2009. szept. 10.

V: októberi Allure címlaplány

A 20 éves, salinasi születésű Vanessa Hudgens lélegzetelállítóan néz ki a neves, amerikai Allure magazin októberi számának borítóján! Ki ért velem egyet? :)

Nessa az egész napos forgatás után, ami New Yorkban, Long Beachben zajlott az év folyamán korábban, egy narancsos, sáfrányos süteményt majszolt el, majd estére kölcsönkért egy pár különleges Christian Louboution cipőt.

Bár a címlap saját véleményem szerint nem olyan, mint ami egyébként jellemezni szokta az Allure-t, biztos, hogy sokunk tetszését elnyerte, és Zac Efronét is, mindenképp. :)

Amikor róla faggatták a "Sucker Punch" Blondieját, annyit mondott: Boldog vagyok; mindannyian jól vagyunk.

Az újság, benne Nessával, az USA-ban szeptember 22-én kerül az újságárusokhoz.

Forrás: Just Jared Jr; Team Hudgens Forum.

25 megjegyzés:

Fant írta...

Én egyetértek! :) Lélegzetelállítóan gyönyörű valóban. Az ugyan nem tudom, hogy a lap korábbi címlapjai milyenek, de ennél nem hiszem, hogy jobbak lennének :)

Egyébként Ditta, Blondie az a Baby Doll, tudod ;)

A Z-ről pedig egész sokat is nyilatkozott :) Lehet, hogy úgy van vele szerintem, hogy időnként elmondja, hogy minden oké, csak, hogy mindenkinek világos legyen, úgyis kéthetente jelennek meg különböző találgatások, legalább néha ő megemlíti.

Névtelen írta...

Ich stimme euch zu, nagyon jól sikerült! Mellesleg megszereztem az év első német-ötösét a csoportban:D

Blondie nem Baby Doll, utóbbi nyilatkozott előbbiről.

És akkor Emily Browning szerint mindannyian túlélték az edzést... remélem, velem is így lesz, a múltkori határeset volt, még most is érzem a hatását. Mentem, este jövök!

Fant írta...

Gratulálok LL! Látod, jó nyelv a német, és tudtam én, hogy ebben is nagyon sikeres leszel! :) Csak így tovább!

Biztos túléled az edzéseket, belerázódsz nemsokára.

Így már klappol Ditta :)

Névtelen írta...

Köszi, azért annyira nem nagy szám, igazából majd akkor lesz az, ha különórán is utol tudom érni magam a szavakkal.

Edzések: elvileg a mai technikai lett volna, úgyhogy úgy készültem, hogy lesz egy lightos másfél órás ugrálás, de aztán kicsit tovább tartott, úgyhogy a köztes időben az erősítést alig éltem túl. De most már hétvége van, két napig nem kell menni:D

b írta...

Ezt a Baby Doll-Blondie dolgot elmagyaráznátok, mert nem világos ki-kiről nyilatkozott :))

Fant írta...

Az ötös az ötös, még akkor is, ha a VVHSZ működik ismét, az ötöst nem kell hárítani semmiképpen, annál nincs jobb :)

Egyébként mikor én készültem a tanfolyamon a középfokúra, nagyon sokáig szóhiányos voltam, mondjuk én lustaságból, de időben utolértem magam, úgyhogy te kifejezetten jól állsz.

Én a tegnapelőtt kínlódtam nagyon az edzésprogramommal, a hét legrosszabbját mentem, tegnap kihagytam, de ma már kifejezetten jólesett :)

A hétvége nekem is jól jön, elég pörgős hetem volt.

Persze, hogy elmagyarázom b, figyelj: szerintem alapvetően annyi az egész, hogy V nyilatkozott a Z-vel való kapcsolatáról, hogy boldog, csak egy apró elírás volt, ami gyorsan javításra is került, miszerint V Baby Doll lenne, de tudjuk, hogy ő Blondie lesz a Sucker Punch-ban :)

Ha valami nem érthető kérdezz csak :) De várj, kérdezek én is: a vasárnapi mese, hogy tetszett?

b írta...

Köszi a magyarázatot, igazából a hsz-k kavartak meg :)

Megmondom őszíntén, hogy nem olvastam a vasárnapi mesét, így nem tudok véleményt mondani.

Fant írta...

Akkor hát hajrá, itt az ideje, hogy elolvasd, holnapután már jön a következő :) Persze, csak ha kedved van, de nem hosszú különben :)

A magyarázatért nincs mit.

b írta...

Nem kedv kérdése :) Némi hardwer problémám van megint :))

Fant írta...

Ezek szerint csak nem jó gép? :) De mondjuk annyira nagy gáz nem lehet, hiszen meg tudod nyitni az oldalt és a bejegyzéseket is tudod olvasni :))

b írta...

Ez egy kölcsöngép, ami borzalmasan fapados -lassú és vacak, és sok minden nincs rajta, pl hang sem. De ennek is van pozitív oldala: nem ordít a zene a fülembe :D)
Ígérem elolvasom! Igazság szerint szeretem a meséidet nyugodt körülmények között olvasni, nem kutyafuttában. Eddig ezért is halogattam :) Holnap v. vasárnap kerítek rá sort.

Fant írta...

Tehát a pozitív hozadék, hogy a zene-kérdéskör átmenetileg megoldva :))

Egyébként kipróbáltam én is és Explorer-ben valóban egyből megszólal a zene, én mozilla-t használok, abban működik optimálisan.

A mese: értem és rendben van természetesen :)

Névtelen írta...

Bocsi a kavarásért, b, de most akkor megpróbálom tisztázni a helyzetet. Szóval az interjú úgy is értelmes volt, amikor Baby Doll volt Blondie helyén, akkor Emily Browning (Baby Doll)nyilatkozott volna V-ről. És akkor Z nem szerepel a cikkben, és a mondat az edzésekre utal. De ezzel a javítással valóban Fant verziója helytálló.

b, sok sikert a géped megjavításához!

b írta...

Köszi LL neked is, ráéreztél, hogy mit nem értettem :))

A gép már 1x jó volt, de jött egy "zavaró tényező" :)) és fogta a vinyót (ami az új C volt, és jól megforgatta működés közben, hogy megnézze milyen meleg, amitől a gép kiakadt, de annyira, hogy új lemezt kell venni :(
A gépbe eredetileg új procit kellett, mert a párom olyan ügyesen vette ki a helyéről, hogy elgörbült-letört az egyik lába, új-nagyobb hűtőbordát, mert ez valszeg kicsi volt, azért melegedett túl és állt le a gép. Ja és még vehetünk nagyobb házat is, mert akkora hűtőbordát vett a párom, hogy a mostani ház tetejét nem lehet a helyére rakni :D
Meg vagyok áldva a családommal :DDD

Fant írta...

Hú mit kapott az a gép, b :)) Meg mit kaphatott a pénztárcád is :))
De stimmel már, vagy még összeszerelésre vár?

b írta...

Most megyek vinyót venni.
Hát igen, kicsit csapágyasra van hajtva :DD pedig kb 1 éves. A prociért haragszom, mert egy gyakorlott műszaki/szerelő embertől ilyen rombolást nem vártam :)

Névtelen írta...

OMG, nekem ebből a beszámolóból úgy tűnik, hogy egy új géppel egyszerűbb lenne, b:D Legalábbis lehet, hogy olcsóbban megúszod.

Fant írta...

Hát igen, a legdrágább dolgokat kell megvenni bele úgy nézem én is :)) Csatlakozom, egy újjal jobban kijönnél, b.

b írta...

Azért az alaplap, kártyák jók, mint mondtam nem régi a cucc. Ez is úgy alkatrészenként lett összeválogatva anno.
Gondolnátok, hogy a legkisebb vinyó, amit lehet kapni az 320 G-s? Szép nagy C lesz belőle :DD De ahogy magamat ismerem, azt is pikk-pakk telepakolom :))

Fant írta...

Oké, de amik tönkrementek azok a legdrágább cuccok a gépbe :) Meg a legfontosabbak is :)

A 320 az teljesen jó, szerintem oszd háromfelé C,D,E-re egyenlően az a biztos.

b írta...

Nem lett annyira felosztva, mert még ezen kívül van a gépben egy 320-as és 2 db 200 G-s :)

Fant írta...

Hú b, az már brutál :)) Arra lehet pakolászni akkor :)

b írta...

Ha hiszed hanem, alig van hely rajtuk :DD Igaz van rajta 1-2 sorozat a-2 évada, meg néhány film :)) Sajna a filmeket nem sikerült kimásolnom úgy, hogy az asztali lejátszón is nézhető legyen :(

Fant írta...

Néhány? :)) Egyébként újra átkonvertálod dvd-verzióba a filmjeidet a lemezről, amire kiírtad, aztán kiírod úgy egy másik lemezre és már nézheted is :)

b írta...

Igen, néhány :DD
Na ezzel az újra átkonvertálod dvd-verzióba mozzanattal van bajom :))