2009. jan. 18.

A Nagy Közösségépítő Film legújabb adatai :)

A múlt heti kissé szikrázóan végződött kaland után újabb utazásra invitálja a Vörös-Varázs utazási iroda mindazokat, akik rendszeresen lapozgatják ezen egészen különleges mesekönyvet.

A mesebeli Aladdin rendelkezik egy csodalámpával, ám mivel ez egy egészen speciális mese, így egy egészen speciális csodalámpa és dzsinn áll e mese Aladdinjának rendelkezésére.

Ez a szellem zenerajongó, ám mint ilyen kifejezett ínyenc – aki most azt gondolja, hogy a High School Musical 3 – Senior Year című, Amerikában 12 hete műsoron lévő hihetetlenül sikeres mozifilmnek valamelyik dala lesz a kulcs, az bizony most téved.

E dzsinn ugyanis csak arra a személyre hajlandó hallgatni, aki fuvolaszóval kedveskedik neki. A mesekönyv olvasóinak nagy közös történetében pedig a meseíró legjobb tudomása szerint csak a mesekönyv szerkesztője rendelkezik ilyen tárgyú ismeretekkel.

Mikor pedig megtörténik a fuvolaszó általi megidézés a dzsinn elmeséli az utazásra váróknak, hogy ő valójában a blog szelleme és hatalmában áll a téren és időn kívüli utazás és utaztatás, mely segítségével még az extra elfoglaltak is nyugodt szívvel vághatnak bele az újabb számos kalandba.


E roppant terjengős felvezető után szőnyegünkkel és szellemünkkel indulunk is Amerikába, ahol engedjük kibontakozni az ottaniak itteni legnagyobb tisztelőjét: az egyetlen és utánozhatatlan LL-t. Aki pillanatok alatt kideríti, hogy a 3 hónapos mesés jubileumra 251 mozi gondolta úgy, hogy a január 9-11-ig tartó mozis hétvégén továbbra is műsoron tartja a Nagy Filmet; mely döntés 123,348 dollárt eredményezett. Mire odaértünk újabb néhány napon voltak túl, amely alatt 32,365 dollárra tettek szert. Így a tengerentúli összbevétel január 15-el bezárólag immáron: 90,429,084 dollár.

Nemzetközi mozimustránk első állomása, az az ország, ahol minden HSM 3 mozijegy mellé egy, a jobb kezét maga előtt nyújtva tartó kicsi műanyag kengurut kap a vásárló szuvenírként és mementóként ajándékba. Ezen apró kis kedveskedések igen nagy számban fogytak január 8-11-ig, legalábbis az aktuális 113,462 dollár erre utal.

Argentínában nagyon sokra értékelik, hogy végre valaki, aki nekik énekel, nem arra szólítja fel őket, hogy ne sírjanak, hanem szelíd angyalként csupán hatalmas életenergiát és örömöt sugárzik feléjük, ők ezt legutóbb 7,390 dollárral, hét hét alatt pedig 1,174,546 dollárral honorálták.

Brazíliában már nagyon várták az utazók érkezését, különösen F.É-ét, akinek rögtön el is mutogatták, hogy bizony így 12 hét és 5,564,481 dollár után kezdenek már rácsobbanni, hogy Vanessa, bár egzotikus szépség, de mégsem Esmeralda, mindezek ellenére a hétvégén azért összehoztak neki 3,153 dollárt, feltétlen támogatásuk jeléül, valamint elmutogatják azt is, hogy feltétlen hívei a Banán-díj mozgalomnak, amiért e héten is jár a pacsi nekik.

Az e heti utazásunk is kaotikus lesz kissé, Brazíliából Bulgária felé vesszük az irányt, amivel a blog szelleme az egyetlen b-betűs mesekönyv olvasónak akart kedvezni. Az ottaniak sok kicsi sokra megy alapon a múlt hétvégén 376 dollár, 8 hét alatt pedig 49,538 dollár értékben vásároltak mozijegyet arra a filmre, ami bizonyított tény, hogy még az éppenhogycsak meg nem született magzatokat is elvarázsolja. A szóban forgó csecsemő azóta megszületett és velünk tart aktuális világ körüli utazásunk során.

Csehországban szállunk le legközelebb, ahol a fényes nappal jobban bejön a lakosságnak, mint az Alkonyat, aktuális 21,927 és hat hét alatti 621,893 dollárjuk enged erre következtetni.

A következőkben a blog szelleme a Mesélő kedvéért Németország felé irányítja a varázsszőnyeget, akiket bizony a Mesélőn kívül Vanessa is nagyon kedvel, hiszen a beazonosítására szolgáló albumát az öreg kontinensen elsőként náluk jelenteti meg, ráadásul három bónusz dallal is kedveskedik nekik. A németek múlt heti 17,911 és 12 heti 17,856,399 dollárjukkal rá is szolgálnak a bizalomra.

Mielőtt a mesélő komolyabban és mélyebben belemenne a németekkel egyfajta eszmecserébe, az utastársak hangos torokköszörüléssel jelzik tapintatosan, hogy ideje lazán továbbállni illetve továbbszállni, különös tekintettel arra, hogy a kezdődő eszmecserén már a dzsinn is bealudt. És mivel egy utazási irodának első az ügyfelek óhaja, így Aladdin megkéri a mesekönyv szerkesztőjét, hogy lágy fuvolaszóval ébressze fel és bírja indulásra a szellemet.

A szellem pedig úriember, így a következő úticéllal a blog romantikusainak kedvez, cél: Görögország. Miután kifürödtük magunkat az Égei-tengerben, kigondoltuk, hogy valamilyen módon utánajárunk a görög mozik adatainak. A mesekönyv két fő angolosa a helyiektől megtudta, hogy a múlt hét már a hatodik volt, mikor a Végzősök ballagását bámulták végig, akkor 15,646 dolcsit, összesen pedig mintegy 899,400 dollárt ért meg nekik mindez.

Miután a két fő angolosnak mindezt elmesélték, a görög srácok marasztalták volna őket még, ám a Mesélő egy kevésbé diszkrét köhintéssel jelezte, hogy ideje lenne akkor innen is elszállnunk.

Mielőtt még valaki is azt gondolná, hogy a Mesélő végletekig elfogult, Mexikóba megyünk, ahol kőkemény 30 dolláros bevételt sikerült produkálni a múlt hétvégén, nade, hogy az a bizonyos üveg félig tele legyen, a teljes képhez hozzátartozik, hogy azért ők összehoztak már 4,396,880 dollárt 11 hét alatt.

Mielőtt ezt a bizonyos üveget a Mesélő fején vernék szét azok, akik unják már e hasonlatot, meg a negatív népeket, gyorsan felkeresünk egy másik országot, ami pedig a lazulás fellegvára: Hollandia. Ők múlt hétvégén 88,428 dollárt, öt hét alatt pedig 2,445,839 dollárt áldoztak a Nagy Közösségépítő Filmre.


Innen gyorsan tovább is szállunk, mert lassan túlzottan is terjedelmes lesz e mese, ráadásul ez a fajta lazulás a velünk szálló csecsemőnek még kissé túlzó, a következő cél Új-Zéland, ahol 26,780 dollárnak örülhetett a Disney és a vállalkozó helyi mozik.

Nigéria a következő cél, ahol 8 hete megy a filmünk, jelenleg a 6. pozícióban tanyázik és 1,805 dollár az aktuális bevétele, összességében pedig 39,816 dollárnál jár, amivel a jelenleg futó filmek közül a második legnagyobb bevétellel büszkélkedhet, csak egy bizonyos brit titkos ügynök előzi meg, bár Őfelsége legjobb emberét az aktuális héten elsöpörte a fiatalok lendülete.

Van olyan ország, ahol a Nagy Film hét vetítési hét után is a box office harmadik pozícióját bitorolja: Szlovákiába utazunk! Ráadásul a harmadik hely mellé 74,6% - os növekedés társul, ami múlt heti 15,352, hét heti 253,875 dollárt eredményezett.

Hogy a heti szikrázás ne maradjon el, Romániába repülünk utolsóként, ahol először idegenkedve fogadnak bennünket, nem is hajlandóak adattal szolgálni. Ám mielőtt a Mesélő megint előrelépne egyet, a mesekönyv szerkesztője rendkívüli diplomáciai érzékét latba vetve, koncertet ajánl nekik, így kiderül, hogy a fuvolaszó nem csupán a dzsinnre van jó hatással, hanem a románokra is, akik a koncert után elérzékenyülve közlik a zenésszel, hogy bizony 36,8%-ot növekedett a kérdéses film náluk, 2,771 dollárt hozva a konyhára, nyolc hét alatt pedig 92,261 dollárnak örülhettek országuk filmszínházai.

Hazatérvén összesítsük az út tapasztalatait: odáig rendben van, hogy e kaland sem volt ártó veszély, de a kaland során találkoztunk összesen 1,210,331 dollárral nemzetközi szinten, ami már 154,151,631 dolláros Amerikán kívüli bevételt jelent, és ha hozzáadjuk az amcsi számokat, akkor megkapjuk a 244,580,715 dollárt összesített bevételt!


Írta: egy FANTasztikus blogtársunk, aki ha nem is a számokat, de a bókokat szereti eltúlozni;)
Forrás: Rotten Tomatoes; BoxOfficeMojo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14.

495 megjegyzés:

1 – 200 / 495   Újabbak›   Legújabbak»
;o) írta...

Ezt most olyan jól megkomponáltátok, hogy muszály ismét elolvasnom. Gratulálok! A produkciónak is.....következőre benevezek a bwin-re és ott lehet fogadásokat kötni majd az újabb számokra.
Hmmmmm, micsoda bevételem lehetne!

xdittax írta...

Csak Fant.:) Olyan jól szerkesztette most is, hogy nem éreztem szükségletét, hogy bármit is hozzátegyek a formázáson kívül.;)

Hihetetlen...hihetetlen!

Én mondom! <3

Fant írta...

Köszönöm, kösz mindenkinek! :) Örülök, hogy tetszik :) Ditta, nagyon jó lett a mesekönyv! :) A túlzásokkal kapcsolatban pedig: mindenkinek érdemei szerint :)
A bwin nagy ötlet! De gondolod, hogy nagy szorzóval adnák a te tippeidet ;o)? :)
Jön Japán nemsokára, izgalmas lesz :)

Andi írta...

Még, hogy Fant nem érzelgős!?
Gratula! A számos számok és a mesés mese igen jól sikeredett ismét:)

;o) írta...

Fant, mostanában mintha kekeckedőbb lennél velem! Beszóltál Móka-Miki?! ;o)

Fant írta...

Köszönöm Andi! :) Igyekeztem :) Tudod, a blog nívója megkívánja az igyekvést a meseírótól :))

Nos ;o), ez csak azért van, mert imádsz szikrázni :))) Csak arra szerettem volna felhívni a figyelmedet, hogy nem biztos, hogy olyan nagyon meggazdagodnál a bwin-ből :)))

;o) írta...

Ha már szikra, kapjon lángra: kicsit legyél figyelmesebb velem is (érdemeim ellenére) és vedd észre a feltételes módban íródott befejező mondatomat....
....Majd meghívlak fagyira a nyereményemből, amiből aztán világkörüli útra hajókázom ;o)

Viccet férretéve, nagyjából 1 hét és ezek szerint megtudjuk a Japán út vonzatait is. Visszatekintve az előző adataidra, nagyon kíváncsi leszek, hogy mit mutatnak majd az eredmények. Erre is lehetne fogadni, mekkora cirkuszra lesz képes a Japán nép és az, hogy Zacék Ázsiába érkezve közelebb kerülnek az Európaiakhoz.

Fant írta...

Fagyi? Benne vagyok, de bőkezű leszel remélem, tudod nekem 1-2 gömb meg sem kottyan és abból a nagy nyereményből futná nagyobb adagokra is :)))

Japán: nagyon kíváncsian várom én is, most még nagyságrendre sem mernék tippelni, mondjuk a Wall-E például majdnem 5 millióval nyitott... Ami semmit nem jelent...

;o) írta...

Hát kedves Fant: sajnos nincs szerencséd. "Fogtechnikus" vagyok, nem bánok bő lére eresztve a vagyonkámmal, tehát a többesszámot ezennel akár el is felejtheted. 2 gombi, 1 alkalommal és csak citromos, hogy még savanyúbb képet vághass, mikor hajóra szállok....amiért nem hittél nekem!
;o)

Night!

Andi írta...

Jó éjt Mindenkinek!:)))

Fant írta...

Noshát, ha két gömb, hát két gömb - így jártam :)) Nem baj, értékelem akkor a gesztust :))

A mese megvolt, hatásos is volt, úgyhogy én is: jó éjt Mindenkinek! :)

Névtelen írta...

Helló!:))

Az NKF most is,mint midig szép,és nagy számokat tár szemünk elé,
no persze ha ez még ráadásul mesébe is illő,az maga a tökély!:))

Különben pedig a hétvégén beszéltem mexicói ismerőseimmel,miközben tequilát szopogattunk,és sombréróinkat a magasba dobáltuk,hogy
ez lassan már így marad a NKF kapcsán. Na de semmi gond,én úgy gondolom ez a film igencsak szép számokat hozott már a konyhára!:))

Igen a japán "konyha" még vissza van.:) De gond itt sem lesz,sőt egy sushi főételként,öblítve száké-val,mert a film bevétel téren remélhetőleg nem hagy alább.:) Talán tartogat még csodát,és a Wasabihoz hasonló csípős dolgokat is.:))

Fant! Mindegy mennyi a gombóc,de "nyalni csak úgy lehet,ha"....
(f.é.)

Névtelen írta...

Sziasztok.Valamelyik bejegyzésnél valaki megemlítette, hogy a Scream és a HSM1-ben Gabriella szólója ugyan azon a lépcsőn játszódik. És tényleg :))
Feltűnt még az is, hogy a hsm3 elején a szekrényeken van felirat és lábnyom, amikor pedig Sharpay odamegy Troyhoz, akkor nincs semmi, mindegyik tök fehér. Nem tudom, hogy ez baki-e.

Névtelen írta...

TMár tegnap elolvastam a mesét - pont időben - a széles vigyor meg a nevetés megvolt, úgyhogy annyit teszek hozzá az előzőekhez, hogy elképesztő, mit lehet néhány számból kihozni a megfelelő társasággal...bárcsak a matekóránk is ilyen lenne:)
A japókra kíváncsi leszek, sztem hoz majd egy "kis" változást a számoknak...mellesleg nagyon várom, most háromnapos hétvége lesz, amit az egyik kedvenc helyemen szándékozok tölteni:))
b - nem tom...nem hiszem...ez elég feltűnő lenne.

Névtelen írta...

Mármit mi lenne feltűnő?

Névtelen írta...

Az, hogy a szekrények csontfehérek...azért nem hiszem, hogy leszedték volna a matricákat róluk, az elég macerás, úgy értettem...de sose lehet tudni...

Névtelen írta...

Találtam egy vidit, ugye nem volt még? Akkor majd csinálok hozzá fordot...a hét vége felé lesz akkor várható, kb csütörtökön.

Fant írta...

Sziasztok! LL, kezdeményezni kellene a mesés matekóra bevezetését :) De az is lehet, hogy az osztály nincs olyan érdekes, mint ez a banda :)
B, azt az észrevételt még én követtem el, ha jól emlékszem a NKF-ről szóló aloldalon :)
Megnéztem a kérdéses szekrénysort és a következőre jutottam: az elején matt, és a közepén, minkor Sharpay megy Troyhoz bekavarni, akkor van rajta lábnyom, így viszont az időrendiség stimmel, időközben rákerülhetett :)

És LL, nem volt még a videó szerintem, viszont érdekesnek tűnik, Kenny-vel kevés riportunk van még, úgyhogy a magam részéről várom kíváncsian a ford-ot :)

Névtelen írta...

Ezen az oldalon az első kommentelm "tegnap"-pal kezdődik, nemtom, hogy sikerült így elküldenem:S
A társaság feleannyira se jó matekon, mint itt, viszont a padtársammal néha jókat röhögünk:DDD De túlnyomó részben ez nem jellemző...főleg a duplaórán...az halálosxP
Okés, igyekszem a forddal, de megint egy csomó dogát írok...sose lesz már vége:SS

Fant írta...

Nyugi LL, hamarosan vége, gondolom a félévi hajtás miatt van ez a sok doga, nemsoká itt van már a félév, aztán pár hétig csak békén hagynak. Bízunk benne legalábbis :)

Névtelen írta...

Fant a Sreamban is van lábnyom a szekrényen. Én csak azt nem értem, hogy az elején miért nem volt, ha úgy is felrakták, vagy ha felrakták, akkor miért nem úgy, hogy az elején is már látszódjon.

Úgy tudom jan.25 a félév vége.

Fant írta...

Jó a kérdés: van magyarázatom is - szerintem a szalagavatóhoz és a ballagáshoz közeledve díszítették fel a végzősök a szekrényeket; különös tekintettel arra, hogy megnyerték a bajnokságot. És ha már itt tartunk: lehetett egy fogadalom is: ha megnyerik a bajnokságot, akkor feldíszítik a szekrényeket :) Na, hogy tetszik a verzióm? :)

tinus írta...

http://zachary-e.org/gallery/thumbnails.php?album=477

most mondjátok,h nem SZEXI

hsm gratula a nagy számhoz, nem véletlen

;o) írta...

Sziasztok! Ll megértelek, most én is hasonlóan totálkáros vagyok a rengeteg melótól, de kitartás neked és nekem is (én látom az alagút végét).

A bizi osztás nálunk 23.-án lesz. Ez általásnos iskola és gimi is egyben, tehát gondolom központilag ez a dátum...vagy ki tudja.

(f.é) én érzem a számban a wasabi ízét, ettől vagyok csípős időnként. A szakéról lemondok szívest örömest - esetleg becserélném némi illatos csirkére, ha lehet. Mágikus hatása van: nem tudom abbahagyni az evést! Az l.a-i "csirkénk" is biztos elvarázsolja az ázsiaiakat.

Kedves tinus, na ebben sosem fog eltérni a nézetünk: a pasi fenomenális, őrjítően Zaxy! Köszönöm a linket és az élményt!

Fant ha hiszed ha nem, ez kéken indul és utána... nem történik semmi...

Névtelen írta...

A legtöbb tárgyból lezártak, a többit holnap el kell mondaniuk...
A félévzárás hivatalos forrás szerint 16-án van, de mindenhol kitolják...ezek már második féléves kínzás...és ezek szerint csak délibáb volt a fény...de ott van az a hétvége:))
Fant, megnyerő az elméleted.:))
Megyek tanulni, majd jövök:))

Fant írta...

Második féléves kínzás?? Aú, ez nekem fájt :) Mi a vihart lehet számonkérni egy el sem kezdődött félév kontójára?
Nos örülök, hogy tetszik az elméletem, valahogy így tudom elképzelni a dolgot :)
A fényhez: érdemes mindíg kitűzni egy kisebb célt magunk elé, hogy állandóan legyen motiváció...

;o) nem értem mi lehet a probléma... Ha a megfelelő oldalról másolod egyszerűen működnie kellene...elméletileg.

Jut eszembe, blogalanyoknak van még pár napjuk a láblógatásra, aztán újra belecsapnak a lecsóba - ha már kajáról diskuráltok; nekem inkább ez a jó kis magyaros étel jön be :))

Névtelen írta...

Bizony,bizony a második félév agyrángató dolgozatai is elkezdődtek(nálunk).:()
De talán azért van benne egy kis jó is.:)

Kaja?:)) Nincs étvágyam. Azért egy mexicóit betudnék vágni,lehet csípős is!:))

Fant írta...

Hello f.é.!! :)) Üdvözöllek a névvel rendelkezők táborában!! :))
Ez igen: te is mindenben meglátod a pozitívumot :) Mi a jó a dolgozatokban máris? :)

Nekem mindíg van étvágyam, nemsoká bedobok valami gyorsfagyasztott cuccost :))

Névtelen írta...

Félig végeztem, a kajával meg teljesen...a lecsót viszont sajna nem szeretem:(
Nos, az egyik TZ teljesen jogos...a másikat csak azért írjuk, hogy a félév alkalmából még többet kelljen magolni...és a kétes embereknek még az első félévhez számítják. Aztán még holnapután lesz egy matek doga, ami jogos, de tanulni kéne rá, a másik meg német memoriter...az meg laza:D
Hogy ebben van valami pozitívum, lehetséges, viszont pillanatnyilag nem látom...nah majd csütörtökön:))

Névtelen írta...

Áh, szia F.É, üdv a nevesek közt:)

Névtelen írta...

Hellósztok!:))

A névi megjelenítésének sikere érdemben nem az enyém!:) A mesehősöm segített ebben,és persze a csodalámpája is szerepet játszott ebben.:))
A dogák gyorsasága,sőt megszakítás nélküli írása nem hagy lehetőséget arra,hogy mellőzük őket.:)) Hú de utáltam én is őket,kis kivételekkel.:)

Andi írta...

Sziasztok!

Meseíró, megtennéd majd, hogy visszanézel oda a "tisztulási" cuccosra...?
"A HSM3 karácsonyi tündérmeséje" bejegyzésnél?
Köszi:)

A félévi dolgozatok nálunk is zajlanak...sőt már le is futottak..:) Kitartás!:)

(f.é.)Gratula a nevesedésedhez:)

;o) írta...

A mai penzum kész, őrülten jó vagyok, megy ez, mint az ágyba sz..s! Most kis pihi: (f.é) kis Taccot tudok felajánlani, így virtuálisan. Ha utaznod kéne érte ennyit, lehet, hogy elmenne a kedved tőle.
LL nem bírod a lecsót? Nem baj, a kor előrehaladtával melátod majd, hogy az ember olyan dolgot is megszokik, amitől régen megszökött volna....van egy kis kókuszbombám is ;o)a gyerekek robbantgatják vele a hűtőt folyamatosan :o)
Fant, itt valami más proléma lesz: a Long WiFim is folyamatosan leránt, a bővítményeimet sem tudom kezelni és a fiam beborította az XP-t is így estére. Ma hosszú éjszakám lesz....

Névtelen írta...

Lassan lépnem kell, még egy kérdés: tudja valaki, hová lett a VABN fanfic oldal? Napok óta keresem, de sehol nincs...

Névtelen írta...

Akkor jó éjt Nektek:)

Névtelen írta...

Csatlakozom LL-hez,és tipli.:)
Szép éjszakát.:))

Fant írta...

Hello Andi! Megnéztem, már válaszoltam is :) Ha további tisztulásra váró dolgok lesznek, mesélek szívesen :)

;o), mindenesetre készülök egy kis segédlettel neked, már majdnem kész van. A windows beborításban én különben verhetetlen nagymester vagyok, az elmúlt 3 napban kétszer telepítettem újra az xp-t :) Viszont fejlődőképes vagyok, mert már meg tudom csinálni magam a telpítést :))

F.é., hát tudod Aladdin igyekszik segíteni ahol szükséges :))

Én nem tudom hová lett az az oldal LL, de tippem szerint még kínlódnak ők is kicsit, pár napig nem voltak elérhetők ugyebár.

Akik aludni készülnek: jó éjt!

Andi írta...

Fant, köszi a mesét olvastam és válaszoltam:)

Névtelen írta...

Fant a lépcsős dolgot csak azért említettem, mert anno le lettél hurrogva, hogy "ááá, dehogy, nem ugyan az a lépcső"

Fant írta...

Nos köszönöm b, hogy mellettem állsz ebben a kérdésben :) A sok-sok apró előző filmekre való utalgatások egyike szerintem a lépcsős jelenet. És: kb ugyanolyan fontos dala játszódik a két filmnek ott.

Rögtön nézem Andi :)

Fant írta...

Oké Andi, reagáltam :)

Andi írta...

A lépcsős dologgal egyet értek veletek abszolúte mert szerintem is dettó:)
És nem csak b:), de ki ne állna Fant mellett...főleg abban amiben igaza van:)

Ó az most csak egy szösszenet:)

Fant írta...

Noshát: kösz neked is Andi és előre mindenkinek aki mellettem áll ebben a lépcsős kérdéskörben :)
A szösszenetek is tartalmazhatnak jó meglátásokat :)

Névtelen írta...

visszatérve a szekrényre :) Amikor Sharpay odamegy Troyhoz van felirat, lábnyom, amikor Gabriella szólójában a végén Troy becsukja a szekrényajtót, akkor nincs, és a Scream alatt megint van. Szóval újabb baki.

Andi írta...

Köszi és szívesen:)
Azt hiszem ideje lesz majd újra megnéznem mert ahogy olvaslak igen csak van még mi elkerülte a figyelmem:)

Fant írta...

Neked teljesen igazad van b :) De nekem erre is van egy verzióm: Figyuzzd: Gabriella szólójában Troy csak az ő gondolataiban szerepel esetleg :) Na? :) Vagy ez túl mesés? :)
Ha már csekkoltam ezt a kérdésedet nagy dünnyögve megnéztem a Scream-et is :))

Andi, elsőre nekem sem volt minden világos, elég összetett film :)

Andi írta...

Az előzetesben láthattunk egy olyan jelenetet ahol Gabi egy üvegajtó mögött van, kilépne de mégse csak kinéz (gondolom Troy és Sharp miatt) és ellenkezőleg ellép az ajtótól...?
Ez nincs a filmben...!

Névtelen írta...

Nagy dünnyögve... :DD Én is csak a szekrényes részt akartam lecsekkolni, hogy jól emlékeztem-e a sorrendre :)) És nem fogadom el az elméletedet :P
És az elején a rakéta ember vetkőzéséhez mit szólsz? Mikor feláll, rajta van a tréning ruha, elkezdi levenni a felsőt, majd amikor odaáll Troyékhoz eldobja a ruhát, és már nadrág sincs rajta.

Andi írta...

Fant, elsőre? Nekem még másodikra sem sikeredett:)

Névtelen írta...

Fant elmentél filmet nézni?

Fant írta...

B, te aztán kritikus természet vagy :) Bele sem merek gondolni, hogy hogyan állsz egy olyan filmhez, amit alapvetően nem kedvelsz :) Ízekre szeded fogadjunk :))
A Rakétaember vetkőzése: hát igen :) Valószínűleg előre gyakorolt a gyorsöltözésre, hiszen tudta, hogy a színházban szüksége lesz rá :)
Egyébként jogos. Dehát végülis, mikor becserélik villámgyorsan le kell dobnia a melegítőt :)

Andi, kivételesen bonyolult film a TDK, én kétszer néztem moziban, meg komoly előképzettségem is van ebben a témában, hogy úgy mondjam, mégis itthon is meg kellett még néznem, hogy minden darabka összeálljon. Bár még mindíg nem merném állítani, hogy 100%-osan értek mindent :)

Fant írta...

Itt vagyok már, megnéztem amit mondtál :)

Névtelen írta...

Nem tudom, hogy viselkednék az olyan filmmel :) Valszeg azt nem nézném meg ennyiszer :)) Mert csak akkor tűnik fel a hiba, ha sokszor nézem :)
A vetkőzésnél igazából a naci levételt hiányolom. De az igaz, hogy a profi kosarasok egy mozdulattal lekapható szerelésben vannak :))

Névtelen írta...

Fant melyik a kedvenc jeleneted a filmben? (hsm)
Az előző bejegyzéshez annyit még, hogy ráadásul elég vacak minőségben van meg a film :)

Andi írta...

És Gabi üvegajtó mögötti jelenete amit kicsit feljebb említettem...?

Jó éjt Mindenkinek:)

Fant írta...

Az általad említett jelenet Andi, valószínűleg kivágásra került, amit mondjuk sajnálok, de ez is a rohamtempónak tudható be. Ha esetleg arra vagy kíváncsi, hogy mikor történhetett ez a jelenet, tippem szerint akkor mikor Sharpey elkezdett bekavarni Troy-nak. Bár Gabriella reakciója nem feltétlen ezt támasztja alá... Remélem a dvd-ből megtudjuk majd mi a helyzet vele. Jó éjt!

Névtelen írta...

Hát kivágtak néhány dolgot.
Kedvenc jelenet?

Fant írta...

Kedvenc jelenet? Hű, ez látod fogós kérdés. A Boys are back jelenetet említeném először, a dinamikussága miatt, de ott a Scream jelenet is... Ha viszont érzelmi oldalról közelítem meg, akkor számomra a film csúcspontja, vagy legszebb jelenete, Troy választása és annak a színpad közepén törtönő bejelentése. De ott van még a függöny előtti meghajlás, ami csakugyen nagyon tetszik... Szóval nem tudnék konkrétan kiemelni talán egy darab jelenetet, hogy na ez az, több ilyen van, mindegyik másért...és így is nagyon leredukáltam, hiszen ott van még a Night to remember is...
Na és te hogy viszonyulsz ehhez a kérdéshez? :)

Minőség: hát nekem is csak a kamerás angolvan, de kameráshoz képest jó minőség, de már nagyon várom a dvd-t :)

Névtelen írta...

Én is várom :)
Én elsőnek a Just wanna be with you-t említeném onnantól, amikor Troy elkezd énekelni, és min2 verziót. A Scream szintén nagyon jó, és a végén a Troy bejelentése :) Táncilag pedig a Can i have this dance-t :)
Valahol olvastam (lehet, hogy itt?), hogy a végén Gabriellának nem is könnyes a szeme. Pedig az, csak nem akkor, amikor a többieknek. Nem a meghajlásnál, hanem Troy bejelentésénél.

Fant írta...

A Can I have this Dance-el kapcsolatban az a véleményem, hogy az első változata úgy ahogy van komolyan esélyes egy nagy díjra, nagyon perfekt módon összerakták azt a dalt, és hozzá a jelenetet is. Volt ugye itt szó esetleges Oscar-jelölésről, erről jutott eszembe.
Igen a könnyezéssel kapcsolatban, bár arra nem pontosan emlékszek, hogy olvastam volna valakitől amit írsz (attól még lehet), de a bejelentésés jelenettel kapcsolatban nekem is ugyanaz a meglátásom, mint neked :)

Névtelen írta...

Igen, az ott a tetőn állat :))

Van egy kérdésem. Szerinted Sharpay-on miért van wildcat-os felső, amikor ő nem szereti őket?

Fant írta...

Jó kérdés, szerintem a végére csak megbékélt velük :)
Viszont én mára kidőltem, holnap folytathatjuk. :)

Jó éjt Mindenkinek!

Névtelen írta...

Jó éjt!

Névtelen írta...

Valaki ismeri azt a számot, ami ennek a szösszenetnek a zenéje?

http://www.youtube.com/watch?v=tFTg6PnNgxk&feature=related

Köszönöm előre is.

Névtelen írta...

Lenne még 1 kérésem. Írnátok magyar filmslágereket?

Névtelen írta...

Milyen szépen néz V :)
http://gallery.summer-romance.de/displayimage.php?album=615&pos=160

Fant írta...

Sziasztok! B, filmcímek is jók lesznek? Valami Amerika első részében volt néhány dal, a második részében a főcímdal jó lehet például, a Meseautó címadó dala, a Miniszeter félrelépben az a puszi-nyuszi szám, amit ha meghallok, rögtön elkapcsolom a rádiót/tv-t, a Hippolyt a lakályban is voltak dalok, a Kútfejek főcímdala... Ennyit jutott eszebe elsőre. Fogadjunk, hogy a CSAF-hoz kell :) Tényleg ha már itt tartunk lenne egy kérdésem, mivel a múltkor elmítetted, hogy CSAF-felvételen voltál: Igaz, hogy ott playback-elnek a fellépők?
Csak mert ezt olvastam, és belefutottam egy olyan videóba is, ahol Feke Pál és Tóth Vera a Mamma Miat-t énekelték, és utóbbiról egyértelműen kitűnt, hogy csak tátogott.

Fant írta...

Az esti Sharpey-s kérdésedhez még annyit, hogy: tudod, Sharpey mindíg a háttérben áskálódott :) Szóval úgy hatásosabb az ellenségeskedése, ha azt mutatja kifelé, hogy velük van :) Na, ez a verzió hogy tetszik? :)

V pedig mindíg szépen néz szerintem, ha nem paparazzikat kell bámulni :) Legalábbis nekem tetszik a nézése :) Bár én elfogult vagyok :))

Névtelen írta...

Igen, ahhoz kell. Beszélgettünk páran, és egyetlen nóta sem jutott eszembe, csak a Sose halunk meg. És ennyi. És azóta is rövidzárlat :))

Csaf-hoz. Valóban ott csak rátátognak, illetve szerintem Pély Barna 1x és Roy a Sailing-et élőben nyomta. Borzalmas volt :)) Nem a lustaságuk miatt van ez, hanem a műszaki feltételek nem igazán adottak. Ezt Csaf-ban szereplő ismerős mondta.
Mi 3x voltunk felvételen, 3 különböző helyre kellett menni.

TV-hez pedig csak annyit, hogy a szöveget sem tudja :) Ha megnézed, állandóan felfele oldalra néz, mert a szöveget lesi. Sőt, volt olyan, hogy ott helyben próbálta a szöveget megtanulni, míg a többiek énekeltek. (ő mondta) Ilyet más nem csinált.
Ha van még kérdés, ne tartsd vissza :))

Névtelen írta...

V valóban szépen néz, gfőleg, ha a nézés tárgya is olyan :))

Sharpay-nál akkor a "tartsd közel a barátokat, mégközelebb az ellenséget" elv van? :)

Fant írta...

Érdekes ez a tátika... Csak tudod mit nem értek? Meg tudta csinálni az M1 a Társulat című műsorát úgy, hogy élő volt az ének, akkor ez most miért nem megy? Jó persze az is igaz, hogy ott meg a zenei alap volt cd, de az azért elfogadhatóbb...
Nahát Tóth Vera meg elfogadhatatlan, hogy még a szöveget sem tudja, különben iagazad van, nekem is az volt a benyomásom, hogy a szöveg sem megy, egyszerűen nem nyitja a száját.

Ráadásul telerakják a műsort musical-színésszel, akik viszont tényleg tudnak énekelni, legalábbis Dolhait meg Fekét már láttam élőben színpadon és igencsak jók voltak.

Nem lenne ez egy rossz műsor szerintem csak kéne bele pumpálni egy kis pénzt, hogy élő legyen. Mondjuk Pélyvel kapcsolatban sosem voltak illúzióim, mindíg gyengének tartottam :)

Szoktál is beszélegetni az előadókkal? Az ismerősöd is fellépő?

A Nagy utazás nekem nagy kedvenc :) Ehhez képest nem jutott eszembe - szép :))

Sharpey-val kapcsolatban: valahogy úgy :))

Névtelen írta...

Amikor a mtv stúdiójában volt a felvétel, ahol a Társulat is, ott volt élőben éneklés. És szerintem az is közre játszik, hogy így tátogva is nem rövid a felvétel, 1/2 1-től 11-12-ig simán eltart. Mindíg van technikai banki. Volt, hogy kb 2 órán keresztül 'brumm'-ot kerestek. Vagy legutóbb rengetegszer eltűnt a zene, vagy pont az énekes hangja felvétel közben. Ültünk a félig süket stúdióban. Szegény Dorinával a Cindy Lauper számot ha 10x nem kezdettél el, akkor 1x sem. És ezek után még legyen élő??
De biztos itt is a pénz beszél, mert a Társulatnál nem volt ilyen malőr.

Igen, az egyik ismerős is fellépő. És én nem szoktam a többiekkel, csak ha a másik ismerős is beszélget, mert azért nem vagok olyan bátor :) Bár egyértelmű, hogy ők is ugyan olyan emberek, mint mi :))

Az musicales vonal, meg biztos valaki érdeke. Én konkrétan Péter Szabó Szilvitől tudok rohamot kapni :) És megmondom őszíntén, hogy TV is már unalmas.

Fant írta...

Gondolod, hogy érdeke valakinek a musical-es vonal? Mi lenne az érdek? Elképzelhető, hogy így van persze, én elég messze lakok ahhoz, hogy lássam ezeket az összefüggéseket, te vagy a sűrűjében :)
Én a musical-eseket csak azért hoztam elő, hogy példálozzak velük, hogy pedig ők tudnak énekelni.

Voltál Társulat felvételen is?

Érdekes, hogy írod mennyire elhúzódik a felvétel, ehhez képest a Társulat adásai élőek voltak (elméletileg) és zökkenőmentesen lezavarták nem is tudom kb két óra volt az egész.

A Nox-os csaj annyira gyenge szerintem is, hogy Pélyvel foghatna kezet :) TV-val kapcsolatban meg már a Megasztárban is az volt a véleményem, hogy nagyon jó, szépen énekel, de semmi extra, unalmas, túl steril.

Egyértelmű ugyanolyan emberek, mint mi :) Inkább csak az, hogy hogy kapcsolódsz be egyedül tökidegenek beszélgetéseikbe, nem? :)

b írta...

Érdek a pénz :) Érdekes dolgok lehetnek ott a háttérben. Amikor menni akarunk felvételre, az ismerősnek először ki kell deríteni, hogy éppen melyik társaság csinálja a műsort. Mert nem ám 1. Valaki "isten" gondol egyet, és már már társaság dolgozik rajta. Na ez értelmes lett, de remélem érted :)

A Társulat élő volt, és flottul ment. Voltam azon is, asszem 3x. Ott is ismerős szerepelt, és vitt be minket. (ő megint másik szereplő ismerős) De megmondom őszíntén, hogy a Gundi tetszett a legjobban :D

Megpróbálom elmesélni az ismerős vonalat. Szóval van nekem egy kedves ismerősöm, akinek gyerekkori barátnője média vonalon dologzik, és ő tud lehetőséget arra, hogy elmenjünk ilyen felvételekre. A szereplő ismerős/ök ehhez pluszban jönnek. Velük persze én is bármikor bátran szóba állok :) Bár a múltkor Bebével is sikerült :)

Fant írta...

Szóval kis magyar tv maffia. Értem én. Sajnos ez meg is látszik a színvonalon, hogy playback.

Még azt nem értem, hogy miért van pénz a musicalesekben? Bár... Ha jobban belegondolok, döntő többségében az Operett színház tagjai, nekik meg elég jó a médiájuk, plussz Feke, aki mögött meg ott van a Rosta Mária producer, nem kevés lóvéval.

A Társulatot én kedveltem, jó műsor volt, onnantól, hogy nem popdalokat akartak elmusicalesíteni, mert azt a részét kín volt nézni. Amikortól arról szólt, amiről kellett, jó volt.
És totál profi műsor, ahogy te is említed.
Szóval neked az egész műsorból Gundel volt a legjobb? :)) Még csak nem is Feke - őt nevezték ki ilyen szívtiprónak vagy ilyesminek? :))

Különben azt nem tudod, hogy azokból a vádakból mennyi igaz, hogy Feke győzelme le volt zsírozva?
Ehhez gyorsan hozzáteszem, hogy bárhogy volt, magasan ő volt a legjobb szerintem.

Kiterjedt ismerettségi köröd van látom. Feltételezem, hogy így nem kell túlzottan a zsebedbe nyúlni, költségtakarékos megoldás :) Tényleg lehet ezekre a műsorokra civilként bemenni, vagy a közönség csak ismerősökből áll? Vagy vehet jegyet bárki csak kevés számban?

Fant írta...

Most lépnem kell egy időre, majd jövök még :)

Névtelen írta...

Sziasztok!
Fant, b, látom, jól elvoltatok:))
Ami engem illet, hullafáradt vagyok, és ideges... már nem csak a suli miatt, hiába lesz max. csak egy 4-esem a félévimben...de nem akarom most részletezni...
Ha majd tudok értelmesebben írni, mondok véleményt:)
Szép Napot Nektek:))

b írta...

Fant ugye, hogy tudod a választ? :)
A másik oldalról is közelítsd meg. Mármint hogy az operetteseknek lesz pénzük, ha hívják őket fellépni.
Nincs kiterjedt ismeretségi köröm, ha elárulnám a neveket rájönnél :)
tudtommal nem lehet jegyet venni. A Csaf-nál pl egy bejáratott statiszta gárda van, főleg nyugdíjasokból áll. Ha láttál már borzalmas öreglányokat... De lelkesen tapsolnak :)) A múltkor megsértődtek, mert nem őket ültette az ügyelő előre az asztalokhoz, pedig még át is öltöztek a 2 adás között. (Mert hogy 2 adást vesznek fel egyszerre.) Fú de megsértődtek! Az első szám után tüntetve kivonulta a stúdióból :))) Mi meg jót mosolyogtunk, mert nekünk volt nagyobb a protekciónk :D
Feke lezsírozása? Hááát megmondom őszíntén, hogy nagy igazság vagyon benne. Állítólag Istvánhoz kereste a többi szereplőt. Mármint a Mari.

Fant írta...

LL, előre is gratulálok a félévidhez! Én sosem voltam ilyen jó tanuló :))
Pihenj egyet, fújd ki magad, próbálj megnyugodni... Most szívesen előjönnék az üveges példámmal, de a mesémben leírtakból kifolyólag inkább mégsem teszem :) Tudod: csak nyugi, aztán várunk :)

B, látod ezek azok a dolgok, amik miatt néha szeretnék fővárosi lenni :)
Az Operettesek, élükön Kerényi MG igazgatóval ugyebár, viszonylag jól csinálják az önreklámozást, sztárt csinál a színészeiből, ezáltal megnyeri a színháznak a fiatalokat is. Ügyes, bár nem szimpatikus, de szükséges lépés.

Fekét és Dolhait én még akkorról "ismerem" mikor nem voltak sztárok és kis szerepeket kaptak. Mindketten a Jekyll & Hyde produkcióban kaptak olyan feladatot, ami kis szerep volt bár, de ott már látszott, hogy érdemes figyelni rájuk. Ennek már kb 8 éve, hogy az a darab ment az év városomban.

Különben Feke abszolút a legjobb volt abban a Társulatos mezőnyben, úgyhogy ha le is volt zsírozva, nem volt méltatlan a dolog.

Szóval akkor statisztagárda van + a protekciósok :) Ők ugye pénzt is kapnak a statisztálásért?
Belegondolsz teljesen megéri nyugdíjasnak lenni nekik, egész nap zenét hallgatnak, társaságban vannak, semmi dolog... Na az, hogy fel vannak háborodva, az nem nagyon lep meg :)

Ismerőseid: akkor ezek szerint a megfelelő embereket ismered :)) Ez így kb korrekt megállapítás ugye? :))

LL, még annyit: ja, jól elvoltunk, ahogy látod szerepet cseréltünk b-vel, egész nap én kérdeztem és ő válaszolt :) De tök jó, engem érdekelnek az ilyen kulisszák mögötti dolgok. :)

b írta...

Tényleg Fant. Ez fel sem tűnt :))) De kérdezz nyugodtan, mert engem is érdekelnek az ilyen kulisszás dolgok, és szívesen mesélek. Mindig jókedvvel végződött az ilyen nap, bár nagyon fárasztó.
Nem ismerek én annyi embert, nincs miért irigykedni.

Kerényi jól csinálja, ez tény. Ha bírnám Dolhait és Fekét, akkor én is mennék megnézni őket. De a tehetségüket nem vitatom!
Mariról meg megállapítottuk, hogy biztos szerelmes a Fekébe, azért viseli ennyire a szívén mindenét, leszarva a többi Társulatost. Vele nagyon kivételez. (pl fizeti a szállás ktg-t, a többieknek meg nem, stb)

Igen, a statisztáknak fizetnek, mi csak az élményért megyünk. Őket persze név szerint ismeri már minden stáb tag.
Egyik "közönségidomár" kedvenckénk a Szilike (tv2 Popdaráló egyik előénekese) borzadály. Mikor első alkalommal mentünk, a nap végére úgy berúgott (vagy más élvezeti cikket vett magához), hogy a papírját nem tudta elolvasni. Mi mondtuk neki - mert ott ültünk mellette, hogy kik voltak már, és kik vannak még hátra az adott adás felvételéből. Vicces volt :))

Fant írta...

Nem irígykedek én, inkább örülök, hogy némileg járatos vagy ilyen körökben, így megtudhatok kulisszatitkokat :)
A Rosta Mari nekem azért végtelenül unszimpatikus, mert mert minden eszközzel megpróbálta lejáratni az eredeti, '83-as István, a királyt, aminek pedig a közösségpéítő ereje akkoriban legalább akkora volt, mint mostanában a HSM-é, más célközönséggel persze. Dumál össze vissza, tipor egy legendát. Mikor fősulira jártam, az István volt a közös pont mindenkinek, pedig elég eltérőek voltunk.

Pedig ő haázas is, ha jól tudom a Szörényi Szabolcs a férje :) Gondolod, hogy Fekébe így bele lenne esve? :) Ki tudhatja végülis :)

Tényleg csak neki fizet szállást? Nem lehet, hogy azért, mert mondjuk ő a legnagyonn sztár, hogy úgy mondjam a produkcióban? Meg aztán, ha ő kiszállna, viszonylag sokat veszítene a hitelességéből a dolog szerintem.

Különben nem csíped Dolhait és Fekét? Nem szimpatikusak neked?
Nekem ezzel kapcsolatban az a szisztémám, hogy csak a teljesítménye érdekel, a magánemberi részből inkább kimaradnék, ép azért, hogy ne csalódjak egy kedvencben mondjuk...

Részeg a közönségidomár? :) Az milyen már? Most nem azért de ha te vagy én benyomva mennénk melózni, vagy az érintettek suliba, annak azért következményei lennének...
És a nyugdíjasok hogy kezelik az olyan szitut? :) Gondolom csak lesnek :) Más élvezeti cikk - hát az bizony előfordul olyan körökben gondolom...
Figyu, akkor beugrottatok a helyére, a fizetése egy részére nem tartottatok igényt? :) Abban az állapotban belement volna szerintem :)

b írta...

NEm a magánéleti dolgok miatt nem szimpatikusak, azt nem ismerem. A Feke pl borzasztó hordó testű, x lábú fiatalember. Igaz, mostanában fogyott kicsit, de elég gáz. Szóval úgy alapból nem szimpi egyik sem.
Akadály, ha valakinek férje/felesége van?? Még a korkülönbség sem :) Persze azt nem mondtam, hogy Feke viszonozza, vagy ilyesmi :)
És szerintem volt még a Társulatban tehetséges ember.
Nem tudom a Mari mit dumált, mert annyira engem anno sem fogott meg az István a király, így most sem néztem csak bizonyos adásokat. Azt hiszem Szörényi Levente a fő mumus :)
Akkor már azt hiszem a statiszták nagy része el lett engedve, mert ment az utolsó vonatuk. Meg amúgy sem figyeltek akkor már rá. Mi azért láttuk, mert ott állt mellettünk, és próbált kommunikálni, ill. képben lenni :)
Legutóbb amikor voltunk, (arról jöttünk el még a felvétel megkezdése előtt), komplett pikniket rendeztek az öreglányok a társalgó asztalain. Mindenki előkapta a kis uti mózsit, házi pitét, stb, és etették a Levit, Sanyit a felügyelőt, az operatórt, a zenészek egy részét. Borzadály volt :))

Fant írta...

Hordó test, meg x láb, ennél nagyobb gond ne legyen senkivel :)

Igen, Rosta mellett, Szörényi meg Bródy is mondott dolgokat, amiket nem kellett volna...

A Társulat tele volt tehetséges emberrel, abszolút voltak benne jók még Fekén kívül, csak úgy értettem, hogy ő a leghíresebb, már befutott színész, a többek kezdők voltak szerintem, de tehetségesek egyértelmű, főként azok, akik végülis a főszerepeket kapták.

Próbálták menteni a menthetőt gondolom, minél kevesebben lássák a részeg srácot :)

Azért az a piknik nagyon durva lehetett :))

A többiek remélem azért nem alaudtak be rajtunk :))

Andi írta...

Sziasztok!

A tegnap este írt jelenetre a tipped Fant, lehet...!

b írta...

Na most kiderül, mennyire nem ismerem a szereplőket :)) Úgy tudom, hogy Derzsi Gyuri és Éder Enikő is színész, csak nem kis hazánkban. Azt viszont nem tudom, hogy Jimmy honnan jött. Mármint hogy mit csinált eddig, mert énekelni nagyon tud. Ja meg a szöszi Andrea? csajt is láttam már itthon darabban.

Fant írta...

Hello Andi! Az üvegajtós? Hát ezt a verziót tartom elképzelhetőnek így első gondolatként mindenesetre, aztán majd látjuk a dvd-n. De ha van ötleted oszd meg velünk :)

Én Éder Enikőtől nagyon nem voltam eldobódva meg kell mondjam. Vadkerti jó, csak nem Koppánynak való szerintem... Mintha úgy emlékeznék, hogy külhoni magyar talán de pontosan nem tudom.
Derzsi sem rossz.
Akkor ezek szerint gyakorló színészek ők is. Csak ugye kevésbé ismertek.

b írta...

Igen. Sőt Mező Zoli is a Pintér Tibor társulatában gyakorolja a szakmát. Ez most csak eszembe jutott.
Kinek való Vadkerty szerinted?

Fant írta...

Mező: igen-igen, ő a Jekyll & Hyde-ban is benne volt anno, ő volt a főstrici.
Vadkerti, a darabban? Ha mindenképpen bele kellene tennem én Torda szerepét adnám neki. És Tóth Attila lenne Koppány - nálam. Te, hogy csinálnád?

b írta...

Öööö... mint írtam, ennyire nem vagyok képben Istvánilag. Tordát most ki játszotta?

Fant írta...

Torda volt Tóth Attila, a magas nagydarab srác, hosszú hajjal.
Mit gondolsz tényleg bealtattuk a többieket? :))

b írta...

Lehet :DDD
Tóth Attilával képben vagyok, egy szép nagy tetkó van a mellkasán. Na csak a csücskét láttam kikandikálva az inge alól :)

Andi írta...

Különösebb ötletem nincs arra a jelenetre...csak úgy beugrott, hogy olyan nem volt a filmben.

Meseíró, időközben megnéznéd a
TDK-s cuccost. Köszi:)

Fant írta...

Csak a csücskét mi? :)) Tudod mit elhiszem: hiszen te Gundelt figyelted :)))
Különben te kinek adtad volna Koppány szerepét? Na és István ki lett volna nálad? Ossz szerepet :))

Remélem a többiek legalább jót alszanak, eltűnt mindenki :))

Andi, végre, te még ébren vagy legalább :)) Nézem rögtön :)

Andi írta...

Különben tényleg furi ez a csönd a többiek részéről...:)

b írta...

A csücsköt a Csaf-ban láttam :) (Akkorról is van sztorim)
Szerintem jó volt Kimmy Koppnyként. De mondom nem mélyedtem el a témában anno. Bár ettől függetlenül 2,5x láttam az Istvánt.

Fant írta...

Válaszoltam Andi, olyan hosszú, hogy kisebb esti mesének is beillik, ettől persze ne aludj el rögtön :))
Gondolom a többiek éppen nagy hajtás közepén vannak, de azért remélem mindenkivel minden rendben van. Remélem LL is jól van, délután nagyon felspanolta magát valamin... És persze bízom benne, hogy Dittával is minden rendben van. Nem irígylem őket, most a félévi őrület, máris dogák, nem könnyű...

Nem baj, tartsuk a frontot addig is, amíg a többiek is visszatérnek :)
Vadkerti nem rossz, de én nem ilyen hangkarakterű embert képzelek el Koppánynak. Koppány az Vikidál. :) Anno én sem nagyon ástam bele magam, egyidős vagyok a művel :))
Persze azóta pótoltam :) 2,5? :) Hogy-hogy 2,5? :) Én a Társulatos verziót a tv-ben láttam, mikor augusztus 20-án leadták.

b írta...

Na én azt nem láttam, de azt mondták, hogy nagyon gáz volt :))
Láttam az Arénás előadást, aztán a Rogán Anti jóvoltából volt egy ingyenes előadás aug. végén, ott láttam, és Siófokon is 1 keresztmetszetet. Ebben csak a dalokat énekelték, nem a komplett előadás volt. Nem is szerepelt mindenki. De erről is tudnék mesélni, mert baromi nagy botrány volt ott :)) Olvastam a neten is róla.

Fant írta...

Igen a tv-s nagyon gáz volt :) Totál playback az egész, ami azért ciki, mert addig azt szajkózták, hogy az eredeti szereposztás mennyiszer playbackelt, erre tessék :)
Mi volt a botrány? Majd még említettél feljebb is valamit, amiről tudnál mesélni, arról is dumálunk majd, holnap, mert mára kezdek fáradni :)

Andi írta...

Köszi a mesét Fant, szép hosszú:)
Rögtön még nem altat, sőt...de Ti szabin vagytok...nekem munka:)
Még egy szösszenetnyit reagáltam oda:)

b írta...

A tv adást Az arénás előadás után 2 napig vették fel, hogy ne látszódjanak a mikroportok vagy hogy hívják.
Ok, de kérdezz rá, mert el fogom felejteni :)

Andi írta...

Olvastam a reagálást Fant:)

Jó éjt Mindenkinek:)

Fant írta...

De nem értem miért lenne lényeg, hogy a mikroport (jól tudod, így hívják :) ) ne látszódjon? Inkább azt tudom elképzelni, hogy elég közelről vegyék őket, meg ilyenek, beállítások miatt... Én azt gondoltam, le is vették a mikroportokat, mert szerintem az tátika volt :)

Kicsit külön LL-nek üzenem: Obama magyar idő szerint ma este 6-tól hivatalosan is az USA beiktatott elnöke. :)

Rád fogok kérdezni b, biztos lehetsz benne :)

Andi, persze ha úgy érzed, hogy szunya, akkor aludj :) Igazad van most mi könyen vagyunk, te viszont nagyon korán kelsz holnap :) Jó éjt! :)

b írta...

NEm tudom miért nem látszódhatott a mikroport. Az Arénában is voltak kamerák, akár ott is felvehették volna. Egyébként nem voltam elájulva az Arénás előadástól. Nagyon messze voltak a színészek (nem hozták kijjebb a színpadot), és a kivetítők is tök szarul voltak elhelyezve. Hangilag minden OK volt :)

b írta...

Kérhetek erről egy fordítást valakitől?

http://www.youtube.com/watch?v=tojVUXYOjLU&feature=related

Fant írta...

Hű de jó kis videó ez, még a kezdetekből! A HSM premierhétvégéjén mutathatták be, ha a végén jól hallom. Milyen furcsa, milyen fiatalok még, ekkor még nem lehetett tudni egyáltalán siker lesz a film... Ennek a fordítása engem is érdekelne - szigorúan csak akkor, ha a dogaírási periódus véget ért természetesen. :)
Kösz a videót, nagyon tetszik! :)

Hangilag élő volt az Arénás előadás? Érdekes kicsit nekem az a benyomásom, hogy amilyen jó volt maga az egész műsorfolyam, annyira nem volt nagy dobás maga a produkció, amire ment a játék...
Érdekes ez az Aréna is, nem nagyon való az színháznak kvázi.. Mert még szabad téren nyáron megérti az ember, hogy messze van a színpad, de egy zárt helyen...
Különben az Arénába is az ismerősöd által jutottál el, vagy a hagyomásos úton? :)

Fant írta...

Nos én mára kidőltem :) Jó éjt b, és Mindenkinek!

b írta...

Oda teljesen hagyományos úton. Vettünk jegyet :)
Én eddig 3x voltam az Arénában. Rapülők koncerten, az 56 csepp vér előadásain és az Istvánon. A legrosszabb az István volt, a színpad miatt. Akik sokkal közelebb ültek a színpadhoz, azok is azt mondták, hogy alig látták a színészeket.

b írta...

Szép jó napot.
Fant merre vagy? :))

Névtelen írta...

Valaki tudja pontosan, hogy mikor is indul a mi párosunk Japánba?

Fant írta...

Jó reggelt Mindenkinek! Itt vagyok, b, látom te is korán keltél :)

Szolgálati közlemény legelőbb: legfrissebb képek Vanessa-ról itt és itt :)
Valamint a b által ma éjjel meglelt kiváló videó itt :)

Névtelen, pontos infok nincsenek egyelőre, annál is inkább, minthogy:

Szolgálati közlemény 2: az imdb szerint a Japán bemutató Február 7-én lesz - ez egy egészen új hír! Sőt: a héten HSM 3 premier Thaiföldön - 22-én, holnap! Ez is új infó, szintén az imdb-ről!

De tegnapig még arról volt szó, hogy Japánban január 28-án lesz a bemutató, úgy akkor vélhetően a hétvégén indultak volna. Tippem szerint így ez az út tolódik kissé.

Megvannak a legújabb számok is közben, az amcsi adatok a várakozásnak megfelelőek, a nemzetközi számok a várakozások alatt vannak némileg, na majd kiderül a következő meséből minden, időpontot nem tudok rá egyelőre :)

Szóval akkor b, hogy is volt az a botrány? :)

b írta...

Csak azért izgultam, mert nemsokára elmegyek, és nem tudom mikor kerülök gép elé megint, és este már nem illenék éjjel 1-ig cincogni :))

A botrány az volt, hogy meghírdettek egy csomó István a király előadást ország szerte. De ebből nem mindegyik volt a komplett előadás, hanem úgynevezett "keresztmetszet" volt jó része. Első felvonásban Társulatban elhangzott dalok, másodikban az Istvánból énekeltek, jelmezben) Gondolom a színpad mérete miatt nagy részt. Siófoknál elfelejtették ráírni a plakátra és a jegyekre, hogy kersztmetszet, és a nézők balhéztak ott helyben az előadás alatt. Bunkó módon beszóltak, miközben szegénykék énekelték a magukét. De a vicces az volt, hogy a műsorvezető is közölte a legelején, még is elkezdtek beszólni. Aztán kb 1/3 előadás után a műsorvezető közölte, hogy akinek nem tetszik, az most menjen el, legyen szíves ne zavarja az előadókat, mert nem ők tehetnek a kialakult helyzetről. (teljesen jogos kérés volt). Senki nem ment el érdekes módon. Ezek után azt látjuk, hogy 1 ember minden áron fel akar menni a színpadra (sikerült is neki), és ki akarja venni az előadó kezéből a mikrofont. ezt többször megpróbálta, de elé állt egy nyüzüge srác, nem hagyta. Erre jött segítségnek egy 2 ajtós szekrény, gondolván, hogy jól megijed a nyüzüge srác tőle. De nem így lett :)) A nyüzüge srác (aki egyébként valamilyen küzdősport aktív képviselője) úgy lepakolta "hármójukat" a színpadról, hogy öröm volt nézni. Közben az énekes meg énekelt :s Ezt még 2x eljátszotta az ipse, akiről kiderült, hogy ő volt a helyi szervező. Közben a színfalak mögött a Feke meg balhézott, hisztizett, hogy ő nem hajlandó felmenni a színpadra :)) Persze a 2. felvonás balhé nélkül lezajlott, és mindenki elénekelte amit kellett. NEm tudom ki volt a huinyó: a szervezők, vagy sem, de az tény, hogy aki kicsit utánna nézett a dolgoknak, annak egyértelmű volt, hogy ott nem lesz nagy István előadás. Főleg nem olyan jegy árak mellett, és olyan méretű szabadtéri színpadon. Szóval nekünk nem volt meglepetés.

Andi írta...

Sziasztok!

Csak egy szösszenetre ugrottam be:)

De jó Fant, hogy belinkelted b éjjeli vidijét:)
Most elárulok egy titkot....én már valahol ezt láttam...tök jó:)

Este jövök!:)

Szép napot Mindenkinek:)

Fant írta...

Hű, de jó kis infó ez, köszi b! :)
Elképeszető, hogy a magyarok mennyire ostobák tudnak lenni bizonyos helyzetekben. Tényleg, ahogy mondod, aki kicsit is gondolkozott, meg ismerte esetleg a helyi viszonyokat az rájöhetett volna. Az meg, hogy felmentek a színpadra egyesek, az annyira minősíthetetlen, hogy nem is találok rá szavakat. Ilyet hogy lehet megengedni? Hol van ilyenkor a szervező csapat? Mert nem egyetlen ember kellett volna oda, hanem fél tucat nagydarab, az első próbálkozót jól el kellett volna verni, és onnantól csend lett volna. Durvának hangzik, de komolyan így gondolom, ez szervezésből nulla.
Fekén meg nem csodálkozom, ki akarna úgy színpadra lépni, hogy lehet, hogy feljön egy néző és bemos neki egyet csak úgy mellesleg?
Szerintem ezt elszúrták a Rostáék is, mert egyértelműsítni kellett volna véleményem szerint, hogy akkor itt miről is van szó, meg elszúrták a siófoki szervezők is, mert biztosítatlanul hagyták az előadókat.
Nem tudom elképzelni, hogy nyugaton, vagy a Amerikában lenne olyan olyan, hogy a néző le-fel mászkálna a színpadra.
Csak a szerencsén múlott, hogy volt egy küzdősportokban jártas srác aoo Siófokon, gondolj bele, mi van, ha nincs.
Különben szerintem Rosta és csapata nem áll a helyzet magaslatán, világos, hogy egy István-t fokozottam figyelem kíséri, mint bármelyik másik Szörényi darabot. Persze, annyi bőrt húz le róla, amennyit csak tud, csak profin tenné.
Nem igazán tudom elképzelni, hogy odaát, mondjuk Vanessa egyik koncertjén felmászna egy ember és megpróbálná kivenni a kezéből a mikrofont. Szerintem az illetőnek addig lennének ép csontjai, mert a bodyguard-ok eltörnék még az ujjait is. Bár el sem jutnának a színpadig az ilyenek szerintem.

b írta...

Bocsi Fant, nem voltam evgyértelmű. Aki többször szóhoz akart jutni minősíthetetlen módon, az a siófoki szervező volt. Hagyták volna szóhoz jutni, ha mondjuk korrektül odamegy a műsorvezetőhöz, és 2 dal között kér szót. Nézők nem akartak színpadra menni, ők csak "Istvánt akarunk!"-t kiabáltak.
Csak Feke hizstizett, a többiek nem :) A nyüzüge srác a Rosta csapatához tartozott. A helyi őrök álltak a fal mellett, és nézték a fejleményeket :)
De szervezésből 0 mind a 2 fél, mert szerintem Rostának is észre kellett volna venni a hibát, mert tuti nem 1x egyeztettek. De valahol neki is jól jött a tévedés, mert olyan telt ház volt, beengedtek egy csomó embert is pluszba, akik ültek ahova tudtak: lépcsőkre stb.

Fant írta...

Aha, így már világos :) A helyi őrök álltak karbatett kézzel?? Komolyan mondom: ez ma Magyarország, állunk és lesünk :)
Fekét annyiban védeném meg a hisztijével kapcsolatban, hogy egyrészt azért ő profi körülményekhez szokott, másrészt ő a produkció első számú arca... Persze olyan szemszögből is vizsgálhatjuk, hogy Fekét túlzottan is a tenyerükön hordják Rostáék :)
Tudod lehet, hogy úgy voltak a dologgal, hogy a negatív reklám is reklám, amiben van valami - de egy ilyen kicsi országban az amatőrségnek hamar híre megy.
Teljesen egyetértünk: szervezésből nulla, mindkét félnek.

Gondoltam belinkelem Andi, tudom, hogy nem mindenki tudja úgy megnyitni ugyebár, és kár lenne kihagyni, jó kis kulisszák mögötti videó :)

b írta...

Én is lépek most, majd jövök.

Amit tegnap előtt beraktam ide vidit, annak a zenéje senkinek sem ismerős?
http://www.youtube.com/watch?v=tFTg6PnNgxk&feature=related

Fant írta...

Oké b. Én ugyan nem tudok segíteni ebben a zenekérdésben neked, de belinkelem; tehát: íme b videója, kérdés, mi a zene alatta.

Névtelen írta...

Nézd a Zone Romantic-ot, biztos valami nívós brazil sorozat főcímdala lesz a megfejtés.

;o) írta...

Na itt itt
a megoldás

;o) írta...

Huh, Fant már éppen baltát akartam verni ebbe a szutyokba. De nem adtam fel, látod? Minden a helyén, 7 lakat alatt őrizve. Rongyolok!

Névtelen írta...

Sziasztok:))
Először is: jól vagyok, és kitűnő leszek:))
Másrészt egy fiatal tényező miatt most nem lehetek sokat itt...a fordot vállalom, meg még meg akarom csinálni azt, ami a Zachy-vel foglalkozó ZAAngels oldalra felkerült. Egyébként tegnap este megcsináltam a Kenny-set, valami jó is kellett aznapra:)) Az igazat megvallva nem volt időm végigolvasni titeket - edzés után megpróbálok idejutni valahogy.
És nagynehezen vége a dogaözönnek, az utsó matek is tűrhető lett:))
Szép napot nektek, remélem, jövök még:)

Fant írta...

Szia LL! Gratulálok a bizonyítványodhoz! Ez igen! Arról mondjuk fogalmam sincs, hogy csináltad, de nagyon gratulálok, büszke vagyok rád! :)
A fordokat előre is köszi, bízom benne, hogy tudsz jönni ma még :)

Hello ;o)! Na látod, megy ez, örülök, hogy sikerült és nem adtad fel! :)

Fant írta...

Nos: szolgálati közlemény 3: az Identified album első kislemeze, a Sneakernight február 6-án jelenik meg Németországban, legalábbis e szerint a német oldal szerint.

Névtelen írta...

Lehetséges, hogy a Wildcat csapat jelen lesz a SAG Awardson január 25-én?

Névtelen írta...

Nah sikerült, idejutnom, de most meg vacsorázni kell:PP Obamának örülök, majd keresek vmi jó kis beszédet:))

;o) írta...

Hűűűha, itt kegyetlen nagy a pangás srácok!
Eső? Alvás? Unalom? Tanulás? Minden egyben?
Építő jellegű, felvidító, életkedvet sokszorozó hozzászólásokat és híreket kívánok!
(Elsősorban magamnak azaz az egomnak, aztán meg mindenkinek).

Gyerekek úton a bizi, remélem szervi bántalmaim nem lesznek ha elolvasom a hazai számokat. LL neked ahogy olvasom nagyon jó lesz a bizi, gratulálok. Mizu a többiekkel?
Dittám? Most akkor nekem is meg kellene tanulnom fuvolázni, hogy a zene 1 útra tereljen minket?

(f.é) a jó ég van veled!? Mikor csúszott a flaszter sokkal többet olvastalak, most pedig csak esik...az eső. Tőled cca. 200(?)- lehet, hogy több- km-re!

b nem tudom ki énekel a háttérben, és tudom, hogy nem illendő a Névtelen (be)szólása, de jót nevettem rajta. Vajon már a tv előtt ül éslesi a számokat?

SAG? Wildcat? Ma már bármi elképzelhető és semmin sem csodálkoznék!

Night!

;o) írta...

LL Obamát én is megnéztem! Remélem olyan pozitív lesz a kormányzása, mint amennyire imádtam őt és a családját tegnap.

Zac szoksásos ujj tartása a képeken és a hawaii iskola hivatalos kézjele.....basszus kulcs a violinba, sosem raktam volna össze!

b írta...

Sziasztok.

;o) teljesen igazad van névtelen beszólását illetően :) Amit te linkeltél be, az nekem nem működik :(
És mi van a hivatalos iskolai kézjellel?? Nem bírlak követni :))

Névtelen köszi a segítséget! Nem gondoltam volna, hogy ott kell keresgélnem, látom te gyakorlott vagy. Bár szerintem a brazil szappanoperákban nem olaszul beszélnek.

Fant írta...

Hello ;o)! Volt ma három szolgálati közlemény is, tök pozitív volt mindegyik :)) És holnap kiderül jelölik-e Oscarra a NKF zenéit - na ez volt a 4. szolgálati közlemény ma :) Előre mondom: ha nem történik meg, akkor sincs gond, ez csak amolyan plussz lenne, amire előzetesen én legalábbis nem számítottam :)
Biziosztáskor: nagylevegő, háromig számol :) De én biztos vagyok benne, hogy nem kell ott számolgatni :)

Zac, képek iskola, Hawaii? Miről is van szó? :)

Fant írta...

Naja b, ;o)-ban és f.é.-ben az a közös, hogy egy bizonyos fordulatszámon való pörgés fölött (ami nekik még nem számít magasnak) nem bírjuk már őket követni :)) Látod én is lemaradtam :))
Ez viszont jó volt visszavágásnak, olaszul :))

b írta...

De olasz nem?

Bevallom én sokszor azért vesztem el a fonalat, mert kicsit lóugrásban olvasok, vagy nem egyből a megfelelő időpontban nézem meg a beszúrt linket, stb, amitől aztán végképp nem értem az utalásokat :))

Andi írta...

Sziasztok!

Gratula LL a bizidhez:)

;o) linkje még korábban működött nekem, de most dettó nem!

b kérdéses vidi zenéje nekem sem rémlik...kellene?...mi az ördög lehet..?

Fant, hírek, linkek...ez igen:)

Andi írta...

Ige, b és a lóugrás:) Ebben már volt részem:)

;o) írta...

Szia Andi!

Naaaa! Délután még nekem is működött! Semmi extra nem volt a linkben csak az AVG free virus és trójai gyilkos helye. De nekem napok óta nem jött össze a link beszúrása és most az volt a főpróba - akkor még boldog voltam, mert sikerült áthidalnom egy problémát. Ezt most nem értem. Tényleg nem működik. Érvényét veszítette vagy az IT labirintusában felszedett valami amit nem kellett volna.

A kézjelről csak annyit, hogy ezek szerint nem néztek és olvastok híreket. Tegnap Obamának az egyik hawaii iskola diákjai is csináltak egy kis műsort, mert, hogy oda is járt egy darabig ez a jó ember. Z kéztartása ( hüvelyk ujj és kis ujj nyújtva a többi bezárva) a hawaiiak -de legalábbis ezen iskolások tagjainak- jellegzetes köszönési formája, csak ők közben forgatják a csuklójukat is. Na ez volt amit hirtelen észre vettem mellesleg.

b én is meghallgattam én is, hátha tudtam volna segíteni, de nekem nem tűnt fel, hogy olasz, persze ez nem jelent semmit....

Névtelen, a romantika adásnál "nívósabbat" is találhatnál szellemi értékeid (már ha van) megőrzésére és folyamatos fejlesztésére. Minden esetre a (be)szólásod megnevettetett abban a pillanatban, ezt el kell ismernem.

Fant bocsáss meg, nem akartam hihetetlen közösségi munkádat degradálni - valóban volt a mai napnak érdekes momentuma is!

Most viszont megyek, próbálok valami kultúrát még magamba szívni ma estére!
Night!

b írta...

Köszi ;o) a kimerítő választ. Ma nem néztem-olvastam, de a kézjel eddig fel sem tűnt :))

;o) írta...

_Nem vettem észre, de közben 1 ámerikás rokon visszaírt a kérdésemre: ez a kézjel nem csak hawaii szinten létezik, az államok fiataljainak körében elég jellegzetes köszönési forma (esetleges csuklórázással egyetemben).

Névtelen írta...

Helló!:) ;o),az én kezem is mutat most valamit!:)) Nem vesztem el,csak esik..!:)

Dittus,hiányzol!:))

Andi írta...

Szia ;o)
Helyesbítek, jóval korábban láttam...mikor 12.00. előtt beugrottam egy szösszenetre akkor még műk a linked:)
Én is köszi, hogy az infódat lefordítottad a "mi" fordulatszámunkra is:)

Fant írta...

Hé, ;o), nehogy búsulj a linkelés miatt: maga az oldal sem jön be, ha simán beírom, hogy avg.hu, tehát a linked korrekt, a hiba nem abban van! :) És nem értékelem degradálásnak nyugi :)
Ezt a kézjeles infot pedig köszi én is, ezek szerint nem vagyok jó megfigyelő :)

B, nem tudom olasz-e, konkrétan a visszavágásod tetszett :) Na majd meghallgatom még, bár olaszul sem tudok :)

Köszi Andi és tudod, ha már beígértem Dittának, hogy vigyázunk a blogra, amíg elfoglaltságai vannak, illik állni a szavam :))

b írta...

Én ragaszkodom az olaszhoz :)

b írta...

Képzeld Fant, már veszik fel a jövő héten a számokat a Csafhoz. Ennyit arról, hogy kérnek címeket :)

Fant írta...

Az olasz kb jónak tűnik, ahogy hallgattam vagy az, vagy esetleg még spanyol, de ahhoz nem elég pattogós szerintem.
Tényleg? :) Ez haláli :) Legalább emelt díjas sms-ben kellene címeket küldeni? :)

b írta...

Neeem :)
De majd bizos megyünk, lesz mesélni való :)
Akkor olasz :)

Fant írta...

Csak, hogy ne legyek részrehajló, szolgálati közlemény 5, ezúttal Zac-el kapcsolatban: a németek szerint, akik innen vették az infót, Zac tegnap egy fotózáson vett részt LA-ben, az informátor egy bennfentes hölgy, aki részt vett a péneki próbafotózáson, ahol a ruhákat válogatták össze Zac számára.

Andi írta...

Fant, szerintem nem a megfigyelőkéd volt a ludas mert azzal nincs gond:)
(maci és kutyus leszámítva:)) Elsőre nekem sem ugrott be hirtelen Z szokásos kéztartása csak másodjára, pedig igen-igen jellegzetes nála...!:)

Fant írta...

Nem? :) Pedig az gyönyörű lett volna még :)) Na, majd akkor kíváncsi leszek lesz-e valami sztorid :)
Olasz. :) Mivel ellenvetés eddig nem érkezett :))

b írta...

Azért azt megtudtam, hogy kicsit manipulálva volt a legutóbbi győzelem :) Mert minden ilyesmi manipulálva van az illető szerint (ez másik, új ismerős. pontosabban eddig is ismertük egymást látásból, csak most szóba is álltunk egymással)

Andi írta...

Én is Olaszra voksolok:)

b írta...

Most már csak olaszul kéne tudni, hogy kiderüljön mi ez a szám. És az a bosszantó számomra, hogy nekem ismerős is, nem csak ennél a vidinél hallottam már.

Fant írta...

Tényleg, a maci meg a kutya, már majdnem elfelejtettem :))) Ha már az szóba került, itt egy vicces kép :)
Naés szolgálati közlemény 6: a jjj szerint a HSM 3-at, mint filmet, nem jelölték Arany-málna díjra. Persze ha jelölték volna sincs semmi, pláne, hogy megvan a külön laza díjunk, az Banán-díj ugyebár :)))

Fant írta...

Nos b, azt kell mondjam neked, én sosem hittem az sms szavazás tisztaságában, függetlenül ettől most. Egyre több ismerősöd van kiderül lassan, csak nehogy egy napon a média legyen a dolgozód :))
Nos akkor, Andi szavazatával már hárman vagyunk az olasz mellett, pedig egyikünk sem beszéli a nyelvet :)) De b, úgy láttam valaki feltette a kérdést a videónál, hogy mi a háttérzene címe, érdemes figyelgetni, hátha érkezik rá válasz.

Andi írta...

Az a kép tényleg vicces:)
Málna vagy banán...a fő, hogy gyümölcsöző:)

b írta...

Magyarul?
Ez az ismeretség egész friss, ropogós, mai :)
Jó lenne ott dolgozni, de ahhoz angolul kellene tudni :(

b írta...

A málna díj az rossz, nem?

b írta...

Érdekes, hogy kinek melyik részlet tetszik a vidiből :)
Nem tudom ki kérdezte meg, de köszönöm neki :)

Fant írta...

Gyümölcsöző, na igen, ez lehet a közös pont a két díj között :)) De a Málna-díj az rossz, a legrosszabb filmeknek, színészeknek adják, de ez csak egy badarság :)
Nahát ez egy jó nap volt akkor neked b :)

Andi, adjak linket a Batman - Kezdődik-hez?

Andi írta...

Úgy értem a málna rossz annak aki kapja de ha nem kapja az jó és a banán még jobb, így akkor lehet gyümölcsöző:)

Andi írta...

Fant, csak azt tudnám, ezt hogy csinálod...??? Tudod mit, nem akarom tudni:)))
Most ki fogsz nevetni mert idő közben elkezdtem nézni a TDK-t, ugyan is kerestem a
Batman: Kezdődiket, de nem találtam, így elkezdtem a Sötét Filmet...:)
Úgyhogy...igeeeen:) megköszönöm ha segítesz:)

b írta...

A többiek megint nem járnak erre, El kellene gondolkodnunk az unalmasságon... :)

Fant írta...

Oké :) Nos akkor: 1 2 3 4 5 6 7
A végén a jelszó: devil972

Ugyanaz a játék a letöltés és a kicsomagolás kapcsán, mint a TDK-nál, ugyanúgy a modemmel is cselezni kell :)

Ezt nem tudom, hogy szinkronos, vagy feliratos-e, de a szinkronossal sem jársz rosszul, mert a TDK-val ellentétben ez nagyon jó színvonalú szinkron.

b írta...

Fant elárulod, hogy lehet linket beszúrni?

Fant írta...

Hát b, de azért ma már felcsillant a remény, hogy majdcsak visszatér mindenki, itt volt egy kicsit LL, f.é., ;o) meg aztán ma volt pár hír is ugye, szóval ma nem voltunk olyan unalmasak :))
Majdcsak mindenki letudja a kötelezőt. Dittával is remélem, hogy minden rendben van maximásisan... vagy legalább félig van telve az üvege :)

Andi írta...

B, ez most egy ilyen széria...nem a téma...inkább az elfoglaltságok miatt:)

b írta...

Igazad van :) Ditta pedig majd jót néz, hogy csináltunk neki 200 hsz-t :)

Fant írta...

Elárulom :) Figyu: ezen a honlapon van az információ és a titok nyitja :)
Lényeg a következő: a teszt.html helyére kerül a linkelni kívánt oldal címe, utánna viszont nagyon fontos, hogy tegyél egy idézőjelet, tehát ilyet: " még a > jel elé. Az "egy belső honlapra" szöveg helyére pedig az kerül, amit akarsz, hogy lássunk belőle, amit bekékít a rendszer, mint nekem a filmes linkeknél a számokat.
A többi marad ugyanaz - másolni célszerű.

Lehet, hogy ez most kicsit bonyolult elsőre, de nem nehéz :)

b írta...

Megnyugodtam akkor.
Fant a manipulálás témában még annyit, hogy eddig a m1 nem tette. A többi nagyon, főleg ama bizonyos tv a megát, de azt valami gusztustalanul. De ennek a csafos manipulálásnak meg van az oka :) Aki befolyásos abban a műsorban, az állítólag szerelmes a csajba :))

Andi írta...

Köszi Fant:)
Akkor már látom lesz hétvégi programom megint és most már a gyakorlatom is nagyobb lesz a letöltés terén is!:)

Fant írta...

Igen...valószínűleg mindenkinek most egyszerre torlódtak össze az elfoglaltságai. Na majdcsak kiegészülünk újra :) Addig is, bízunk benne, hogy Ditta örül majd a 200 hozzászólásnak :)

Andi írta...

Most már megyek, jó éjt Nektek:)

Jó éjt Mindenkinek!

Fant írta...

De az a csaj férjnél van - tudom, tudom, nem számít :)) Hát...mindíg is lesznek ilyen szubjektív szempontok, amíg nem tisztán csinálják a szavazást...
Jó hát a mega az annyira világos volt, mint a nap, még úgy is, hogy nem követtem :) Ez az egész szavazósdi csak a kaszírozható összegre megy ki, hogy ki marad bent, esik ki, az másodlagos.
Én mindíg azt mondom, hogy nem gáz, hogy vannak ezek az ilyen-olyan tehetségkutatók, csak ne sms szavazással kelljen dönteni, mert azt ott csalják el ahol tudják, legyen szavazás nélküli, szimpla szórakoztató műsor és kész. Tudom, ez naívitás, az életben nem fog bekövetkezni :)

Szívesen Andi :) Ment az a múltkor is aztán, olyan gyorsan leszedted a TDK-t, hogy csak lestem :)) Jó éjt!

b írta...

Fant a belinkelt oldalból az említett részt <"http://www.youtube.com/watch?v=r7ZdSymx-CY&feature=related"> kimásolod, és úgy helyettesíted be? És hogy kapcsolod az elnevezését? <"http://www.kulso.hu"> höz?

b írta...

Mi az, hogy belső honlap és másik weblap?

A megákban az volt a csúnya, hogy már a válogatáson eldöntötték a sorrendet, győztest, de szavaztatták a népet. El tudod te azt képzelni, hogy pl a 2. szériában minden adás alkalmával torony magasan! a végül 2. helyezett kapta a legtöbb szavazatot, majd hirtelen a nagydöntőre átpártoltak C-hez??

Fant írta...

Várj b, csak a felső sort használd, a teszt.html-eset.

Figyu: bemásolod ide a kommentrészlegbe először is onnantól, hogy < odáig, hogy " Ezután másolod a youtube-os oldalt most adott esetben úgy ahogy van, majd: " és > ezután jön amit láttatni akarsz, mondjuk: ITT majd az a betűs cuccos a jelekkel és kész. Nem kell a szöveg, hogy: "ez a link", meg a végén sem kell, hogy "mutat".

b írta...

egy próba A fordítását megköszönöm :)

Fant írta...

Hogy őszinte legyek: nekem egyik srác sem volt az a hihetetlen tehetség, meg nagy hang, az a széria számomra kissé lagyamtagra sikerült.
Persze igen, az is érdekes, de a tetőpontját a legutóbbi szériában érte el a csalás.
Valamelyik héten olvastam, hogy lesz Mega 5 :) Minek, kinek? :)) Ebbe az utolsóba sem sikerült már valamirevaló énekeseket találni...

b írta...

És igeeeen :)))))
Köszi :DD Most már csak nem kell elfelejteni :D A képnél a kép linkjét rakja ide, vagy magát a képet?

Fant írta...

Na, látom sikerült a linkelés, mondtam én, hogy nem nehéz :) Szívesen :)
Az oldalt add hozzá a kedvencekhez, úgy mindíg szem előtt lesz, ha szükséged van rá :)
Képnél is ugyanígy viselkedik, mint videónál - próbáld ki :)

b írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
b írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
b írta...

egy kép"/>

b írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Fant írta...

Megy ez :) De azt javaslom használd az előnézet funkciót és akkor nem kell kitörölnöd magad olyan sokszor :) A link működőképessége úgy is kiderül :)

b írta...

Van előnézet? Bocsi! Igazából amit próbáltam idealkotni, arra még nem jöttem rá :) De ami késik, nem múlik! Most viszont megyek, mert fél 6-kor kelés van :((
Night!

b írta...

Pedig sokak szerint a 2. széria volt a legjobb :) De nincs ezzel semmi baj :)

Fant írta...

Sziasztok! Mai első szolgálati közleményem következik, ami összesen immár a 7.: sem Zac-et, sem pedig Vanessa-t nem jelölik végül Arany-Málna díjra.
Nos, ez jó hír, így kerek a sztori, tehát, sem blogalanyok, sem a NKF nem jelölt a negatív kategóriákban, vagyis helyreállt a világ rendje.

Névtelen írta...

Hello Mindenkinek!
Fél óra, és megtudjuk az Oscar-jelölteket....és most 4-ig itt leszek:))
Ford begépelve...a két vidit beraktam a raktárba:))
Egyébként a második féléves kínzások közül egy nagyon jó lett:)) 2. legjobb az évfolyamban...nagyon örülök neki:))
Dittám, hatalmas a csend körülötted, remélem, neked is hasonló lesz a bizid:))

Névtelen írta...

Most nézem, még fél óra....nahát....filmmániás antifan haverom ezek szerint tévedett:D

Fant írta...

Hello LL! Fél óra, akkor kb mostanában, nem is tudtam az időpontot. Akkor most majd te is kiadhatsz szolgálati közleményeket :) A zenére majd különösen figyelj, tudod :)
A másik meg ugye a Sötét Film amire kíváncsi leszek milyen kategóriákban jelölik...

Gratula az évfolyammásodik dogádhoz!

Biztosan Dittának is jó jegyekkel lesz tele a bizi, nem is kétlem - bár ettől még csendben van nagyon az igaz :)

Vidik a raktárban? :) Király, már csak arra kell várnunk, hogy kinyíljon a raktárajtó :)
Vagy lehet, hogy csak egy Aladdin-féle mondat kell? :)) "Csak annyit mondj: Tárulj szezám" :))

Fant írta...

No, még fél óra, nem baj, nagy duzzogva bár, de csak kibírjuk :)

Tanulság? Sose hallgass egy antifanra :))

Névtelen írta...

Igen ám, viszont erről a bizonyos antifanról több dolog is elmondható: az osztály legjobb tanulója, övé lett az évfolyam legjobb föcitz-je :@, filmmániás, szinte minden filmet látott, ami valaha megjelent...és ezt azért tudnia kellett volna...szerinte ma van az év 4. legjobb napja pont a jelölések miatt.
Nah most fél van, most kezdik el bejelenteni...

Fant írta...

Az évfolyam legjobb föcitz-je? És földrajzból lett a te dogád a második? Vagy nincs összefüggés? :)
Persze ha ekkora filmmániás akkor valóban tudnia kellett volna a pontos időpontot.
Szóval a 4. legjobb nap? Na és mi az első három, már ha ez publikus? :)
Mondjuk akkor gondolom maga a díjkiosztó benne van a top 3-ban.

Névtelen írta...

Enyém a 2., igen, egy ponttal lemaradva:P
Arra emlékszem, hogy az első a karácsony, a 3. az Oscar Gála napja..most nézem, Kate Winslet jelölt legjobb színésznő kategóriában...

Fant írta...

Egy pont alig különbség, gyakorlatilag semmi. Figyelj: ne úgy nézd, hogy hú megelőzött valaki, hanem úgy, hogy na ez igen egyvalaki kivételével mindenkinél jobb vagy az évfolyamon ;)

Akkor eddig a Golden Globe-ra rímel a dolog.

Névtelen írta...

Öhm...frisselték nagy nehezen a hivatalos Oscar oldalt, úgyhogy szolgálati közlemény következik: JELÖLTEK

Névtelen írta...

Nos, azt hiszem, A Sötét Lovag kárpótol minket:))

Nem gondolom, hogy többet tud nálam, főleg, hogy figyelmetlenségből vesztettem el azokat a pontokat. De nem tulajdonítok nagy jelentőséget a dolognak, csak a tanár szó szerint azt mondta, hogy "jobban örült volna, ha nő írja a legjobbat".

Közben Hilary Clinton beszédet mond...ideje lenne egy Obamás fordnak...

;o) írta...

Hey, szóval igaz. Hiú ábrándokat kergettünk és úgy tettünk mintha tényleg elhittük, hogy lehetséges, bármi megtörténhet. De nem történt semmi...

Fant azt hiszem, hogy a TDK kapcsán gyakorlatilag ott van viszont minden lehetőség amiről álmodni lehetett!

Fant írta...

Nos, köszi a közleményt! Igen ;o), kicsit elvakított minket a lehetőség - de végül semmi meglepő nem történt a Nagy Film kapcsán...
DE: igazatok van! A TDK kárpótol, rengeteg kategóriában jelölték, bízom benne, hogy több jelölést is díjra tud váltani.

;o) írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
;o) írta...

Kisebb zűrök árán, de itt vagyok egy újabb paparazzi hírrel:

A GG tudósítása szerint, tegnap azaz 21-én látták Zacet amint éppen L.A utcáin autózott kersztül, hogy az új fotósorozatának munkálatait megkezdhesse.
Őrülten koncentrált vezetés közben, ez az itt látható képeken is egyértelműen látszik. Sportos kötött sapiban és angyali ábrázattal húzott el a paparazzik mellett, kár hogy valami foltot is hagyott a nagy sietségben az állán - persze, hogy ezt is kifigyelték!

Most, hogy a HSM3 reklámkampánya lassan a végéhez ér, jut már ideje Zac-nek ígéretes karrierjét tovább építeni. Hamarosan ugyanis megkezdődnek a Footlose munkálatai, ahol ugyebár Kenny Ortegával fog ismét dolgozni. De addig is valamivel el kell töltenie hasznosan az időt...hát miért ne mutatná meg magát a nagyvilágnak, mondjuk egy fotósorozatban.....

Ditta: az elvonási tünetek felerősödtek bennem....

;o) írta...

De ahogy elnézem a képeket, nem is értem. LL nézz utána kérlek: az enyhe négerfoltot csak én értettem férre vagy ők látták rosszul vagy most akkor mi is van? Köszike!

«Legrégebbiek ‹Régebbiek   1 – 200 / 495   Újabbak› Legújabbak»