2009. szept. 28.

Legjobb 'Boho Style'

Az évnek még javában nincs vége, mégis a napokban a People magazin megnevezte az általuk talált 2009 Legjobban Öltözött Hírességei. A legjobb 10-be egy-egy stílus utánozhatatlan képviselői kerültek be, akik 2009-ben tagadhatatlanul hozzájárultak a divathoz.

Vagány vagy visszafogott, a high fashion híve vagy hippi stílusé, a következő nők valami maradandót és inspirálót mutattak a világnak.

Kate Winslet, a First Lady Michelle Obama, Reese Witherspoon, Cameron Diaz, a stílusikon Nicole Richie, Kim Kardashian, Taylor Swift, Beyoncé és az új felfedezett Freida Pinto mellett a Legjobb 'Boho Style' címe Vanessa Hudgens-nek jár.

"Mi a titok Vanessa Hudgens könnyed stílusához? Ne próbálkozz túl erősen! - tanácsolja a 20 éves színésznő stylistja, Deborah Waknin. Az olyan darabok, mint ez a virágos Rebecca Taylor miniruha, vagy egy kék Gold Hawk ruha vadabb kiegészítőkkel és laza, hullámokkal a hajában könnyedén átvezetik stílusát a az édes hippi lányból a rocker csajba.

Íme, mi sem véletlenül vagyunk oda a Kétlábonjáró Szépség lenyűgöző stílusáért. :)

9 megjegyzés:

Fant írta...

Teljesen egyértelmű, hogy ebben a kategóriában is ott a helye V-nek az élen, maximálisan megérdemelten választotta be az elitbe a People.

A linkek akkor működnek, ha a blogger.com-ot kitöröljük az elejéről ;)

Névtelen írta...

Egyetértek, a képválasztás pedig maxpontos:)

Emberek, ma CSC várható!:) Egyébként valószínűleg kéthetente keddenként tudom majd megoldani.

xdittax írta...

Fant, a linkek javításra kerültek, köszönöm, hogy szóltál.

LL, le mertem volna fogadni, hogy Te is így gondolod. :)

Névtelen írta...

Kész a CSC, itt letölthető, várom a véleményeket:)

Fant írta...

Elolvastam LL! Remek lett ismét mind eddig is, a lezárás után meg az volt az érzésem, hogy nem tudom kivárni a két hetet :) Pedig muszáj lesz :)

A lényeg: ez az etap számomra tele volt meglepetéssel. Florio Ferrente halálától kezdve, Tess túléléséig. Utóbbira egyáltalán nem számítottam, azt gondoltam, hogy itt indul el miszikus irányba a történet. Tetszett Charlie és Tess találkozása - kívácsi leszek, hogy a lányt mikor avatja be Charlie a temetőbeli elfoglaltságaiba és arra is, hogy Sam hogyan viszonyul majd mindehhez.
Egyébként Tess-el kapcsolatban ugrott egy nagyot a történet, ahogy észrevettem, az előző fejezetben még kétséges volt túléli egyáltalán a vihart, ezt érdekesen rendezte az író.

Úgyhogy a történet továbbra is nagyon tetszik, érdekes nagyon, mostmár kezd kialakulni a három főszereplő egymáshoz való viszonya, arra leszek nagyon kíváncsi, hogy Charlie el tud-e vagy el akar-e szakdni ettől az életmódtól és, hogy illeszkedik ebbe Tess.

Szóval kiváló volt, köszi LL!

A kétheti rendszer annyiból jó, hogy így lesz benne redszer, nem csak a vasárnap lesz mesés nap :)

Ditta, nincs mit. A képválasztás: mint mindíg :))

Névtelen írta...

Köszi szépen:)

A két hét a biztos időköz, lehet, hogy néha be tudok szúrni egy kisebb frissítést, ha úgy adódik.

A cselekménnyel kapcsolatban - lesz még benne meglepetés bőven, úgy tűnik, sikerült, amit akartam. Nagyon sokat számítanak a kis részletek is, később kiderül, miért:)

b írta...

Mi az a vámpíros történet a 2 hsm-es sráccal?

Fant írta...

Igyekszek odafigyelni minden kis részletre, LL, azt már tudom, hogy semmit sem említesz véletlenül :)
Egyébként kifejezetten örülök, hogy nem tudtam kiszámítani a cselekményt előre.

Nos b, ez egy három részes websorozat lesz, egy musical - ahhoz hasonló jellegű, mint a Dr. Horrible, amiről a múlt héten beszéltünk, mármint annyiban hasonlít, hogy websorozat. Október 13-tól érhető el az iTunes-on.
Érdekesnek tűnik különben, rock musical, kíváncsi vagyok mit hoznak össze.

Névtelen írta...

Amikor olvastam a könyvet, és hirtelen rájöttem a valóságra, én se akartam hinni a szememnek, úgy kellett visszanéznem, végül minden stimmelt, ezért kellenek a részletek. Na de nem spoilerezek:)