2009. szept. 18.

Mindkét nemnek :)




Örüljetek, vigadjatok - egyszerűen hihetetlen, de sorra kapjuk a jobbnál jobb, finomabbnál finomabb képeket kedvenceinkről, így mindkét nem képviselői kedvük szerint ízlelgethetik azokat, melyeket csak szeretnék! :)



A Kétlábonjáró Szépségről az amerikai InStyle magazinnak készült fotósorozata bővült néhány elbűvölő képpel, Mr. Szívdöglesztőről pedig még a tavalyi Entertaiment Weekly magazinhoz csatolt fotók gazdagodtak a fent látható négy új gyönyörűséggel! :)

5 megjegyzés:

Fant írta...

A felső két sor, abból is a második sor, ami különösen tetszik :) Meg végül is, az InStyle-os galéria összes további képe is igen kiválóan sikerült :)

b írta...

Sziasztok. A pirateclub-on fent van a Megint 17, és a borítóra az van írva, hogy dvd vágatlan verzió. Hm. Ezt holnap megnézem magamnak.

Hsm3-s cuccgyűjtemény újabb darabja: Hsm3 joghurt.

Névtelen írta...

annyira jok a képek zac-é és vanessáé is tökéletes képek:D
b nekem is van cseresznye izü joghurt volt és nekem zac-es kép van rajta hála barátnömnek akitöl kaptam
xoxo laura

Andi írta...

Sziasztok!

Közeledünk a HSM3 cuccosokkal a lábosaimhoz, vagy mégsem ? :)))

Névtelen írta...

b, kíváncsi vagyok a dvd-re, bár a channelemen van pár videó a kivágott jelenetekkel.

A joghurtnak az árára lennék nagyon kíváncsi, 100 ft fölött azért egy hagyományosért nem fizetnék, akármilyen képet raknak rá. A netes nézelődés végül is ezerszer olcsóbb:D

V InStyle-os képei közül nekem leginkább a lila ruhások tetszenek, szerintem simán kerülhetett volna inkább azok közül valamelyik a címlapra.