2010. szept. 26.

Jót tenni jó

Mi lehetne jobb Zac Efronnál?

A The Daily Telegraph lap egy szívmelengető történetet mesélt el egyik legfrissebb cikkében. A helyszín a Sydney Gyermekkórház (amelyről már az előző bejegyzésben is olvashattatok).

A szívtipró Zac Efronnal való találkozás nagyszerű hír volt a fiatal Olivia Wall számára. De azért nem a legjobb hír.

Habár szép dolog, hogy Zac eljött ide látogatóba, az igazán jó hírt tegnap kaptuk arról, hogy a rákos megbetegedése már javul.” mondta Shoshana Wall. A High School Musical csillaga a feltűnést kerülve látogatott el a Sydney Gyermekkórházba Randwick-be, és megnyerte az olyan páciensek, mint Olivia, valamint a szülei és a személyzet szívét.

Efron, aki legújabb filmje, a "Charlie St Cloud" premierje kapcsán van Sydneyben, egy órát töltött a gyerekekkel a rákkal küzdők osztályán. A színész barátságosan és nyugodtan viselkedett a 6 éves Oliviával, egy buzgó Efron rajongóval, akinek non-Hodgkin limfómája van. Az első osztályos kislány boldogan ölelte meg Efront és olvasott fel neki kedvenc képeskönyvéből - a "High School Musical"-ből.

Micsoda véletlen!” viccelődött Efron.

Efron kérdésére, hogy ki a kedvenc karaktere, Olivia azt válaszolta “Sharpay” (Ashley Tisdale), ami kiváltott egy kicsi kuncogást.

Nekem is ő az egyik kedvencem.” mondta Efron.


Nekünk pedig - Zac.

További kedves képeket szemlélhettek meg Zac és Olivia találkozásáról ITT!

KÉSŐBB: Párja kiegészítéseként, Vanessáról és Lexiről is megjelent egy kép ITT! A 9 éves kislányt, ahogy az szintén az előző bejegyzésben megtudtuk, Las Vegasban látogatta meg a fiatal színésznő a Make-A-Wish programon keresztül.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon aranyosak hogy ennyit segítenek :)

De Zac könyörgöm hagyd el ezt a szakállat , komolyan szörnyű :D

xdittax írta...

Nos, nagy valószínűséggel könyörgésed nem fog célt érni, kedves Névtelenünk, mivel ha minden igaz Zac a "Charlie St. Cloud" európai promótúrnéja egyik állomásán elárulta a vallató kérdésekre, hogy szerep kedvéért növeszti szakállát - és ez a szerep nem más, mint Logan Thibault, a Szerencsecsillag Irakban feladatát teljesítő katonája. Mit gondolsz, ilyen indokkal meg tudsz békélni vele? :)

Névtelen írta...

Hát...nem is tudom.
Azt sejtettem hogy filmszerep miatt kell neki , de ez nagyon , nem is tudom , érdekesnek hangzik.
Mármint maga a szerep , és hát nem tudom , hogy meg bírok e vele birkózni :D
De mivel nagyon imádom kénytelen leszek. :)És ez milyen film lesz , mondjuk gondolom valamilyen háborús , ugye ??? :O

LL írta...

Névtelen, itt van info a filmről.

Ditta, kivételesen én kérdezem: pontosan hol, melyik interjúban mondta ezt? Mivel szeptember óta egyet se volt időm mégcsak meghallgatni se, és sehol nem hozták le ezt, mint hírt...

Névtelen írta...

Én erről a filmről még csak nem is hallottam :O
A külföldi oldalak most az nyomják hogy Zac a "The Lucky One" című drámában fog játszani :)

Hát ki tudja hogy mi van már , de előbb utóbb kiderül a forgatási képekből , már ha elkezdünk ilyeneket kapni :D

xdittax írta...

Először is bocsánat a késői reagálásért, csak most akadtam rá a kérdéseitekre.

LL, ez a cikk írja a szakállnövesztés okát, mivel Zac azt mesélte, hogy a rendező, Scott Hicks kíváncsi rá, hogy nézne ki vele, mert a cselekmény szerint el fog jönni az az idő, amikor már nem fog foglalkozni a külsejével.

Kedves Névtelen, e két film egy és ugyanaz. Csak Te az angol címét említetted, én meg a magyar megfelelőjét. Bár nálad van a pont, mivel a filmnek még nincs magyar címe, de a könyvnek, amin alapszik a film, a Szerencsecsillag a címe. :)

A forgatás pedig Louisianában lesz, de hogy pontosan mikor, arról még nem érkezett hír. Addig pedig képek sem fognak még. :)

LL írta...

Ditta, szerintem egy link kimaradt itt.:D

xdittax írta...

Ajj, bocsáss meg, akkor úgy tűnik, nem megy a linkelés. Így ezt a megoldást választom, remélem ezúttal sikerrel járunk! :)

http://www.google.com/hostednews/ukpress/article/ALeqM5ihAa0RzD6lBvWABS-grLdRqURRIg

LL írta...

Köszi :)