2009. szept. 1.

Törtetés Z-vel szeptember 13-án!

Napilágot látott nyár végén az HBO saját rendezésű, nagysikerű Törtetők című sorozat két stillje, amin a 6. évad két vendégszereplője, Zac Efron és Darcy Fowers látható egy ruházati üzletben.


A szívtipró egy telefonbeszélgetést szakít félbe, hogy beszélgetésbe elegyedjen Darcy Fowers karakterével, Lori-val. Az egyik fotón a fiatal színésznő, Daryn Seigal is csatlakozik hozzájuk.

Zefron epizódja, melyben önmagát alakítja még régi frizujával, amit "jelmeze" is híven tükröz, Amerikában szeptember 13-án, vasárnap kerül adásba, a címe pedig "Security Briefs", magyarul körülbelül "Biztonsági kivonatok".

A 21 éves aktor a Niketown-nál, Beverly Hills-ben forgatta jelenetét június 2-án, mielőtt még az áruház kinyitott volna. Fölvette a jelenetét és a telefonján beszélt. Egyik "Törtetők"-beli szereplő sem volt ott. Igazán kedves volt. - mondta a bolt egyik alkalmazottja.

Arról, hogy vajon hogyan vonják be majd a történetbe, csak annyit tudni, ha valakinek mond valamit, hogy "miután "Ari ellopja a tiniszívtiprót, Zac Efron-t Adam Davies-től, Davies válaszként fölajánl egy munkát Lloyd-nak ügynökként." Ebben a részben pedig a főszereplő srácok egy gyanús betörés után, megerősítik biztonságukat.

21 megjegyzés:

Fant írta...

Na tessék, újabb ok, amiért az ősz nem is annyira gázos :)
Kíváncsi leszek milyen lesz, nagyon nem vagyok képben ezzel a sorozattal.

heno írta...

nem tudja valaki hogy zac vagy vanessa megjelenike a vma vagy nem

Névtelen írta...

helo mindenkinek
szia Fant pedig nagyon jo sorozat
én mikor elcsiptem megnéztem a hbo-n most pedig pláne meg kell nézni zac miatt ugye
laura

Névtelen írta...

Ades, erről nem kaptunk semmilyen infót eddig.

Ez a sorozat eddig kimaradt az életemből, HBO-nk pedig szerintem nincs. Valahol nem lehet letölteni?

Fant írta...

Valóban nem kaptunk erről infót, de én nem gondolnám, hogy ott lesznek, ades, eléggé elfoglaltak mindketten. Úgy néz ki V-nek még vásárolgatni sincs ideje, amit mondjuk maximálisan meg is értek, nemsokára kezdődik a forgatás, a próbák közepén lehetnek éppen. Z pedig szintén elég elfoglalt. Szóval nem hiszem.

A Sucker Punch-ra visszatérve, ha ez tényleg igaz, akkor egyre érdekesebb ez a film. Mi lesz itt még?

LL, de le lehet tölteni, itt méghozzá. Nekünk sincs HBO-nk, a Zac-es részt persze csekkolom majd.

heno írta...

köszi szépen mindenkinek

Névtelen írta...

A forrás előlő Z-vel kapcsolatos híre nem volt 100%-os, kicsit ki lett forgatva, hogy Z azt mondta, hogy "mindenáron" Snyder-rel dolgozna, de szerintem a kék foltok simán meglehetnek edzés után.

Az elfoglaltsággal kapcsolatban egyetértek, és akkor magammal meg az elfoglaltságokkal kapcsolatban még mondanék valamit.
Szóval az a helyzet, hogy nyár végén összesen egy vizsgával számoltam, ez időközben megnégyszereződött, tehát nem elég, hogy halasztani kell valamelyiket - nagy eséllyel a nyelvvizsgát - de ez komolyan látszani fog a fordok mennyiségén. És tudom, hogy unjátok, meg nem hiszitek el, de komolyan nem számítottam erre. Ráadásul a suliban is bekeményítettek, már most, két tanítási nap után egy csomó doga van kilátásban. Szóval a közeljövőre vonatkozóan a CSC összefoglaló lehet, hogy késni fog. Mondjuk arra időm van még bőven, a filmet le se forgatták, azt meg biztosan megígérhetem, hogy aki akarja, tudni fogja a sztorit a bemutató előtt... vagy annál sokkal korábban.

És akkor most ünnepélyesen megfogadom, hogy nem jelzem többet előre a kevés fordot akkor se, ha még több vizsgát kell tennem:D

Fant, a linket köszi:)

Fant írta...

Ha már a vizsgáknál tartunk, abból mostantól nekem is ki fog jutni, mivel újra főiskolás vagyok :)) Persze munka mellett és persze a mesék ha lehetnek és lesz adat, lesznek mindig ettől függetlenül :) Ennyit akkor az előrejelzésekről :))

A fordokkal kapcsolatban: lényeg, hogy a tanulással haladj LL, amennyi időd marad fordítani, annyival érjük be, ebből igazán nincs és nem is lesz probléma.
A nyelvvizsgával meg még nagyon ráérsz szerintem.

A linkelt hírben én félreértettem volna valamit? Nincs szó az éneklésről?
A kék foltok sima ügy, az lenne érdekes, ha nem lenne. Zac-el kapcsolatban pedig egyetértek, ferdítés, emlékszem még az alaphírre.

Azért a CSC összefoglalóval nem bánnám ha nem kellene egészen a filmig várni ;))

A linkért nincs mit :)

És szívesen ades.

Névtelen írta...

A nyelvvizsga nem az én ötletem volt, egyébként szerintem is korai. De hagyjuk a suli témát, nem akarok még itt is ezen idegeskedni.

Ember, tegnap annyira rohantam, hogy az éneklést kihagytam. De, lesz éneklés, Chung nyilatkozata szerint ő az egyetlen, aki nem járatos benne. Nekem még mindig a Lady Marmalade ugrik be erről.

A CSC-vel csak arra céloztam, hogy nem szorít annyira az idő, mint mondjuk a MAOW-nél. Elvileg éveim vannak még a megcsinálásra. :D Gyakorlatilag két hónapon belül biztos elkészül, az a bemutatónál sokkal előbb van ;)

Na és még valami: erre emlékeztek még? Itt egy kép még a bosszúhadjáratról, megér talán egy lábjegyzetet ;)

V pedig elég fáradt lehet, hogy megint nem volt türelme a fotósokhoz, pedig rég nem hallottunk róla.

Fant írta...

Akkor megnyugodtam, hogy az énekléses dolgot nem értettem félre :) Ettől függetlenül elképzelni nem tudom, hogy fogják az éneklést belevenni... mondjuk elmegyógyintézet..
Lady Marmalade? Hát valami hasonló kiállítású kellene legyen, ez már igaz.

CSC: értem én, okés ;)

Nem is csoda, hogy V fáradt, Chung nyilatkozata szerint igen keményen dolgoznak, a Navy SEALs-ről nem egyszerű dolgokat írnak például itt, ehhez jönnek még a 300 és a Watchmen harci jelenteinek koreográfusai, el is hiszem, hogy nincs kedve a fotósokhoz...
De azért itt egy mosoly tőle :)

Amúgy úgy tűnik V-nél már csak Szerkesztőnk elfoglaltabb :)

Előre mondom, hogy a meséhez valószínűleg nem lesznek nemzetközi számok, nem frissült még a kedvenc számos oldalamnak az a része. Tehát mindenképp jóval rövidebb lesz, mint a múltkori :) De ha holnap sikerül eleget fordítanom, akkor legalább informatív lesz :)

És oké, LL, suli-téma passzolva, itt a hétvége végre.

LL írta...

Szerintem annyira még nincs körülhatárolva a film, simán beleférhet éneklés, persze kis mennyiségben.

Úgy tűnik, most olyan időszak van, hogy mindenki elfoglalt. És ha már edzés: a következő versenyem szept. 24-én lesz, diákolimpia, megyei csapatbajnokság:)) Tavaly megnyertük, idén is jó lenne:D

Akkor ez kivételes mese lesz:)) Én pedig lassan belefogok a CSC vázlat megírásába, ami majd az összefoglaló alapja lesz. Ha nem kezdem el most, annyi hülyeséget sóznak ránk a tanárok jövő héten, hogy sose mászok ki belőlük. Komolyan, tavaly félévkor volt ilyen cirkusz. Na de tényleg, a suli témát már ejtettük:D

Fant írta...

Szeptember 24. olimpia, okés, sok sikert előre is :) Bízzunk az ismétlésben :)

Igen úgy tűnik ez egy igazán sűrű időszak mindenkinek. Majd belerázódnak az extra elfoglaltak is.
Nem nagyon értem mire fel a terhelés rögtön az elején, jó előre elveszik a kedvet a sulitól. De nem pörgünk a témán akkor :))

Éneklés: valószínűleg egyáltalán nem lesz hangsúlyos, még az is lehet, hogy a filmzenéhez kell, nem a cselekmény részét képezi majd. De elképzelésem sincs egyelőre. Izgalmas időszak jön az biztos.

Névtelen írta...

Köszi szépen:))

Csináltam egy részletesebb összefoglalót a CSC bevezetőjéből, épp csak egy kis ízelítő a könyv hangulatából:) Letöltés itt.

Névtelen írta...

Szerintetek minden rendben Zanessa háza táján? Hogyhogy nem kapunk kettőjükről közös híreket, képeket, egyáltalán semmit? Nekem kicsit furcsa, hogy ott Vancouverben senki sem tudja őket lekapni egyetlen kép erejéig sem. Vagy egyáltalán együtt vannak még? Hát nem tudom, de remélem igen. A 4 éves évfordulójukat sem ünnepelték meg, hiszen nem kaptunk erről semmiféle hírt, vagy infót sem?

Névtelen írta...

Igen, szerintünk minden oké. Az, hogy nem kapunk képeket, azért van csak, mert mindketten keményen dolgoznak. Mint olvasható volt pár napja, Vanessáék edzenek, Z pedig javában forgat, az utóbbi időben bőven voltak róla képek. Ennek a munkának van egy olyan tulajdonsága, hogy a forgatások 14-16 óráig is tarthatnak, úgyhogy teljesen normális, ha nem tudják őket lekapni az utcán sétálgatva.
Az évforduló pedig csakis rájuk tartozik, szerintem biztos, hogy megünnepelték, de inkább örülni kellene annak, hogy nem zavarták őket a fotósok. Már azért is szerencséseknek érezhetjük magunkat, hogy tudjuk, mikor van egyáltalán.

Fant írta...

LL, küldtem neked mailt :) Most rohanok, estére jövök, és le is töltöm a kedvcsinálót.

Névtelen írta...

Okés, válaszoltam.

Fant írta...

Nos Névtelen, amit LL mondott, abban benne van minden.
Minden rendben, csak éppen abszolút nem érnek rá semmire ennyi meló mellett, ami teljesen érthető. Egyébként meg Vancouver bár nem annyira paparazzi-mentes, mint Montreal, de azért még mindig elég normális LA-hez képest.
Szóval dolgozni vannak ott, fizikailag és szellemileg egyaránt megterhelő mindkettőjüknek, mindemellett eddig sem kötöttek az orrunkra semmit, diszkréten élnek. Szóval nincs ok a kételkedésre. Ennyit erről.

Olvastam és köszönöm LL!

b írta...

Névtelen, már hiányoztál... :):P

Fant írta...

Hű b, korán keltél vagy későn aludtál el? :)

Elolvastam a kedvcsinálót LL! Érdekes lesz a szerkezet, ezek szerint visszaemlékezős történetmesélés lesz, ígéretesnek tűnik.
A befejezésedet pedig átmentetted a Beastly és a MAOW összefoglalókból :)) De igazad van, ami egyszer bevált azon kár változtatni :))

Névtelen írta...

Részben lesz visszaemlékezés, utána Charlie szemszöge dominál. Meg egyébként is olyan, mintha végig ő lenne, de hogy miért, az majd a végén derül ki.

A befejezést ezúttal a könyv határozta meg:D