2010. okt. 1.

Bárcsak :)

A Zac Efron "Charlie St Cloud" című filmjéhez hozzátartózó szeptemberi európai körút természetesen elirányította a szép fiút Angliába, egyenesen Londonba is.

A 22 éves címszereplőt a ITV1's Daybreak reggeli műsorában viszont nem csak az esedékes filmről, hanem barátnőjével való 5 éves kapcsolatáról is kérdezték.

"Együtt vagyok Vanessával, remekül állnak a dolgok, nagyszerű, jobb, mint valaha. És azt kívánja, bárcsak itt lehetne, London a kedvenc helye a világon." árulta el Kate Garrawaynek.

"Jelenleg szuper féltékeny, úgyhogy talán fel kellene hívnom, és elújságolni neki, hogy földet értem és minden rendben van." Talán. :)

Azért szerencsére szerepéről is szót ejtettek, újra csak kitérve arra a kapcsolódási pontra, amit kedvencünk számára igazi öccse, Dylan, és vele való kapcsolata jelentett.

"Tudod, ez olyan, mintha egész életedben lenne egy bűntársad. Egy beépített barátod. Egész életünkben emeletes ágyon osztoztunk, szóval nem kockáztatok, ha azt mondom, hogy meglehetősen közel állunk egymáshoz." - majd kapcsolódva a filmhez, hozzátette: "Amikor olvastam a forgatókönyvet, érzelmileg is megragadott; a két testvér közötti kapcsolat nagyon jó volt és valami olyan, amire nekem is van rálátásom."

Burr Steers filmje egyébként az Egyesült Királyságban ez új hónap 8. napján debütál. Mekkora számokat szimatoltok? :)

Forrás: DigitalSpy.

6 megjegyzés:

Fant írta...

A srác nagy mesemondó, de hihetően tolja :)

Alacsony számokat Ditta mindenképpen :)) Nos :D Összességében: figyelembe véve, hogy az angol számok a legmagasabbak nemzetközileg, azonban kalkulálnunk kell egy alacsony moziszámot is, valamint a csekély érdeklődést, így első körben olyan fél millió dollárra számítok nagyjából talán, az felelne meg az átlagnak szerintem, aztán dinamikus csökkenéssel számolok, olyan heti 55-60% nagyságrendben, így max legjobb esetben olyan 1-1,5 millió dollár esetleg összejöhet a végére, függően attól hány mozi vállalja hétről hétre.

Bocs a számokért mindenkitől :D

Névtelen írta...

Remek interjú , köszönöm :)

Olyan aranyos és közvetett az interjúkban , nagyon hétköznapi és ezt imádom benne :D

b írta...

Fant az első mondatodban mire gondolsz?

LL írta...

Fant, az első mondatoddal egyet tudok érteni. :D

A számokról... lehet benne valami, kíváncsi vagyok, mennyi jön be az előrejelzésből :)

Fant írta...

B: persze, teljesen véletlenül pont London V kedvenc városa, és persze, landolás óta meg sem csörgette, hát hogyne - na ez a mese része, de jól hangzik :)

b írta...

Ja hogy ja! :)) Értem, és :DD