2008. nov. 1.

Footloose stábgárda

Miután látták, hogy Zac Efron és Kenny Ortega a High School Musical 3-mal egy 42 millió dolláros nyitó hétvégét tudhat magáénak, a Paramount Pictures már nagyon reméli, hogy a Footloose című film forgatása Efron és Ortega közreműködésével már a jövő tavasszal elkezdődhet.

A stúdió a "Nick and Norah’s Infinite Playlist" rendezőjét, Peter Sollett-et vette meg magának arra, hogy átírja Jon Hartmere forgatókönyvét és Craig Zadan-t és Neil Meron-t arra, hogy csatlakozzanak Dylan Sellers-hez producerként.

A HSM3-mal szemben a Footloose, azaz Gumiláb című film az idősebb fiatalokat és a felnőtteket célozná meg. Efron ajánlatában egy hét számjegyű szám fog szerepelni, és ruggalmasságot szándékoznak adni, a szövegtanulást illetően.

Zadan és Meron a Chicago és a Hajlakk című nagysikerű musicalek elismert producerei, az utóbbi zenés film volt Efron fő attrakciója. Zadan ráadásul már az eredeti, 1984-es Footloose producere is volt. Hozzájuk csatlakozik még Sellers, aki már dolgozott Ortegával korábban.

Amíg Sollett átírja Hartmere szöveg,- és forgatókönyvét, a stúdió olyan új dalokon is gondolkozik, amik az emlékezetes eredeti dalokat egészítenék ki. Bár a Herb Ross által rendezett film nem volt musical, a forgatókönyvíró Dean Pitchford írt szövegeket a dalokhoz, beleértve a "Let’s Hear It for the Boy"-t, az "Almost Paradise"-t, és a "Holding Out for a Hero"-t. Arra lehet számítani, hogy ezek közül a dalok közül jó pár belekerül az új filmbe.

A Footloose a maga korszakának legtöbbet eladott filmzenéjét eredményezte, és Kevin Bacon-t, a főszereplőt a csillagok sorába emelte.

Forrás: Variety.

39 megjegyzés:

Névtelen írta...

Érdekes dolog ez, eddig olyan ráérősen csordogáltak az események a Footloose-al kapcsolatban, most meg hirtelen nagyon sürgős lett. Persze érthető látván, hogy a HSM 3 ilyen óriási siker, meg hogy újra népszerűek a zenés filmek, addig kell ütni a vasat, amíg meleg... De ez nekem akkor is kicsit ellenszenves így... most kellene talán azt mondani valakinek, hogy nyugi, ráérünk, gondoljuk át, ne kapkodjuk el...
Mindegy, kíváncsi leszek a filmre.

Névtelen írta...

Fant, üdv a névvel rendelkezők táborában!:)
Egyszer határozniuk kellett, lehet, hogy nem volt ez annyira elkapkodva, mint ahogy mi látjuk, egyszerűen nem hoztak nyilvánosságra semmit, amíg az nem volt biztos...és az is lehet, hogy a mi nézőpontunkból sok lehet ennyi musical, Zac viszont leforgatta a 17-t és a MAOW-t is, amit viszont mi még nem láttunk...szóval neki nincsenek ennyire sűrűn a zenés filmek, mint ahogy nekünk tűnik...talán.

Névtelen írta...

Igen,igen! Talán most LL gondolkodás menetének iránya felé vezet az én utam is.:)Nem hiszem,hogy el lenne kapkodva a dolog. A "mi filmünk" sajna véget ért.:( De a show nem áll meg! A bent maradás,a csúcsok döntögetése,netalántán a birtoklásuk
pörgős tempót diktálnak. Itt nincs megállás,babérokon csücsülés.
Hogy mit hoznak ki belőle,hát talán ezt is meglátjuk(bízom benne)!!:)
És a kíváncsiságom ismét elkezdett motoszkálni!:) (f.é.)

Névtelen írta...

Köszi LL, gondoltam lassan ideje a nevesítésnek - így jobb azért :))
Egyébként lehet, hogy igazatok van a Footloose-al kapcsolatban, talán túl negatív voltam. Végülis talán csak kivárásra játszottak - ami nem feltétlen elítélendő...
Persze a show megy tovább, egyetértek f.é., legyen több film, jöhetnek az újabb rekordok, a változatosabb szerepek, rendben van ez nekem is, szurkolok persze, csak minőségi munka legyen...
Különben azon gondolkoztam, hogy a Footloose-nak van már rendezője-koreográfusa - Kenny Ortega, van már férfi főszereplője - Zac Efron... nincs vajon szükség női főszereplőre is? :) Tudnék ajánlani egyet :) Persze ez valószínűleg nem jön össze, de gondolatkísérletnek jó volt :)
Így vagy úgy: én is várom a filmet.

Névtelen írta...

Hát igen a felvetésed elgondolkodtató!:) Talán még helyt is állna,hiszen konzervatív erkölcsök,maga a vallás,és egy csaj,aki mindezek ellenére lázadóvá vállik!!! Menne ez neki,szerintem!!!:) A love részéről pedig még szó sem esett!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Halihó,
Fant szerintem a PR megalapozásának legjobb időpontot találták ki. Gondoljunk csak bele. Itt van ez a pasi, a csapból is ő folyik és most még piacra is dobott egy eszméletlen kasszasikerű filmet. Szerintem sok szem figyel nmost Zacre, tehát az elkövetkezendő filmjeinek is jó reklám lehet, az időben elindított, óvatos, de megalapozot kampány. szerintem legalább akkora figyelmet fog kapni, már a kezdetektől, mint a 17A vagy a MAOW - és ezek még ki sem jöttek a piacra. Arra is kíváncsi leszek, hogy azok milyen illetve mekkora sikert fognak aratni.

Névtelen írta...

Közben olvastam a napi termést és súgni szeretnék.
Gondolom van aki már ismeri, de nagyobb fájlok küldésére használható a www.toldacuccot.hu weboldal. Én rendszeresen használom munkám során. Most pontosan nem tudom mekkora fájlt lehet küldeni, de ha az adott doksit még mind e mellé zippeljük is, akkor kicsit tágulnak a határaink. Ez egy megosztó website, tehát a saját lehetőségeidet átlépve lehetséges fájlokat küldeni. A fogadó outlookjába kap egy üzit, az üziben navigációs pont van, tehát csak klikkelsz és már a helyszínen is vagy, töltheted a gépedre pikk-pakk a cuccot. Nagyon jó!

Névtelen írta...

Igen, igaz ;o) a marketing gépezet beindulásának szempontjából ez a legalkalmasabb időpont - addig ütik a vasat amíg meleg, megértem én ezt, csakhát nehogy az legyen, hogy na ha már a HSM 3 ekkora siker lett, gyorsan csináljuk meg a Footloose-t is, függetlenül attól, hogy mennyire van még összeállva a fejekben a film terve... Aztán lehet már maga ez a hír is csak a reklám része...
Hogy mekkora lesz a sikerük a következő filmjeinek: szerintem a 17 Again igazi közönségsiker lesz, tisztességes bevétellel, de a MAOW lesz az a film, ami után a kritikusok is elkezdik komolyan venni Zac-et.

Névtelen írta...

nézzétek mit találtam,nemtudom,hogy ebből mi lehet igaz,de érdekes!

National Ledger: egy másik nő azzal fenyegetőzik,hogy megsemmisíti a romantikát a high schol musical üdvöskéi vanessa hdugens és zac efron között, és nem a sok fiatal csinos lány akik körülveszik zac-et, hanem vanessa anyukája, jelentette a héten a national enquirer-ben a másik nő.



a 19 éves sötéthajú szépség nem oylan régen vette meg első otthonát - 2,75 millió dolláros tuscan villáját studio cityben, californiában - mellyel az volt a célja,hogy ez egy kitűnő szerelmi fészek neki és zac-nek. de a forrás szerint az anyukának van helye a házban.



a forrás azt mondja: "zac szereti ginát és méltányolja is amit tesz,de azt érzi, hogy túlhatalmasodik lányán és határokat rajzol vanessa köré."



bár zac 21 éves, van saját lakása,de segített vanessának választani egy 6 hálószobás és 6,5 fürdőszobás lakást és várta,hogy végül beköltözhessenek. - mondja egy bennfentes.

forrás: nessalive.gportal.hu

Névtelen írta...

6 hálószobás és 6,5 fürdőszobás lakás. akkor több wc van bent, mint ágy?:-P
Egyébként szerintem jó lehet együtt lakni a szerelmeddel, viszont vanessa anyukáját is megértem valamilyen szinten...

Névtelen írta...

Sztem ennek nincs sok igazságalapja!Nem mondom, hogy az egész hazugság, de ezek a "bennfentesek" néha érdekes dolgokat találnak ki!
Pussz:Kitti

Névtelen írta...

Igaz,vagy sem,"anyukának helye van a házban"!:) Persze csak egészséges
kereteken belül!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

a hsm3 dvdt mikor lehet megvenni magyarországon vagy már meg lehet???

ades írta...

eza video haloweenkor készül ahleyröl vanessárol és talán brenda song:Ashley Tisdale and friends at Halloween Party in Jenny Garth's house

Névtelen írta...

Sziasztok! Hát a mai nap nem éppen
a szemtekergetés napja itt!:)
Na de nem gáz. Nem olyan régen érkeztem én is haza,ugyanis tettem egy egészségügyi sétát a lányommal.
Bementünk egy nagy áruházlánc egyikébe,ahová (rendszerint majdnem napi szinten) igen sűrűen ellátogatok.:) Éppen a dvd-ket nézegettük,és megláttam az éppen aktuális filmet. Hát persze,hogy a Footloose volt az. Megláttam a rajta lévő árat,és megkapaszkodtam a meglepődéstől Uram atyám!! Le vagyok dermedve. Hol élnek ezek.:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Egyik szemem sír (Massáért) a másik szemem nevet (Massával)...nem jött össze... :o(

Névtelen írta...

jahja szegény massa <333 :'(

Névtelen írta...

Nem kis dráma volt a végén. Sajnálom szegényt :((

xdittax írta...

Oh, köszönöm, hogy leaglább itt is Ti Neki drukkoltatok. Pont ugyanúgy csináltam, mint Ti és mint Massa a dobogón. Sírva nevetek. Szomorúan mosolygok. Óafenébeis!

Névtelen írta...

anyira sajnálom én is Massát nekem ő a kedvencem amiota feltünt a F1-be..:S anyira megérdemelte volna.. de nagyon büszke vagyok rá.. mert megtet mindent..:D igazavan az elöttem szolonak egyik szemem sír a másik nevet.. Lizi:)

Névtelen írta...

Szegény,szegény,én ebből kimaradtam,és ki is fogok.De nem zárkózom el teljesen!:)
De ha már a musical-ek világában vagyunk,bizony a Magyar népet sem szabad kifelejtenünk,hiszen roppant fontos,és csodálatos dolgok történnek itt is.:) A jövő év eleje ugyanis sok-sok mindenben újat hoz számunkra. Igen egy Magyar musical(romantikus)! És csajok naná,hogy Fenyő Iván is szerepet kapott benne!:) Júhéééé!:) (f.é.)

Névtelen írta...

Az első könnyek után végre magamoz tértem. Ditta seráfütty, majd legközelebb sikerül...
Megérdemelte volna, de az égiek másképp döntöttek. Nehéz éjszakája lesz csórikámnak és nekünk is, akik neki szurkoltunk az idényben. De jövőre újra lesz miért és kiért izgulnunk. Remélem marad és elviszi a pálmát, amit már nagyon megérdemelt!!!
Eszméletlen futam volt, majdnem elaléltam - a riporterek is rásegítettek (hogy ezeket miért nem lehet lecserélni értelmesebbekre?).

Névtelen írta...

(f.é) mit hallottál? Mi lesz ez? gyere és tereld el gondolatainkat más mezőkre...

xdittax írta...

Hey, ;o): ezek a riporterek - teljesen egyetértek - ritka rosszak, de még azt áldottam a futam elején, hogy legalább nem Palik.

Viszont újra hey ;o): Jövőre újra esélyes lesz Kimi, és én megyek hozzá "vissza", annak ellenére, hogy most sem pártoltam el Tőled, de választanom kellett, és még szép, hogy Massa, mindenekfelett, mint a másik fickó, akiről a s magam személyes rossz véleménye megvan,de hát üsse kő, egyszer lehet szerencséje. Igaz, tudjuk, hogy az egész időnyben neki volt jobb sorsa, de nem kérdés a végső páros közül, ki érdemelte volna meg jobban. Szép volt, Massa! Szép volt, Ferrari! :)

Névtelen írta...

Te még nem hallottál róla kedves ;o)??
2oo9.február 14(Valentin napja):))
4o.filmszemle
Még mindig nem???
(f.é.)

Névtelen írta...

Ditta (csak emlékeztetlek)hasonló cipőben járunk. Ha az a kérdés: Na ki a király!? Tudjuk jól a választ. Bár én nem vagyok ennyire részre hajló, nálam Kimi / Massa és a Ferka mindig élen jár!

Még a riporterekhez: olyan érzésem volt végig, mintha a Muppet Show-ból a két öreget láttam és hallottam volna a páholyban morogni - ezt, ha még Palik überelte volna agylobot kapok...

Névtelen írta...

LÁTTAM ÉN IS A FORMA1-ET!!!!!!!! ÉN IS SAJNÁLOM MASSÁT ,DE AM ÉN HAMILTONNAK IS DRUKKOLTAM!!!! HÁT EZ VAN!!!! DE AZ ISMÉTLÉST AZÉ MEGNÉZEM A SPORT KLUBBON ESTE 11TŐL!!!!

BEA

xdittax írta...

Na akkor helyes ;o)!:)

F.É. keresek-keresek, szüntelenül, de semmi...beavatsz?;)
De siess Drága, mert Dittuskának fogy az ideje.

Névtelen írta...

(f.é) szégyellem, de csak a Valentin napig voltam képben ;o)

Most viszont már utánaolvastam e többinek is. Létezik, hogy a Made in Hungáriáról beszélsz? Vasárnap megyek megnézni a József Attila Színházba - névnapomra kaptam a jegyet. Egyről beszélünk?

Névtelen írta...

Milyen musicalre gondoltál?

xdittax írta...

Nem-nem, F.É., asszem megvan!:)

xdittax írta...

Arra kell, hogy gondoljon, mert én is csak azt találtam...vagy nem?:)

Névtelen írta...

Yes!!! (f.é.)

Névtelen írta...

Na akkor majd referálok...isti bizti nem gondoltam volna, hogy ez nagy durranás, de mostmár kiváncsivá tettél.
Képzeld, azt a blamát, ha 9-én nem ő lesz a szereposztásban...na majd utána nézek.

xdittax írta...

A történet felkeltette az érdeklődésémet, nem is az általad kiemelt Fenyő Iván miatt, hanem a kor és a zene miatt. Ebből valószínűleg ha nem is színház, mozi lesz majd.:) És ezek után, a móka és találósdi után, csakis!:)

Névtelen írta...

Küldtem két fordítást Ditta, az egyik tele van számokkal :)

Szerencsétlen Massa-t én is sajnáltam, ha csak fél körrel kevesebb a versenytáv megvan neki a vb... Kíváncsi vagyok lesz-e valaha ekkora lehetősége újra.
Riporterek: pedig Palik most nem is működött közre! :) Igaz sajnos a tanítványai hozták a formájukat, legjobb hang nélkül nézni a közvetítéseket - én foci kapcsán próbáltam egyszer: jobb, higgyetek nekem :)

Névtelen írta...

De ez a durranás már 7 éve a köztudatban van!:) És most,hogy film készül(t) belőle,tehát itt a retró a menő!!:) Csavarjuk fel a szőnyeget,és limbó!!:)) (f.é.)

Névtelen írta...

(f.é) na végre, a csiga is egyszer célba ér...megértettem.
Cakát mindenkinek...

xdittax írta...

Tehát itt is a retró a menő!:) Köszi az infót F.É., köszi hozzá a kedvet, ezek szerint Te azért várod ennyire, mert már láttad színpadon?
Mert akkor nyugodtan ígérhetek jó szórakosát akár ;o) számára is!:)

Fant, Neked is köszi a fordításokat, és a tippeket is, bár a legutolsót, miszerint vegyem le a hangot közvetítések alatt - ne fogadom meg. nem tudom. Kell az, nekem kell. Mindegy hogy mi alatt megy, csak menjen azért. ;)