2009. jan. 6.

White Lipstick

A 20 éves színész Zac Efron 2009-ben először szintén január 3-án, szombaton merészkedett utcára, legalábbis róla is ezen a napon születtek meg az év első candidképei.


De még mielőtt erről és pár készülődő filmjéről csemegéznénk, kiszeretném jelenteni, hogy kétnapi távolmaradásom(márha föltűnt;)) oka egyértelműen az a csúnya iskola. :)
Ezért mindenképp egy bocsánatkéréssel tartozna Nektek, de mivel valószínűleg erre sosem fog sor kerülni, én kérek elnézést Tőletek, de komolyan!


Visszakanyarodva a bevezetőhöz, Zac Efron-ról készült egy új kép már az új esztendőből, amikor is szombat délután Los Angeles-ben a Costco-ban intézte vásárlási kötelezettségeit. :)

Ami különösen aranyos, hogy a Mr. feltehetőleg a legnagyobb örömmel és kedveséggel egy kis pöttöm lánykával fényképezkedett, aki minden valószínűség szerint;), már iskoláskorú és szerencsés nőnemű.

Közben ahogy említettem, új információk is napvilágra kerültek egyes jövőbeli munkálataival kapcsolatban, például a tegnapi nappal megérkezett a Hajlakk 2 hivatalos címe, ami mostantól így hangzik magyarra fordítva: Hajlakk 2: Fehér rúzs, azaz 'White Lipstick'.

Ráadásul lassan az is biztosra vehető, hogy a mi Efronunk is föl fog tűnni a filmben. Nemrég a kövérkés Tracy-t megformáló Nikki Blonsky-t kérdezték arról, mit tud azzal kapcsolatosan, kik térnek vissza a filmben.

"Zac azt mondta, szeretne újra együtt dolgozni, és úgy tudom, Brittany Snow is biztosan benne van. Amandáról nem tudok semmit. Remélem, hogy akar. Újra fel akarom venni a Tracy Turnblad parókámat és kiakarom táncolni a kicsi szívemet." - nyilatkozta a 20 éves New York-i színésznő.

Hát az biztos, én is szívesen táncra perdülnék. De hogy jelen pillanatban egy csepp erő sincs bennem hozzá, az hétszentség.

Hiába van még egy másik táncos film is készülőben... Amiről viszont már olvashattok itt korábban, legalábbis az általatok emlegetett Variety cikk már tavaly megjelent a blogon. :)

Forrás: Celebrity Gossip & Just Jared Jr.

23 megjegyzés:

Andi írta...

Hiányoztál Ditta, de ezt betudtuk a sulinak!:)
A sulis lánykát meg lazán kihozta....Fant:)

Fant írta...

Jó estét Ditta! :) Naná, hogy feltűnt a távolléted mindenkinek :)
Nade részemről meg van bocsátva természetesen :)
Szóval Fehér rúzs? Érdekes, ez aztán a világon semmit nem árul el a filmből. Egyelőre számomra legalábbis...
Szóval a Footlose-ról már megosztottad velünk az infot :) Nahát :) Látod olyan rengeteg hírt társz elénk, hogy már kihagy a figyelmünk néha :) A bőség zavara :)

Fant írta...

Ja igen a sulis kislány :) Ezt akkor jól belőttük Andi, látod Ditta is egyetért velünk :)
És kicsit megnyugodtam, hogy ha egy kutyát egy macitól nem is tudok mindíg megkülönböztetni, de azért kb felismerek egy sulis korú gyereket :))

Andi írta...

Jó éjt Mindenkinek!

Andi írta...

Az a kutya-maci...:)

Andi írta...

Látod Fant, ha ilyen jól haladsz még a végén érzelgős is lehetsz!:)

Fant írta...

Naja, akár :)

Andi írta...

Mostanában kicsit erőltetettnek érzem magam és ezt észreveszem úgyhogy nem erőltetem, de itt leszek a háttérben...

xdittax írta...

Hali!

Tudod, Fant igazándiból személy szerint én még nem küldeném a kislányt iskolába, nem tudom, de utána olvastam azt, amit ti itt alaposan kiveséztetek, és meggyőztetek végülis.:)

Viszont Te Andi. Nem tudom mire gondolsz, és miért... de azt remélem tudod, hogy nem nagyon szívesen látnánk a háttérben, hogy én biztos az nem, az tuti. Itt mindenkinek elég nagy a tér - egy helyen. :)

Névtelen írta...

Biztosra vettem, hogy a suli az ok, Ditta...nekem is betett néhány tanár...az egynapos hétvégét tanulással tölthetem, és mindjárt itt a félév is:SS
Ez a White Lipstick nagyon titokzatos...kíváncsi vagyok...
Andi, miért lennél erőltetett - a múltkor azt mondtad, háttérbe vagy szorítva...szerintem ez így teljesen jó, ne mindig magadban keresd a hibát:))

Fant írta...

Hello Mindenkinek! Andi csak annyit mondok, ha megint névtelen leszel, agresszívabb leszek, mint Ditta - most képzeld el :))))
Különben meg, ha háttérben maradtál volna, Ditta nem engedte volna jó szívvel iskolába a képen szereplő kislányt :))
Ditta, köszi a bizalmat a kislány nevében :))
Estére megpróbálok készülni egy mesével :)

Névtelen írta...

Sziasztok!:)
Én ezt a kislányt bizony nem az iskolai padba tenném.:) De ez csak az én megítélésem csupán.:)
Amúgy a képtündéri a szereplőkkel együtt.:)

Andi,ne haragudj,de csak vagy annyira felnőtt,hogy dönteni tudsz a dolgaid felől!? Ezekkel a hülyeségekkel pedig már tényleg kicsit! Bocsi,de én így gondolom!
Remélem nem haragszol meg nagyon miatta? (f.é.)

Andi írta...

Na álljon meg a gyászos menet(f.é.), én nem azt írtam, hogy nem commentelek!!!! csak azt, hogy nem erőltetem....de itt leszek a háttérben...arra meg végképp nem gondoltam és távol álljon tőlem hogy névtelen legyek!!!! Fant,elképzelem és én félek az agresszív emberektől!!!:))))
Igen (f.é.) Felnőtt vagyok éppen ezért tanultam a "hülyeségemből"!!!!
És nem haragszom.

Andi írta...

Igen Ditta egy részét azért igénybe veszem!:)))

LL, igazad lehet!:)

Névtelen írta...

Na ezt szerettem volna olvasni tőled!:)) Igaz a háttérmunka olykor sokkal több,mint látott produkció,de te nyugodtan gyere a fénybe,mert a film kezd igen "sötét" lenni!:))
(f.é.)

Andi írta...

Nekem van amikor a "háttérből" jönnek az ötletek...a "sötét" viszont félelmetes!

Andi írta...

LL, én ezt a hátteret csak úgy értem, nekem nem minden áll jól amiről én azt úgy gondolom...és mikor észreveszem "jelzem", visszakozom, átgondolom és formálom!:)

;o) írta...

Nem tudom (f.é) mire gondolsz, de ha már a kislány koráról beszélünk, nekem erősen óvodás korúnak tűnik.
Andi, mindnyájunk érdekében remélem mihamarabb visszatér kicsit hosszabb távra (mondjuk végleg?) a pozitívabb éned! Van az életnek egy csomó vacka amivel küzdeni kell, de hol meríthetnél titkon több és friss energiát az életedhez, mint itt? Kész főnyeremény!

Andi írta...

Főnyeremény az biztos ;o)!:)

Névtelen írta...

Igen;o)a kislány nálam is erősen
óvodás.:) De hallod manapság semmit nem lehet biztosra venni.:)
(f.é.)

;o) írta...

Mindegy, ezen nem fogunk összeveszni. Akár óvodás, akár iskolás, a avállamat én is odapakoltam volna Z-nek, hogy átölelje ;o)
De ha végig gondolom: boztos anyuka fényképezte, ezek után kíváncsi lennék, hogy akkor végülis kinek kellett a fotó? A gyereknek vagy anyunak? És akkor végülis csak a gyerekek az igazi rajongók vagy éppen a felnőttek is, csak van aki bevallja, van aki tagadja?

Fant írta...

;o), még jó, hogy nem vesztek össze f.é.-vel, abban amiben egyetértetek :)) Szóval óvodás, mi? :) Nem lehet esetleg korkedvezményes sulis? :) Az én kedvemért sem? :))
Ugye, ugye, megint visszatértünk a kezdetekhez: rétegek :) Én mindíg mondtam nektek, amekkora bevételt a HSM 3 termelt, annyi gyerek a világon nincs.
Rengeteg felnőtt lehet, aki bár nem vallja be, de mégis kedveli ezeket a filmeket. A kép pedig valószínűleg anyukának készült :) Nem mindenki olyan, mint ti hárman, blogos anyukák, hogy bevallja, hogy önmagáért nézi ezeket a filmeket és nem fogja a gyerekre. Valahogy persze mindenki kapcsolatba kerül a filmmel, sokak a gyerekeik kapcsán - de olyan is van, aki magától fedezi fel, én csak tudom :))

Andi írta...

Szép volt Fant és köszönet érte mint az egyik "blogos anyuka" nevében...:)))