2009. dec. 19.

December 14.

Kicsit megbolygatom a sorrendet úgy döntöttem, igaz, így napokkal utána már talán efölött szemet is hunytok majd nekem. Szóval hagyjuk a hétfő délelőttöt és kezdődjön rögtön a parti!

A meglepetés születésnapi partit, amit minden bizonnyal a lehető legnagyobb igyekezettel szervezett meg a Születésnapos Lány kedvese, Mr. Efron.

Köszönhetően neki, körülbelül 100 kedves barátja ünnepelte nagykorúvá válását hétfő este a hollywoodi East étteremben és bárban. Elmondások szerint mindenkit biztosított arról előzetesen, hogy az ünnepelt szeretné, ha ott lenne vele aznap este.

A videó alapján közöttük volt például Ashley Tisdale és kedvese Scott Speer, Brittany Snow [akinek jótanácsa a felnőtt élethez így hangzik: igyál felelősségteljesen és fogj taxit! :)] és párja Ryan Rottman, Aly & AJ Michalka, Sterling Knight, Selena Gomez és Jennifer Stone, KayCee Stroh és férje, valamint további korábbi jó barátok és kollégák, mint Lucas és Autumn Grabeel, Monique Coleman, Corbin Bleu, Chris Warren Jr, Matt Prokop, Chucky Klapow és Kenny Ortega, ill. Tim James és Antonina Armato, Nessa szövegírói. Sőt, a családtagjai között biztosan ott volt még - a nagyi is! :)

Ennyi baráttal körülvéve, legkedvesebb szerettei társaságában (és DJ Zen Freeman közreműködésével) a legjobb bizodalmunk van benne, hogy az este remekül sikerült, még akkor is, ha tényleg nehezebb volt megcsinálni, mint a SNL-t... :) A források szerint, amikor a gyönyörű ünnepelt és társa megérkeztek és besétáltak az étterembe, Vanessa arcán teljes meglepettség tükröződött, és nagyon hálás volt a köszöntésért.

Zac érkezésük után mondott egy rövidke szívből jövő beszédet - boldog születésnapot kívánva szerelmének és egy fergeteges vidám éjszakát a vendégeknek.

Baby V tortáját körülbelül egy óra múlva adták át és Van igazán boldog és hálás volt az egész estéért. “Miután elfújta a gyertyákat, őszinte beszédet mondott, újra megköszönve mindenkinek, és kifejezte szeretetét családja és barátai iránt.” - mondta egy vendég. “Aztán a DJ berakta Kid Cudi "Poker Face" remixét és Vanessa a barátaival táncolt.”

És bár arról nincs szó, hogy Vanessa új felnőtt státuszát koktélokkal ünnepelte-e, a források szerint a pár "igazán helyes" volt, áttáncolva és csókolózva az éjszakát.

"Zac és Vanessa imádni valóak voltak együtt." - hangzik egy másik vendég elmondása szerint. "Mosolyogtak egymásra, együtt nevettek és igazán nagyon édesek voltak egymáshoz. Nagyszerű pár!"

Forrás: People; E! Online.

3 megjegyzés:

Fant írta...

Én szemet hunyok, de csak mert ismét jól sikerült az összefoglaló :)

Elhiszem Z-nek, hogy nehezebb volt, mint az SNL, mindenesetre logisztikából jeles :))

Hogy voltak-e koktélok ki tudja, nyilvánvalóan nem kölyökpezsgővel ünnepeltek, de ez a buli résztvevőinek titka marad, ami helyes.

A lényeg, hogy ezek alapján remek buli lehetett, igazán méltó az ünnepelthez :)

b írta...

Igen, logisztikából jeles, főleg, hogy a bulit megelőző időszakot együtt töltötték ugye :)

b írta...

Nem panaszkodhatunk a havazásra. Nálunk legalább 40 cm esett :/