2009. dec. 30.

Ünnep előtt és után

Tényleg össze kell kapkodnom magamat, hogy időben befejezzem ezt az évet, és számot adjak arról, mik történtek a nagyvilág másik oldalán 2009 utolsó napjaiban. :)

Nos, december 23-án, már a leghelyesebb párt is hatalmába kerített az utolsó karácsonyi vásárlási láz, és bár egy kép sem örökítette meg őket, Zanessát többen is látták az Urban Outfitters-ben az Americana bevásárlóközpontban. Természetesen ezeknek a híradásoknak a Twitter univerzuma ad otthont, de mi csak örüljünk a szerencséjüknek.

Ha már szerencse, másnap már nem tudta Nessa kikerülni a lesifotósokat, amikor az elmúlt évekhez hasonlóan húgával, Stellával és annak barátnőjével, a szintén színészetben szárnyait bontogató Sammi Hanratty-val ment egy tényleg nagyon last minute shoppingra Studio City-ben. Úgy tűnik mondjuk, a lányoknak már nem volt nagyon necces a listája, hiszen csomagolópapírt láthatunk nálunk és később még egy különleges csillárt is.

A három grácia ráadásul láthatóan remek hangulatban volt, önfeledtek voltak és együtt mókáztak, ezért jó ránézni a képekre, és nem az öltözéküket kell figyelnünk, hanem mosolyukat és energiájukat. Reméljük, pár órával később még mindig megtartották ezt az örömöt, és otthon szeretteikkel egy mesés Szentestében lehetett részük.

Az ünnepnapokat és a pihenőnapokat kihagyva legközelebb december 28-án, hétfő este érték utol újra a két Hudgens lányt és kísérőjüket, Mr. Efront. Az új formáció épp egy moziból tartott kifelé a
Universal CityWalk-on, James Cameron legújabb filmje, az Avatar vetítéséről.

Honnan tudjuk? Az informátor: Stella Hudgens. :)

Rendben. szóval elmentem megnézni az Avatart ness-szel és zac-kel ... aztán jöttek a paparazzók és úgy futottunk, mint az avatarok :):)És ezután különválva ugye futásnak eredtek és meg sem álltak hazáig. Vagy 2010-ig? ;)

KÉSŐBB: Jelenthetem: van még egy 'vagy'! :) Ugyanis Zac&Vanessa kettősét újra elcsípték még az évben, december 30-án, szerda reggel, amikor az edzőteremhez igyekeztek Zac Audijával. Mindketten fehér-fekete(+neonzöld) összeállításban, sokat elrejtve magukból mutatkoztak meg, de egyszerűen ennivalók. Bár halvány lilám sincs, hova ugrál Zefron...



És még nincs vége a 2009-es lesifotók áradatának! Az év végét megkoronázza a legutóbbi jelenés, amilyet már igazán régen láttunk; Vanessa Hudgens és Ashley Tisdale részéről! A legjobb barátnők szintén még szerdán, délután ugrottak el Miss Tizzy kocsijával a Toluca Lake-i Coffee Bean and Tea Leaf-hez, ahol elsősorban a szőke színész/énekesnő számít törzsvendégnek, de legalább annyira jól áll, ha nem jobban, a szépséges barnának is. :)

Szép lányok, jó barátok, nagy mosolyok! :)

Forrás: Just Jared Jr.

9 megjegyzés:

Fant írta...

Hm, Ditta és a lopakodó bejegyzés :)

Szerintem a lesifotósoknak azóta Karácsony van, mióta V hazatért Vancouver-ből, nem panaszkodhatnak.

Látom Ditta, hogy a csomagolópapíros képeken V ruhája nem nyerte el a tetszésedet, mondjuk biztosan a kávés képeken viseltekkel más a helyzet :))

Hogy hová ugrál Z? Erre több magyarázat is lehetséges :) Például valamit az edzőteremben hagyott és visszaszaladt érte, vagy egyszerűen nem volt elég az edzés, és egy kicsit fut még mert van energiája, vagy pedig lovagias és ki akarja nyitni V-nek a kocsi ajtaját :))

Szép lányok, nagy mosolyok, ezért nekem az utolsó adag kép tetszik legjobban :))

xdittax írta...

Ó, igen, Fant, harmadik bekezdésed valóban így van. Tényleg nem vagyok elégedett azokkal a képekkel, mert bár valóban, arról az oldalról nézve remek dolog, hogy nem foglalkozik azzal, hogy lefényképezik, hanem teljesen önmaga és csak jól érzi magát, lazán, kényelmesen. De másrészről, szerintem egy nőnek soha nem kellene ennyire "lepukkantan" kitennie lábikóját az utcára. Mert az egyes darabokkal külön-külön nem lenne semmi baj, de így együtt..

És, hogy nagyon egyet értsek Veled; valóban az utolsó adag képek a legjobbak. Egyszerűen mosolyt varázsolnak az én arcomra is együtt ezek a vidám lányok! :)

Fant írta...

Értelek. Végül is a divat vagy az öltözködés egyáltalán nagyon szubjektív dolgok, itt pedig valószínűsítem, hogy egy gyors, spontán vásárlásról lehetett szó, nem annyira egy programról, ami egész délelőtt tart mondjuk, azért öltözött kicsivel lazábban. Habár szerintem a "lepukkanttól" messze van, még így idézőjelben is :)

Nade lényeg, hogy aztán korrigált a szemedben a kávés cuccal :)

xdittax írta...

Jó, akkor mondjuk úgy, hogy nem a legigényesebben. :) De amúgy tényleg látom, és azt is hangsúlyoztam, hogy jól érezte magát, szóval, mégis klasszul néz ki, mert a személyiségével és kisugárzásával minden ruhát képes feljavítani. :)

Fant írta...

Okés Ditta :) De tudod, hogy a látszat ellenére ellenére el tudok fogadni az enyémtől eltérő véleményt is ám :)
Ha az egésznek a pozitív oldalát nézzük, akkor szerintem mondhatjuk azt, hogy legalább újra bebizonyosodott, hogy V stílusát nem lehet egy vagy két irányzatba kategorizálni :)) Na, mit szólsz? :)

xdittax írta...

Miért, ezt milyen irányzatnak mondanád? :D

Fant írta...

Most megfogtál :)) Magas labda volt azt elismerem :)) Nos, hogy milyen irányzat, összességében lövésem nincs, de szerintem ez roppant egyedi és mindenképpen különleges, maximálisan jellemző V-re, színes feltétlenül, merész és figyelemre méltó, karakteres és bár vitatott, de a legnagyobbakat mindig vitatják bármiről is legyen szó :))

Nem tudom ez mennyiben fogadható el válasznak a kérdésedre :)) Az elző magyarázattól elvonatkoztatva, esetleg lehet anti-Ditta irányzat? :)))

xdittax írta...

Hát, hogy elfogadható, azt nem tudom megítélni, de hogy nézek nagyokat, az tuti. Akár komolyan gondoltad, akár nem, azért ha csak valaki a "jellemzésedet" olvasná, kép nélkül, előbb gondolna egy díjátadón viselt ruhára, mint egy hétköznapi, csak felkapom összeállításra.

Ezt semmiképp nem sorolnám be a divatba, ami nem azt jelenti, hogy ettől még nem lehet divatos a szerelése. Habár szerintem még mindig nem az, és egyáltalán nem sikerült meggyőznöd, bocsi. :)

Fant írta...

Oké, de ha belegondolsz, mindenképp jellemzi mindez ezt az összeállítást, egy díjátadón viselt cucc egyszerű megítélésű ebből a szempontból :) Nem? :)

Külön irányzat ez már látom, hogy az anti-Ditta irányzat tényleg, ennek nevezhetjük szerintem nyugodt szívvel, hiszen nem és nem sikerül megbarátkoznod vele :))

Aztán lehet, hogy ő sem szánja divatnak egyszerűen csak mondjuk kivételesen szándékosan szélsőséges cuccokat kapott fel, és valószínűleg éppen azon mosolyog mennyire nem nyerte el a tetszésedet :)