2009. szept. 11.

Izgalmas munka

Egy tipikus Zac Efron-szerelésben, a megnevezett úriember szeptember 8-án is folytatta jelenlegi nagy munkáját, a "Charlie St Cloud halála és élete" című dráma forgatását a kanadai Vancouver városában.

A 21 éves színészt cseppet sem meglepő módon újra egy csónakban láthatjuk, amint védjegyévé vált sapkájában igyekszik üdítőt szürcsölgetve a forgatás helyszínére.

Zachy a filmben a címszereplő Charlie St Cloud-ot alakítja, aki sok évvel öccse halála után abban a temetőben vállal munkát, ahova testvérét temették. Időközben kiderült, hogy a Ben Sherwood által írt könyv megfilmesítésében a testvérpár édesanyját az Oscar-díjas Kim Basinger fogja játszani!

A szívtipró, mikor az MTV legújabb szerepéről kérdezte, diplomatikusan csak annyit mondott: “Nem teszek semmit azért, hogy drasztikusan megpróbáljam és megváltoztassam a rólam kialakult képet. De szükségem van arra, hogy magamnak is izgalmasan tartsam a dolgokat. És felnőjek... Még mindig nagyon családbarát filmeket készítek. Nem szerepelek a következő ‘Trainspotting’ folytatásban, vagy bármi ilyesmiben.

Képeket a forgatásra igyekvő Efron-ról ITT találtok!

Forrás: Just Jared Jr.

7 megjegyzés:

Fant írta...

Rég láttuk a sapkát :)

Nem lényeges a korhatári besorolás, bőven lehet izgalmas filmeket készíteni úgy is, hogy azok családbarát jellegűek. Meg aztán a MAOW is úgymond családbarát, mégis mennyivel más, mint a Megint 17 például. Szóval tág a mozgástér.

LL írta...

A könyvben nincs csónak, és búvárkodás sem, ha már itt tartunk, kíváncsi lennék, a filmben milyen szerepe lesz.

Egyébként Z-vel egyetértek, azt kell tenni, amihez kedve van az embernek, nem azt, amit mások várnak tőle.

Fant írta...

Érdekes úgy látszik akkor, hogy van néhány dolog amiben igen eltér. A libák kergetése sem szerepelt ugye a könyvben?
Esetleg azt tudom elképzelni, hogy azért bővítették ki, mert a könyv cselekményét a betervezett játékidőhöz rövidnek találhatták.

LL írta...

Libakergetés sem volt. Viszont ugyebár ezt a filmet is Burr Steers rendezi. Remélem, rájött, hogy felfogtuk, hogy Z jól néz ki, és nem ezt kell bizonyítani a jövőben, ha érted, mire célzok. Mármint a libás dologgal kapcsolatban.

Fant írta...

Teljesen értem mire gondolsz. Valóban direktnek hat a dolog, túlságosan is. Azt is remélem, hogy felfogta, hogy tudjuk, hogy Z sokmindenben tehetséges, nem kell az összes dolgot belesűríteni egy filmbe, bár talán ebben a filmben ez probléma nem áll fenn.
Vannak fenntartásaim Burr Steers-el kapcsolatban, nem szeretném, ha ez a filmje is annyira Zac-ről szólna majd, mint a 17.
Bízom benne, hogy szem előtt tartja ezeket.

Névtelen írta...

A CSC is valamilyen szempontból a főhősre koncentrál, de egészséges mértékben, ráadásul ott van még Tess is a vitorlás ambícióival, szóval ebből simán ki lehetne hozni egy nem Z-központú filmet, de el is lehet rontani. Alapvetően Charlie megy végig egy úton, de ebben nagy szerepe van Tess-nek és Samnek. Meglátjuk, milyen lesz.

Fant írta...

Az egészséges a kulcsszó itt, végül is, ha Steers visszafogja magát a 17-hez, akkor minden rendben lesz erről a részről. A 17 még neccesen elbírta azt, hogy annyire Z centrikus legyen, de a CSC mégiscsak más kategóriájú film lesz.
Meglátjuk, igen, remélem összehozzák úgy, hogy jó legyen.