2009. dec. 21.

Mosoly a hóban.. :)

Zac hihetetlen dolgokra képes. De komolyan. A hétvégén már, miután hosszú napokra meleg, békés szobafogságra ítéltettem, huzamosabb időre is kitettem a lábim és kidugtam a nózim a havas, zimankós utcára.

Akárcsak ma. És minden olyan jó volt. Fújt a szél, szállingóztak a hópihék, és utóbbi testrészem rendesen le is fagyott, mégis, nem tudtam levakarni a mosolyt az arcomról és nem azért, mert újabb iskolakerülős napot futottam(amit holnap már nem teszek meg..) Mr. Zachary Efron adott plusz egy pontot a hó varázsa mellé.

Önmagát. Merthogy elutazott Coloradóba. Aspenbe. Az igazi hidegbe, ahol télikabátot kell viselnie, és talán még az se elég meleg, ahol olyan cuki, strapa- és hideg bíró kutyák húznak szánt, ahol a téli sport szerelmesei - magyarul a Zac-hez hasonló emberkék - a világ legkönnyebb módján meg tudnak maradni.

Különösen ha most hétvégén zajlott a téli paradicsomban a 2009-es USPA World Snow Polo bajnokság, amit idén 10. alkalommal rendeztek meg a Wagner parkban. És Zachynek ott volt a helye. És fogadni mernék, semmiképp nem bánta meg. Nagyszerű időt töltött el barátaival, nézte a meccseket, amikhez hasonlót én még nem tapasztaltam, megismerkedett a versenyzőkkel és a nyertesekkel is, de maga is hódolt a szerelmének és snowboardozott, és még az Audi Aspen TDI Clean Diesel vacsoráján is részt vett.

Fantasztikusan jeges, de klassz hétvége!

A képek (1 2 3) is erről tanúskodnak. :)

Forrás: Just Jared Jr.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az oké, hogy a hó szerelmese, de hol hagyta az ő legnagyobb szerelmét, Vanessát. Valaki tudja, vajon miért nem ment vele? Csak nem összevesztek? Remélem, hogy nem, csak Vanessának is volt dolga, valamilyen autogrammosztogatás stb. Remélhetőleg hamarosan kapunk képeket megint róluk együtt. Különben valahol azt olvastam, hogy az anyukája és még más családtagok is elutaztak vele a téli vakációra.

Fant írta...

Hm, jéghidegen az igazi ugyebár :))

Egyébként fenomenális bejegyzés, látom készülsz már a Mesélő szerepkörre, nagyon megy :))

Z nem igazán mondhatnám, hogy klasszikus télikabátot visel ezen a képen, nem hiszem, hogy túl fázós lenne, ahogy elnézem :)

Jó ott, nálunk a havazást eső váltotta fel :)

Ne keressük a drámát mindenben Névtelen, könnyedén belátható dolgok ezek, teljesen normális és átlagos, hogy egy pár nem megy mindig mindenhová együtt, hiszen nincsenek összekötve.
Ráadásul V-nek éppen munkája volt, majd Ditta biztosan tudósít róla. :)

b írta...

Névtelen megállapítottam, hogy fejlődsz :) Válaszolsz a saját kérdéseidre. Csak így tovább :DD

Fant írta...

Nem baj az, Névtelenünk csak megerősítést szeretne, jobbik eset, bármikor megkaphatja, semmi gond.
B, te mint egyik fővárosi csapattag, LL-nek van egy kérdése a mese kommentjei közt, ahogy nézem, amire potenciálisan tudhatsz válaszolni :))

b írta...

Sajna nem vagyok kávézókban otthon, hülyeséget pedig nem szeretnék mondani.