2010. szept. 28.

Extra Zac

Régen népszerűsítette már Zac Efron ezen az oldalon a lassan nálunk is egy hónapja látható mozifilmjét, a "Charlie St Cloud halála és élete" című drámát. Ennek kapcsán még a nyáron az Extra is meginterjúvolta a 22 éves srácot, aki beszélt lélegzetelállító testének karbantartásáról, ahogy természetesen a filmmel kapcsolatos munkáról, munkatársairól is. Ja és megint szóba került az a házasságos téma... -.-


Mindig nagyon jól nézel ki, még akkor is, ha nem forgatsz épp, mindig nagyon jó a fizikumod, a magazinok állandóan téged választanak ki a legjobb kar, a legjobb mellkas kategóriákban. Tudom, hogy nem edzel külön ezért, de ez biztosan felemelő számodra? Mit gondolsz ezekről a dolgokról?

Z: Próbálok nem túl sokat gondolni erre, mert szerintem bizarr lenne, de szerintem ez megéri, alapvetően szeretnék egészséges maradni, ha mást nem is, de hosszabb életet jelent, hosszabb karriert, több lehetőséget, és így az ember bármire fel van készülve. Nem lehet tudni, hogy a következő forgatókönyvnek egy boxoló lesz-e a főszereplője, most csak mondtam valamit, nem mindegy, hogy gondolkodhat-e rajta az ember, vagy rögtön félredobja. Nem fogok boxolót játszani, de tudod, mire gondolok, a magabiztosság fontos.

És Vanessával közösen szoktatok gyalogolni, együtt edzetek?

Z: Igen, ő is megőrül ezért, inkább a jógát szereti, csajosan edz inkább, de én is kipróbáltam már ezeket, nehéz vele lépést tartani.

Már öt éve együtt vagytok, mi a helyzet a továbblépéssel?

Z: Nincs tervben, még egy ideig nem fogok megházasodni, szerintem elégszer elmondtam már, legalább 30 éves koromig nem fogok megházasodni.

Akkor nem szeretnél gyereket sem?

Z: Nem, ezen a ponton nem szeretném ennyire elkötelezni magam, és ez nagy nyomással is jár. Nehéz onnan továbblépni, minden nehezebb akkora nyomás alatt.

Érthető. Milyen volt Kim Basingerrel dolgozni?

Z: Nagyon jó, ő gyönyörű, el sem hittem, hogy tényleg ő, nehéz volt koncentrálni, olyan volt, mint egy álom, sokkoló volt. De ő nagyon kedves, szeretni való, ilyen a lelkivilága is. Nagyon jószívű, bőkezű, jó illata van…

Milyen illata van?

Z: Nem tudom, mint egy angyalnak, fogalmam sincs.

Milyen nehéz egy ilyen szomorú, depressziós, szenvedő, sok veszteséget átélt karaktert játszani és hogy találtad meg őt önmagadban?

Z: Valamilyen szinten csaltam, mert egész életemben az öcsémmel nőttem fel, ő most 18 éves, most megy egyetemre, pontosan tudtam, honnan jönnek ezek az érzések, elképzeltem, milyen lenne az életem az öcsém nélkül, és ez elég volt, hogy megtaláljam a karaktert.

Fordította: LL.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

JAJ , nagyon szépen köszönöm a fordítást :D
De jó , ennek most nagyon örülök , felloptam az eddig rossznak indult délutánomat , kösz :)

Ami az interjút illeti , Zac egyszerűen csak hétköznapi , közvetett és édes volt mint mindig. (L)
Erről a házasság és gyerek témáról sem bírnak leszállni , úgy hogy még egy párszor biztos el kell magyaráznia Zac-nek , de majd csak megértik , reméljük :D

Fant írta...

Ezzel az interjúval nem annyira tudok mit kezdeni, leszámítva az első kérdést. A sport nagyon fontos dolog és egyszerűen az ember jobban érzi magát a bőrében, ha valamit rendszeresen mozog. Például önbizalmat ad, meg dinamikusabbá válik tőle. Még akkor is, ha ezt én személy szerint nem annyira régen még ellenkezőleg gondoltam, de be kellett látnom, hogy teljesen rosszul láttam addig ezt a kérdéskört :)

A Z-re vonatkozó rész meg egyértelmű, ha tökéletes a fizikuma tágabbak a lehetőségei.

A házasságosdiról szerintem is pont eleget beszélt már.

Kim Basinger teljesen kizárt, hogy színészként bármilyen benyomást tett volna Z-re, abban a 2 perces jelenetben nem lehetett, úgyhogy ez csak egy tiszteletkör részéről.

A ford remek lett, ezúttal sem ezen múlott :)

b írta...

Most őszíntén. Mit mondjon Kim Basingerről?? X+2 éve sehol nincs. (pedig volt 1-2 jó szerepe anno...)
:)

LL írta...

A sport bizony nagyon fontos és tényleg sok önbizalmat ad és fegyelemre szoktat, mint mondják.

Szerencsétlen Z mintha azt mondta volna, hogy "30 éves koromig ne csesztess ezzel a témával" a házasságos kérdésnél.

Azért nevetséges, hogy Kimet egyáltalán beleírták ebbe a forgatókönyvbe. Szerintem magán a forgatáson se töltött fél óránál többet.