2009. szept. 5.

Keményen edzenek a lányok

Ritkán látják mostanság Vanessa Hudgens-t a fotósok Vancouverben, csakúgy mint Ti engem itt a blogon. De végre Nessa és én is előkerültünk. :)

A 20 éves tehetség és kolléganői jelenleg Zack Snyder legújabb filmjének, a Sucker Punch-nak kemény felkészítői edzésein vesznek részt, melyről az Amber-t alakító színésznő mesélt nemrég a nagyközönségnek.

Navy SEALs fizikai edzést csinálunk, aztán a kaszkadőrmutatványokat, és harcjeleneteket a Watchmen és a 300 koreográfusaitól. - mondta Jamie Chung az 1950-es években játszó akciófilmről. Elképesztő lesz!

R*hadt nehéz. - nyilatkozta a 26 éves színésznő. Box ugrásokat gyakoroltunk, elrontottam és a lábszáraimra estem.

Mégis Chung azt mondta, nem emiatt idegeskedik a legjobban. Egy egészen más dolog miatt, amiről eddig nem is tudtunk: az énekléstől. Bár nem árult el túl sok részletet, annyit tudni vélnek, hogy Jamie, Nessa, valamint Abbie Cornish, Emily Browning, Carla Gugino, aki egy ápolónőt játszik az alternatív valóságban és Oscar Isaac már elkezdték rögzíteni a dalokat. (Utóbbi két nevet újonnan kapcsolták a filmhez, ahogy az is kiderült, hogy Jon Hamm, a Mad Men sztárja is csatlakozik az SP stábjához.)

Meg kell mondanom, ez a legborzalmasabb rész, mivel nem éneklek. Dolgozok rajta, de csak azért, mert koreai vagyok, nem jelenti azt, hogy karaokezok.

3 takarós képet találhattok a Miss Vanessa galériájában, amikor szeptember harmadik napján távozott a munka helyszínéről.

Forrás: E! Online.

5 megjegyzés:

Fant írta...

Üdv Ditta, jó újra látni Téged!

Ez a Navy Seals edzés valami egész elképesztő ahogy nézem. Maga az alakulat is, gyakorlatilag elit katonák, nem hagyományos hadviselés, őrület mit művelnek egy csupa-nő filmmel.
Ehhez még az éneklés is, én már el sem nagyon tudom képzelni mivé áll mindez össze, az biztos, hogy nem lesz egy egyszerű, könnyed film.

És hát a Navy SEALs edzésinek teljesítéséhez már önmagában kiváló fizikum kell, mire a filmmel végeznek jócskán erősebbek lesznek, nem semmi amit Snyder kitalált.

El is hiszem, hogy Jamie Chung-nak baromi nehéz, pedig neki már harci koreográfiák terén tapasztalata, benne volt a Dragonball filmben is, de ez komolyabb lesz jóval.

Névtelen írta...

Ditta, welcome back, I hope you won't take long breaks in the near future:))

Egyébként megkaptad a legutóbbi leveleimet? Már megint elfelejtettem bejelölni a visszaigazolást, lehet, hogy teljesen G-mailre kéne költöznöm. Szóval az egyik levélben szerintem kérdeztem több dolgot is, hosszabb is az átlagnál sokkal, azzal mi a helyzet?

Ez az edzés komolyan halálos lehet, de akkor már biztosan tudjuk, hogy tényleg ők csinálnak benne mindent, nem az effektek. Bár biztos lesznek olyanok is.

Fant írta...

Segítséget kérnék emberek, az lehetséges, hogy a Bandslam máris jelölt a Critics' Choice Awards-on? Vagy pedig benne van a kalapban úgymond? Innen és még pontosabban innen az infó, vagyis a kérdés :) Egy jel ott a film neve mellett legalábbis, onnan jutottam el eddig a kérdésig.

LL, a gmail-re költözésedet a magam részéről támogatom :)
Bár a héten egyik este meg volt halva a rendszer, de ez ritkán fordul elő.

Igazad van, biztos így, hogy nem effektek és dublőrök, kaszkadőrök dolgoznak helyettük.

Lassan-lassan kezdem a mesét, hogy legyenek linkek és képek is :) Előbbit most nem lesz ezer év megjeleníteni, előre szólok Ditta :)

Névtelen írta...

Szerintem nagyon is lehetséges, Fant, de biztosat nem mondanék, hivatalosan decemberben hozzák nyilvánosságra a jelölteket. De mindenképp nagyon pozitív visszajelzés.

Akkor szerintem itt be is jelentem, hogy hivatalosan gmailre költöztem. A citromot továbbra is meghagyom más ismerősök miatt, de igyekszem ezentúl mindent onnan küldeni. Az érintetteknek mindjárt küldök egy körlevelet erről.

A citrom ahhoz képest elég sokszor meghal, nem lehet bejelentkezni, várni kell, stb.

Fant írta...

Én is rendkívül jó visszajelzésnek értékelem, végül is, kicsit azt is mondom, hogy várható is valamennyire talán, ha a kritikusok konzekvensek akarnak lenni magukhoz.
Bízom benne akkor, hogy a jelölés meg fog valósulni decemberben, az már önmagában nagy elismerés lenne.

És üdv teljesen a gmail-en! :)