2010. dec. 25.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!


Idén egy nappal később ugyan, de még mindig időben karácsony első napján szeretnék Minden Kedves Olvasónak békés és szeretetteljes ünnepeket kívánni!
Bár a bizonytalanság még jelen van, remélem, hogy meghitten és örömökben gazadagon telnek napjaitok, bent a meleg a szobában, ajándékok és finomságok között, vagy éppen kint a hóesésben, ki, ahogyan csak szeretné, azokkal, akiket szeret.

67 megjegyzés:

pucca írta...

Köszönöm és neked is így utólag
:D

LL írta...

Abszolút nem értem a bizonytalanság okát... egymástól független twitter és Facebook felhasználók látták Z-t és V-t együtt dec. 23-án egy plázában, szerintem ez hitelesebb, mint valami "barátokra" hivatkozó szakítási pletyka, amit máig nem erősítettek meg. Tehát ha ez az ok, akkor alaptalan, ha más, akkor nem szólok bele...

b írta...

BUÉK mindenkinek!

LL írta...

Happy new year everyone! Érdeklődnék, hogy az idei év további részében várható-e bejegyzés vagy valami füstjel... Mivel igyekszem az emberekről a lehető legjobbat feltételezni, úgy gondolom, hogy a Szerkesztő mindenképp kiírt volna 2 mondatot, ha módjában állt volna, ebből következik, hogy talán történt valami... mindenesetre méltatlannak érzem az egész hallgatást a csapat - megmaradt része - felé.

Ha pedig itt a vége, akkor is úgy kéne lezárni a történetet, ahogy az, amit itt közösen létrehoztunk, megkívánja.

Köszöntem,

LL

Fant írta...

BUÉK mindenkinek!

Csak csatlakozni tudok. Ha arról van szó, hogy úgy dönt a Szerkesztő, hogy vége van a blognak, tudomásul vesszük, de akkor igenis méltóképp kell lezárni az egész sztorit, mert a mostani helyzet nem az. Nem bántásnak szánom Ditta, csak sokáig fontos volt a blog és nem csak nekem, volt itt egy jó csapat, sőt kiváló dolgok is alakultak ki, az lenne a korrekt, ha döntenél végre a sorsáról és azt közölnéd velünk, szerintem ennyit megérdemelnek az olvasóid. Nyilván ha a háttérben más van, akkor ahhoz nincsen közöm.

Ebben a témában most szólaltam meg utoljára, ha csinálod tovább hajrá, ha zársz sajnálom, de a véleményemet elmondtam, ismerheted, remélem nem volt pusztába kiáltott szó.

Andi írta...

Sziasztok!
BÚÉK mindenkinek!
Ejnye de szigorúak és türelmetlenek vagyunk :)Pedig nem volt ez mindig így....:)
Gondolom, tőlem vártátok most legkevésbé a hozzászólást, de szerintem korai lenne még dönteni és Ditta hallgatását tekintve, most igen nehéz is lehet neki, bármi légyen is az oka...
Azt nem gondolnám, hogy feladta...
Igaz Ditta ? :) Na gyere ki szépen a gödörből, igyekezz kinyomozni, hogy mi a vihart kavartak benned odaát így össze és aztán hajrá...:)

Fant, bocsi, hogy a szavaiddal éltem, de most így hirtelen ez jutott eszembe :)

LL írta...

Szia Andi!

Hát nem tudom, a számból vetted ki a szót: nem volt ez mindig így. De bizony nincsenek véletlenek sem.

Türelmetlenségem egyik oka, hogy azt hittem, Dittával sikerült megértetnem, hogy 2 mondatot illik kipostolni, ha nincs itt huzamosabb ideig, márpedig, ha megnézed, lassan egy hónapja nem volt érdemi bejegyzés. A másik pedig az, hogy valamiért nem érzi azt, hogy az emberek aggódnak érte, az első ilyen alkalommal én azt hittem, fizikailag képtelen gép közelébe kerülni - érted a célzást. És ez azóta számtalanszor megismétlődött.

Itt a méltóság a kulcsszó, meg persze az életben sokkal fontosabb dolgok vannak/lesznek, mint egy blog, de ha már ez ekkora fejfájást okoz... vagy nem okoz, ezt se tudjuk...

A vihart viszont abszolút nem értem, Z-ről a kocsijában most készült egy bizonyító erejű kép, soha nem is szakítottak, mint ahogy azt a józan paraszti ész eleve sugallta :D Persze a JJJ menti a menthetőt, ha már készpénzként közölte a hírt a szakításról.

Összességében szerintem vagy így, vagy úgy, de véget kell vetni a hallgatásnak, mert ez a legrosszabb eshetőség, a csönd... és mint tudjuk az atommag erős, de nem oszthatatlan... ez ránk is igaz.

Andi írta...

Sziasztok!
Neked is szia LL!
Én csak azt nem értem, hogy eddig is voltak különböző, fel-fel röppenő híresztelések, nehéz időszakok, a kapcsolatuk körül, amiken eddig mindig túljutottunk...:)

Értem a célzást LL és értem az aggódást is persze :)

Fant írta...

Szia Andi! Nos, nincs levédve, úgyhogy jogdíj nélkül használhatod bármikor egész nyugodtan :))

A média pedig felpofozta saját magát és mekkora elánnal tette, vicces figyelni, vajon ebből, hogy jönnek ki :)

Andi írta...

Szia Fant! Igazából csak kölcsön vettem egy szösszenetre, de azért köszi :))

Gondolom most fogják a fejüket :)

b írta...

LL ez az atommagos hasonlat :DDD

Honnan jött akkor a jjj-nek pl, hogy hírként közölje, hogy szakítottak? Én ezt az egészet nem értem :S

Unknown írta...

Hali! Igazándiból én sem értem ezt a nagy pangást, mert egész sok dolog látott mostanában napvilágot. Köztük a legújabb, hogy Zac és Vanessa együtt voltak egy clubban, ahol egész este együtt táncolta, csókolóztak, meg miegymás. Én még mindig abban hiszek, hogy nem is szakítottak, de alig várom, hogy megérkezzenek az első közös képeik a "szakításuk" óta. Ti is kövessétek nyomon a JJJ-t, meg egyéb oldalakat és várjuk együtt a képeket. Puszii

b írta...

Hű de gyors a bulvár
http://kitekinto.hu/nonpolitik/2011/01/09/nem_birtak_egyedul_ujra_egyutt_a_sztarpar&s=hs

Andi írta...

Sziasztok!
Hűha, én egy kis segítséget szeretnék kérni b linkjéhez :))

b írta...

Kimásolos innen a linket (ctrl+c), és bemásolod egy új ablaknál a címsorba (ctrl+V) és enter.

Andi írta...

Ok, köszi :)

Andi írta...

Hát ezen a sztorin behaltam :))
Különben én is összefutottam Z-ékkel és persze, hogy minden oké velük :))

LL írta...

b, elvileg "barátokat" jelöltek meg, mint forrást. Volt, aki Z publicistáját, de igazából semmiféle hivatalos megerősítés nem érkezett. Én egyre tudok gondolni: arra a jóbarátra, aki V meztelen képeit időzítette mindig a neki megfelelő időpontra, gondolta, jó lesz elcseszni a szülinapját... de ilyenkor kell elővenni a józan paraszti észt, és végiggondolni, hogy két hete a fotókon ölelkeztek stb.

Vagy az is lehet, hogy egy médiahack volt az egész, és szép summát szereztek azzal, hogy több millióan elolvasták a hírt és beszéltek róla, rajtuk pedig nincs felelősség, hiszen csak Z és V tudják biztosan, hogy állnak.

Szóval szerintem kamu volt az egész, a világ meg szépen bevette, ennyit a média hatalmáról...

Atommag: szerintem nem rossz hasonlat, bár biztos gáznak gondoljátok, de kinek a péklapát, kinek a kémia, ennyi :D

b írta...

Aha. Szóval 1x csak megjelent a médiában, hogy szakítottak? (én annyira emlékszem, hogy volt a Hawai kirándulás, majd a jjj-n a hír. Bocsi, de mostanság nagyon nem követtem a dolgokat.) És most meg minden ok? És hát igen. Lehet a mesterséges hír gerjesztés, lehet egy "jó"akaró. Aki tényleg mindig szülinapra időzített? Mit meg nem figyelsz :))

Az atommagot nem leszólni szándékoztam, pont hogy nagyon aranyos! :))))

LL írta...

Nem, nem mindig szülinapra, de mindig egy V számára ígéretes időpontra. Az első adag képet a HSM 2 után tette fel, mikor elvileg a 3-ról tárgyaltak, és V-nek esélye volt, hogy más filmekbe beválogassák. A 2. adag a Bandslam premier előtti napon, és most ez.

(f.é.) írta...

Helló Atomcsapat!!:))

Annyira "bájosak" vagytok,és kitartóak,és kemények,és még számtalan pozitív minden.
Ami Z-t,és V-t illeti:ha a szakítás igaz,teljes szívemből sajnálom,ha viszont kacsa,úgy nagyot hápogott.:))
Együtt vagy külön-külön,az én kis világomban nekik már megvan a biztos helyük.:)

Ami pedig Dittánkat illeti,nos hiszem,hogy mihamarabb jelentkezik itt. Mert tudja,és érzi azt,hogy van ez a hely számára is,ahol jelen van a gravitáció,bizonyos kötések kialakulása is létrejöhet,valamint a reakciók megismerése is jelentős szerepet kap.:)

Kinek a kémia,kinek a lapát
Hó híján,plusz lapát,ez biz nekem dukál.De lapáthoz is akad tán néha kis kémia,reakció időmnek látszata: jéé mi a?:)) (szart sütöttem én)

LL írta...

Kacsa vagy nem kacsa, most már biztos, hogy nem így van, a JJ forrása együtt látta őket bulizni, nem beszélve a karácsonyi twitterezők bejegyzéseiről. Amúgy még a szüleim is erről kárognak, elvileg benne volt a "híradóban."

A kémia valóban mindenre jó hasonlatokat ad :D

Fant írta...

Akkora kacsa ez F.é., mint amekkora libákat kergetett Z anno a CSC forgatásán, hé, talán már akkor, előre jelezni akarta nekünk azzal, hogy kacsa lesz minden amit kitalálnak róla mostanában, sőt talán ő maga csalta tőrbe a médiát :D

Amúgy komolyan van egy olyan gondolatom is, hogy a médihack Z és V részéről irányított akció volt, talán kicsit azt akarták, hogy mindinkább külön kezeljék őket az emberek, belátom, hogy ebben nem sok logika van, de gondolatkísérletnek talán jó :)

F.é, a jós szóljon belőled, de kétségeim vannak, hogy amiben hiszel bekövetkezik. Egyébként már Vízkereszt is jócskán elmúlt, a fa sem áll már, a tavalyi hó meg max fényképekről ismerős, lassan tavasz van :)

Ha már felvetődtek képek, érdekes Z mennyi súlyt felszedett magára a filmje kedvéért, még ha mind izom is, nekem kicsit olyan, mintha szét lenne csúszva, vagy túlgyúrva. Bár számítok rá, hogy egyedül maradok ezzel a véleményemmel :D

b írta...

Fant nem tudom, de egyáltalán nem biztos, hogy rosszul látod. Az tuti, hogy ez a rövid haj "kerekít" arcilag neki. Legalább is én így látom.

LL írta...

Emberek, a quick info: SP magyar premier márc. 24 az amcsik előtt 1 nappal :D :D

Fant írta...

Ez mekkora LL! :D Végre a Sucker Punch nem olyan alternatív, igazán csak a fanok által ismert projekt, hanem igazi Nagy Film, minden filmekkel foglalkozó oldal listáján ott van, asszem múlt héten szerepel az index.hu főoldalán is, ami magáért beszél :D Lekörözzük az amcsikat, végre, fantasztikus, mindjárt itt van ráadásul :)

Ja, és én is tudok egy friss számot: úgy néz ki, hogy a CBS Films illetékesei elkezdték használni az agyukat, mert a Beastly premiert előrehozták március 04-re! :) Mondjuk ez a magyar bemutatót nem érinti sajnos :)

B, rövid haj, plusz erősen megnövekedett tömeg, ez a kettő így együtt Z-nek nem igazán. Azért remélem nem ő lesz az új Christian Bale, az nem egészséges :)

b írta...

Ditta hol a csudába vagy már? 2011-t írunk!
Hiányzol!
:P

b írta...

Bulvár
http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110115-8-kilot-hizott-zac-efron.html

(f.é.) írta...

Helló!

Azt a mindenit,még azt is tudják,hogy pontosan 8 kilót szedett magára ez az "isteni"figura.:)Állati mondhatom.:)A rövid frizurát értem,és vágom,és értékelem,mert olyan kis helyes így is.:)

LL írta...

A SP oldalát amúgy csekkolni, sok az új cucc rajta, belehúztak rendesen.

Z szerintem nem néz ki jól így, előnytelen neki ez a haj, meg hasonlít néhány unszimpatikus osztálytársamra ezzel a feszítésével.

El nem tudom képzelni, mi lehet Dittáéknál, bár épp a minap haladtam el arrafelé vonattal, és nem tűnt atomrobbanás-sújtotta területnek a hely... ettől függetlenül ez fiktív értelemben bekövetkezhet bármikor...

LL írta...

*SP oldalt érdemes csekkolni

Andi írta...

Sziasztok!
Hogy is volt...?:)

http://www.youtube.com/watch?v=MWYCYQ4rVRE

http://www.youtube.com/watch?v=TuILdYMv6kU

http://www.youtube.com/watch?v=Kze5Eo39lzA

http://www.youtube.com/watch?v=vESiQ201M5U

http://www.youtube.com/watch?v=i-2rTCpv19U&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=SUiOEfbZnwc

http://www.youtube.com/watch?v=Dq9saU6wWHo

http://www.youtube.com/watch?v=BrP6NhzuaZ4

http://www.youtube.com/watch?v=FPocBmXz_9k

http://www.youtube.com/watch?v=iZoOiWoaFtg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=zjYFZ1NUNyQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=8lNf8fuB4ME&feature=related

Andi írta...

http://www.youtube.com/watch?v=IAXaQrh7m1o&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=Axv3bGOawx0

b írta...

Andi becsülettel végig néztem mindet. ÉS jó volt emlékezni :DD
Innen kiindulva tényleg nagyon előnytelenre fordult Z :S Remélem helyre rázódik...

b írta...

Szavazzatok a jjj oldalán ZE Golden Globos megjelenésére. Eddig per pillanat ő vezet ha jól láttam.

Andi írta...

Örülök b :D
A magam részéről a ZE szavazás megtörtént :)

Jó éjt mindenkinek!:)

Netty írta...

ez nézzétek meg, nagyon cuki interjú, főleg 1:50-nél! :) én még mindig nem vagyok hajlandó elhinni, hogy szakítottak.
http://www.youtube.com/watch?v=BkrkCcrGBBQ&feature=related

b írta...

nem tudok angolul :(

Névtelen írta...

http://i55.tinypic.com/21c9mdy.jpg

Zac & Vanessa 2011.
Vanessa film forgatásán készült a kép ;)

b írta...

Láttátok a Fókuszt? A mellkasszőrzetről volt szó (bocsi a témát :P) és a végén 2x is mutatták Z-t mint dögös pasit :)

b írta...

Mi ez a Candie girl?

Andi írta...

Sziasztok!

B, én speciel láttam a Fókuszt és nem semmi, hogy az elsők között mutatták :)

b írta...

Ugye?? :DD és 2x is

Névtelen írta...

folytasd már az oldalt.

b írta...

Hol vagytok többiek??

Andi írta...

jelen, b:)

Andi írta...

a kutyafáját a neveimnek :)

Andi írta...

Sziasztok!
Mit szóltok a "Nagy" pillangón a kis pillangóhoz? :) Találó, az egyszer biztos :)

b írta...

szép munka, de nekem nem nagyon tetszik. nekem olyan koszos hatása van a tetkóknak :S

Andi írta...

Sziasztok!

És akkor most már igen csak vissza kell vonnom az " ejnye, de szigorúak és türelmetlenek vagyunk " -at :)
Különben meg fantasztikusak a legújabb képek V és Z-ről :)
V-ről pedig ez az egyik kedvencem :)
http://gallery.summer-romance.de/displayimage.php?album=1676&pos=7

Andi írta...

Szörnyen tetszik nekem ez a hosszú kabátja és mindegyik képen nagyon dögös :)

Andi írta...

Sziasztok!

Kellemes Nyuszit Mindenkinek!

Jó éjt!

Andi írta...

Olyan jó lenne képben lenni ZV-vel....

Andi írta...

Sziasztok!
Bár, ahogy elnézem, szerintem ezt inkább most csak magamtól kérdezhetem - csak tudnám ki ez a Josh Hutcherson és mi a vihart keres ennyit V oldalán ?

Andi írta...

Szomorú

http://www.youtube.com/watch?v=KUmZp8pR1uc&feature=relmfu

Andi írta...

Ditta, miért nem vállalod fel,hogy részedről vége a blognak? Zárd le, különben akkor azt fogom gondolni, hogy reménykedsz valamiben (éljenek a reménytelenül romantikusok) és persze a többiek is:)mert a remény mindig hoz valamit...

http://www.youtube.com/watch?v=MWYCYQ4rVRE

Minden nap, bízz benne, bennük...:)

Andi írta...

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=3UUd23Vj5Dc

b írta...

Látod Andi, csak mi kukkantunk be néha ide :)

Andi írta...

Helló b, de örülök Neked :)))
akkor már ketten vagyunk :)

b írta...

és maradunk is. szerintem a többieknek már a link sincs meg.

Andi írta...

Minden esetre azért furcsa, hogy ilyen nagy lett a csend.
Te mennyire követed az eseményeket b ?:)

b írta...

megnézem a képeket :)

Andi írta...

Azokat én is böngészgetem és tetszik V rövid haja, szerintem rá fért már egy ilyen jellegű frissítés a fejére :)

dorka írta...

b, Andi azért én is benézek néha napján :) hiányzik ez a blog, ez a kedvencem :)

Andi írta...

Szia dorka, láthatóan sok jóra nem számíthatunk :)

dorka írta...

hát igen, amit nagyon sajnálok... :/

Digital Marketing írta...

Excellent information, I like your post.

Current Political News in USA

Latest Entertainment News in USA

Latest Bollywood News in USA