2010. szept. 28.

Az 1800. - Shadowról

Középső lány vagyok a családomban, és valóban az fordult elő gyakrabban a régi időkben, hogy én kaptam nővérem, és a húgom kapta az én ruháimat, játékaimat. Ma már káosz uralkodik nálunk, és minden szabadon áramolhatna köztünk - ha hagynánk. Úgy tűnik, a távoli Hudgens családnál is inkább az utóbbihoz hasonlatos rendszer van érvényben, kiterjesztve ezt egy bizonyos aprócska, fekete színű, Shadow névre hallgató uszkárra is.

Vanessa Hudgens, a família idősebb lánytestvére nemrég beismerte a PEOPLEPets.com-nak, hogy kiskutyája eredetileg nem is az övé.

"Igazából a kishúgom kutyája volt, de nem tudta, hogyan kell egy kicsi, aprócska, 1 kilós kölyökkutyával foglalkozni." - mondta a 21 éves "Sucker Punch" csillag. "Valójában Shadow adoptált engem az anyukájának ezzel valamilyen szinten elhagyva a húgomat. Szóval ő most az én kicsikém."

A már 6 éves uszkár ma is szereti azért idejét Stellával is tölteni, de akkor sem esik kétségbe, sőt, ha magára hagyják - harcol ellene.

"Nagyon, nagyon merész. Túl sokat enged is meg magának. Hacsak nem adsz neki kellő figyelmet és nem babusgatod, meg akar ölni téged."

Nagy személyisége miatt pedig "egy kicsit válogatós" is abban, hogy kit szeret és kit nem, és igazán független szelleme van. Néhánya ezért nevezik önfejűnek.

"Egyszer elvittem magammal egy gyalogtúrára Malibuban, és levittem egy kis patakhoz, hogy megnézzem, akar-e esetleg inni egy kis vizet." - meséli a gazdi. "Elkezdett belesétálni a vízbe és szó szerint belehuppant a sárba. Mondtam, hogy "Shadow, ne!", fölkaptam és visszaraktam a vízbe, de ő egyszerűen visszament a sárkupachoz és beleült. Nagyon kis bolond. Mindig a saját feje után megy."

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

De aranyos történet az utolsó (L)

Olyan jó dolog ha valaki ennyire szeret és törődik egy kis állattal.
Ez is mutatja hogy Nessa milyen jó ember lehet :)

Köszönöm a fordítást ;)