2009. szept. 19.

High School Rock Stars

Vanessa Hudgens búcsút int a High School Musical-beli jókislány szerepének

Viszlát, High School Musical. Hello, szélsőségesebb szerepek. Ez az az út, amit Vanessa Hudgens követni szeretne színészi karrierében, ahogy tudatos erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy eltávolodjon a csillogóan tiszta Disney által bemutatott arcától. A Bandslam-ben Vanessa Sa5m-et játssza (Samnek ejtjük, mert az 5-ös néma), egy tűnődő, magányos lányt, aki összebarátkozik, majd szerelmes lesz a bolondos Will Burton-be (Gaelan Connell játssza), egy új diákba, aki nemrég érkezett a New Jersey-i gimnáziumba.


Willt egy népszerű diák, Charlotte Banks (Aly Michalka játssza) megerősíti, hogy legyen a rockbandája, az I Can’t Go On, I’ll Go On menedzsere, mikor az együttes a helyi zenei versenyre készül, aminek Bandslam a neve. (A nyertes albumszerződést nyer.) Természetesen Sa5m-nek versengenie kell Charlotte-tal Will idejéért, és emiatt sok tinédzserkori gátlás mutatkozik meg. Sa5m karaktere változást jelent Hudgensnek, aki egy okos diák, Gabriella Montez szerepe által vált híressé a Disney első három High School Musical filmjében. Hudgens szerepelni fog még a Sucker Punch című akciófilmben (2011-ben jelenik meg) és a Beastly című tinirománcban, amely 2010-től látható a mozikban, és a Szépség és a Szörnyeteg történetének modern elképzelése.

De nem ez az oka annak, hogy a színész/énekes Hudgens maga mögött hagyja népszerű Disney-s arcát. Kapcsolata a High School Musical-beli munkatársával, Zac Efronnal gyakran témája a bulvármédiának. Ezenkívül az interneten megjelent meztelen fotói is botrányt kavartak. Az első eset 2007-ben történt (akkor nyilvánosan bocsánatot kért a fotók miatt), és a második incidens néhány héttel azután történt, hogy meginterjúvoltam őt a Bandslam New Yorki sajtónapján. Tehát ebben a cikkben nem olvashatsz nyilatkozatot Hudgenstől a képekkel kapcsolatban, beszélt arról, hogy miért tart most szünetet a zenei karrierében, miért nem akar Facebook és Twitter profilt, és arról a lehetőségtől, hogy újra Efronnal dolgozzon.

Mi a legjobb része a színpadi szereplésnek?
Az adrenalinlöket, amit kapsz tőle. Annyira erős, hogy semmi másra nem tudsz gondolni, csak arra, hogy a színpadon állsz, miközben az a sok ember figyel és biztat téged. Nagyon félelmetes, de jó móka is. Számomra a színpad mindig is az otthont jelentette.

Miben hasonlít hozzád leginkább Sa5m karaktere?
Amikor általános iskolába jártam, nem voltak barátaim. Én voltam a legnagyobb lúzer. Ez alapján van egy közös pontunk. Mindig önállóan csináltam mindent. Számomra ez rendben volt. Elfoglaltam magam. De ezen kívül nem tudom. Sokkal vidámabb és pezsgőbb hangulatú vagyok, mint ő.

Meg kellett tanulnod gitározni a Bandslamhez. Mesélsz róla?
Amikor elmenetem a zenei próbákra, a leghihetetlenebb zenészek vettek körül. Mindenki annyira jó volt, és nagyon megilletődtem, mert fogalmam sem volt róla, hogy mit csinálok. A dalt nagyjából egy hét alatt tanultam meg, lassan de biztosan. Hogyan tanulhatnál másképp gitározni? Szerintem nem igazán kellett játszanom, de reálisnak kell tűnnie. Színészként a mi érdekeinket veszem figyelembe, akarnom kell tanulni.

A Bandslam sountrackjének zenéje több generációra terjed ki. Mennyit ismertél belőle a film előtt?
Nagyon nagy rajongója vagyok a Cheap Trick-nek, tehát nagyon izgatott voltam, mikor megtudtam, hogy az I Want You To Want Me benne lesz a filmben.

Azért vonzott a Bandslam, mert a filmben annyira más a karaktered, mint a High School Musical-beli Gabriella Montez?
Bizonyos értelemben igen. Imádom Gabriellát. Szerintem nagyszerű karakter, de én Vanessa vagyok. A színészkedésnek része a különböző karakterek alakítása, tehát a saját érdekemben kerestem valami mást. És igen, mivel annyira más volt, megtetszett.

Ha saját bandát alapítanál, kiket vennél be? És kivel turnéznál szívesen?
Nagyon sok emberrel. Szívesen turnéznék... imádom a Cheap Trick-et. Nagyszerűek, nagyon viccesek. Nem tudom, kivel alapítanék bandát.

Igaz, hogy eredetileg Aly Michalka szerepét szeretted volna a Bandslamben?
Igaz. Elolvastam a forgatókönyvet, és úgy éreztem, jó karakter. De aztán még egyszer átgondoltam, és arra jutottam, hogy Sa5m még másabb, egy másik szerep számomra, egy másik arc, amit látnak az emberek, szerintem ennek van értelme.

Ezért szerepelsz a Sucker Punch című akciófilmben?
Őszintén szólva a saját érdekemben csinálom. Nagyon könnyen megunok mindent. Imádok színészkedni, mert különböző karaktereket próbálhatok ki, és annyi félét akarok kipróbálni annyi műfajban, amennyi csak lehetséges. És amikor a Sucker Punch felmerült, azt gondoltam, hogy hihetetlen, szexi és tele van akcióval. És imádom Zack-et [Snyder, a Sucker Punch rendezője]. Egyszerűen annyi különböző dolgot szeretnék kipróbálni, amennyit csak tudok, legyen az bármilyen korhatáros.

Káromkodsz és szétvered az embereket a Sucker Punch-ban?
Igen. A Beastly-ben is káromkodom.

A Bandslam humoros részei mind a forgatókönyvíró/rendező Todd Grafftól származtak, vagy neked is volt beleszólásod?
Szerintem mindkettő. Bementünk egy szobába Toddal, elolvastunk egy jelenetet, aztán elmondtuk az ötleteinket. Tényleg látszott, hogy nagyon meg van koreografálva, mert minden az időzítésen és a történéseken függ, de párszor elpróbáltuk. Ennek örültem.

Milyen volt Gaelan Connell-lel dolgozni?
Nagyon szeretjük Gaelant. Ő imádnivalóan bolondos. Egyszerűen jó fej. Szerintem ő tökéletes Will megformálására. Eljött, és már az elején megszerezte a szerepet. Ő nagyon vicces. Szerintem nem elég büszke magára.

Most, hogy elkészítetted a Bandslam-et, szerinted befolyásolta ez a zenei ízlésedet és a következő albumod hangzásvilágát? És milyen zenét hallgatsz a szabadidődben, ami meglepő lehet az olvasóknak?
Szerintem sokkal mélyebben átérzem a zenét, mint ahogy az emberek gondolnák. Mostában Janis Joplin-t szerettem meg. Aztán van egy Ricki-Lee nevű művész, akit most nagyon szeretek. Imádom a Kings of Leont és a Kasabiant. Mindenfélét szeretek. Szeretem az alternatívot, az indie-t. És amikor olyan hangulatom van, szeretem Kanye-t [West] és Lil Wayne-t.
A zenei karriert illetően most szabadságon vagyok. Most úgy érzem, a filmekre koncentrálok, és nem szeretnék készíteni egy albumot úgy, hogy nem adok bele mindent. Megvárom, míg inspirációt érzek egy újabbra.

Meghallgattad Ashley Tisdale albumát, a Gulity Pleasure-t? És ha igen, mi a véleményed?
Szerintem nagyszerű. Annyira jó munkát végzett. Nagyon szenvedélyes ez iránt. Hazajött – [nevet] úgy hangzik, mintha együtt élnénk – és dalokat énekelt. Izgultam érte. Szerintem nagyszerű munkát végez.

Szerinted új oldaladat mutatod majd meg a következő albumodban?
Ezért tartok most szünetet. Nem szeretném összecsapni. Szeretném újra összerakni önmagam, egy új hangzást előállítani, és megvárni, amíg akad mondanivalóm. Ez a zenélés mókás része. Tényleg teret kell adnod magadnak, és azt tenned, amit akarsz, mert beszélhetsz. Ez nem csak egy karakter. Lesz egy jó pillanat, mielőtt megtörténik [hogy kiadom az új albumom].

Érezted már úgy, hogy előtérbe kell helyezned a színjátszást a zenével szemben és fordítva?
Persze. Most úgy érzem, az emberek csak a High School Musicalből ismernek, és mivel musicalről van szó, mindkét oldalamat ismerik [éneklés és színjátszás]. Ebben az értelemben könnyen kezdődött. De szerintem ha teljes mértékben az egyikre koncentrálsz – ahogy mondtam, ha zenélek, megvárom, amíg teljes szívvel tudom csinálni – szerintem mindkettőt csinálhatod, ha mindkettő iránt nagyon-nagyon szenvedélyes vagy. De ha választanom kellene, valószínűleg a színjátszás mellett döntenék.

Miért?
Még nem jutottam el odáig a zenélésben, hogy teljesnek érezzem magam, hogy a saját alkotásomat készítsem el. Még nem értem oda. Talán ha odaérek, ez a válaszom megváltozik. Most úgy éreztem, a színészetért többet dolgoztam. Azért mindig egy kicsit keményebben küzdöttem.

Tervezel további musicaleket?
Igen, majd egyszer. Úgy érzem, színésznőként egy kicsivel többet akartam elérni. És ha egyszer úgy érzem, olyan helyre jutottam, ami boldoggá tesz, biztosan készítek újabb musicaleket, mert rajtuk nőttem fel. Imádom őket.

Mi a véleményed Aly Michalkáról?
Már a film előtt sokszor találkoztunk mindenféle Disney-s eseményeken. Jól kijöttünk egymással. Elmentem a meghallgatásra, ott ült a váróterembe, és ráköszöntem. Nagyon közel kerültünk egymáshoz. Nagyon jól szórakozunk együtt. Szerintem rossz irányba befolyásolom. Boltkóróssá tettem. De hé, szerintem minden lány boltkóros. Nem fogsz arról olvasni, hogy Aly-vel veszekszünk és egymás haját tépjük. Egyszerűen nem fog megtörténni.

Milyen volt Austinban, Texasban forgatni, ami jelentős zenei múltra tekint vissza?
Nagyon szerencsés vagyok. Sok nagyszerű helyen forgattunk. Austin hihetetlen volt, mert a South by Southwest ott volt, mikor forgattunk. Aly-vel elmentünk egy Willie Nelsin koncertre, ami nagyon jó móka volt. Az elmúlt heteket Montrealban töltöttem, ott is hasonló élményeket szereztem. Pont most van a jazz fesztivál. Mindent szeretek, aminek köze van a művészethez.

Tehát nem rémítettek halálra a téged követő paparazzik Austinban?
Nem. Nagyszerű volt.

A Bandslamben Sa5m és Will egy vizuális projekten dolgoznak az iskolában. Todd megengedte, hogy te készítsd el?
Igen. Az a saját munkám. Mindig imádtam filmeket készíteni. A leghülyébb filmek vannak a számítógépemen. Készítettem egy félelmetes filmet Ashley-vel [Tisdale] és a húgommal. De szerintem a fényképezés jobban vonz.

Mi inspirál a fotózásban?
Odáig még nem jutottam. [nevet]

Szeretnél újra barátoddal, Zac Efronnal dolgozni?

Igen, persze. Ha meglátjuk a megfelelő dolgot. Nem keresünk semmit, de az tény, hogy felnövünk és a saját utunkat járjuk. Azt tesszük, ami vonz miket. De ha valami nagyszerűt veszünk észre, akkor természetesen.

Milyen tanácsot adnál a felemelkedő Disney sztároknak, főleg ha egy High School Musical-hez hasonló hatalmas projektbe kerülnek be?
Csak várjanak. Semmi nem készítheti fel őket arra az őrületre, amit ez magában hordoz. Ez egy forgószél, tudod? Csak kapaszkodjanak meg valamiben.

A Bandslam végén a koncertjelenet a film egyik legjobb része. Elmondod, milyen volt felvenni?
Nagyszerűen éreztük magunkat. Mind ott voltunk, hangszeren játszottunk, és király volt! Nem vagyok rocker. Nem játszom rockzenét, tehát ott lenni egy Flying V-vel a kezemben, egy Bread dalt énekelni [Everyting I Own] nem volt kényelmes. De nagyon jó móka volt ugrálni, mint valami őrült. De hé, minden jó volt.

Találkoztál David Bowie-val, akinek van egy jelenete a Bandslamben?
Igen, találkoztam. Itt történt, New Yorkban. Bementem, nem tudtam, mit mondjak, nagyon izgultam. Azt mondtam, „Nagyon nagy rajongód vagyok.” És azt mondta [angol akcentussal], hogy „Köszönöm, szívem. Hogy vagy?”. Mondtam, hogy jól. Beszélgettünk egy kicsit.

Tudtál róla, hogy Franciaországban a Bandslam címe High School Rock Stars? Mit gondolsz erről?
Nem tudom. Szerintem ha az emberek megnézik a filmet, tudni fogják, hogy nem olyan [mint a High School Musical]. Szerintem a film egy teljesen más gimiről szól. Szerintem egy csomó középiskolás film címében szerepel a High School.

A rajongóid közül nagyon sokan imádják a szociális hálózatokat, mint például a Facebook és a Twitter. Elmagyarázod, hogy miért döntöttél úgy, hogy kimaradsz ebből?
Úgy érzem, hogy a filmeken keresztül nagyon közel kerülnek hozzám az emberek. Szerintem a High School Musical után úgy érzik, személyesen ismernek. Ha az ettől független magánéletemről van szó, megtartom magamnak. Ezért sem hallasz annyit beszélni a személyes dolgaimról. És ha elérek odáig, ha nem figyel már rám a média, nem lesz több dolgom, akkor ott fogok maradni. Nem akarom mindig mindenkinek elmondani, mit csinálok, bár nem hiszem, hogy annyira érdekes lenne. Ha nem csinálok semmit, egyedül akarok lenni.

És van bármilyen hivatalos profilod a Weben?
Van egy zenei profilom MySpace-en.

Mi lesz a következő lépésed?
A Sucker Punch után szabad vagyok.

Fordította: LinkLuvor.
Eredeti cikk: Examiner.

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Ditta! Van egy kis problémám. Elvileg a Bandslam nálunk okt. 22-én jelenik meg de ehhez képest egyik mozi honlapján sincs ott az októberi film premierek közt.Kérlek segíts. Előre is köszönöm.

xdittax írta...

Kedves Névtelen!

Valóban, én is úgy néztem, hogy még nem sorolták fel a mozik októberi kínálatukban, de ez nem jelent semmit, mert ez addig még bőven változhat. Általában minden csütörtökön érkezik egy-két új film a magyar mozikba, de mint látható, eddig főleg csak egy-egyet tüntettek fel, viszont ez biztosan nem marad így.

A Bandslam meg fog érkezni, ahogy a főbb filmes portálok is jelzik(Port.hu; Filmkatalógus), a magyar bemutató továbbra is marad október 22-én! :)

Szerintem még várnunk kell pár napot, esetleg hetet, és utána minden a legjobbak szerint fog alakulni. Néha nézz vissza a portálokra, és akkor biztosan nem kerüli el majd figyelmünket Vanessa filmje. :)

Szép napot: Ditta×××

Fant írta...

Nagyon jó ford, köszi LL! Őszintén szólva annyi hibája van az interjúnak az én szemeben, hogy a bevezetésnél néhány sort felesleges volt beletenni, azon kívül teljesen jó.
V-nek nagyon jó indokai vannak a Twitter-hez hasonló dolgok mellőzésére, talán ennyire összeszedetten még nem fogalmazta meg.
A zenei karrierjét remekül látja, ugyanaz a véleményem, majd ha valami igazán egyedit és különlegeset tud összehozni, akkor lesz érdemes lépnie, addig szükségtelen, de rá is ér nagyon.

Szóval káromkodás a Beatly-ben, nocsak egy apró új infó :)

Az biztos, hogy amiben újra együtt fognak dolgozni Z-vel valami iszonyú ütős történetnek kell lennie, másképp nem érdemes, bár ők ketten bármilyen filmet eladnak együtt ebben teljesen biztos vagyok, de önzőnek kell lenniük, és magukért csinálni, ahogy V mondja is.

High School Rock Stars: elég diplomatikus véleményt mondott, persze nem is mehet neki a Summit-nak ez világos. Ha létezik még elszúrt cím, akkor ez az mindenképpen. Egyértelműen teljesen más gimiről szól, kétség nem fér hozzá.

A mese szövegét amúgy postáztam :)

Kedves Névtelen, bár tökéles választ kaptál, annyit még én is hozzátennék, hogy például az én városom mozijának honlapján csak az aktuális 1,5-2 hét filmjei szerepelnek. Ezenkívül, tudod, a Bandslam nem számít nagy-nagy kasszasikernek, amit külön reklámozni fognak a mozik itthon, kicsi filmnek tekintik, kínálatszínesítőnek, nem húzófilmnek.
Ezzel együtt teljesen ugyanazon a véleményen vagyok, mint Ditta :)

Névtelen írta...

ti mit szerettek nessa dalain? oké jó hangja van és klassz színésznő de nem ő írja a dalait meg tele van effekttel a hangja és ez így elég sz*r. végülis a dalai se rosszak de az nem ő és én így kezdem megutálni. a számai elmennénnek valami esti buliba. mondjuk az 1. lemeze elég jó, kár h nem volt sikere...

b írta...

A Film+ -on megy most egy film - Az első bevetés - Alex Pettyfer játszik benne főszerepet. Egy kémes akciófilm (nekem a Kémkölykök jut eszembe róla, de kicsit James Bondosabb), szimpi a srác :)) Kíváncsi lennék Z-re is egy hasonló filmben :)

Fant írta...

Nos, második Névtelen, szerintem igazán kevés énekesnő van, aki maga írja a dalait, de ettől még nem kell utálni az illetőt, bárkiről is legyen szó. Bár én is jobban szeretem, ha egy előadó maga írja a dalait, de az ilyenből van kevesebb, pláne egy olyan fiatal előadó esetében mint V, aki ráadásul mellékállásban zenél(t), mivel ugye a fő csapásirány a színészet nála.

És ha olvastad a bejegyzést, szerintem meg lehetsz vele elégedve, mert pont azt mondja, hogy majd akkor jelentkezik újra lemezzel, ha ő maga is képes lesz alkotóan részt venni benne.

Másrészt tudod, kiadó-függő is a dolog.
A sok effekt is ízlés kérdése, nekem sem a szívem csücske. De ettől van néhány jó dala a második albumán is. Még nem találta meg azt a stílust, ami igazán fekszik neki, de mindent el tud énekelni, ezzel gondja nincs.
A második album sok dala pedig szerintem kifejezetten úgy készült, hogy bulikban is lejátszható legyen.

Szerintem legyél türelemmel az irányába, és amíg nincs új lemeze figyeld a filmjeit.

B, reméljük, Z-t is láthatjuk majd akciófilmben :) Érdekes különben, hogy az ő fizikumával ilyen szerep még nem találta meg. De bízom benne, hogy egyszer ez is összejön.

Névtelen írta...

Az eleje szerintem sem lett túl ütős, ebben egyetértünk. Egyébként örülök, hogy tetszett, szerintem is változatos interjú, ritka mostanában az ilyen.

Nekem azért is tetszett, mert kiderült belőle pár új infó is, miszerint eredetileg Charlotte szerepére pályázott V, később gondolta meg magát, szerintem nagyon jól tette, Charlotte kicsit sztereotipikus karakternek tűnik elsőre, persze a Bandslamben semmi sem az, aminek látszik:)

A High School Rock Stars egyértelműen HSM-koppintásnak tünteti fel a filmet, a mese szavaival élve: harakiri.

És végül, hogy mit szeretek Nessa dalain? Egyrészt szerintem az embereknek van egy olyan tulajdonságuk, hogy ha meghallgatnak egy jó számot, nem számít, mi a véleményük az előadójáról, mindig újra és újra meg akarják majd hallgatni, addig, amíg kívülről nem fújják, és egy hangot se akarnak hallani belőle. Aki tapasztalta már, tudja, miről beszélek, aki nem, az nem lett most sem okosabb. Vanessa számai közül én sokat hallgattam így, függetlenül attól, hogy szeretem magát az előadót is. Mondjuk az előzőekre szerintem tökéletes példa Lady GaGa - maga a csaj teljesen elszállt, de a Just Dance akkor is felülmúlhatatlan.

De Nessára áttérve: ahogy ő maga is mondta, az első két albumával még a stílusát keresi, minden számban ott van egy nagyon kis darab belőle. És ahogy mondtad, Névtelen, nagyon jó hangja van, amit kár elektronikus hangzással elfedni, de bulikban tényleg ezek a számok a legjobbak, viszont ez sem igazán az ő stílusa. A V tényleg talán közelebb állhatott hozzá, de alapvetően nálam a két album egyenlő nagyjából.

Ami biztos szerintem, hogy a harmadik albumán tényleg őt fogjuk hallani, de addig is figyeljünk a számára első színészi karrierre, ahogy Fant is mondta.

Fant írta...

A Charlotte-al kapcsolatos mondandója tényleg érdekes. Jól döntött mindenképp, mert arra a szerepre elsőre jobban rá lehetett volna húzni, hogy olyan, mint az eddigiek. Pedig dehogy olyan :) Nagyon súlyos és sötét dolgok vannak a karakter mögött, az életvidámság felszíne mögött. Ahogy ez már így kiderült a mesékből is :)
Úgyhogy LL, tökéletesen igazad van, a Bandslam-ben semmi nem az, aminek látszik :)

V albumai: szerintem a második azt szem előtt tartva készült, hogy nagy divat az elektronikus hangzás, úgy értve, hogy simán a fősodorba bekerülhetett volna, alkalmas arra, hogy rádiók felkapják a dalokat, más dalok pedig bulikba is, mint ahogy szó van róla.

A harmadik lemez kapcsán én arra számítok, hogy egy nagyon értékes anyag fog összejönni, ami nem igazán fog a második albumra hasonlítani.
De idő van rá bőven, abszolút nem sürgős, sőt, tökéletesen látja V az ezzel kapcsolatos helyzetét.

A SP után szabad: reméljük nem túl sokáig :) Mondjuk ott lesz a két filmmel a promóció is, tavasszal rögtön a Beastly nyilván.
Gondolom, hogy ahogyan eddig is, most is mennek a háttérben a tárgyalások, de persze majd sok függ a két bemutatótól.
Addig is ne felejtsük a Dead@17-t, elvileg néhány héten belül ideális esetben meglesz a rendező. És ha a készítők továbbra is V-ben gondolkoznak a főszerep kapcsán, neki ez is új kihívás lehetne. Nos, majd látjuk persze :)

És még annyit megjegyeznék, körön kívül, hogy Megan Fox hiába szerepelte agyon az elmúlt időszakot, meg mondott meredekeket Z-ről is, az új filmje harmatgyengén nyitott számügyileg, és a kritikák is roppant lehúzóak, 38% a kritikusok szerint.
Érdekes.

flóra* írta...

mi ez a dead@17?

1ébként sztem a 3. album is jó szar lesz majd. persze persze vanessa megint mondogatja h ez más lesz meg blabla. nem sok sikert jósolok neki ha nem viszi bele a saját gondolatait. amit én nem nézek ki belőle. nem tudom, ti mennyire ismeritek/követitek demi lovato életét. különösen én sem szeretem de ez második albuma. hűha. megfogott. két szám kivételével mindet egyedül írta és róla szólt. nem maradt el a siker. nessának is hasonló jókat.

Névtelen írta...

flóra*, Itt van az összes megjelent infó a Dead@17-ről.

Mindenkinek szíve joga, hogy saját véleménye legyen, viszont az se bűn, ha tud választékosan írni.
Amúgy szerintem nem feltétlenül attól lesz valami siker, ha valaki leírja a gondolatait, vagy passzol a személyiségéhez a zene. Attól függ, mi a felkapott - mit tesznek a promók felkapottá. Ez az, ami a HR (V kiadója) esetében nincs, már beszéltünk róla. Ahogy korábban is mondtam, az emberek olyan zenét hallgatnak, ami tetszik nekik, nem pedig olyat, aminek az előadója tetszik nekik. Másrészt szerintem az Identifiedban ott volt V személyisége (a Gone With The Wind-ben szó szerint is). Majd meghallgatom azt a Demi albumot, és elmondom róla a véleményet, egyébként most ő a Disney első számú női sztárja - most hogy V és Ashley otthagyták őket, valakinek át kell vennie a stafétabotot.

Azért esélyt adhatnál Nessának, nem gondolod, a harmadik nem bemutatkozó album lesz, annyi biztos.

Fant írta...

A Dead@17-ről itt elolvashatod a V-t érintő információkat, Flóra.

Lemez: először is, ízlés kérdése, kinek, hogy tetszett az első kettő. Másodszor: Demi Lovato és Vanessa közt az az óriási különbség, hogy Demi fő profilja az éneklés, V-nek egyértelműen a színészet. Csak mint kiválósan éneklő Disney-sztár kiadott két lemezt, mert miért is ne tette volna, de a Disney-idők már mögötte vannak, teljesen más a célja már.
Az pedig, hogy valaki beleviszi a saját gondolatait egy dal szövegeibe még önmagában nem garancia a sikerre.

Abban biztos lehetsz, hogy V harmadik lemeze nagyon érett munka lesz, de mint ő is mondta, nem mostanában fog elkészülni, nem ez érdekli mostanság, hanem a filmszerepek. És ha olvasgatod a blogot láthatod, hogy már a Bandslam kapcsán elismerést elismerésre halmoz a filmkritikusoktól és hol van még a Sucker Punch, amit fő kitörési pontnak érzünk.

Szóval, szerintem koncentrálj te is a filmjeire, a harmadik lemezéről majd beszélgetünk ha megjelenik.

flóra* írta...

oké. akkor jöjjenek a filmek. :D

ja és akk majd várom a véleményt demi albumáról. :D

LL írta...

Letöltöttem, meghallgatom verseny után:)
Mondjuk ahogy elnézem, Demi is a HR-nél van, úgyhogy ez nem szempont, de az igen, hogy az Identified-nak semmi promója nem volt.