2010. júl. 30.

A Mr. szerencsecsillaga

Ha időnként nekem szegezik azt a kérdést, melyik a jobb: egy történet könyv-, vagy filmverziója, van egy kész válaszom. Egy esetben ugyanis a kettő tökéletesen kiegészíti számomra egymást. Ez pedig nem más, mint a Szerelmünk lapjai, amelynek egyaránt bolondja vagyok a könyvnek, és egyaránt a belőle készült világhírű filmnek. Az író: Nicholas Sparks.

Ő írta többek között a 'Kedvesem' című regényt, amelyből film is készült 'Kedves John' címmel. Ő jegyzi az 'Éjjel a parton', 'A leghosszabb út', 'Az utolsó dal' és az 'Üzenet a palackban' című regényeket is, amelyekből mind született filmes feldolgozás. És egy új szerzeményt is csatolhatunk ehhez a listához, a "Szerencsecsillag" címmel.

A Deadline hozta a hírt, a könyvből film készül, Will Fetters és Doug McGrath írják a forgatókönyvet, és Zac Efron, aki most még roppant elfoglalt ma megjelenő filmjének népszerűsítésén, a "Charlie St Cloud" után sem tétlenkedne, sok-sok film várakozik rá, és bizony ezzel az újabb drámai darabbal is kapcsolatba hozták.

A "Szerencsecsillag" adaptációját Scott Hicks rendezné a Warner Bros égisze alatt, Denise DiNovi és Kevin McCormick producer közreműködésével. A 22 éves Zac Efron, aki valószínűleg legalább annyira izgatottan várja a hétvége számait, mint mi, egy Irakban szolgáló katonát, Logan Thibault-ot alakítana, aki egy lányt keres egy fénykép alapján, amit a háborúban talált, és hihetetlen szerencsét hozott neki. A fénykép egy Hampton nevű észak-karolinai kisvárosba vezeti, ahová Logan hosszú út után érkezik meg, és ahol némi keresgélés után rátalál a gyermekét egyedül nevelő nőre, Elizabethre.

De nem csak ez az egyedüli film, amit talán feljegyezhetünk magunknak Zac neve mellé. A Deadline szerint szintén megbeszélésben áll a "Die in a Gunfight" projekttel, amelynek kézirata Andrew Berrer és Gabriel Ferrari munkája. Az akciófilmben Zachary egy New York-i srácot játszana, aki beleszeret édesapja ellenségének lányába. Így a történet egy Rómeó és Júlia-szerű tiltott szerelmet állít a középpontba. A projektet még nem vásárolták meg, bár szeretnék jövő tavasszal elkezdeni forgatni, annyit tudni, hogy Mark Gordon a proucer, és fedélzeten még nincs rendező.

De még az is könnyen előfordulhat, hogy Zac Efron sincs, ugyanis hivatalos résztől még nem érkezett megerősítés!

Forrás: Deadline, Books.hu.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

http://www.youtube.com/watch?v=SuCrrjgmyqQ meg ezt http://www.youtube.com/watch?v=f7-hD_NCVUM nem fordítanád le?