2009. szept. 17.

Hogyan sikerül a földön maradnia

"Miközben a sok tinisztár a határokat feszegeti Vanessa Hudgens tini szenzációból hamisítatlan filmsztárrá szeretne válni, a saját szabályai szerint.

Cosmo: Fiatal vagy és sikeres, de mégsem cselekszel úgy, mint Lindsay Lohan. Hogyan csinálod?
V:
Boldog vagyok és különösen Hollywood számtalan klubja nélkül – az nem az év világom. Soha nem fogok elmenni a klubokba, az asztalokon táncolni, aztán kitántorogni a paparazzikhoz, hogy mindenki engem bámuljon. Inkább otthon maradok és megnézek egy filmet. Ez okoz örömet és ezt érzem normálisnak.

Cosmo: De a szórakozás és az ünneplés is teljesen normális dolog. Gondolod, hogy tennél ilyesmit, ha nem lennél híres?
V:
Talán, de nem tudom. Nem tudom elképzelni, mit is csinálnék, ha nem azt, amit jelenleg teszek. Ez egy őrült életvitel és mivel ennyire őrült, egy szabad percemben egyszerűen csak szeretnék a medence partján feküdni.

Cosmo: Mit csinálsz a legszívesebben, ha nem a barátoddal, Zac Efron-al találkozol?
V:
Azonkívül, hogy a medencénél lógok? Szeretek kosármeccsekre járni. Igazán nagy Lakers rajongó vagyok, és minden alkalommal, mikor kimegyünk a mérkőzésre, úgy történik, hogy kérünk valakitől pár jegyet és egészen előre ülünk. Ez a kedvenc szórakozásom.

Cosmo: A karrier-témára térve: Úgy érzed a High School Musical után, hogy valamit bizonyítanod kell?
V:
Nem feltétlenül, de állandóan jobb akarok lenni. Szeretem a musical-eket és mindig is szeretni fogom őket, de szeretnék kicsit eltávolodni tőlük, mert olyanokat készítettem már. 20 éves vagyok, az érdeklődési területek változnak. Egy lépést előre akarok lépni.

Cosmo: Szóval, mi a következő?
V:
Szétrúgok néhány s*gget a Sucker Punch című filmben. Ez sokkal hevesebb, mint bármi, amit ezelőtt csináltam. Elmegyógyintézetbeli lányokról szól, akik azt képzelik, hogy bordélyházban vannak. Sok harc lesz benne, gépfegyverek és öldöklés.

Cosmo: Sötétnek hangzik…
V:
Örülök neki. Szexi nők megmutathatják mit tudnak és én egy erős lányt játszom, szóval edzenem kell. Lőtérre fogok menni és olyan dolgokat teszek, amiket soha eddig. Szeretem ezt az új kihívást. Nem tudom, hogy a fiatalabb rajongóm láthatják-e majd ezt a filmet, de örülök, mert ez egy új oldalam, amit eddig még nem láthattak az emberek. Úgyhogy ez egészen biztosan egy utazás lesz.

Cosmo: Ebben a hónapban máris távolodsz valamennyire a HSM-től, mégpedig a Bandslam-el. Furcsa volt, hogy a csókjelenetet nem HSM-beli kollégáddal egyben barátoddal, Zac-el kellett felvenned?
V:
Ez kényes kérdés volt! Mindenesetre a jelenet nagyon mulatságos volt. Egész idő alatt azt mondogattam magamban: „Nem nevetni!”

Cosmo: Fura új emberekkel dolgozni?
V:
Furcsa a HSM csapat nélkül dolgozni. Ők a barátaim és rengeteg mindent éltünk át együtt és mi valami nagyszerűt alkottunk. Hiányoznak nekem, de tovább kell lépni. Pont mint a középiskolában.

Cosmo: Kapcsolatban maradtál velük?
V:
Igen, Ashley Tisdale néhány napja is beugrott hozzám. Szeretem Ashley-t – ő őrült. Ő még nálam is nagyobb vásárlásmániás. Gyakran megyünk együtt vásárolgatni. Ugyanazt a Louis Vuitton táskát vettük meg magunknak.

Cosmo: Igen, hallottuk, hogy nagy vásárlásmániás vagy….
V:
Azért egyáltalán nem vásárolok olyan sokat! De ha unatkozom, akkor megihlet a kifutók divatja és le akarom másolni. Oké, talán vásárlásmániás vagyok. De ezt még nem realizáltam magamban.

Cosmo: Úgy mész egy üzletbe, hogy azonnal tudod mit akarsz vásárolni?
V: Az attól függ. Ha kinéztem magamnak valamit, akkor jobb, ha aztán azonnal abbahagyom, különben mindig csak újra és újrakezdem.

Cosmo: Mi a kedvenc dolgod, amivel meglepted magad?
V:
Egy barna színű szarvasbőrből készült női mellény – annyira édes. Ez egy dizájner-darab, de nem szeretnék emlékezni a keletkezésére. Azt kívánom, hogy bár egy Vintage boltból lenne. Ez még királyabbá tenné.

Cosmo: Nemrégiben vásároltál egy házat, igaz?
V:
Így van. Egyededül élek és szeretem, hogy hazajöhetek, felvehetek valami lazát és elnyúlhatok a heverőn. És minden az enyém! De a takarítás feltétlenül a legrosszabb dolog, mindenképp. A mosogatás olyan dolog, aminek sosem lesz vége!"

A mellékelt eddig nem látott képek Vanessa egyik 2007-es fotósorozatából való, melyet Gitte Meldgaard készített a Flaunt magazin számára. További vadiúj képeket találtok ITT!

Fordította: a Mesélő, azaz Fant.
Forrás: Vanessa Hudgens Starnews.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jó ford lett, köszi, Fant!

Mondjuk a kérdéseket átlagosnak találom, V válaszai viszont kiegyenlítik a dolgot.

A SP egyébként a második most a listámon. Nem tudom, ki hogy van vele, de ez a fotósorozat szerintem ahhoz a filmhez is készülhetett volna akár. Amúgy nekem tetszik, feelinges:)

Fant írta...

Szívesen :)

Bevallom a sok divatra meg vásárlásra vonatkozó résznél sokkot kaptam és Dittának köszönhető, hogy a kifutók világás mondat értelmes lett :))

A kérdésekben nekem az nem tetszett, amellett, amit te is mondasz és igazad van, hogy folyamatosan erőltette a riporter Z-t, nem véletlen, hogy V rá is szólt már.

Összességében nekem a SP-ra vonatkozó részek tetszettek a legjobban benne. Nem tudom például, hogy konkrétan így a bordély az elmegyógyintézet kapcsolata konkretizálva lett-e már. Nagyon lelkesedik V ezért a filmért, meg is értem, én sem kevésbé már előre :)
De azért talán beszélhetne kicsit a Beastly-ről is mostanában, csak azért, mert a következő film mégiscsak az lesz.
Persze teljesen megértem, hogy a SP mindennél jobban foglalkoztatja.

A fotósorozattal kapcsolatban teljesen egyetértek.

Névtelen írta...

Amúgy megvan az üzleti háttere ennek a Z-erőltetésnek, nemcsak az, hogy talán felszínre kerül valami, ami egy pletyka alapja lehet később, hanem az is, hogy a Z-fanok is elolvassák miatta az újságot.

Nekem a bordély-elmegyógyintézet kérdés tiszta volt eddig is, de jó, hogy van még egy megerősítés.
Amikor az interjú készült, a Beastly-t már befejezte, a SP előtte állt, nyilván azért lelkesedett jobban, az jelenti majd neki a kiugrást, de egyáltalán nem volt rossz döntés elfogadnia Lindy szerepét, az is egy új műfaj számára.