2009. dec. 29.

A Popsugar kedvenc párja

Igaz mostanság kevesebb felméréssel hozakodtam elő, azért az év és az évtized vége csak erről szól. És az ilyen mókákból ugyan miért is hagynák ki mindenki kedvenc Zanessáját?

A Popsugar '2009 legjei' felmérésének 2 kategóriájában is köszönthetjük Zac Efront és Vanessa Hudgenst, nem meglepő módon a legelőkelőbb helyen. :) Nézzük csak őket:

‘Kedvenc pár, akik forgatáson találkoztak’
Az eredmények ráadásul nem is voltak szorosak. Vanessa és Zac 64 százalékát szerezte meg a szavazatoknak, néhány kommentelőt ahhoz vezetve, hogy valamilyen őrült rajongói kampányt sejtsen a háttérben. Nos, mi nem tudunk erről, de azt megerősíthetjük, hogy imádni való párt alkotnak - a High School Musical forgatása óta vannak együtt, 2005 óta. Lenyűgöző!

Pár hete kint voltak Los Angelesben megünnepelni Vanessa 21. születésnapját, ami ezerszer jobbnak tűnt, mint az enyém. Ahogy ez a két fiatal kirepül a High School Musical fészkéből, hogy több felnőtt szerepet kaparintson meg magának, reméljük, hogy ugyanilyen édesek maradnak a kamerán kívül, de legyünk őszintén, szexik a képernyőkön.


‘A leghelyesebb sztárpár’
A HSM kedvesei, Zac Efron és Vanessa Hudgens újabb évet adtak kapcsolatukhoz.

Forrás: Vanessa-Hudgens.org

6 megjegyzés:

b írta...

És még 1 lista, bár ezen csak hapik vannak :) A sorrenden néhol azért változtatnék ;)

Fant írta...

Elég magasan győztek, de hát valljuk be, ez tényleg ennyire egyértelmű :) Ennyire egyszerű :)
Az imádnivalósághoz nyilván hozzátartozik a diszkréció, amivel kezelik a kapcsolatukat.
Majd várom azt a filmet amiben újra együtt játszanak :) Rájöttem, hogy vagy egy akciófilm lesz, vagy mondjuk egy thriller :))

b írta...

Valszeg hasonlóra számíthatunk, már ha lesz belőle valami "mostanság", pedig nagy kár veszni hagyni ilyen szép, tehetséges énekhangoka tés táncos lábakat :)) (esetleg egy Hajlakk2 féle?)

LL írta...

Kifejezetten jó látni, hogy a HSM célközönségének - mert szerintem ők szavazhattak - nem szűnt meg az érdeklőséde irántuk, így a filmjeik iránt sem :) Bár lehet, hogy rajongói kampány, volt már példa ilyenre.

Szerintem ha lesz közös filmjük az elkövetkező évtizedben, az mindenképp távol fog állni a musical műfajától, úgyhogy szerintem horror is belefér :D

A Hajlakk 2 szerintem ha összejön, Z nélkül fog, annyira világosan megfogalmazta már, hogy új műfajokat szeretne kipróbálni, hogy nem hiszem, hogy esélyes lenne a Hajlakk folytatása.

Nem feltétlen kell amúgy musicalekben kiteljesíteni ezt a tehetséget b, gondolj Hugh Jackman-re és az Oscar-ra :))

b írta...

Azért az Oscar-féle melóhoz még fejlődni kell szerintem :)

Névtelen írta...

Nem mondtam, hogy most lenne esedékes, csak azt, hogy most ki kell próbálniuk magukat más műfajokban, hogy minden réteg megismerje őket, és ez lehetővé tegyen egy ilyen szereplést majd valamikor az évtized másik vége felé :)