2009. szept. 30.

Hayden & Vanessa: Friss arcok

Már nyár közepet óta készültek erre Los Angeles-ben, és most végre már meg is tartották a hétvégén: a Neutrogena Fresh Faces Music Event.

A 'Friss arcok'-ra keresztelt zenei rendezvény, melyet a Neutrogena szervezett és melyet két reklámarcuk, a cheerleader Hayden Panettire és a mi szépségünk, Vanessa Hudgens képviselt, a VH1 Save the Music (Mentsd meg a zenét!) alapítványt támogatta.

A rendezvényt szeptember 26-án, szombat délután tartották a Jim Henson stúdióban, élő zenei koncerttel, sok-sok ajándékkal, termékbemutatóval és a két elbűvölő fiatal színész/énekessel.

A "Bandslam" 20 éves csillaga, aki Vancouverből repült vissza az Államokba a hétvégre erejére, egy helyes Camilla and Marc bőrruciba bújtatta magát, gyönyörű ékszerekkel és kifogástalan sminkkel megtoldva.

Vanessa Kanadában lassan egy hónapja forgatja roppant ígéretes filmjét, a Sucker Punch-t, melynek edzése során odaáig is eljutott, hogy 70 kilogrammnyi súlyt is képes felemelni az aprócska színésznő!

Az eseményen megjelent Just Jared Jr. blognak még mást is mesélt a kimerítő edzésekről: Nem egy bizonyos magasságba kell emelnünk, hanem teljes erőből. 70 kilónál tartok. Jamie [Chung] egy kicsit később érkezett az edzésre, mint én, szóval nincs igazi versenyzés közöttünk, ki tud többet csinálni. - osztotta meg Nessa.

Rengeteg képet találhattok szombatról a Miss Vanessa galáriájában,
illetve néhány videót a ZA Angel's oldalán!

Forrás: JJJ.

18 megjegyzés:

Névtelen írta...

Absolutely stunning, flawless outfit:)

Amikor még valamelyik talk-showban említette az eseményt, valamiért azt hittem, hogy ő maga is fog koncertezni, de akkor erre nincs sok esély a közeljövőben.

Az edzésük nagyon durva lehet, 70 kiló nagyon sok, mi 20 kilónál nagyobb súllyal sosem edzettünk, azzal is csak egyszer, pedig nekünk az erősítés mindennapos.

Emberek, megvan a MAOW hivatalos posztere . Vélemények?

Fant írta...

Még mindig keresem a jelzőket ezekre a képekre :) LL jelzőit V-re alkalmaznám és akkor kb már legalább a közelében járok a valóságnak :))
Egyszerűen ragyogóan, sugárzóan gyönyörű volt ezúttal is, talán még azt is mondom, hogy ezúttal különösen :)

A ruha: hát Hayden-el igazán egymáshoz öltöztek, az eredmény káprázatos :)

A 70 kg bárkinek is rengeteg, az ő alkatával nem is hittem volna, hogy képes ilyen súlyokkal edzeni, iszonyú erő van benne. Kíváncsi leszek, hogy mennyi lesz a vége, hiszen azt mondja, hogy 70 kg-nál tart.

Különben LL, valamiért én is azt gondoltam, hogy V fellépőként is jelen lesz az eseményen, de egyáltalán nem baj, hogy nem. Egyébként utólag belegondolva fel sem tudott volna készülni talán egy koncertre.

A poszter: Zac-re rá sem lehet ismerni szinte - ez teljes pozitívum. McKay és Danes szerintem nem elég kifejezőek ezen a plakáton, vagy nem is tudom, hogy mondjam. Ami tetszik mindenképp, hogy egyértelműen 3 főszereplőre építették fel, ami meg különösen ügyes, hogy két tömören a lényegre törő kritikát is odatettek. Fontosnak tartom, hogy ebből is az egyik a feel-good film-es, ezzel meg is határozták a film fő csapásirányát, képbe helyezik az érdeklődőt és nem akarnak hamis képet felépíteni.
Nem igazán volt elképzelésem, hogy is nézhetne ki a poszter, olyan egyszerű lett, semmi különös nincs rajta, de ettől szerintem nagyon jó. Összességében tetszik, talán ha jó minőségben is láthatjuk még jobb lesz.

(f.é.) írta...

Helló!

Ez egy kész kiképzőtábor lehet,amin a lányok részt vesznek.:)
De az a 7o kg!:)) Nem éppen egy ideális edzési súly.:) És ebben az esetben nem is tartom annak!

xdittax írta...

Hmm, ha már meg volt egy pozitív, tőlem itt van egy negatív vélemény az újdonsült plakátra, ami egészen jó lenne az én ízlésemnek megfelelően, ha nem a végleges lenne.

Komolyan, durva leszek, de első ránézésre ezt gondoltam: McKay mint egy pufók tata, vagy inkább egy hörcsög, Efron mint egy bájgúnár, és Claire mint egy torz, groteszk földönkívüli.

Aztán rájöttem, hogy nem lehetek ennyire mostoha.

Bár egyik ember arcát, igazi valóját nem adja vissza a kép, szépségét, kisugárzását, személyes varázsát, és lövésem sincs miért sárga az a &, és annyira olcsónak hat. Úgy értem, nem egyszerű, hanem számomra gagyi. Nekem azt a magával ragadó, titokzatos, figyelem felkeltő pluszt, azt az érzést, a hatást a legtökéletesebb és legegyszerűbb módon az a bizonyos vörös függöny, drapéria adta meg. Azok után ránézni a plakátra csalódás.

De valóban, nem a legrosszabb, sőt nem is rossz. És Fant szavai is befolyással voltak azt hiszem már utólag. Mindenesetre úgy gondolom, ellenállást kelt bennem a poszter, de azér kaphat rá néhány csillagot, ha nem is annyit, mint majd a film.. :)

Fant írta...

Bizonyos fokig megértelek Ditta, még azt is mondom, hogy igazad van. De ezért várom, ahogy mondtam is, a normális minőségű verziót, talán azon nem ilyenek az arcok.

A sárga betűt én sem értem igazán. Talán még annyi a hiányérzetem, hogy én valami sötétebb tónusú hátteret vártam, nem igazán értem az épületek funkcióját, mikor teljesen a színház körül forog majd a történet. A vörös függönyt nem tudnám elképzelni ide azt hiszem, túl profán, de abban egyetértek, hogy éppen a feel-good érzetet nem sugározza a plakát.

Viszont az ötlete, felépítése maga jó, várjuk meg a HQ verziót, hátha az többet mutat. Különben az is lehet, hogy több poszter készül, vagy ez még csak az első verzió.
Bár az a fura, hogy ha már megjárt fesztiválokat a film, posztere kellene legyen már.

Hello f.é.! Nem ideális edzési súly alapesetben ez így igaz, de V-éknek nagy céljuk van vele. Tényleg kész kiképzőtábor lehet különben :)
De nézd a pozitív oldalát: ha V és Z együtt mennek edzeni, V gond nélkül elrakhatja már az útból a súlyzókat, ha Z széjjelhagyná netalán :))

xdittax írta...

Ez aranyos volt Fant, igazán szellemes ;)

A plakát pedig, azt hiszem, valójában nagyon olyan, mint a többi. Meg olyan is, amilyennek kell lennie. Rajta vannak a fő szereplők, a fő nevek, és van egy megkapó gondolat rajta, plusz a pozitív kritikák, amiket én bevallom őszintén nem tartok akkor a dobásnak, valójában itt minden arra hajaz, hogy minek kell rajta lennie. Ha megnézzük, minden filmplakát ilyen kaliberű, csak valamelyik ütősebb. És jobban passzol a témához. Mert ez tényleg nem igazán talált.

Fant írta...

Tudod, lazuláspróba :)

A plakáttal kapcsolatban, minden csak viszonyítás kérdése. A Bandslam plakátja kifejezetten félrevezető volt például, annál ez már jobb, még akkor is, ha nem elég kifejező. Egyébként igazad van, annyi, hogy szerintem a feel-good jelző feltüntetése itt a telitalálat, még ha nem is annyira nagy dobás a kritikák feltüntetése, mint ötlet, ez maga konkrétan nagyon jó húzás.

Névtelen írta...

Ha már itt folyik a véleményezés, én is ide írom.

Megmondom őszintén, mást vártam. Ilyen előzetesek és felvezetés után legalább egy színházi jelenetet, amiben mindenki elemében van. Vagy egy jobb beállítású képet azzal a bordó függönnyel a háttérben. Mindegy, nem erre számítottam.

Kezdjük ott, hogy a könyvben Welles alig idősebb valamivel Richardnál, ezért is érzi úgy, hogy belül ő is Orsonná vált. McKay persze nem huszonéves, de ebben a beállításban kinéz 40-nek, az arckifejezésről nem is beszélve.
Azt meg miért nem vették észre, hogy Z-nek jól áll a kockás ing? Ez a kék-fehér összeállítás szerintem előnytelen, ahogy a beállítás is.

Claire szerintem sokkal szebb lenne feltűnő Photoshop-kezelés nélkül.

Amúgy az is fura, hogy a neveket nem sikerült olyan sorrendben írni, ahogy a szereplők a képen vannak, és Z túlságosan is előtérben van McKay-hez képest. A sárga & jellel én se tudok mit kezdeni.

Talán a poszter legnagyobb erőssége az egyszerűsége, a kritikákért is jár egy jó pont, bár ez tényleg nem bizonyítja, hogy a MAOW-ről nem olvashattunk még rossz kritikát, de a nagyszerűtől messze van.

Fant írta...

A korkülönbség az előzetes alapján sem stimmel, talán még ez a legkisebb gond.

Z előtérbe helyezését én betudom annak, hogy ő a leghíresebb - de mondjuk mindenképpen az egyik főszereplő is. Hogy őszinte legyek szívem szerint McKay-t raktam volna az előtérbe, csakhát őt kevesen ismerik. Ugyanakkor csapda is, mert nem Z fő rajongói korosztálya fog elmenni a filmre, a idősebbek jobb esetben nem ismerik, rosszabb esetben nem kedvelik.
De én összességében indokoltnak érzem az ő központi helyét a plakáton, az alapján, hogy a főszereplő.

De teljesen megértem a te fenntartásaidat is LL. Kicsit műnek is tűnik az egész, de ezért várom a minőségi verziót, hogy azon annyira olyan-e.
Érdekes egy poszter mindenképp.

b írta...

Köszi Fant a választ a tegnapi kérdésemre :) Egész gyors a bulvár.
Drew-t is megemlíthették volna...

LL írta...

Ne tudjátok meg, meddig tartott ezt ekkora méretben megtalálnom:D Szóval szerintem bőven megvan a technika a fiatalításra, de ha már Photoshoppolják az egész képet, csinálják legalább jól!

Szerintem is végső soron Richard és Orson egyenlő ragot kapnak a címben, de Welles miatt mennének el sokan a filmre, szerintem ennyire nem kellene Z-t előtérbe helyezni. Orsonhoz képest Sonja csak mellékszereplő.

Fant írta...

Megvan a poszterötletem, ennek kapcsán, amit linkeltél LL, figyeljetek: Tulajdonképpen pont a linkelt képhez hasonló, annyi, hogy a színpadon állna egymással szemben Richard és Orson - és kész. Alá cím, fölé a két kritika, háttér a nézők ugyanígy, Danes-t nem tenném rá feltétlenül. Többet adna vissza a szellemiségből.
Na, milyen ötlet? Elvont? :)

Sajnos Z népszerűsége miatt őt kell előtérbe helyezni, más kérdés, hogy felesleges, de az a "gond", hogy nem nagyon van benne igazán ismert színész, így az lehet a logika, hogy őt előretolják. Hozzáteszem, hogy nem méltatlanul, hiszen, ahogy írod is, egyenrangú felek.

Egyébként, amikor az összefoglalót olvastam, végig úgy képzeltem magamban Welles-t, hogy idősebb némileg Richard-nál, olyan húszas évei vége felé jár bőven, úgyhogy nekem ezért nincs semmi gondom alapesetben McKay korával.

A photoshoppal kapcsolatban egyetértek teljesen.

Névtelen írta...

Támogatom az ötletet, ilyesmire gondoltam:) Bár nem tudom, a filmben mekkora szerepet kap Sonja, a főszereplőkre kell helyezni a hangsúlyt.

Ahogy a Bandslam promójánál kikövetkeztettük, ilyen esetben a film hangulatára, üzenetére kell helyezni a hangsúlyt. De abban is megállapodtunk, hogy nem fogjuk figyelembe venni a pénzeket:)

Az évszámok alapján Welles 22 éves volt csak:) Az idősebb közönség azért szerintem tudja, hogy Welles éve 1941 volt, akkor futott be az Aranypolgárral, elég fiatalon. De ez már csak szőrszálhasogatás tényleg.

Fant írta...

Csak egy egész kicsit visszaugrok a Bandslam-re, ha már szóba került :) Szerintem hivatalos plakátnak ez vagy ez sokkal de sokkal jobb lett volna, mint ami végül lett.

Igen, megbeszéltük, hogy nem beszélünk a pénzről, nem is fogok :)

Welles-t valószínűleg azért éreztem idősebbnek végig, mert jóval tapasztaltabb volt Richard-nál az élet és főleg a színház dolgait illetően.

Én úgy tippelem, hogy Sonja szerepét kissé megnövelik a filmben, a szerelmi szál miatt, ami sok filmben akkor is benne van, ha nem volna fontos, szóval úgy gondolom, hogy ő hangsúlyos lesz eléggé.

Valóban a hangulatot és a szellemiséget kellene visszaadni, ilyen szempontból a ma linket képed a tökéletes. Hátha van még a tarsolyukban plakát és ez csak az első verzió volt :)

;o) írta...

Fant az első kép szerintem is sokkal hivogatóbb lett volna!

Azon filóztam, hogy vajon tényleg ilyen kevés - majdnem semmi- hírfoszlány van a készülő művekről vagy én vagyok folyamatosan lemaradva? Nagyon gáz vagyok!
Mégis azt érzem, hogy nagyon kevés a paparazzo kép, mint a Disney projekt idejében volt.

;o) írta...

Talán nem jó szót használtam. Nem hivogató, hanem beszédes

Fant írta...

Valóban az első kép ment volna el jobban hivatalos poszternek, a második a feel-good érzést erősíti.
De tényleg, az első nagyon jó lett, nem is értem miért nem használták, vagyis értem, de mindegy, nem megyek bele :)

A filmekről vannak azért csepegtetett hírek, kicsit le vagy maradva, ahogy Ditta is, de nem gáz, van még idő :)
Csak nézz rá a JJJ-re, bár ilyenkor már veszélyes, kivéve, ha jó alvó vagy :)
A Sucker Punh kapcsán nem fecsegnek a bennfentesek, Abbie Cornish mondjuk mondott pár dolgot itt de talán nem sok újjal szolgál. Illetve még őt érdemes figyelned, továbbra is, hangulatkeltő infókkal szolgál.

A többi filmről nem nagyon vannak infók, de tulajdonképpen érthető, majd lassan jönnie kell a MAOW anyagainak gondolom.

Paparazzik: Vancouver úgy tűnik nyugodt hely ebből a szempontból - de nyugi, V amint hazament LA-be hétvégén egy rakás kép készült róla a rendezvényen kívül is. Majd ha Ditta ráér biztosan lesz bizonyíték is :)
Szóval a paparazzi-csend oka csak az, hogy V és Z nincsenek otthon.

LL írta...

Fant, nagyon beleéreztél most a poszteres dologba, talán azért lenne jobb az első, mert azon mindenki rajta van, de a második se rossz.

A MAOW-szel kapcsolatban én is reménykedem még egy plakátban:)

Mostanában annyira nagy híráradat nem szokott lenni, kb. egy hete kaptunk egy csomó képet, azóta semmi extra, pedig sok oldalt csekkolok naponta. Hiába, vihar - inkább MAOW - előtti csend:D