2009. szept. 19.

Számukra nincs akadály

Bizony, újra rákezdtek a vancouveri fotósok, és szeptember 8-ról szállítottak nekünk képeket, amikor is a Sucker Punch lányai egy jó kis bevásárlókörutat rendeztek maguknak a belvárosban, együtt, és vidáman. :) Fantasztikusan néznek ki, olyan jó rájuk nézni! :)

Vanessa Hudgens (Blondie), Jamie Chung (Amber), Emily Browning (Baby Doll) és Jena Malone (Rocket)! alkotja a négyesfogatot, amely már szeptember 10-e óta forgatja is teljes erőbevetéssel közös filmjüket.

A film fényképésze, Clay Enos egyébként fent van a Twitter felhasználói között, és a napokban elkezdett néhány kecsegtető dolgot elhinteni a készülő alkotásról és annak elkészítéséről!

Jenanak és Vanessának ma meg van az adrenalinlöketük, minden egyes mozdulatnál. Kiváló koncentrálás.

Vanessa Hudgens a mai forgatáson agresszív energiát árasztott. Nagyon kielégítő volt látni, ahogy forgat valamit, amit láttam hetek óta gyakorolni.

A legfurcsább dolog a filmezésben, ha zárt ajtók mögött történik egy stúdióban, hogy milyen gyorsan megfeledkezel az időről/hogy milyen odakint. Ez a közös a kaszinókban és a filmforgatásokban.

DJ, vizuális effektjeinknek nem szab gátat semmi. Ha Zack úgy gondolja, a csapata meg tudja csinálni. Döbbenetes.

Király hallgatni, ahogy Emily, Jena, Vanessa, Abbie and @jamiechung az edzésről beszélgetnek (súlyemelésről, időeredményekről, stb)

Aztamaindenit. A hangulat és a várakozás fokozódik!

Képek a vásárolgató csajokról ITT vannak!

Forrás: VABN.

9 megjegyzés:

Fant írta...

Súlyemelés, időeredmények, nagyon-nagyon jól hangzik, akárcsak az agresszív energia árasztása! Mi lesz itt!? :) Eszméletlen.

A képek pedig: teljesen egyetértek Dittával, nem is nagyon tudok mit hozzátenni :) A vizualitás effektek nélkül is szemkápráztató esetükben :)

Fant írta...

LL, küldtem mailt :)

Névtelen írta...

Válaszoltam:)

Csatlakozom a képekkel kapcsolatos véleményekhez, a filmet én is nagyon várom, jó, hogy megtudhatunk eddig is pár dolgot twitterről.

Amúgy tudom vállalni az Allure és az InStyle Makeover fordítását, ha valaki elkezdte, szóljon.

Fant írta...

Köszi és küldtem még egyet :)

Érdekes dolog ez a Twitter, erre tökéletes, még jó, hogy van, még ha eleinte mesekönyvnek tituláltam is.

Tőlem szabadok a fordok, a németek nem kezdtek egyikkel sem semmit :)

b írta...

Sziasztok.
Nem itt volt szó róla, de ide írom. Voltam MEgint 17 nézőben, és az egyik helyen azt mondták, hogy valóban meg kellett volna jelennie, de nem történt meg, mert a forgalmazó és a kiadó között jogi viták vannak. Amint lehetséges meg fog jelenni.
Hát ez van.

Fant írta...

B, már megvan a megoldás erre. A következőről van/volt szó: az amerikai forgalmazó, a Warner szerződést bontott a magyarországi partnerével, aki eddig az ő filmjeit forgalmazta, egy ideig úgy tűnt, hogy nincs új jelentkező, aki a magyar forgalmazó helyét átvenné, de másfél-két hete kb. megvan az új hazai partner, úgyhogy a dvd meg fog jelenni, csak kis csúszással persze. De sínen van a dolog.

b írta...

Igen, de azt gondoltam a port.hu-n olvasottak, és a pirateclubon látott borítók alapján, hogy még is megjelenik időben.

Névtelen írta...

helo mindenkinek
te ditta a szöke haju csaj az nem a jim carey szerepelt egy filmben?
és ö nem barna volt?
válaszodat elöre is köszönöm
xoxo laura

Fant írta...

Szerintem b, az is lehet, hogy már készen van régen a magyar kiadás, van borító, meg minden, csak a forgalmazóváltás miatt csúszik az egész. Kis idő kell úgy gondolom, amíg rendezi a Warner az új magyar partnerrel a legfontosabb dolgokat, aztán jön majd a film, biztos.
Ez egy speciális helyzet most, valószínűleg ezért nem frissítették a dolgot, de lehet, hogy pár napon belül már meglesz az új dátum.