2009. dec. 21.

Múlt hét Vanessa

A most már egy hete nagykorú és 22. életévét taposó Vanessa Hudgens mióta csak visszatért Vancouverből(amit talán már végleg maga mögött hagyott?), és Los Angelesbe érkezett, nem bír egy helyben ülni és így bőven ad munkát az utcai fotósoknak.

Múlt hétfőn, igen, születésnapján a nagy készülődés és meglepetés buli előtt napját egy üzleti találkozóval kezdte, ahol érkezéskor és távozáskor kapták lencsevégre a szépséges színész/énekesnőt.

Pár nap múlva, szerdán, december 16-án újfent reggelijét örökítették meg, és ezúttal szó szerint is érthetjük, hiszen a "Sucker Punch" Blondieja, épp egy Los Angeles-i reggelizőben fogyasztott finom falatokat egy barátja társaságában, amikor rátaláltak a fényképészek, akiknek igazán vicces pillanatokat is sikerült elkapniuk a hippi lányról. :)

Még két napot ugrunk, akárcsak a mesékben, már pénteknél, azaz december 18-nál járunk, illetve Nessa járt a Tara Home bútoráruházban, ahonnan 3 narancs színű párnát kapott fel talán magának és szép otthonának.

És csak hogy ne törjük meg a sort, elárulhatom, hogy legközelebbi jelenése is két nap múlva érkezett, elméletben tegnap délután fél 2-től fél 4-ig a CityWalk Skecher üzletben osztott aláírást, természetesen az Ecko Red-del karöltve, de csak a szerencsés első 300 rajongónak.

Erről az eseményről még nem érkeztek azóta információk, de bízzunk benne, hogy lesz néhány helyes képi bizonyítéka Vanessa vasárnapi elfoglaltságának.

Forrás: Just Jared Jr.; Universal CityWalk.

4 megjegyzés:

Fant írta...

Ditta, beteg vagy még, vagy egyszerűen nincs már suli? Már ha nem nagy titok csak akkor mondd meg :)

Különben hadd segítsek egy egész kicsit, van pár képi bizonyítéka a vasárnapi elfoglaltságnak, nem is akármilyen képek méghozzá :)) Csekkold csak a Team Hudgens-t ha javasolhatom :)
Majd ha rátalálsz kifejtem a véleményem a képekről :)) Videók is vannak amúgy :)

Egyébként a fotósoknak jó napjaik vannak. A bútorházas képeken, ahol V eszméletlenül néz ki természetesen, még mosolygott is rájuk, úgyhogy nemhogy egy szavuk sem lehet, hanem kifejezetten örülhetnek is.

Hanem az a reggeli nem vagyok 100%-ig meggyőződve, hogy ízlett neki :))

Vancouver: lehetséges, valahol olvastam én is, hogy végzett a Sucker Punch-al. Na majd meglátjuk.

Az üzleti találkozó mindig izgalmas, remélem esetleg egy újabb filmszerep van kilátásban, sose tudhatjuk. Bízunk benne, hogy 2010-ben is le tud forgatni 2 filmet is. Én titkon mondjuk abban is, hogy most nem kell az év elejét átpihennie :) Jó, nem vagyok telhetetlen :)

A 2 napos ugrálás szimpatikus, mesebeli módszer, remélem Ditta már gyakorol a Mesélő szerepkörre ezzel :))

xdittax írta...

Hmm, Fant a két hozzám fűződő talányodat nem szeretném tovább nagyon fenntartani, bár jólesne kicsit még húzni az időt, és úgy tenni, mintha nagy titok lenne. :)

Úgyhogy csak azt mondhatom, hogy az egyikre hamarosan megkapod a választ, a másikra pedig, most, de csak mert olyan jó kis hangulatban vagyok és jó pillanatomban talált a kommented: valamikor el kell kezdenem gyakorolni, hiszen valamennyire csak illene utolérni a Mestert, és utalgatnom is kell, hogy a választ igennek vedd és ne legyen kibúvó. :)

További mókás délutánt! :))

Fant írta...

Ditta, nekem ez már megteszi karácsonyi ajándéknak is, mert jobbára igennek veszem, boldog leszek :))

Gyakorolgatni nem kell véresen komolyan, egy közös barátunk azt mondaná, hogy csak lazán, tudod :))

Emberek, a következő mesébe kellene egy laza ország helyszínnek, olyan ami számok szintjén nem okozott csalódást az idén, várom az ötleteiteket, hogy melyik legyen az :))

De, hogy valami kapcsolódót is mondjak: nagy ez a kép, a csajok telekajálták magukat, ahogy nézem :))

xdittax írta...

Akkor csak légy boldog! :)