2009. szept. 16.

Lánya szerint Gina a legkedvesebb nő :)

Miután körülbelül egy hete megjelent az októberi Allure címlapja, Vanessával, most végre kaptunk plusz egy képet a cikkhez készült fotósorozatból, sőt, néhány interjúfoszlányt is!

Amíg a sminkeseknél csücsült a 20 éves énekes/színésznő elárulta, hogy még nem teljesen szokott hozzá új frufrujához, és beszélt többek között arról is, valaha elvállalna-e meztelen jelenetet egy filmben, kedves barátnőjéről, Ashley Tisdale-ről és édesanyjáról Gináról.

Hogy valaha levetkőzne-e egy szerep kedvéért: “Akármikor megkérdezi valaki tőlem, hogy vállalnék-e meztelenséget egy filmben, ha azt mondom, nem tetszene, azt mondják: 'Hülyeség, hiszen már megtetted.' Ha valami, ez még jobban zavarba hoz, hiszen ez egy személyes dolog volt. Ez felhúz, hiszen csak rá tesznek még egy lapáttal. De legalább néhány ember tanul az én hibáimból.”

Hogy hasonló ruhát viseltek a Hajlakk díszbemutatóján Ashley-vel: “Ez annyira vicces, mert megjelentünk, aztán csak úgy voltunk vele: ‘Úristen! Mindketten miniruhában vagyunk! Fényképezkedjünk együtt!’ Ezt a saját Mary-Kate és Ashley-pózunknak hívtuk, mert az agyunkban, mi ikertestvérek vagyunk; csak az emberek nem tudják. A pózolásról jó gondolkodni, és én gyakran gyenge vagyok ebben.”

Inspirációjáról és példaképéről, édesanyjáról, Gináról: “Örökké szeretni fogom. Ő a legédesebb, legvidámabb nő, akit ismerek, a legszabadszelleműbb, legelbűvölőbb személy, és én is arra törekszek, hogy olyan legyek, mint ő. Ahogy egyre idősödök, egyre jobban úgy találom, hogy hasonlítok az anyukámra. Neki van egyszerűen a legjobb külsője.”

Az újság Nessával a címlapon jövő hét kedden, szeptember 22-én jelenik meg Amerikában!

Forrás: Just Jared Jr.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Boldog névnapot Edittának, remélem, ma még olvassa ezt:))

Amúgy király ford:)

Fant írta...

Isten éltessen sokáig, névnapod alkalmából, Ditta! :)

Kiváló a ford szerintem is :)
A szerepek kapcsán túl van ez spirázva mindig, meg túl is van lihegve az egész kapcsolódó történet. Mindegy is, majd látja mit hoznak a szerepek, és majd abban a helyzetben dönt.
Viszont amit az anyukájáról mond az nagyon tetszik, nagyon nagy a szeretet az irányába.

A két kép pedig wow :)) Priceless, lélegzetelállító :))

Andi írta...

Sziasztok!

Boldog névnapot Dittának :)

xdittax írta...

Ajj, olvasom, gyerekek, és pirulok. :)Köszönöm, hogy "megemlékeztetek" rólam, nem felejtették el, gondoltatok rám, és egyáltalán, köszönöm, hogy itt vagytok! :)

Több diplomatika most nem szorult belém. Érzelmesség talán inkább. És sok-sok, meleg hála.

Jó éjszakát:
Editta×××

;o) írta...

Talán most az egyszer nagyon nem értek egyet V-vel az édesanyja külsőségeire vonatkozó állításaiban - de elfogultságára hivatkozva próbálom feldolgozni a tényeket ;o)

Fant írta...

Hát igen, az utolsó mondat azért igen erős túlzás, de az elfogultságot valóban betudhatjuk kiváltó oknak ;o) :))

Ennyi diplomácia teljesen jó volt, Ditta, éppen-éppen :))

Névtelen írta...

Lehet, hogy Gina fiatal korában hasonlított V-re, de most elég távol állnak egymástól, egyetértek az okban.

Emberek, kiderült, hogy egyáltalán nem lesz olyan gázos ez a jövő hét, halasztva lett egy kínzás.
A CSC pedig lehet, hogy holnap jön, akkor lesz sok időm elvileg, de ma is próbálkozom.

Fant írta...

A végén még kifejezetten kellemes hét lesz a halálosból :) De legalább tudsz jobban a versenyre koncentrálni, ennyiből is jó a halasztott kínzás.

Névtelen írta...

Most egész átlagosnak tűnik egy nagyobb kaliberű dogával meg a szokásos dolgokkal.

Igen, így tényleg jobb lesz versenyezni:)