2009. szept. 17.

Mr & Miss: Nagyon aranyosak!

Zachary David továbbra is észvesztő formájában dolgozik Kanadában, a "Charlie St Cloud halála és élete" című film munkálatain.

A Ben Sherwood regényének vászonra való átültetésén dolgozott tegnap is, szeptember 16-án a fiatalember, amelyben karaktere, Charlie abban a temetőben dolgozik, ahová testvérét is temették, miután szerencsétlen balesetükben életét vesztette.

A címszereplő élete teljesen megváltozik az események alatt, ráadásul egy rejtélyes lányba, Tess Carroll-ba is beleszeret, akinek nagy álma, hogy ő legyen az első nő, aki körbehajózza a földet.

Mr Vancouver egyébként mostanában nem csak ekkor tűnt fel a városban, néhány nappal korábban, szeptember 12-én Miss Vancouverrel, azaz Vanessa Hudgens-szel látták vásárolgatni, mielőtt a Hudgens famíliával vacsoráztak volna. Egy rajongó, aki szerencsésen beléjük futott az áruházban, a következőket írta az elkészült rajongói képek körítéseként:


"Nagyon aranyosak! Most már értem, miért szereti őket mindenki, azt hittem eddig, hogy az egész a publicitás növelése miatt van, de ez megmutatja, hogy egyáltalán nem." (Fordította: LinkLuvor.)

Több képet Zac tegnapi forgatásáról ITT találtok!

Forrás: JJJ.

11 megjegyzés:

Fant írta...

Kezdem azzal, hogy immáron teljesen hivatalos a MAOW november 25-i amcsi premierje, kedvenc számos oldalam is megerősítette. Én erre vártam, így 1000% :)

Az újsütetű rajongó pedig személyesen győződhetett meg arról, hogy tévedésben volt eddig, így aztán duplán szerencséje volt :)

Névtelen írta...

Sziasztok!

Azzal kezdem, ami most a legjobbá teszi minden bizonnyal mindenki napját: megérkezett a hivatalos MAOW trailer! Ford hamarosan, CSC késő este, vagy ahogy kijön.

Egyébként most elég nagy bőséggel kapjuk a forgatási képeket Vancouverből. És emberek, megtaláltam a libákat a könyvben - ne lőjetek le, tényleg csak megemlítik, az is csoda, hogy észrevettem most az összefoglalásnál. Majd meglátjátok este. Viszont arra nem emlékszem, hogy Charlie és Tess együtt mentek volna bármikor is a kikötőbe.

Fant írta...

Sziasztok!
Nos, az első újra sulis napomat lazára vettem :)

LL, az előzetes egyszerűen zseniális!! Már az előző is az volt, de ez! Igazán nagyon maximálisan ütős! És nagyon ügyesen használják a már megjelent kritikákat egyébként, ez különösen tetszik.
Ez alapján az előzetes alapján McKay-től valami kiemelkedően tökéletes alakítást várok, olyan szinten fajsúlyos számomra, hogy el nem tudom mondani.
Zac részéről pedig úgy tűnik, hogy a Megint 17-et nagyon hamar elfelejthetjük, nagy alakítás lesz ez, nagyon nagy.
Ha nem lenne a SP a MAOW vinné a várakozási pálmát nálam, de így is azt mondom, hogy teljesen egy szintre került előbbivel utóbbi most ez alapján.

Tehát megvannak a libák :) Nem tudhatjuk különben, lehet, hogy fél perc vagy egy vágókép lesz a filmben is .

A CSC-t türelmesen várom.

Névtelen írta...

A CSC mai első részét már letölthetitek. Tudom, hogy két fejezet, és hármat ígértem, de még le kell tudnom valamit a tényezőkkel, úgyhogy a 8. fejezetet később írom hozzá (még ma).

Fant írta...

Elolvastam LL, nagyon jó ismét! Beindultak az események, már nincs meg a felvezető fejezetek statikussága, izgalmasan alakul Tess útja. A libák pedig akkor így jönnek a képbe.
Külön tetszik, hogy Charlie-t úgy írják le, hogy külsején nem hagyott nyomot az idő. Így érthető és megkérdőjelezhetetlen Zac külsőre 28 éves szerepben.

b írta...

NEm tudom letölteni, azt írja, hogy törölve van :(

Névtelen írta...

Kész a CSC következő változata.

Örülök, hogy tetszett, kíváncsi vagyok a folytatásra, mármint a vélemény folytatására a folytatásról:D De a libák a könyvben vadlibák, nem fehérek, kukafedeles üldözésről pedig szó se volt.

És a MAOW trailer maxpontos nálam is, a fordot már el is küldtem. Z-t az ókori cuccban komolyan fel se ismertem a darabban.
De komolyra fordítva a dolgot, a trailer összevágása kifogástalan, McKay a tökéletes Welles az Aranypolgár alapján, még a hangja is hasonló. Eddig Z is visszaadta Richardot, de ehhez látni kell a filmet. A kritikák beépítése pedig szintén ötletes, jó promóra vall.

Nálam egyértelműen első hely:)

Névtelen írta...

Igen, b, mert kész a következő, az előzőeket leszedem, hogy ne legyen kavarodás. Ha mégis volt, sorry.

b írta...

Sikerült pont a köztes állapotot kifognom? :S
De most sikerült :))

Fant írta...

Most olvastam a folytatást, LL, változatlanul tetszik, kicsit talán lassult a cselekmény az előző két fejezethez képest, Tess esete érdekes, bennem legalább 2-3 folytatási variáció is felmerült. Nem tudom, hogy túléli-e, nem tudom nem-e az lesz belőle, hogy mint túllépni képtelen szellemet őt is látja majd Charlie. Ebben az esetben egy nagyon érdekes szürreális történet bontakozna ki.
A lezárás természetesen a megszokott részedről :))

Úgyhogy várom a folytatást kíváncsian.

A MAOW-ről a vonatkozó bejegyzésnél folytatom :)

Névtelen írta...

Most szólok, hogy lesznek benne szándékos ködösítések, sőt, már voltak is. Amúgy most lassulni fog a cselekmény, igen, a 8. fejezet egy második felvezetés volt Charlie mostani életét mutatta be.

Tessről inkább nem mondok semmit:)