2009. szept. 6.

Telefonos interjú Nessával

A WWH telefonos interjút készített a "Bandslam" Sa5m-jével augusztus 13-án, amelyben rajongók kérdéseit is tolmácsolták a Kétlábonjáró Szépség felé.


Mindannyian erre vártunk. A HSM-ből ismeritek őt, az új filmje pedig a Bandslam, a trailere elképesztő, nagyszerű kritikákat kap, és holnaptól a mozikban láthatjuk. Üdvözöllek, Vanessa Hudgens, szia, Vanessa!
V: Szia!
Hogy vagy?
V: Nagyszerűen, te?
Én is. A film nagyszerűnek tűnik, és nagyon bizarr, hogy most megjelenik ez a film, John Hughes – az egyik legjobb tinifilm-rendező – nemrég halt meg. Melyik a kedvenc John Hughes filmed?
V: A Nulladik óra. Biztosan az. És ez vicces, mert a filmben vannak hozzá hasonló részek. És [Hughes] egy premier napján halt meg. Nagyon bizarr.
Ott voltál a Teen Choice Awardson… Mit gondolsz Miley…táncáról a rúdnál?
V: Tudod, nagyon szeretem Mileyt, nagyon keményen dolgozik, és hihetetlen dolgokra képes.
Oké. Vanessa, kapcsolatban állunk a Bravo-val, nagyon vártuk, hogy beszélhessünk veled. Az olvasók írtak kérdéséket hozzád, feltehetek párat?
V: Persze.
Oké. Sarah, aki a NYU-ra (New York University) jár, kéri, hogy írd le az első csókodat Zac Efron-nal. Tetszett-e, és hogy milyen volt.
V: Persze, hogy jó volt.
OMG, figyeljétek ezt a nevetést. Nagyszerű volt?
V: Ez mindenkinek más.
Oké. Most jön egy érdekes kérdés: melyik női híresség olyan népszerű szerinted, hogy szívesen cserélnél vele?
V: Hű. Nem tudom, én vagyok a legnagyobb rajongója Penelopé Cruz-nak és Salma Hayek-nek, szerintem ők nagyszerűek.
Jó válasz. Laurent, aki Bostonba jár egyetemre, kérdezi, hogy ha tetkót akarnál, mit választanál?
V: Most a Sucker Punch nevű filmen dolgozom, és én meg még négy lány életünk legkeményebb edzésén veszünk részt. Biztosan kapcsolatban állna ezzel az őrületes munkával.
Rendben. Nem tudom, akkor milyen lenne az a tetoválás.
V: Talán egy idézet, ami mindig új erőt ad.
Oké. Figyelj, Vanessa. A Bandslam holnaptól a mozikban, köszönöm a hívást, mindenki nézze meg a filmet, és mi mind szeretünk, és figyeljük, mi lesz a következő lépésed.
V: Köszönöm.
Köszi.

Fordította: LinkLuvor.

4 megjegyzés:

Fant írta...

Jó kis interjú, köszi LL!

Nos, hogy kapcsolatban állnak a Bravo-val azzal én annyira nem dicsekednék. :)

Miley-val kapcsolatban szerintem elmondta a legjobb választ amit csak mondhatott, tulajdonképpen maximális diplomácia.

Z-vel kapcsolatban meg még így is többet mondott, mint általában szokott :)

Névtelen írta...

Szívesen!

Ilyen kapcsolatokkal én se dicsekednék, de valahogy fel kellett vezetni a kérdéseket. És amint látjuk, azért ott is vannak normális olvasók, kár, hogy nem színvonalasabb újságokkal töltik az idejüket.

Miley táncát meg nevetséges, mennyire túlreagálják, egyszerűen ott volt egy rúd, hogy ne essen le arról az emelvényről, nem értem, mi olyan furcsa ebben.

Fant írta...

És ami érdekes, hogy ezek a normálisabb olvasók egyetemisták, mégis Bravot olvasnak. Fura.

Miley: először én is kicsit meredeknek éreztem őszintén szólva. Persze nem mintha nem lehetne egy előadás kelléke egy ilyen rúd, de az kalibrálható volt, hogy ezt felkapják, mint témát.
Pörög a bulvár mindenen, de V nagyszerűen rövidre zárta a kérdést, így is kell, gondolom neki is tele van mindene a hasonló álügyekkel.

Mindezzel együtt roppant korrekt riport, a felvezetése és a zárása pedig külön szimpatikus.

Névtelen írta...

Az is eszembe jutott, hogy talán nem olvassák, csak a honlapjukra küldtek kérdéseket, mikor megtudták, hogy továbbítják. Végül is teljesen mindegy a közvetítő fél, a lényeg, hogy eljusson a címzetthez.