2009. dec. 9.

Vacsoraházigazdák

Az utóbbi időkben annyi minden történt, hiába tűnik minden csendesnek itt a blogon. Rengeteg eseményre került sor az elmúlt hetekben, napokban, de most, amikor végre akadt egy kis szabadidőm, az egyik legjobbal jönnék. :)

Zanessával. Együtt. Ahogy azt már a vasárnapi mesében is láthattuk.

A képeken kívül a történetet sokan elmesélték azóta...

Az E!Online verzió:

Bár Zac Efront az utóbbi időben egyedül látták a hollywoodi életben, ő és Vanessa Hudgens még mindig együtt vannak.

Itt a bizonyíték: Zac meglátogatta Vanessát Vancouverben a hétvégén, ahol a Disney duó vacsorapartit adott együtt. Milyen felnőttes!

V maga hívta fel a Joe Fortes’ Seafood and Chop House éttermet, hogy 16 személyre foglaljon egy asztalt. "A Sucker Punch-beli kollégáinak és sminkmestereinek volt tartva a parti." - mondta el egy forrás az E! News-nak.

Jena Malone és Carla Gugino volt többek között a vendégek között, akik családias hangulatban fogyasztották el a tengeri herkentyűiket.

De jöjjenek azok a részletek, amik jobban érdekelnek. Milyen volt Zac és Vanessa?

"Igazán édesek és ölelkezősek voltak." - mondta az éttermi forrás. "Zac az este folyamán sokszor simogatta Vanessa hátát."

És most, hogy Zac már felnőtt, a koktél választása a Grey Goose Greyhounds-re esett.

Z és V az étterem zárásáig maradtak. "Maguk fizettek a vacsoráért és nagy borravalót hagytak." - mondta a bennfentes.

A csoport utána egy fehér limuzinnal indult haza.

Vanessának biztosnak kellett lennie, hogy mindenki jól érzi magát, mitóa nem ez az első alkalmuk, hogy a vancouveri étteremben járnak. "Egyszer, bejöttek, és együtt zongoráztak és Disney dalokat énekeltek." - mondta a forrás.

Awww, ez igazán nagyon édes. Folytassátok, gyerekek!


A People beszámolója:

Zac Efron és Vanessa Hudgens voltak a házogazdái annak a vacsorának, amit a Joe Fortes Seafood and Chop House étteremben tartottak Vancouverben, a színésznő Sucker Punch-beli munkatársainak.

A hétköznapian felöltözött pár olyan ételeket választott, hogy családi stílusban szolgálhassák fel, és a négy órás vacsora alatt az összes vendéggel foglalkoztak.

"Együtt zenéltek, és asztaltól asztalig mentek, hogy az össze barátjukkal beszélgessenek." - mondta egy forrás. A pár szintén "nagyon gyengéd volt egymással" ahogy közösen fogyasztották el vacsorájukat. Végül a csapat bezsúfolódott egy fehér limuzinba és Hudgens hoteljénél folytatták az estét.


A Kelowna írása:

Az ölelkezős Vanessa Hudgens és Zac Efron vacsorapartit adott szombat este a Joe Fortes étteremben a Thurlow Street-en Hudgens készülő akciófilmjének, a Sucker Punch szereplőinek.
Hudgens maguknak és plusz 14 kollégájának intézett foglalást.

Úgy tűnik egy kis időre megszegték a szigorú diétájukat, amit a film edzői állítottak fel. Hudgens, többi kolleginájával együtt, Jamie Chung-gal, Abbie Cornish-sal, Jena Malone-nal és Emily Browning-gal, naponta három órát edz, a harcművészetet, táncot, lőfegyverhasználatot és a kardvívást belefoglalva.

Efron ősszel fejezte be Vancouverben a "Charlie St Cloud halála és élete" című dráma forgatását, de úgy néz ki szívesen marad a társaságával.

A parti zárásig tartott, utána egy fehér limuzinnal távoztak a fiatalok.


A 24 Hours Vancouver sztorija:

A Cardero’s étterem csillagos meglepetést kapott tegnap, amikor Zac Efron, Vanessa Hudgens és Carla Gugino besétáltak. A három színész Hudgens és Gugino új filmjének színészeivel volt együtt.

Hudgens és Efron megölelte egymást a vacsora alatt, és egyszer autogramot is adtak egy fiatal rajongónak. Távozás előtt, Gugino, Hudgens és Efron mind aláírták a vendéglő híres falát, amin már olyan hírességek aláírásaival van díszítve, mint Bono, Liam Neeson, Goldie Hawn és Kurt Russell.

Gugino és Hudgens jelenleg a Sucker Punch című film forgatása miatt tartózkodik a városban, ami egy Aliz csodaországban-szerű alkotás lesz.

A Sucker Punch további szereplői is feltűntek a Joe Fortes-nál szombat este. Hudgens személyesen foglalt maguknak helyet az étteremben, kedvese csatlakozott hozzá.


The Happy End :]

27 megjegyzés:

Fant írta...

Welcome back, Ditta, jó újra látni, kiváltképp ilyen ügyesen csokorba szedett beszámolóval, pozícióm mint Mesélő igazán ingataggá vált :)

Figyeljetek, én vaslogikával arra jutottam, hogy ez a vacsora amolyan elő-szülinapi party V részére. Mit gondoltok? :) Lassan itt az ideje és esetleg most adódott szabadidejük, gondolom én :)

Egyébként jó olvasni, hogy nagyvonalúak voltak a személyzettel, a szép borravalóra célzok. Azért az mekkora lehetett már, mikor Disney dalokat énekeltek zongora mellett? :) Pár éve ezt úgy hívták HSM - The Concert ugyebár :)) Szóval azért az remek lehetett.

Egyébként a sok-sok beszámolóból is látszik milyen kifejezett esemény, ha elcsípnek egy-egy ilyet velük kapcsolatban :)

Egyébként egyre jobban várom, hogy láthassam V-t óriási fegyverekkel kíváncsi leszek.
Külön tetszik amúgy, milyen összeszedettek a beszámolók, szóval, hogy szépen elmondják, hogy igen, filmet forgatnak, milyet, mit is csinálnak, Z is forgatott, úgyhogy tetszik.

Amit pedig kettőjükről írnak az este folyamán, az csak természetesnek tekinthető :)

b írta...

Ditta jól megoldottad a beszámolók összeszedését :)

Nekem még az jutott eszembe erről a hírről, hogy lám a papsok sincsenek ott mindenhol :) Gondolok itt arra, hogy V valamikor visszament Vancouverbe, és Z is odakerült valahogy :)

LL írta...

Csatlakozom, Ditta, üdv újra köztünk :D Tökéletes visszatérős bejegyzés, nem mellesleg összefoglaló :))

Elő-szülinapi buli: lehetséges, azért remélem, hétvégén lesz még idejük ünnepelni, nagykorúvá válásról van szó, úgyhogy nem hiszem, hogy csak éttermes része lesz a dolognak :D Bár kétségtelenül nagyon jól érezték magukat a beszámolók alapján :)

Lassan amúgy vége lesz a SP forgatásának is, elvileg valamikor januárban zárnak, de a karácsonyi szünetet meg kell tartaniuk. Ezzel arra akartam utalni, hogy akár záróbuli-szerűség is lehetett.

Kíváncsi lettem volna, miket énekelnek, ha kiadnának belőle egy cd-t, világsiker lenne szerintem :D

Alapvetően ahhoz képest, hogy mekkora csend volt körülöttük a forgatások miatt, most az amcsi sajtó mindent beleadott. Az összes cikk kifogástalan, mindegyikben van valami új infó, a legjobb mégis itt együtt összefogva látni őket kedvenc Szerkesztőnk aláírásával :D

b írta...

És itt egy magyar verzió, azaz napi bulvár :) Ez elég gyenguska most :P

http://neon.hu/celeb/celeb-hirek/zac-es-vanexxxa-nem-szakitottak/

HSM "dizájn centerünk" újab darabjai: römi kártya, Troy-os és Gabriellás bögre

Fant írta...

Hát b, ez a napi bulvár iszonyatosan gyenge most :)) A römi kártya nem semmi meglepetés, a bögre inkább a kiszámítható kategória.

Viszont a paparazzis meglátás jogos, lemaradtak újabban szerencsére :)

LL, a cd-vel kapcsolatban nagyon egyetértek, giga-siker lenne :)) Lehet amúgy, tényleg, hogy záró-buli szerűség, talán kicsit ez is, az is, olyan előrehozott ünneplésnek tűnik.
Egyébként az étterem után a hotelban folytatódott a buli, ne feledd :))

Az amcsi sajtónál szerintem az játszódott le, hogy a szerkesztők gyakorlatilag mintha kómából riadtak volna fel, plafonig ugrottak örömükben és szóltak az összes firkászuknak, hogy el ne szúrják véletlenül ezt a ritka alkalmat :)

Fant írta...

Látom megint igen nagy a csend...

Nos, egy nagy hír: Corbin Bleu januártól a Broadway-n játszik emberek! A JJJ szerint az In The Heights című musical-ben lesz benne, egészen április 25-ig. Szerintem ez hatalmas dolog, már önmagában is, és még azért is, mert tudjuk, hogy a filmje ami pár hónapja jött ki az amcsiknál élt egy hetet kb, a sorozata pár epizódot, úgyhogy végre ráfért valami igazán nagy dobás.
És hát ő a második ember a HSM csapatból, aki a Broadway-n szerepelhet, ez is óriási.
Ti mit gondoltok?

És: nézzétek csak milyen dizájnos a Beastly logója! Állat, nem? :)

Na egy szám altatónak a végére: e hétvégén 63 amcsi moziban adják a MAOW-t :)

Andi írta...

Ahogy mondod Fant :)Gratula Corbin-nak, szerintem elképesztő amit tud a srác művelni és már szinte hiányoltam valami hasonlót körülötte, mert hát ugye ott van az a dinamika a vérében :)

Beastly? A mozgásban lévő tökéletesen ijesztő átváltozás ?))

Andi írta...

Az utolsó mondatomat kijelentőnek szántam mint kérdőnek, de elütöttem :)) Mea Kulpa :))

b írta...

Andi te nem tudsz aludni?? :)

Gratula Corbinnak, mert ugye ő sem véletlenül került a hsm csapatába gondolom :))

És előkerült Z és V is. Biztos a nyomukban lesznek most a papsok, főleg, hogy most még jeles esemény is van :)

Névtelen írta...

http://www.youtube.com/watch?v=p2OdpAN2bgc
Zanessa a LAX-on :)

Fant írta...

Belinkelem a videót, hogy mindenki láthassa, b - szóval Vanessa és Zac a LAX-on ITT Vicces, a rajongó sikítozó lányokat felváltották egy kicsit a rajongó legalább harmincas férfiak, nem? :)) Persze valószínűleg az a magyarázat, hogy karácsonyi ajándék lesz a gyerekeiknek, de akkor is nagyon vicces, nem? :))

Zac mintha nehezebben tolerálta volna a mostanit, mint V :) Mintha remélte volna, hogy megúszhatják :)

Az biztos, hogy a nyomukban lesznek :) Tele vagyunk jeles nappal mostanában :)

Andi, valóban igazad van, szinte elvárt volt, hogy Corbin-al ez történjen, annyira jó ebben a műfajban. Legkésőbb a Boys are back-ban egyértelműsödött :)
A kérdőért segáz, vágom, hogy mellényomtál, elvégre rögtön mellette van :)

A holnapi mesébe olyan számom van, ami igazi ínyencség :)

b írta...

Köszi Fant :) Linkelni még mindíg nem tudok, változatlanul nincs office a gépünkön :( A régi "bedöglött" az újabbat pedig a régi miatt nem tudjuk rávarázsolni. A gép újratelepítéséhez pedig még nem éreztünk elég erőt... :)

b írta...

Ja a névtelen nem én voltam :)

Fant írta...

Hú, tényleg nem te voltál, most nézem, bocsi b, nem is láttam, hogy névtelen volt a hozzászóló, csak hirtelen a videót láttam, rögtön azt hittem, hogy te vagy, hiszen mostanában nem tudsz linkelni, le sem esett, hogy a nevet megnézzem :)

Viszont akkor köszönjük Névtelennek a videót! :)

Reméljük Ditta tud időt szakítani ránk, mielőtt V visszamenne Vancouver-be :))

B, nem teljesen világos a bedöglött Office problémaköre nekem, de sok erőt kívánok a javításához :)) Csak egy tipp: elég törölni az Office-t, nem kell újrahúzni az egész gépet szerintem.

Andi írta...

Igen b, van, hogy nem tudok aludni!:))
Nekem most nagyon jó volt látni ezt a vidit Zanessa-ról, köszönet érte :))
Ó, a Boys are back egyszerűen fergeteges:)) Köszi Fant,azért majd ügyelek de tényleg sűrűen vannak ezek a billentyűk :))

LL írta...

Corbinnak hatalmas lépés a Broadway, jó látni, hogy a sok nem rajta múló kudarc után ilyen sikerélményben van része :) További sok sikert neki!

A Beastly logója nagyon ötletes, már jól kezdődik :D Várom a továbbiakat :)

Az LAX-es videónak tényleg leginkább az apukák a főszereplői, vicces :D Az viszont groteszk volt, ahogy Z a paparazzók megjelenésekor felvette azt a napszemüveget. Én is ideges lennék a helyében, bár szerintem most nem volt olyan durva a helyzet.

b írta...

Fant az a történet, hogy vírusos lett a gép, majd "valahogy" :)) törlődött 1-2 fájl. Próbáltuk leszedni az elromlott office-t microsoftos programmal, de nem hagyja, így az újat sem tudjuk feltelepíteni.

Andi ennyire?? Remélem azért ki tudtad magad jól pihenni :)

Nekem a friss képekben csak az a furi, hogy most honnan tudták, hogy jönnek?? Tuti vot valami infó, mert azért ugye a fiatalok is abból lnek, ha beszélnek-írnak róluk? :)) Nincs ezzel semmi baj, de akkor ne tegyék a morcit :P

Andi írta...

b, igazából sosem tudom magam jól kipihenni és a pihenést is a nyugdíjas éveimre tervezem :))

b írta...

Az nem jó, ha sokszor nem tusz aludni :( Én sajnálom alvásra az időt :) De így nem érem meg a nyugdíjas kort. Bár szerintm nekünk már nem is lesz nyugdíjas kor :D

Fant írta...

Nos b, hogy a paparazziknak honnan van infó az érkezésükről, azt mi szerintem nem fogjuk megtudni soha. Habár őszintén szólva ez most kiszámítható volt, itt a hétvége, jön V szülinapja, ami ráadásul nem is akármilyen szülinap, várható volt, hogy hazajönnek, úgyhogy ez most lehetett színtiszta szerencse is.
Az biztos, hogy nem ők szolgáltatják az infót magukról :)

Nyilván bizonyos szinten haszon, ha írnak róluk, de azért egy repülőtéri felbukkanás nem igazán hírérték szerintem olyan szinten.

Egyébként szerintem sem volt most olyan durva a helyzet.

Látom a pihenés kapcsán meg V elveit valljátok, a pihensz ha meghalsz típusút :)

Fant írta...

És fontos, hogy ma jeles nap van, újabb 17-es lányt köszönthetünk :)
LL, nagyon Boldog Születésnapot Kívánok, Isten éltessen sokáig! Természetesen az esti mesében sem megyünk el szó nélkül e mellett az esemény mellett :)

b írta...

Fant a lényeg az, hogy van infójuk, az nem érdekes, hogy honnan. Nekem nem volt egyértelmű, hogy megjelennek, Z szülinapján sem voltak itthon. (bár az nem ennyire jeles szám volt)
És van hírértéke, mert együtt jöttek, és x ideig nagyon nem lehetett hallani róluk, ráadásul jeles esemény lesz :P

b írta...

A lényeg pedig lemaradt :)

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT LL!

Andi írta...

Azért nem olyan sokszor b, csak időnként:)
Nyögdíj lesz az, de fel a fejjel:)

Isten éltesse LL-t!

(f.é.) írta...

Boldog Szülinapot LL!

LL írta...

Köszönöm, aranyosak vagytok :D Az év egyik legjobb napja volt nekem, de ehhez nagyban hozzájárultatok ti is :))

b írta...

Andi szerintem akkorra eljutunk odáig, hogy eltörlik :)