2009. szept. 12.

V Hudgens: Montreal hihetetlen!

A nyár első hónapjaiban, a SheKnows engedélyt kapott, hogy meglátogassa az új romantikus és ijesztő Vanessa Hudgens film, a "Beastly" forgatását Montrealban.

Hudgens legújabb filmje Alex Flinn ifjúsági regényén alapul. A Beastly a klasszikus Szépség és a Szörnyeteg mesét hozza, megcsavarva és egy modern manhattani gimnáziumi környezetbe átültetve. Amikor megérkeztünk a hatalmas Beastly forgatási helyszínére Montrealon kívül, a stáb épp egy jelenetet készített elő a szörnyeteg búvóhelyének tetőjén, és mi csodálatosnak találtuk a forgatást.

A szexi "szörny", Alex Pettyfer hozott nekünk egy üveg vizet, ijesztő és váratlan sminkjében, 'Tessék, a saját személyi szörnyetegedtől/rabszolgádtól!' felkiáltással.

Egy kicsit riadtak voltunk, de ha Alex sminkje egy kicsit is előjel, ez a film egy vizuális K.O. lesz. A film producere, Susan Cartsonis azt mondta nekünk, hogy a helyes Mr. Pettyfer-nek van "egy rosszfiús oldala is."

Alig várjuk, hogy láthassunk erre még több bizonyítékot!

Amíg a hatalmas Beastly forgatáson és kellékeken kívül voltunk, sikerült megtalálnunk Vanessa Hudgens-t trailere közelében, és leülni vele egy kis csevejre. A legtöbb dolgot, amit mondott a filmes élményeiről elmentettük magunknak, addig, amíg nem kerülünk közelebb a film jövő évi megjelenéséhez. De annyit mondhatunk, hogy Hudgens Alex-et, mint szörnyeteget "szexinek és varázslatosnak" találja, és van egy bizonyos ruha, amit a filmben visel, amit egyszerűen imád.

Szintén faggattuk arról is, hogyan tölti idejét Montrealban.

SheKnows: Most már 3 hónapja dolgozol Montrealban. Egyáltalán körbe tudtál és tudtatok valamelyik stábtaggal nézni a városban?

Vanessa Hudgens: Egy kicsit. Én, és Mary-Kate (Olsen) és Dakota (Johnson) lógtunk együtt, és megnéztük a kirakatokat is, ami jó móka volt. És láthattam Stevie Wonder-t is. Kisétáltam az erkélyemre, és megláttam valakit a kivetítőkön, hogy ott táncol előre-hátra és énekli, hogy [énekelve] 'I just called...to say...I love you'. Csak annyit tudtam kinyögni: "Úristen"! Ez Stevie Wonder. Minden szombat este tűzijáték volt a jazz fesztivál keretében. De Montreal hihetetlen. Imádom. Nagyszerű hely itt dolgozni.

Azt azért szintén eláruljuk, hogy az egyik jelenet, amit láttunk a látogatásunk alatt, egy kicsi utazást is tartalmaz Vanessa és Alex számára. Egy másik pedig egy vidám pillanatot Alex karaktere és tanára között, akit Neil Patrick Harris játszik csodálatosan.

A rendező, Daniel Barnz elmondta, örül annak, hogy a történet a szörny szemszögéből van elmesélve, nem pedig a szépségéből, és hogy főleg a románcra fókuszál, nem pedig a természetfelettire.

A film, Vanessa Hudgens, Alex Pettyfer, Mary-Kate Olsen, Neil Patrick Harris és Dakota Johnson főzsereplésével 2010. júliusában érkezik az amerikai mozikba.

Eredeti cikk: SheKnows.

6 megjegyzés:

Fant írta...

Jó ford, Ditta! Hozod a formád újra, nagy hallgatások után nagyobb terjedelmű saját ford :)

A lényegről: szerintem az, hogy a Szörnyeteg szempontjából ábrázolják a történetet már önmagában egyfajta klisékerülés.

Naés vizuális K.O. ez több, mint ígéretes.

És hát persze, V csak a kirakatokat nézegette, hogyne :))

Úgy látszik máris van némi anyag a jövő évi promócióhoz, jó előre.

LL, küldtem mailt :)

LL írta...

Csatlakozom azzal a megjegyzéssel, hogy a trailer itt lakókocsit jelent.

Szerintem a promóanyag egy részét a forgatásokon gyűjtik, amikor még könnyen el tudják kapni a szereplőket.

És végre kaptunk még egy kis anyagot, de ettől csak még kíváncsibb lettem a megvalósításra. Remélem, a románc azért nem lesz annyira hangsúlyozva, hogy elnyomja a belső, lelki változások bemutatását.

A mailre válaszoltam:)

Fant írta...

Köszi a választ, az egyik kérdést, amit kértél kibővítettem :)

Érdekes, hogy alig indult be a forgatás rögtön kaptunk videót, azóta semmi, most ez. De legalább az ígéret benne van, hogy majd ha a promóra kerül a sor, jelentkeznek még.

Bízom benne én is, hogy a romantika mellett a személyiségek változásaira is hangsúlyt fektetnek. Igazán azt lehetett nagy kihívás filmre vinni a könyvből, remélem jól sikerült.

xdittax írta...

Azért nem direkt így csinálom, amikor tudok, hosszabbat-rövidebbet egyaránt csinálok.

Ma például a mesére nagyon-nagyon kevés időm lesz, de erről majd még remélem tudok beszélni a Mesélővel.

Egyébként van még félrerakva egy másik Beastly-s anyagom is, az is csak arra vár, mikor lesz több időm.

A románc pedig csak akkor alakulhat ki, amikor már beindulnak a személyiségváltozások, úgyhogy nem nagyon félek ettől. A forgatásokon szereplő lakókocsikat pedig magyarul is nevezzük trailernek, ezért nem írtam át.

Ma csak ennyit tudok a mesén kívül, ha minden jól megy, úgyhogy további szép napot kívánok Mindenkinek!

Nekem irány az iskola...:)

Névtelen írta...

Ditta, az tényleg igaz, hogy egyik okozza a másikat, de már csak a nézőpont miatt is mindkettőre hasonló hangsúlyt kellene fektetni.

Magyarul ilyen értelemben trailerről nem hallottam, sorry.

Ma nekem is irtózatos sokat kell tanulnom, ha még akarok CSC-t írni jövő héten, úgyhogy én is léptem:))

Fant írta...

Mese szövegét mindenesetre postáztam :)

A tréler nekem is mást mond őszintén szólva magyarul, és csak így fonetikusan ismerős.

A belső változások és a romantika kapcsán én a túlzott leegyszerűsítést tartom csapdának, bízom benne, hogy nem esnek bele.

Ditta, jó sulit, még vasárnap is, LL, jó tanulást :)

Lassan lépek én is :)