig, akkor 15,646 dolcsit, összesen pedig mintegy 899,400 dollárt ért meg nekik mindez.

Miután a két fő angolosnak mindezt elmesélték, a görög srácok marasztalták volna őket még, ám a Mesélő egy kevésbé diszkrét köhintéssel jelezte, hogy ideje lenne akkor innen is elszállnunk.

Mielőtt még valaki is azt gondolná, hogy a Mesélő végletekig elfogult, Mexikóba megyünk, ahol kőkemény 30 dolláros bevételt sikerült produkálni a múlt hétvégén, nade, hogy az a bizonyos üveg félig tele legyen, a teljes képhez hozzátartozik, hogy azért ők összehoztak már 4,396,880 dollárt 11 hét alatt.

Mielőtt ezt a bizonyos üveget a Mesélő fején vernék szét azok, akik unják már e hasonlatot, meg a negatív népeket, gyorsan felkeresünk egy másik országot, ami pedig a lazulás fellegvára: Hollandia. Ők múlt hétvégén 88,428 dollárt, öt hét alatt pedig 2,445,839 dollárt áldoztak a Nagy Közösségépítő Filmre.


Innen gyorsan tovább is szállunk, mert lassan túlzottan is terjedelmes lesz e mese, ráadásul ez a fajta lazulás a velünk szálló csecsemőnek még kissé túlzó, a következő cél Új-Zéland, ahol 26,780 dollárnak örülhetett a Disney és a vállalkozó helyi mozik.

Nigéria a következő cél, ahol 8 hete megy a filmünk, jelenleg a 6. pozícióban tanyázik és 1,805 dollár az aktuális bevétele, összességében pedig 39,816 dollárnál jár, amivel a jelenleg futó filmek közül a második legnagyobb bevétellel büszkélkedhet, csak egy bizonyos brit titkos ügynök előzi meg, bár Őfelsége legjobb emberét az aktuális héten elsöpörte a fiatalok lendülete.

Van olyan ország, ahol a Nagy Film hét vetítési hét után is a box office harmadik pozícióját bitorolja: Szlovákiába utazunk! Ráadásul a harmadik hely mellé 74,6% - os növekedés társul, ami múlt heti 15,352, hét heti 253,875 dollárt eredményezett.

Hogy a heti szikrázás ne maradjon el, Romániába repülünk utolsóként, ahol először idegenkedve fogadnak bennünket, nem is hajlandóak adattal szolgálni. Ám mielőtt a Mesélő megint előrelépne egyet, a mesekönyv szerkesztője rendkívüli diplomáciai érzékét latba vetve, koncertet ajánl nekik, így kiderül, hogy a fuvolaszó nem csupán a dzsinnre van jó hatással, hanem a románokra is, akik a koncert után elérzékenyülve közlik a zenésszel, hogy bizony 36,8%-ot növekedett a kérdéses film náluk, 2,771 dollárt hozva a konyhára, nyolc hét alatt pedig 92,261 dollárnak örülhettek országuk filmszínházai.

Hazatérvén összesítsük az út tapasztalatait: odáig rendben van, hogy e kaland sem volt ártó veszély, de a kaland során találkoztunk összesen 1,210,331 dollárral nemzetközi szinten, ami már 154,151,631 dolláros Amerikán kívüli bevételt jelent, és ha hozzáadjuk az amcsi számokat, akkor megkapjuk a 244,580,715 dollárt összesített bevételt!


Írta: egy FANTasztikus blogtársunk, aki ha nem is a számokat, de a bókokat szereti eltúlozni;)
Forrás: Rotten Tomatoes; BoxOfficeMojo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14.

495 megjegyzés:

«Legrégebbiek   ‹Régebbiek   401 – 495 / 495
Fant írta...

Közben a lényeg: elindultak a blogalanyok Japánba! Na ez most meglepett engem kissé, mert azt gondoltam, hogy ha csak február 7-én lesz a Nagy Premier, akkor csak a megelőző hétvégén mennek. Na mindegy, biztosan kiszámolták a Disney-nél, hogy mi a hatásosabb.

Névtelen írta...

Okés...de nagyon fog hasonlítani az előzőhöz. Azt tudni kell, hogy kémián vízszintesen összeérnek a padok, a tanár csak a tömb két szélén tud mozogni, és a vízcsapok miatt a padok alá se lehet belátni.
Szóval kémián mindig nagy a fejetlenség, egy hete egyik osztálytársam észrevétlenül előremászott egy sorral, megnézek két South Park részt az egyik fiú telóján. Múlt órán a tanár bedühödött, mert megint káosz volt, és röpdogát íratott számolásból. A csaj meg a pad alatt volt, és írta a dogát (!)...a tanár járkált, próbálták takarni, és sikerült is, nem vett észre semmit:DD

Névtelen írta...

De Fant, az IMDb-t elvileg bárki szerkesztheti, nem?
Mind1, most végre lesznek hírek...meg fordok:)))

Névtelen írta...

Nah most kivételesen egy kicsit hamarabb kell lépnem, ill. elmegyek fürödni...aztán visszanézek:))

Névtelen írta...

Jó a sztori LL!:)) Fő az egység,
ezek szerint a csapat elég összetartó(kisebb kivételekkel)!:)

Indul a mandula!:) Zsúfolt utakon lassabb a közlekedés.:))

Névtelen írta...

Azért a tanár bambaságának is betudható a dolog:DD Áhh fürdés megakadályozva....

Névtelen írta...

most már elindultak jappánba ?? vagy mi van?? valaki megmondaná nekem?? mert egy kicsit le vok maradva:D


bea

Névtelen írta...

Igen, Bea, elindultak:)

Névtelen írta...

köszi naon LinkLuvor!!!

bea

b írta...

Sziasztok, megjöttem :) Gyanítottam, hogy a 400-t is megtermelitek :))

Fant írta...

Az IMDB szerkesztéséről nincs infóm... annyit tudok, hogy bárki pontozhatja a filmeket, meg írhat véleményt (ami meg is látszik a NKF pontszámán). De én az ilyen bemutatók időpontjával kapcsolatos információk terén megbízhatónak gondolom. Meg aztán az egyik legnagyobb presztizsű ilyen témájú oldal. Nahát majd kiderül végülis. Meg tulajdonképpen nem egy rossz dolog ez, mert a látogatásuk legalább jó előre kihegyezi a közönséget a filmre. Azért a japán rajongókra kíváncsi lennék :)

Ez a sztori LL :)) Mit meg nem csináltok :)) De persze a tanár is bamba, ilyet művészet nem észrevenni :)

Nos Bea: igen elindultak, a premier elméletileg az imdb információi alapján február 7-én lesz.

Még az jutott eszembe, hogy kb ezen a héten cserélték ki a 26-át 7-ére...

Névtelen írta...

Egyébként tegnapi a sztori:D:))
Igen, megbízható, de ezt az infót sehol máshol nem látom.
Most mindjárt lépek...

b írta...

Én is szeretném kérni LL fordját! Ha már megtaláltam ;)

Fant írta...

Oké, de milyen nagy filmes portálok vannak még, ahol nézni lehet? Mert az ilyen fan-oldalak szerintem ebből a szempontból nem biztos, hogy naprakészek :)

Tényleg, b ki ne maradjon a sorból, ő találta :)))

LL még annyi: most szeretnéd az altatót? :)

Névtelen írta...

Aha, jöhet, Fant, még gyorsan visszalopóztam.
b, add meg a címed, légyszi:)
Még egy negyed óra múlva visszaosonok még 1x, aztán lépek:)

b írta...

b08@freemail.hu

És NAGYON KÖSZI a fordot! :)

Fant írta...

Okés, akkor altató :)

Andi, mi újság a kezdődő sötétséggel? :) Most jut eszembe, hogy netán úgy értelmezted azt a linket, amire azt mondtam, hogy csak javasolt, hogy a filmhez tartozna, nem menne nélküle?

b írta...

Nem vagyok türelmetlen, vagy ilyesmi :) de kapok fordot??

b írta...

Köszi, megkaptam! :)

Andi írta...

Fant, az altatód szép!
Most tartok a 7.-nél a sötétség terén. Amit javasoltál azt is letöltöm. Köszi.

Névtelen írta...

Jaja, szép dal:)
Szívesen a fordot:)
Night Mindenkinek:)

Fant írta...

Láttuk már ezt a képet?
A jjj szerint február 17-én jön ki odáat a HSM 3 dvd, meg Blue-ray,meg még pár kapcsolódó dolog, ha jó látom. Eddig március elejéről tudtunk. Nem baj, akkor hátha hozzánk is hamarabb érkezik :)

Andi írta...

Szerintem nem...

Fant írta...

Nos, örülök, hogy sikert aratott az altató dal :)
Hű Andi, nem kispályázol, már csak egy csomag van hátra akkor ugye? :)
Csak arra céloztam itt legutóbb, hogy lehet, hogy félreértettelek az előző oldalon, szóval a film csak a tegnap (vagy tegnapelőtt?) belinkelt cucc, ez a korrekt válasz.
Nade a lényeg az, hogy nemsokára meglátod hogyan is kezdett sötétedni :))

Jó éjt LL! :)

Fant írta...

Kis idámság a sötétség előtt - a sztár is csak ember sorozatunk következő epizódja jön most két részben: 1 és 2 :)

b írta...

:)) de azt mondd meg, hogy
itt mit csinál :)

Fant írta...

Súlyzózik :)) De van egy másik verzióm is: mivel a másik kezében ott a zsák talán (legalábbis valamit fog), valószínűnek tartom, hogy ezzel az elsőre talán kissé esetlennek tűnő manőverrel játszotta ki a zsákot a kukából :))

;o) írta...

Sziasztok és mindjárt jó éjszakát is kívánok. Látom a helyzet változatlan, továbbra is hihetetlen talkatív állapotban van mindenki.
b, jobb helyeken (ld. USA-L.A)a szemét elszállítása után egy tisztító kocsi segítségével a kukákat fertőtlenítik. Valószínüleg ezt a vegyszeres folyadékot távolította el Z baby a kuka eldöntésével.....
Night!
;o)

b írta...

Köszi ;o) ezt elfogadom :D Első körben én is azt gondoltam, hogy valamit kiönt, de üres kukából mit?? De így már értem.

Fant miért szedte volna ki a zsákot? Másik képen épp rakja bele :))

Fant írta...

Üdv és jó éjt ;o)! Ez az eljárás nekem újdonság, kösz az infót.
B, ez igaz, jogos, nem figyeltem :))

b írta...

Nem te linkelted? :DD

Fant írta...

Nos :) De, én linkeltem be, de esetleg azzal még halovány kísérletet tehetek a magyarázásra, hogy egy német blogon találtam a képeket és onnan linketem, ott pedig csak ez a két kép volt ilyen szemetes :) És ebből a két képből nem egyértelmű, hogy a zsákot kiveszi avagy beteszi éppen :)) Szóval valahogy így :)))

Andi írta...

Fant, végeztem a kezdetekkel és még töltődik a kezdődik filmzene...

Andi írta...

Zsák, zsák , teli zsák,piros alma , arany ág....

Fant írta...

Ez igen Andi, mondtam én, hogy nem kispályázol :) Végül szinkronos, vagy feliratos a film?

Fant írta...

Jó éjt Mindenkinek!

b írta...

Bocsi Fant, azt nem néztem, hogy honnan linkelted. De LL nem linkelte már az esti órákban? :S

Fant írta...

Nem b, én követtem el a linket emlékeim szerint :)
A kuka-kérdéskörben meg neked van igazad alapvetően :))

Jó éjt!

Andi írta...

A film szinkronos!
Jó éjt Fant!

Andi írta...

Jó éjt Mindenkinek!

Fant írta...

Sziasztok! Jól jársz a szinkronossal is Andi, abszolút teljes élmény úgy is, kivételesen jó szinkront hoztak össze neki. Ezért is nem értem, hogy a TDK magyarítása hogyan lehetett annyira gyenge.

Nos. Lassan kezdem a mesét :)

De, hogy valami érdemi infót is hozzak: újabb képek tegnapról, a reptérről, illetve egy, a németek szerint új kép a 17 Again-ból.

Andi írta...

Sziasztok!

Okés Fant, rajta leszek az élményen:)

Vani mosolyog és ááá Zac is jó:)

Fant írta...

Első képek Japánból: 1 2 3
Állítólag viharos fogadtatásban volt részük. Jó értelemben gondolom :)

Sejtettem valahogy, hogy a Zac-es kép sikert arat :))
Oké Andi, kíváncsi leszek, mennyire jön be neked a sötétség kezdete :)

Fant írta...

LOL, ezt nem hagyhatjátok ki, lelkes japó rajongók :))
És még egy videó is van :)

Névtelen írta...

FANT TE NAON ÜGYES VAGY!!!MINDIG HOZOD A HÍREKET , FEJLEMÉNYEKET:D:D

BEA

Névtelen írta...

Köszi Találó!:))

Fant írta...

Igazán nem tesz semmit, különben is vigyázni kell a blogra :)

Találtam ám újabb képeket a lelkes japánokról: 1 2

Nameg a nem kevésbé lelkes blogalanykról: ezt külön nektek találtam, ezt magamnak főképp ugyebár :))
A legszimpatikusabb, kép címe pedig A Fényképész :)

De itt mindenki kedvére válogathat :))

Legutolsó link képeinél leírás is van angolul ugye, amiben majd hátha segít nekünk LL, én csak annyit tudtam kibogarászni, mint érdekességet, hogy több, mint 30 rendőr és biztonsági őr vigyázott kettőjükre Tokio repterén :)

Különben a mese elkészült, postáztam is a mesekönyv szerkesztőjének, aki nélkül az utazás háromszorosan nem valósulhat meg :)

Névtelen írta...

Nagyon szimpi ez a nép!:)) Kicsi emberek,hatalmas szívek!:) Ha jól láttam
az egyik fotón szintén félistenként üdvözölték a Mr,és párját.:) Vagy megbotlott szegény asszony?:))

Fant írta...

Jól kiszúrtad magadnak a legviccesesebb képet f.é. :)) Ezt ugye :) Én nem gondolom, hogy botlásról lenne szó :)) Szerintem arról van szó, hogy japók is olvasnak minket, ráadásul megtalálták LL linkjét is Z istenségéről, így jobbnak látta a képen szereplő nő, ha biztos ami tuti alapon a lábai elé veti magát :))

Őrületes hisztiről árulkodnak a képek különben, Zac már feltételezem a várható bevétel miatt dörzsöli a tenyerét :)) Ezek alapján (is) én jókora nyitóhétvégés összegben reménykedek. Azért is, mert akkor elsüthetek a következő mesében egy angol szót :)
Ha a médiaérdeklődés is ilyen nagy lesz irántuk akkor bizony sűrű napoknak néznek elébe :)

A nép persze szimpi nekem is :) Bár Aladdin érdekesen fog mutatni köztük jövő héten :))

Andi írta...

OMG!:) Az érkezésük tényleg őrületesen lelkesíti a Japán népet és Őket is!
A képek és a vidi...hát eszméletlen jók:) És az a válogatás a kendermagban...:)

Nálunk kb. déltől nem volt net mostanáig. Azt mondták országos...de látom azért sikerült nem mindenhova bezavarnia!:)

Névtelen írta...

Sziasztok!
Nemrég jöttem a moziból, A szabadság útjait néztem:)
És micsoda hírekre...vagy fél óráig a képekkel voltam elfoglalva, nagyon sok vicces van köztük:DD És ilyen fogadtatást sehol sem láttunk, pedig azt hittem, a japóknak más az ízlése.
Zac, mint pézhajhász, dörzöli a tenyerét? LOL.
A mesét jobban várom, mint valaha...meg a fuvolás csajt:))
A képek alatt nagyjából a JJ szövege van, kövi kommentben postázom.

Fant írta...

T-Kábeles neted van Andi? Azt olvastam, hogy valami vezetékszakadás történt náluk. Én Inviteles vagyok, így csak az olyan oldalak nem jöttek be, hogy freemail, origo.hu, amúgy minden smakkolt :)

Nekem az a végtelenül szimpatikus, hogy tényleg meghatja őket ez az óriási ováció, ahogy látjuk a képeken, sőt, még ők fényképeznek maguknak, persze, hogy a sztár is csak ember, de azért ez szokatlan. Persze nem tőlük, csak jó látni azért mindíg.

Különben az a galéria amit belinkeltem folyamatosan frissül, szóval érdemes sűrűn csekkolni :)
Kis kedvcsináló: 1 2 3

Volt már kezdődő sötétség élményed Andi? :) Nem sürgetni akarlak természetesen, ne vedd úgy. Csak érdeklődöm :)

Névtelen írta...

Tehát a ford:
Felejtsd el Godzillát...a Zanessa-mánia Tokióba ért! Zac Efront és Vanessa Hudgenst rajongók százai köszöntötték Japánba érkezésük alkalmából tegnap este. A pár a Narita Reptéren szállt le a HSM3 promóciós útján. Több, mint 30 rendőrnek és biztonásgi őrnek kellett körbeállnia a valóságban is egy párt alkotó érkezőket, ahogy végigmentek a folyósón. "Soha nem láttam ehhez hasonlót"- mondja egy jelenlévő. "A rajongók sikítoztak, és néhányan sírtak a boldogságtól, hogy láthatják őket." A film japán premierje szerdán lesz.

Fant írta...

És milyen volt a film LL? Mindehol jókat olvastam róla. Bár DiCapriót nem jelölték Oscarra, de ez inkább csak azt támasztja alá, hogy jó lehet.

És ugye, hogy sehol nem volt ilyen fogadtatás? Nekem is ez jutott az eszembe, pedig tényleg bejárták a világot. Véleményem szerint a Japánok, bár jóval más kultúrában élnek, mint mi, vagy az amcsik, de a fiataljaik már nagyon képben vannak a nyugati/amcsi popkultúra dolgaival.
Aztán reméljük, hogy a számok is ezt igazolják majd :)
Mondjuk ahogy elnézem, a kapcsolódó termékeknek hatalmas piaca volt és lesz ott, óriási hisztéria van. Most lenne jó japánnak lenni?! :)) Na jó, azért annyira mégsem :))

A mesét én is várom - mármint a szimbólika miatt ugyebár. A fuvolás csajt pedig jobban várom mint valaha :) A mesében velünk utazik :)

Névtelen írta...

Sziasztok.
Micsoda hisztéria :)

Fant írta...

Köszi a fordot LL! Őrület, őrület. És akkor ezúton bocs mindenkitől, akit megtévesztettem az imdb ezek szerint nem helytálló információjával a február 7-i premierrel kapcsolatosan.

Fant írta...

Hali B! Ugye? Ez a hatékony promó: odaküldik a film két legnagyobb sztárját, bele a közepébe, senki nem kell melléjük, ők ketten tökéletesen eladják a műsort...

Névtelen írta...

Szerintem kifogástalan film volt, és mindenki jól játszott benne, ha nem is jelölték őket Oscarra...simán megérdemelték volna. A vége nagyon szomorú, és nem is teljesen tiszta. Kivetíthető a valóságra, mégsem kiszámítható. Ajánlom mindenkinek.

Hogy alátámasszam a japán ízléssel kapcsolatos feltételezésem - nem tudom, mennyire ismeritek az ottani zenét - itt egy példa. Ajánlom figyelmetekbe a lelkes fanok tombolását. A zenéhez mellesleg idegek kellenek...én szóltam. És itt egy ismerős szám ottani verziója.

Andi írta...

Jaja T-kábelem van Fant és nem volt még kezdetek élményem...sajna,de hamarosan lesz!:)
Még jó, hogy nálad minden ok volt a nettel így az infó áradat ellephet minket:)

Hú a Szabadság útjai...jó lehetett!

Andi írta...

Ja és a mese....én is várom mint a messiást!:)

Fant írta...

LL, te óriási vagy! :)) A két videón hangosan röhögtem :))))
Hozzáteszem: nincs lelkierőm végignézni, hallgatni egyiket sem :)) Annyira nem vagyok önkínzó, de félig meghallgattam az ismerős dalt, és kb egy percig bírtam a 3 csajt :))

Nézd: igazad van, ez az ottani zene borzalmas és ha ez tükrözi a közízlést, az végképp elgondolkodtató. De akkor árnyalom a véleményemet. Úgy gondolom, hogy ők a személyekért rajonganak, a színészek kedveltették meg velük a filmet nem feltétlenül a zene.
De én mindettől függetlenül fenntartom a popkultúrás álláspontomat. :)

Különben: a magyar zenei élet milyen nagyságokat ad manapság? Én egyedül Ákost tudom felhozni, mint egyetlen értékes aktív előadót, és ő is negyven éves már, szóval nem ma kezdte a zenei ipart :)
A magyar tinizenekarok a maguk nemében éppen olyan minősíthetetlenek, mint a belinkelt két videó. Nem?
Ennek ellenére mégis vannak szép számmal akik kedvelik a HSM filmeket és a zenéjüket. Hm? :)

Fant írta...

Az Oscarral kapcsolatban pedig az az elméletem, hogy régen nem a valódi tehetségről, filmek színvonaláról szól, hanem egy zárt csoport érdekeiről, illetve a lobbi erejéről.

Úgyhogy ezt a Szabadság útjai filmet megnézem előbb utóbb szerintem, érdekel milyen lehet.

Andi, lényeg, hogy újra helyreállt a neted :) Kezdetek élmény pedig megvár, lényeg, hogy le van töltve :) Nem túl rövid különben az sem, bár a Sötét Film hosszát nem éri el talán, de bő két óra úgy emlékszem :)

Fant írta...

Na, látom sikerült elaltatnom a blog szellemét a komolykodással.

De legalább most képben vagyok a saját hasonlataimmal :)

Különben lazításképp: a JJ szerint is február 7-én lesz a premier :))) Vagy ezen is csak én pörgetem magam? :))

Fant írta...

Adalék a japán hisztihez:) Nagyban nyomják :)

Andi írta...

LL két vidijét én sem bírtam a felénél tovább:)....azt a pörgős mindenüket az elsőnek...:)

Andi írta...

Ez a japán hiszti nem semmi...:)

Ákosnak tényleg vannak jó dalai...

Fant írta...

Nekem Ákos hatalmas favorit zeneügyileg, szóval szerintem zömmel jó számai vannak :)
És tartalmasak is, ebből a szempontból kedvencem tőle a Majom a ketrecben, ami ha belegondolunk vonatkozhat a blogalanyokra is, nem tudom ismerős-e, többféle verzióban nyomja: zúzósban, csendesebben. A legcsendesebb meg majd jó lesz altatónak :)

A japán lányzenekar nem semmi tényelg :)) Az a pörgés :))

Andi írta...

Igen, találó a dal és ismerős persze, bár már régen hallottam dalait, többek közt ezt is. Nekem a csendesebb kellemesebb, de a zúzós is húzós...a lényeg ugyan az csak a körítés más, de jó ez a kétféle varázs!:)És a tartalmas dalokat én is nagyra értékelem természetesen!:)

Névtelen írta...

Hát ezek a népek tudják,hogy miként
kell őrületet működtetni.:)
Igen, valóban nagyon befogadó egy nép az biztos. Tisztában vannak az amcsi dolgokkal is.:)
De hát ehhez nem fért kétség,vadmacskás lett ez a népség.

Majom?:) "Ráznám a rácsot,de nem merem.."

;o) írta...

Hali, csak bekukk egy percre....

Fant, attól, hogy már elutaztak még lehet feb 7-én a bemutató....bár baromi soknak tűnik az a 2 hét! Ahogy pörög a film, szép lassan eljutuk a megoldásig és a valós időpontokig.

Látom a helyzet nem lett rosszabb. 7 nap alatt 468 hozzászólás (eddig), az napi 67db durván, látom van tartalék a csapatban.

Notte!

Fant írta...

Mindketten rímeltek, tök jó :))
Van egy még ennél is csendesebb verzió, az majd jó lesz altatónak, ha esetleg az eredeti altató nem érkezne meg... :)
Még az őrülethez azt el tudtam volna képzelni, hogy a japán fanok piros csíkokat festenek az arcukra :))

Kivételes helyzetekben bizony rázni kell a rácsot...

Fant írta...

Hello ;o)! A csapatban rengeteg szufla van, úgy gondolom :)
Ha a helyzet változatlan marad lazán meglesz holnapra a félezer.

Igen, csak furcsának tűnik, hogy az eddigi állomásokon a promo során mindíg jött a bemutató azonnal. Egy olyan verziót el tudnék képzelni esetleg, hogy lenne a jövő héten egy limitált bemutató, aztán február 7-én igazi, nagy premier is lesz. Megpróbálom megnézni a számos oldalon, hogy megy ez a japánoknál :)
Ugyanakkor az őrület máris fokozott, mi lesz ott még két hétig...Nos majd látjuk, biztosan szépen ki van találva meg számolva minden, olyan professzionálisan, mint eddig.

Névtelen írta...

Aladdin,gyere a régire,pattanj fel a szőnyegre,és siess!!!!

xdittax írta...

...úgy vélem, hogy a díszbemutató/premier január 28-án lesz, azaz most szerdán, és a február 7-i dátum a Nagy (Közösségépítő) Film mozikba kerülésének dátuma, az pedig úgy premier..:P

Na ehhez mit szóltok? Vagy kérdezzem inkább azt; hozzám mit szóltok? :):(

Fant írta...

HELLO DITTA!!!!!!!!

Andi írta...

OMG!
Igeeeeeen!:)
Csak , hogy itt vagy Ditta:) Végre:)

Névtelen írta...

OMG, mit műveltél egy hétig, fuvolás csaj??? Magyarázatot követelünk:DDDDD

Fant írta...

Ditta, most hogy itt vagy, már nem is érdekel ez a díszbemutatós cuccos, megkerültél végre hála Istennek, de jó!!! :)))))) Látod, már szétkomolykodtam a blogot itt hatalmas homályomba hogy hol lehetsz :))))) Végre!!!! :))))) Üdv itthon!! :)

Andi írta...

Jó, hogy itt vagy Ditta, mert nálam a pánik gomb igen csak beragadt,de végre valahára felengedtem már:))

Névtelen írta...

Áh nem is fontos, mit csináltál:)))) A lényeg, hogy itt vagy:))

Névtelen írta...

Home Sweet Home! :)

Jó újra itt látni Ditta!:D

Fant írta...

Nos. :) Most, hogy kisgyermeki énemet némiképp sikerült háttébe szorítanom, ki kell fejtsem, hogy osztom a díszbemutatóval kapcsolatos álláspontodat Ditta, ilyesmire tippelek én is :) Csípem a kompromisszumos megoldásokat :)

Andi leveheted az ujjad a pánikgombról, mostmár nyugodtan :) És tudod mit mondok? Hagyd a sötétséget holnapra, a mai este az ünneplésé és az örömé :) Figyeled: a sötétséggel kapcsolatban ilyet sem mondok sűrűn, hogy hagyd :) Csak kivételes helyzetekben :)

LL: I totally agree with you :)

Névtelen írta...

Ditta, most minket olvasol? Sokáig tart, inkább írj:D
Kompromisszumos megoldás elfogadva.:))
Mellesleg a japó zenét még apám találta húgomnak...volt egy este, mikor az egész ház ettől visszhangzott...a család többi része már a halálán volt:PP
Az Ákos-szám mindkét verziója jó, nekem is a 2. jön be jobban.
Még egy videó az őrültetről:)

Andi írta...

Fant, figyelek és csak pislogok, hogy Te mit nem mondasz a sötétséggel kapcsolatban?:)....ez is ritka egy alkalom, hogy azt mond...hagyjam!:)
És igen ez kivételes alkalom!:)

Fant írta...

Akkor az Ákos szám még líraibb verzióját belinkelem estére, úgy olvasom, hogy lesz mesénk, akkor oda, hogy az alvás maximális legyen :)

Azzal a japó zenével büntetni lehetne LL :))
A videód őrületes, komolyan mondom elképesztő, blogalanyok is meglepődhettek azért gondolom, erre nem lehet felkészülni :) A világ teljesen más pontján, egy abszolút eltérő kultúrában is ez a hatás :)

Bizony Andi :) Most annyira örülök az elveszett fuvolás lány hazatértének, hogy még a sötétséggel kapcsolatban is kompromisszumot kötök látod :)) De jól oszd be ezt a ritka alkalmat, mert ilyen sem lesz többet - gondolhatod :)))

xdittax írta...

Nem, LL, még nem Titeket olvaslak, illetve igenis, meg nemis. Azért elkaptam már jó pár hozzászólásotokat, de hogy úgy egybe mikor veselkedek neki, azt még nem tudom. Az biztos, már a 200-nál meglepődtem volna, igen, hát még a közel 500-nak, hogy:)

De valóban azért nem olyan öröm ez, mint amilyen lehetne...:(

És akkor is sajnálom. Ilyen még nem történt és ez nagyon elkeserít, akárhogy is nézzük.

Egyébként viszont a fuvolás csaj például a fuvola vizsgája miatt is volt elfoglalt annyira. Igaz, betegen nem fújt olyan jól, reméljük a ma esti utazáson már elégedettek lehettek a hangjával:)

Köszönöm!

KöszönömKöszönömKöszönömKöszönömKöszönöm
KöszönömKöszönömKöszönömKöszönömKöszönöm
KöszönömKöszönömKöszönömKöszönömKöszönöm
KöszönömKöszönömKöszönömKöszönömKöszönöm

Ditta×××

Fant írta...

Ditta, csak teljesítettük, amit ígértünk: vigyáztunk a blogra :)
Továbbá reméltük, hogy azért nem kapsz szívrohamot, ha meglátod ezt a rengeteg hozzászólást :)

xdittax írta...

Még élek. És kemény fából faragtak, ahogy azt annyira édesen gondolod és hangsúlyozod is, de azért elég érzékeny teremtés is vagyok. Miattatok pedig pláne.

Istenem, mi lenne velem Nélkületek?!:)

Akkoris köszönöm!!<3

b írta...

jól elvoltak a repülőn :)

Andi írta...

Dettó Ditta, mert mi is így gondoljuk ezt Veled kapcsolatban és megfordítom szavaidat...
Mi lenne velünk Nélküled?!:)

Fant írta...

Király b :) Hát figyelj, a németek szerint 12 órás volt a repülőút, úgyhogy volt idejük :) Ilyenkor eszembe jutnak a károgók, akik szerint - na mindegy, tudjátok ti mire gondolok, ma ezt nem ragozom :) Lényeg, hogy tényleg jól elvoltak :)

Ditta, bizony Andi jól mondja, velünk mi lenne Nélküled? :) Egy biztos: Nélküled sokkal szegényebbek lennénk.

És szívesen, na, de mindíg számíthatsz rám, ránk! :)

Andi írta...

Jól elvoltak és látszik milyen kreatívak, rajzolgattak....:)

b írta...

Z-nek a másik keze is tintás :)

b írta...

Milyen medálja van Z-nek?

Névtelen írta...

Velünk mi lenne nélküled? Azért néhány helyen érződik, a közhangulat nagyon leesett... De nincs mit:))
A JJ szerint is 12 órás volt az út...elképzelem őket a repülőn...mondjuk lehetetlen, hogy unatkozzanak:D Őszintén szólva az utóbbi időkben a kétkedő károgásokon csak röhögni tudtam...

«Legrégebbiek ‹Régebbiek   401 – 495 / 495   Újabbak› Legújabbak»