2009. szept. 23.

Vanessa Hudgens diplomázik

Vanessa Hudgens diplomázik

A High School Musical csillaga megkapja a lehetőséget, hogy kinyújtóztassa színészi képességeit a Montrealban forgatott Beastly-vel, mely egy modern korba átültetett Szépség és a Szörnyeteg adaptáció.

MONTREAL – A nézők egy másik Vanessa Hudgenst fognak látni a "Beastly"-ben, a Szépség és a Szörnyeteg napjainkban játszódó feldolgozásában, melynek forgatását augusztusban fejezték be Montrealban.

Néhány hete, miközben maroknyi újságíróval beszélgetett a Beastly forgatásán a Mel's Cité du Cinéma stúdióban, a 20 éves kaliforniai születésű színész/énekesnő elmondta, CBS Films produkciójának főszerepe egy kisebb eltávolodás leghíresebb szerepétől, Gabriella Montez-től, akit a a Disney Channel hihetetlen népszerű High School Musical filmszériában alakított.

A High School Musical-lel, imádom a karakteremet, és nagyon jó szórakozás volt. - nyilatkozta Hudgens, aki jelenleg egy másik ifjúsági musicalfilmben, a "Bandslam"-ben látható. De a Beastly sokkal érettebb, és vagányabb, nehéz szituációkkal foglalkozik, mint például, hogy az apám drogfüggő, és láthatjuk, amint az emberek igen erősen szerelembe esnek. A tétek magasak. Egyszerűen szexi.

A filmet Daniel Barnz írta és rendezte, akinek nevéhez a kritikailag elismert indie film, a "Phoebe in Wonderland" fűződik, és Alex Flinn azonos című regényén alapul. A fiatal brit színész, Alex Pettyfer (001 - Az első bevetés) játssza Kyle-t, egy jómódú középiskolást, aki élvezettel gyötri osztálytársait. Kegyetlensége bizony sokba kerül neki, amikor megalázza az osztály gót lányát, Kendrát (Mary-Kate Olsen). Az ő hibája! Kiderül, hogy a lány egy boszorkány, és átkot küld Kyle-ra, aki egy borzasztó, ronda teremtménnyé változik.

Az egyetlen módja, hogy visszakapja régi énjét, ha talál valakit, aki még ijesztő megjelenése ellenére is szeretni fogja. A klasszikus Szépség és a Szörnyeteg alapján természetesen a fiatal szörnyeteg találkozni fog Szépségével, akit - kitaláltad! - Hudgens alakít. Ő formálja meg Lindy-t, egy brooklyni drogdíler lányát, és talán nem lő le túl sok meglepetést, ha azt mondjuk, egy valószínűtlen szerelem fog kibontakozni Brooklyn utcáin.

Barnz szerint a High School Musical rajongóit talán meg fogja lepni az a Vanessa Hudgens, akivel találkozni fognak a Beastly-ben.

Nagyon izgatott volt, hogy színészi képességeinek másik oldalait is megmutathatja. - mondta Barnz. Vanessa, mint egy személy, bátor, tüzes és győzelemre született, és ezek a tulajdonságok mind megvannak a karakterében is. Meg van az a bátorság benne, ami a meghallgatáson előbújt belőle.

Susan Cartsonis, a producer - legismertebb filmje, a Mel Gibson főszereplésével készült Mi kell a nőnek? - szerint Vanessa erre a szerepre született.

Olyan, mint egy tűzlabda. - nyilatkozta Cartsonis. Ő tűnt a legtökéletesebbnek a szerepre.

Cartsonis elárulta, hogy a készítők fontolgatták, hogy Hudgens High School Musical-beli kollégáját - és valóéletbeli kedvesét -Zac Efron-t a szörny szerepére, mielőtt még Pettyfert bevették volna.

Hudgens viszont azt mondta, nem csinálta volna meg a Beastly-t, ha Efron játszott volna vele szemben, csak mert úgy érzem, felnövünk, és el akarjuk érni, hogy színészekként szétválasszanak minket. Ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem szeretnék vele csinálni valamit. De most - megcsináltunk a saját dolgunkat együtt, és hagyjuk, hogy ez pillanatnyilag elég legyen.

Hudgens azt is felfedte, hogy az első pillanattól kezdve, hogy olvasta Barnz forgatókönyvét, megragadta a történet.

Azt gondoltam, hogy varázslatos. - mondta. Minden lány szeretne hercegnő lenni és a Szépség és a Szörnyeteg egy klasszikus mese a hercegnőről és a hercegről. De csak a tény, hogy ez egy modern és szélsőséges és szexi módon lesz elmesélve, nagyon kecsegtető volt. Nem olyasmi volt, ami nagyon messze lenne a célközönségemtől, de, egyfelől egy lépés, hogy új rajongókat szerezzek. Már egy idősebb csoportot is elér. De igyekszem lassúra fogni és nem tenni semmi drasztikusat.

Hudgens saját bevallása szerint a legnehezebb dolog az volt, hogy néhány tekintetben nagyon különbözik karaktere saját személyiségétől.

Őszintén, a legnagyobb kihívás számomra az volt, hogy egy esetlen lányt kellett alakítanom. Nagyon magabiztos személy vagyok, de a karakterem különösen kínos szituációkba keveri magát.

Mint a legtöbb hollywoodi színész, Hudgens is túl elfoglalt volt, hogy sok mindent megnézzen Montrealból, de megemlítette, hogy imádta az esélyt, hogy élőben láthatta Stevie Wondert a jazz fesztiválon, és a szombat esti tűzijátékokat.

A Beastly-t az Alliance Films bocsátja ki jövőre.

Eredeti cikk: Montreal Gazette.

48 megjegyzés:

Fant írta...

Jó ford Ditta :)

Csak nekem nem rémlik, hogy a könyvben drogdíler lett volna Linda apja? Nekem egy semmirekellő alkoholista rémlik. Ez egy nagyon érdekes pluszinformáció. Persze a film szélsőségesebb dolgokat is elbír, mint a könyv, egyre érdekesebben hangzik ez. Nagyon jó cikk, maximálisan hangulatkeltő.

Külön tetszenek a nyilatkozatok V-ről, roppant ígéretes az egész.

Amit pedig V az eltávolodásról mond, teljesen rendben van. Nem akkora ugrás, mint a Sucker Punch, de sokkal szélesebb közönséget lefedhet, köztük a már meglévő fiatalabb rajongóit, és egyértelműen újakat is.

Az érettebb, fajsúlyosabb problémákkal való foglalkozásban a Bandslam-re hajaz jellegben ennyiből ez a film majd.

Névtelen írta...

Lindy apjának határozottan emlékszem, hogy volt köze a drogokhoz, ez még egy lapáttal rátett. Egyébként nem is akart volna minden áron pénzt szeretni, inni olcsón is lehet.

Ezek szerint Vanessa tökéletes Linda lesz, csak sokkal szebb, mint akit a könyvben leírtak.

Fant írta...

Akkor nekem újra kell olvasnom a Beastly összefoglalódat :)
Persze igaz, teljesen logikus, hogy a pénz a drogra kellett. Így azért számomra még sokkal érdekesebb a dolog.

Szerintem úgy voltak vele a készítők, hogy felesleges megpróbálni tompítani a szépségét, egyrészt úgysem jön be (a Bandslam kapcsán is olvashattuk kritikában, hogy láthatóan próbálták, de nem sikerült) másrészt nem is annyira fontos dolog talán, kiváltképp ha sikerül a belső változásokra fektetni a legnagyobb hangsúlyt. Meg bizonyos fokig klisékerülőbb is szerintem.

LL írta...

Sziasztok!

Gondolom, kitaláltátok, miért nem jöttem tegnap, nem is húzom ezzel az időt, mondom a versenyt.

Kezdem a jó résszel, annak úgyis gyorsan vége. Szóval megnyertük, de ezt már akkor tudtuk, mikor megtudtuk, kik az ellenfelek. A nap pedig sütött hétágra.

Ami kifejezetten rossz volt, hogy nemhogy fél ötkor, hanem nagyjából ötkor kezdődött maga a verseny, és már három óta melegítettünk, ráadásul számomra még vagy fél óra várakozást jelentett, míg egyáltalán elértek odáig, ahol beszálltam. Az a másik, hogy muszáj volt 40-en beszállnom, nem kockáztathattam a csapatátlagot, és akkor a melegítés után legalább egy óra eltelt, szóval ötvenre nehezen ugorhattam volna kockázat nélkül. Lényeg a lényeg, beszálltam negyvenen, ez azért sem volt jó, mert csapatversenyen összesen hatot lehet ugrani. Az 50-et egyszer levertem, így a csúcsdöntés máris elúszott, ráadásul addigra évfolyamtársammal voltunk versenyben ketten, úgyhogy nem lehetett eleget pihenni az ugrások között, így az 55 már esélytelen volt. Mondjuk ha edzőm el tudott volna jönni, akkor még lett volna esély, mert mind kiderült, a szabályokat is jobban ismerem a tesitanáromnál, a kritikáiról inkább nem is beszélek. Vagy edzőmmel vagy egyedül versenyzek ezentúl, annyi biztos. És még javítható lett volna ez az egész, ha megvan a verseny feelingje, de hihetetlenül leesett a színvonal tavaly óta, alig volt pár csapat, nem volt atmoszféra, ráadásul mezőny sem.

Nem tudom, miként fogjam fel ezt az egészet, egyrészt most már csak mondvacsinált dolgokra tudok hivatkozni, de ha ezeket összerakjuk, akkor azért érthető az eredmény, ráadásul ez az edzéseknél ezerszer jobban jött ki, mivel az utóbbi pár napban kicsit áthágtam az újonnan felállított "napirendet". A következő versenyhétig próbálok így tenni, október 10-én és 13-án is versenyzek. Tavaly is az első és az utolsó versenyen döntöttem rekordot, úgyhogy semmi nincs veszve, a Szépség át lesz ugorva októberben:D

Fant írta...

Szia LL! Nos, nem volt túl nehéz kitalálni, bár én rosszabbra számítottam, hogy őszinte legyek.

Így először is: Gratulálok a győzelemhez!

Nézd, csapatversenynél nem annyira domináns az egyén csúcsdöntése, ha megvan az az átlag, amivel nyerhet a csapat, akkor másodlagos - legalábbis szerintem.

Másrészt pedig, feeling nélkül nagyon-nagyon nehéz teljesíteni, bármiben, ahol alapvetően szerepelni kell, ahogy ellenfelek nélkül is, utóbbi csak Isinbayeva-nál működik, ha már atlétikáról beszélgetünk.

A lényeg az, hogy győztetek! Lesz még verseny, most jön a java, ahogy írod, úgyhogy lesz még bőven alkalom, hogy a Szépség magassága is meglegyen. Mert hogy meglesz az nem vita tárgya :)

LL írta...

Most mondjam azt, hogy nem lehet ennél rosszabb? De három órán át nem lehet koncentrálni, ráadásul úgy, hogy egyszer csak te vagy az egyetlen, aki versenyzik még. Plusz ugye a megbízható edző hiánya. Hiába, a nagy nevek hiányoztak onnan, pedig tavasszal ott voltak mindketten. Na de majd országoson lesz ellenfelem bőven:D Amúgy meg a mostani életmódomhoz képest ez egész jó volt, mármint a technika, nem a magasság. Megpróbálok áldozni az időmből, hogy jó legyen a legfontosabb két verseny, ahol a feeling is garantált. Ez lehet, hogy az ittlétem rovására megy, eddig nem sikerült még teljesen visszaállítanom itthon a régi rendszert.

Nem akarom, hogy beképzelten hangozzon, de ez papírforma győzelem volt, ketten vagyunk magasugrók a csapatban, plusz az egyik csaj nagyon jól szerepelt, edzés nélkül ötvenet átvitt, tíz centis átlagfölénnyel vertük a mezőnyt:D

Fant írta...

Nem, ne mondd, hogy nem lehet rosszabb, éppen meg akartak dicsérni, hogy ez a hozzáállás jobban tetszik, mint a múltkori :))

Én meg mondjam, hogy a legnagyobb versenyzők éppen annyit hoznak ki magukból, amennyi feltétlen szükséges a győzelemhez? :)

Figyelj, ahogy mondod is, a körülményekhez képest kihoztad a maximumot, most ennyi volt benne, felmérted, itt tartasz most, legközelebb ennyivel is rutinosabb leszel már.
A papírforma győzelem nem beképzeltség egyáltalán, tény és kész - de azért ott kellet lenni és ugrani kellett, ingyen nem adták azt sem.

Egyébként meg, majd ha a nagy nevek is ott lesznek, ugrasz nagyot előttük, ellenfelek nélkül nem verseny igazán a verseny. Idény eleji forma ennyi az egész. Viszont a technika javulása pozitív, múltkorában azzal volt gond, ha jól emlékszem.
És legalább azt is megtudtad, hogy edző nélkül legközelebb lehetőség szerint nem versenyzel. Tapasztalatgyűjtésnek jó volt, nézd így.

LL írta...

Ironikusan mondtam:D Amúgy a magasugrás nem csapatsport, de nem kockáztathattam, na mind1, nem fejtem ki még egyszer. Amúgy csak azért így állok hozzá, mert tényleg meg akartam halni edzésen az új napirendnek köszönhetően, és ebből sikerült felhozni valamit tegnap. Hátha el tudok indulni azon az úton.

De épp azt mondom, hogy nyárhoz képest sehol se vagyok technikailag, esőben 55-öt ugrani most hőstett a szememben. De szerintem fel lehet hozni. Bár ha lett volna 3. kísérletem...

Amúgy várom, hogy találkozzak néhány versenytársammal, szoktunk szurkolni egymásnak, nem számít, ki hova tartozik.

Az biztos, hogy a tesitanárom többet nem szólhat hozzám se versenyen, egyszer már korábban is bebuktam ezzel, nem lesz több ilyen.

Fant írta...

Tudom, hogy nem csapatsport, de ez most konkrétan mégiscsak csapatverseny volt alapvetően :) Értem a lényeget.

A technikával arra emlékszem konkrétan, hogy az egyik versenynél említetted, hogy bár megugrottál egy magasságot, de elég sajátos volt a kivitelezés technikailag, még az edződ meg is jegyezte, hogy csoda, hogy sikerült - na csak erre gondoltam :)

A fő, hogy a következő jobban sikerül majd, a tesitanárnak pedig semmi keresnivalója nem lesz a közeledben a versenyen, többet árt, mint használ.

Fant írta...

Emberek, úgy néz ki, hogy a Bandslam-et eddig adták odaát, a Summit kivette a mozikból. Ostoba döntés, mert a múlt hétvége is jó volt, és ez a hét is ígéretes volt... Komolyan mondom elképesztő ez az amatőrség, hibás döntések halmaza és nem tanulnak a saját végtelenül elszúrt dolgaikból...
Ennyire elhibázott legyen valami, hát őszintén remélem, hogy kirúgnak a Summit-tól néhány felelőst, mert ennyit bármelyikünk képes lett volna, a Bandslam-ért tenni. Sőt.
Egy példa: Megan Fox új filmje nagyot bukott számszakilag, a kritikák szerint meg még nagyobbat, erre mit lép a forgalmazó Fox? 36 mozival többe teszi be erre a hétvégére, mint a múlt heti nyitány.

Na jó, nem morgok már tovább, amúgy is van még nemzetközi adatunk, köztük egy új premier, nemeg újabb jó kritikáink.
Meg végtelenül kíváncsi vagyok a dvd/blu-ray verzió kampányára.

flóra* írta...

és a CD? :P am gratulálok a győzelemhez.

Névtelen írta...

Igen, tudom, az volt az egyéni országos diákolimpia, ahol a nagy bénázásban harmadik lettem:)

A Summit döntése felháborító, nem tudnak olvasni, vagy miért nem látják be, hogy ilyen kritikák után még simán van esélye a filmnek? Azért remélem, kap díjakat, és talán akkor visszakerül valahogy. Ha nem, marad a dvd.

flóra*, mondom, hogy le van töltve, de nem értem még a végére:) A gratulációt köszi:)

b írta...

Valószínűleg MEgan Fox-t jobban kell nyomni, mert valaki(k)nek az az érdekük.

Fant írta...

Szerintem b, mindegy kinek milyen érdeke fűződik Megan-hoz, ebben az esetben, a forgalmazó stúdió, a Fox, tökéletesen jár el, így kellett volna a Summit-nak is. Látták, hogy a nyitóhétvége messze nem úgy sikerült, ahogy remélték, de bíznak a filmben, meg aztán a bevétel sem mindegy ugye, ezért adnak még egy sanszot, korrekt és ésszerű eljárás.

LL, én attól félek, hogy ha díjakat kapna sem esne le a Summit-nak, hogy vissza kell tenni a moziba... Elfuserált banda, a szakma kontárjai, nem is tudok mit mondani.
A dvd-vel még nagyot lehet szakítani és villantani elvileg, ha el nem szúrják azt is.
Persze a díjakban én is bízom, szerintem reális elvárás.

Az ugrás kapcsán pedig külön-külön már megvannak a dolgok, már csak egyszerre kellene sikerüljenek :) Na, majd legközelebb összejön.

m* írta...

sziasztok. hát hol is kezdjem? először is LL, gratula. sajnálom ,h az én csapatom nem vlt olyan eredményes. (mármint amíg még jártam. meg tudtommal most sem.) xD
másodszor. Fant, nem tudom ,mikor tudom elolvasni (ha egyáltalán el tudom) a felgyűlt meseadagot. mondjuk a lényeg így is látszik. amit ti is írtatok. a bandslam mozis pályafutása az amerikaiaknál véget ért... :( a lényeget már leírtátok, nincs különösebb hozzáfűznivalóm. és egyáltalán itthon mikor nézhetjük meg? mondjuk én éppen most töltöm, csak vajon ez is úgy jár-e mint ashley filmje h az itthoni premier elcsúszott a semmibe. :(
na jó, így hirtelen visszajöttömben jól leírtam mindent, több-kevesebb értelemmel. :D :D

b írta...

Bocsi, hogy ezt a nem tudom minek nevezzemet ideteszem, de csak felháborodásomban!

Névtelen írta...

b, ez már nagyon régi kép... :)

m* írta...

b, ez már nagyon régi kép... :)

m* írta...

bocs, kétszer ment el...

b írta...

Tudom, én igazából a szövegen akadtam ki.

Fant írta...

Szia m*! Üdv újra itt! A felgyűlt meseadag nem szalad le, ráérsz elolvasni, most még viszonylag csend van, a legutóbbi is szem előtt van, kezdd azzal :)
A Bandslam október 22-i magyar bemutatója jelenleg is áll, azt még nem cáfolta meg hivatalosan senki és semmilyen forrás, úgyhogy bízhatunk benne.
Sajnos a Summit kegyetlenül elszúrta, módszeres harakiri, de a rengeteg pozitív kritika nekünk azt üzeni feltétlen, hogy kiváló film született - talán a dvd-verzióval akar a Summit további bevételekre szert tenni. És azért a világban még ott van a film, sőt egy sor bemutató még előttünk van, egy rakás kapcsán még nincsenek számok, mert a számos oldal bénázik, úgyhogy van még tartalék.

Amúgy m*, ha megnézted a filmet légyszi ne lőj le semmilyen poént benne :) Persze annyit elmondhatsz, tetszett-e :)

B, nyugi. Méltatlan, színvonaltalan semmi, kever mindent mindennel, sajnos a bulvárnak is legalja. Az egész úgy ahogy van kukába való, egyértelmű hazugságokat tartalmaz, ráadásul még le is van maradva évekkel, meg szeme sincs. Mindegy vannak ilyenek, ne is foglalkozzunk vele.

b írta...

A Film+ on ma 17,35-től megy a fent említett film.

b írta...

Teljesen egyet értek veled Fant, ezért is füstöl az agyam ettől a betűhalmaztól.

Mire értetted, hogy szeme sincs?

Fant írta...

Úgy értettem, hogy azon a képen kívánságból sem Z szerepel - és ez már vagy 1-2 éves sztori ráadásul. Az egész úgy ahogy van említésre sem méltó, mindenféle kreatív fantázia is hiányzik belőle ráadásul, még cikknek sem nevezném, betűhalmaz, ahogy mondod, az kb megáll.

Névtelen írta...

m*, köszi, de a sulink szerencséje, hogy ennyi magasugró jár oda most:)

A "cikken" pedig nem érdemes felháborodni, igazából az ilyen bődületes hülyeségeken én röhögni szoktam, de ez olyan szánalmas, hogy még ennyit se ért meg. A legeslegalja a bulvárnak. Még annyit a témához, hogy úgy kéne inkább befejezni a cikket, hogy "Akárhogy is legyen, ha elég sokan elolvassák ezt a baromságot, tovább folytatjuk színvonaltalan ténykedésünket."

b írta...

Azt nem tudom kik szerepelnek a képen, tudom anno is téma volt, hogy ő-e vagy sem. De látod, állítólag Z elismerte, hogy ő :)

Fant írta...

Dehogy ismerte. Anno is meg most is egyértelmű, hogy nem ő van a képen. De persze csak ennek a magyar portálnak megsúgta, hogy ő az mégis :)
Tudom én, hogy a bulvárnak nem érdekes, ha valakik körül nincs hangoskodás, de ennél sokkal jobb mesékkel kellene előállni, mert ez egyszerűen nulla.

LL, a cikkbefejezésed tökéletes! :)

Legyen valami jobb téma is - itt egy új kép a Bandslam promóciós anyagok közül :)
Nem mondom, hogy jó, de az biztos, hogy a nevetőseknél sokkal találóbb.

b írta...

Nem jól fejeztem ki magam, a mondatot így gondoltam: 'De látod, a förmedvény írója szerint állítólag Z elismerte, hogy ő :)'

Beszélgetnék én másról is, de részben nem tudom pontosan miről szólnak a frissebb irományok, meg gondolom várjuk a frissítést is hozzá.

Fant írta...

Na igen, várjuk roppant elfoglalt Szerkesztőnket, hogy témát adjon nekünk :)

Egyébként ha már úgysincs miről beszélni, akár elmondhatod, hogy tetszett a múlt vasárnapi mese :))

A tegnap mesélt Dr Horrible-s, NPH-s cuccosból itt egy zenés részlet kedvcsinálónak, ha már pangunk belefér talán :)

b írta...

Tetszett a mese. Mivel különösebben bajom nincs a számokkal, a 'régebbi' típusu mese és az újabb is bejön :) Az igaz, hogy a kevesebb számos az emésztetőbb és követhetőbb :) Jó a változatos körítés is :) A legutóbbi kezdése tetszett, hogy nehezen jött létre, és lett egy jó hosszú. Mi lett volna, ha még lett volna az elején ihlet is? :DDD De abszolút jó lett :)

A Bandslam bénázáshoz pedig annyit, hogy ha kint levették a moziműsorról, akkor itthon tuti nem fog menni, csak dvd lesz belőle. (És a Megint 17-t sem fújták le, csak nem jelent meg)

LL írta...

Megnéztem az egész sorozatot, haláli szó szerint:D A kedvenc részem, mikor a második rész végén Horrible fogadkozik, hogy bosszút áll, ez.

Pedig sok mindenről lehetne beszélni, addig is itt van egy tonna kép V egyik régi újságos fotósorozatából, már nem emlékszem, melyik volt, arra emlékszem, hogy nagyon részletes leírás volt V sminkjéről.

És hogy Z oldalán is legyen valami, kaptunk képeket Vancouverből.

b írta...

Köszi LL erre gondoltam:) Z-hez kérhetek egy kis ford-ot? (jót mosolyogtam, mert a Zac's better half VH-s kezdetet Z feleségeként fordította a ford.program :D)

LL írta...

b, holnap reggel nem lenne jó? 11-kor muszáj lelépnem. Meg lehet, hogy addigra hivatalos lesz:)

Fant írta...

A legutóbbi meséhez nem az ihlet hiányzott, hanem az idő a fordításhoz :)
A követhetőségnek örülök, talán színesebb is így :)

Az amcsi mozik kontra magyar premier kapcsán véleményem szerint nincs ilyen összefüggés. Az Ufós film megy még odaát, itthon mégis elmaradt a premier - na mondjuk az is véleményes. Szerintem forgalmazótól függ. Attól, hogy odakint úgy bénázták el az egészet ahogy van, simán sikeres lehet még a többi országban, adott esetben rá is lehet feküdni a nemzetközi szerepeltetésre. Mert jó a film, nem a minőség miatt alacsonyak a számok.

A Megint 17 dvd kapcsán kialakult helyzetet nem írom le újra. Lesz, csak később.

A Horrible-ből nekem még a harmadik rész első fele van hátra :) A linkelt rész is óriási, az egész sorozat rocks :) Eszméletlen jól kitalált, megvalósított sorozat, szinte ténylegesen nulla pénzből, csak tehetséggel.

Köszi a képekért! V képei közül különösen az első másfél sor ami rendkívül tetszik nekem, szokatlan, egész más arcát mutatják meg.
Z-t pedig még V-nél is ritkábban sikerül lefotózni Vancouver-ben, pláne lesifotósoknak, úgyhogy egészen rendhagyó képek így :)

b írta...

LL természetesen jó, de én csak 1 mondatra gondoltam, nem szó szerintre :)

Fant ne feledd, hogy nem csak a döntés van, hogy "Hm. Jelentessük meg, vagy - ne jelntessük meg", hanem ott van a háttérben a jogdíj kérdése is, ami nem kevés!

Fant írta...

Rendben, de akkor sem mondható ki egyértelműen, hogy csak azért nem jelenik meg itthon, mert odaát kifuttatták. Egyébként ha minden rendben megy is, október 22-re már nagyon kicsi számokat kellett volna hozzon, még egy hónap, elképzelhető, hogy addigra már rendes körülmények között sem ment volna a moziban.

Nekem az a véleményem, hogy ebben már megszületett a döntés, a jogdíjakat már megvásárolta a forgalmazó. Már az első számok után tudni lehetett. hogy nem váltja meg ilyen szinten a világot, hogy most 200-300 ezer dolcsival több gyűlik még a bevételhez, szerintem az tökmindegy magyar szempontból.
Legalábbis számomra így logikus. Persze nem biztos, hogy a forgalmazónak is így logikus :)
Meglátjuk, nem egészen egy hónap múlva kiderül, addig is felesleges pörögnünk a semmin :)

b írta...

Amikor írtam, akkor már "hivatalos" volt, hogy egyenlőre nem lesz moziban, és az amerikai rossz fogadtatással indokolták. Ez van. Annyira előre azért nincs eldöntve szerintem, csak a tuti sikerek, mint pl Hsm3

Fant írta...

A HSM 3 nem sorolható ide, az világpremier volt. De hagyjuk is, egyelőre én hivatalos cáfolatot nem olvastam, mindenhol szerepel az október 22, a legnagyobb adatbázisban, a port.hu-n is, akik abszolút naprakészek.

Úgyhogy majd meglátjuk, úgyis kiderül a bemutató hetében, én nem szeretnék foglalkozni egyelőre ezzel a kérdéssel tovább, ha olyan hivatalos fejlemény lesz, ami totál egyértelműsíti számomra is, akkor majd visszatérünk rá.

Névtelen írta...

Okés, b, azt hittem, az egészet akarod, egy mondat belefért volna. Tehát: "Zac jobbik fele (vagyis párja) Vanessa Hudgens holnap (vagyis tegnap) visszatér Los Angelesbe, ahol a JJJ-vel is találkozik a Neutrogena Fresh Face Eventen.

b írta...

Köszönöm szépen LL! :)

Fant megint csak azt tudom mondani, hogy a port.hu a Megint 17-el kapcsolatban sem "mondott" semmit, akár hogy naprakész :))
De téma lezárva! Dvd-n úgy is látni fogjuk :))

Fant írta...

Mese szövege postázva Szerkesztőnknek :) Bizonyos fokig régi vágású lesz a mai mese, de egyben az új elemek is helyet kaptak - de nyugi, nem hosszabb, mint a múlt heti :)

B, nem fogjuk tudni meggyőzni egymást :))
így vagy úgy, majd látjuk, hogyan, de látni fogjuk az fix, valóban ez a lényeg, ebben egyetértünk.

xdittax írta...

Fant, a leveledet megkaptam, de elfelejtetted hozzácsatolni magát a mese szövegét.

Fant írta...

Jogos, most pótoltam, remélem még bele tudod zsúfolni, és nem késtem el nagyon. Bocs érte, ha mégsem lenne mese ma, az én hibám lesz kizárólag.

Most rohanok, este megnézem mi a helyzet :)

Andi írta...

Sziasztok!

Fant, ne hibáztasd magad, főleg nem kizárólag :)
Bakik vannak, legfeljebb csúszik a mese, de ez még nem a világ vége :))
És látom már meg is érkezett közben :))

Fant írta...

Köszi Andi :) Bár a hagyomány az hagyomány, sajnáltam volna, ha nem lett volna mese ma, frankón megírtam a levelet, minden, csak éppen a lényeget felejtettem el elküldeni Dittának, mondjuk egyszer már jártam így, emlékszem :)
Szerencsére megoldódott, bár az egy árva kép időhiányra vall, noha az is lehet, hogy koncepció :))

Várom a meséhez a véleményedet és a többiekét is :)

Névtelen írta...

b, szívesen.

Dr Horrible-hez annyit tennék még hozzá, hogy Talent Only:)

Andi írta...

Igazán nincs mit Fant :)
Előfordul az ilyen csatolási baki :)
Velem is volt már hasonló, hogy megírtam a levelet, de a csatolás elmaradt :))
A hagyomány tényleg hagyomány és persze mi is sajnáltuk volna, de
a lényeg a lényeg és az ott van :))
Persze, hogy megoldódott, hiszen profi a csapatmunka :))

Fant írta...

Abszolút Talent Only, ez a legfrappánsabb kifejezés rá :)