2010. szept. 22.

Sunrise, Sunrise

Zac Efron és Vanessa Hudgens elfoglalt. (Ugyan mikor ne állná meg ez a kijelentés a helyét?!) Míg előbbi Amerikán kívül tevékenykedett - a mi kontinensünkön mutatta be új filmjét, a Charlie St. Cloud halála és életét - és teszi ezt jelenleg is, például Ausztráliában, addig utóbbi hölgyemény legalább országa szintjén a fenekén maradt. :)

Persze tennivalója akadt neki is bőséggel szeptemberben - megfordult egy edzőteremnél, egyszer-kétszer jógázni is elment, sőt, külön a családja nőtagjaival is beiktatott egy alkalmat, na és persze szintén velük egy kis vásárlást is.

Pár nappal később a Fox Stúdió székházába is elkirándult - de sajnos útjának célját még pletykák sem emlegetik, talán csak a mi reményeink... igazán találkozóra való komoly, nőies szerelésére hivatkozva.

Egyéb hivatalos programokon is aktívan részt vett, de amit én most ki szerettem volna hangsúlyozni, az nem azok közül való. Hanem az elmúlt hétvégéről, amikor is Las Vegas városában lettek figyelmesek az aprócska színésznőre.

A 21 éves Vanessa, kedves barátnőjével, a szintén színésznő Brittany Snow-val küldetésen volt: egy kívánságot teljesítettek a Make-A-Wish alapítvány/szervezet jóvoltából. A két angyal a Sunrise Kórházban váltotta valóra egy 9 éves gyermek álmát. A helyi Lexi D. egy nagyon ritka agyi abnormalitásban szenved, és ezért van a kórházban. Sajnos erről az ajándékról egyelőre több nem derült ki, de talán az is különösen dicséretes ebben a cselekedetben, hogy csendben történt, de hatalmas örömet okozott.

És nem csak Lexinek, hanem egy másik szerencsés rajongónak is, aki a reptéren botlott beléjük, és akinek szintén teljesítettek kívánságát. :)

És ahogy kiderült, a világ túlsó felében, Sydney-ben a Mr. is hasonló karitatív munkát végzett. Ott tartózkodása alatt a Sydney Gyermekkórházba látogatott el, ahol körülbelül egy órát töltött beszélgetéssel a rákkal küzdő gyermekeknél, szüleik és családjuk társaságában.

Forrás: Just Jared Jr; Vanessa-Hudgens.Com.

2 megjegyzés:

Fant írta...

A Fox-stúdiós látogatás találgatásokra adhat okot, ilyen szerelésben nem hiszem, hogy szimplán bájcsevegni ment, remélem lesznek fejlemények.

Én az ilyen karitatív dolgokat azért a helyükön kezelem, úgyhogy túl nagy jelentőséget nem tulajdonítok nekik egyikük esetében sem, mű-ízű, noha szép dolog, jó szokás, de pont.

Ausztrália korrekt ország, ott vették a fáradtságot és megnézték az ott nyilván nulla promós MAOW-t, a legközelebbi meséből kiderül majd :)

LL írta...

Kíváncsi leszek, V milyen filmmel fog előállni, már egy ideje csak pihenéssel töltötte az idejét, ideje belefogni valami újba.

A jótékonysággal én úgy vagyok, hogy mondjuk Brad és Angelina, vagy Leona Lewis tényleg brutál pénzeket áldoznak rá, de az ilyen millióból egy teljesített kívánság dolog teljesen átlagos.

Ausztráliában felnőttek a rajongók a filmhez ezek szerint :)